בחדר ילדים בגלל שהם תאומים יש מקום לשתי מטות, ארון בגדים גדול וכוורת אחת למשחקים. בגלל שיש להם מלא משחקים, המשחקים גולשים לחדר המשרדי שלי שזה קצת מבאס כי זה נהיה חדר מיקס כזה לא ברור. הוא מעין חדר עבודה בסיסי שלי עם שולחן וכסא (מורה) אבל יש בו גם מגירות עמוקות למשחקים לילדים של איקאה במן ארונית שמקובעת לקיר ויש שם לגו, מגנטים, מכוניות לילדים ועוד אבל יש לי 3 בעיות:
1. החדר שלי הוא לא פרופר שלי בגלל המשחקים שלהם, אבל אין מקום בחדר שלהם כאמור. אין לו אופי-ארונית ספרים שלי לצד סל לכדורים שלהם למשל. כרגע זה לא חדר שאני ממש עובדת בו כי חסר לי ריהוט, לא ממש חדר משחקים כי הם רק מוציאים ממנו דברים לסלון וגם לא ממש חדר עבודה בשבילם.
2. הילדים מבלגנים צעצועים גם מהחדר שלהם וגם בחדר המשרדי-כי גם שם יש להם משחקים והם כל הזמן נכנסים ומחפשים פה דברים. אז הבלאגן כפול בדר"כ.
3. מילא המשחקי לגו, מכוניות ומגנטים שבארונית אבל מצטבר לי שם (בחדר המשרדי) מלא ציוד לילדים (מדבקות, חוברות עבודה, פלסטלינה וציוד יצירה, עפרונות, צבעים שלהם, מחדדים, קלמרים ומספריים. אין לי איפה לאחסן אותם במסודר. זה בטח לא מתאים לארונית של איקאה עם המגירות העמוקות הגדולות ונוצר שם בלאגן. ועדיין אין להם חדר עבודה ב"ה יעלו לכיתה א' שנה הבאה ואין לי איפה לתת להם לעבוד. גם הם יצטרכו שולחות עבודה, מחשבים וכו.
לי מצד שני יש ציוד בסיסי לעבודה, אין לי ממש מקומות אחסון רציניים בחדר.
אשמח לדעת מה ניתן לעשות כמובן בעולם אידיאלי שלא היו בו אזעקות, ילדים בבית ומעט זמן עד פסח (לא התחלתי לנקות) ויכולתי להסתובב באיקאה להנאתי.
איך ניתן לארגן את החדרים???
) יש לנו פליימוביל, מגנטים, קפלה, קליקס, קופסה למשחקי תינוקות, בובות ומגירה לכל מיני דברים שאין להם הגדרה אחת. מעל המדפים יש קופסה גדולה של כדורים, משחקי קופסה ועוד בובות שלא נכנסות למגירות. עגלות בובה אנחנו מקפלים ושמים בפינה. בימבות זה באמת קשה יותר... מעדיפים לשים במרפסת.