במקצועי אני תכנת בפרישה אך עדיין אני נהנה לקודד סקריפטים קצרים לשימושי האישיים.
עד ה AI כתיבת סקריפט למערכת לא מוכרת ובשפה לא מוכרת דרשה הרבה זמן לימוד.היום, בשניות יש לי קטע קוד שאני צריך.
אבל!!! לAI יש טעויות ובאגים ובנוסף, למרות הרושם שהוא יוצר בשיחה הוא של בן אנוש..הוא לא!
בהתאם לכך עליך להתאים את השיחה איתו, ההוראות חייבות להיות מדוייקות ומפורטות, אין לסמוך שהוא יזכור מה הוא ביצע דקה קודם הוא שהוא יפעיל היגיון..אין לו היגיון..יש קוד שבניח אנוש כתבו לו.
לכן, הוא יכול לעצבן..מאוד..אבל הטעות היא שלנו.
לדוגמא, מתוך הרגל ומתוך הבנה שה AI עושה טעויות שאני מתחיל פרוייקט הבקשה הראשונה שלי היא TIMESTAMPS, לכל תחילת נושא תתווסף שורה עם רישום זמן מקומי.
זה מאפשר לי להנחות אותו בערך חד חד ערכי בדיוק לנקודה מסויימת בשיחה אם צריך לחזור.דבר שני , לוגים...פעם אחרונה אמרתי לו שאני רוצה לוג מפורט.כמובן ש"מפורט"נתון לפרשנות והביצוע היה שונה משחשבתי עליו..היה צורך בפרוט.....עוד דוגמא, לאחר פרסום קוד נשאלתי אם אני רוצה חלק מסויים "יותר טוב" לא בדקתי בקוד והסתפקתי לאמר "לא" אני מריץ, אין בכלל את הקטע קוד הזה.
שפניתי אליו להסבר, כמובן שהוא לא הודה בטעות וטען ש "יותר טוב" מבחינתו זה "ליצור יש מאין" שוין, לך תתווכח עם מכונה.
לעניין התורני - אתם מוזמנים לעיין בשיחה שהתחילה בבקשת הסבר על קטע מסויים בקוראן והתגלגלה לציטוטים מהמקורות מפורטים מאוד..אל תצפו ממנו לאמונה..רק לידע

כנראה