אקדים ואומר שאני מותשת מזה שהילדים בבית כללל היום.
במיוחד שאין אצלנו כמעט אזעקות (אחרונה היתה אתמול בצהריים), אז אני מרגישה שזה חופש מיותר...
עכשיו בעלי היקר החליט לקחת פרויקט בבית שלוקח לו זמן וכח. ומתי הו עושה את זה? כשהילדים רגועים ועסוקים. איך שהקטן מתחיל להתעורר הוא בדיוק צריך לצאת, לעבוד ללמוד, וואט אבר.
וזה מרגיז אותי. מאד.
כי יוצא כשהם רגועים הוא בבית ואני מתקדמת לפסח (כמה שאפשר.. חח.. בסופו של דבר גם זה ייפול עליו כנראה)
וכשהם צריכים אותי (במיוחד הקטן שרוב זמן הערות שלו על הידיים שלי. אני מותשת מזה- פיזית ונ]שית) הוא לא בבית!
וגם אין לי זכות להתלונן כי הוא עושה דברים לבית.
עכשיחו הוא ישן לו בלילה רצוף, לא מתעורר מכלום. ואני מתזזת בין 2 הקטנים- מיניקה ומחזירה את זה שמעליו כל רגע למיטה. קמה מפורקת.
מה שטוב בחופש הזה שאני יכולה לפחות לישון עד 8.
אז מה העץ? התעצבנתי עליו הבוקר על כל הנ"ל, שהוא הולך מתי שבא לו ואני צריכה להתומדד עם הילדים והוא אפילו לא חושב להציע עזרה, אלא אם כן אני מבקשת בפירוש.
וחוץ מזה שהיה לנו יום נישואין 10 וצברתי לזה כמה פעמים כסף כדי שנעשה משהו מיוחד לכבוד זה. וכל פעם הוא אמר שיש דברים יותר חשובים לעשות בכסף הזה.
וכמה שתזכרתי אותו שאני מצפה למשהו ביום הזה- הוא קנה לי שוקולד (וגם זה רק כי הוא ראה שאני קניתי לו מתנה)
ואני רוצה מזרנים חדשים לחדר שינה (כאמור חסכתי לזה) ואין לו זמן ונראה לי שגם חשק שנלך לבחור.
וזה מעצבן אותי כי את רוב המתנות שלי אני מקבלת באיחור. לא תמיד זה בגללו, ובכל זאת...
אני יודעת שזה קשור לקש"ר וזה עדיין לא מתיישב לי.
וביקשתי ממנו מתנה ליומולדת תכשיט (בחנוכה) נראה אם אקבל עד פסח...
יצא לי ארוך ופרקה, אז תודה על המקום ועל האפשרות.
ואם יש למישהי עצה איך אני יכולה לרדת מהעץ לפני שהוא חוזר הביתה- אשמח לקרוא אותה.

)