אין לי מושג איך ראיתי תסרט הזה בקולנוע שהייתי ילד
היום אני כנראה בן 19 או 20 וזה עדיין לא פשוט לי
הממפ. היו קטעים משובחים אבל בחיי שזה סרט מוגזםם
וכל זה בזמן שיש לי פאקינג 7 צ'ורס לסיים עד סוף החודש
תחלבו אותיי
אין לי מושג איך ראיתי תסרט הזה בקולנוע שהייתי ילד
היום אני כנראה בן 19 או 20 וזה עדיין לא פשוט לי
הממפ. היו קטעים משובחים אבל בחיי שזה סרט מוגזםם
וכל זה בזמן שיש לי פאקינג 7 צ'ורס לסיים עד סוף החודש
תחלבו אותיי
הגבינת טרה
וזה 2 ב10
והסרט היה לו מפחיד מדי, כלומר שאילו התאמת הגיל היתה נאמנת לאופי הגיל - הוא צריך היה להיות בן 7 (אם הסרט אכן מיועד לגיל 15)
הסרט היה מיוחד אבל היו סצנות קיצוניות שהפחידו אותו
בברכה, עלום יסוד פגום
ה' מלך!!אין עוד מלבדו! יש אלוקים!! יש נשמה! יש אמת בעולם! יש תכלית!יש קודש! יש אפשרות לחיות כמלאכים! יש שכר! זה עלמא דשיקרא! ה' טוב ומטיב!
די לא רוצה לשמוע שטויות. תודה!!
@אני
)))) באלי שתבואי לגור איתי.
אנחנו גם ככה מדברות שעות. בואי נעשה את זה פנים מול פנים. נסדר ביחד לפסח, נשים שירים, יהיה כיף. בטוח סיימת כבר את הבית שלך...
אז תצטרפי אליי פה
וגם נקבע דייטים באותן שעות שנתארגן ביחד ונלך באותו זמן ואז נחזור ונשתף חוויות... נבכה ביחד איך לא... בנוהל
לא נעים לי לומר אבל אצטרך להיעלם קצת שוב... לא להיעלב אם לא אגיב לכמה זמן
ויש לי דודא גם לישעיה אבל פשוט אין לי זמן ואני עייף רצח. אוח. איך התגעגעתי ללמוד תנך
ואני ר ע ב
פעם אכלתי חסילון(בטעות) שמו לי אותו בפסטה למרות שהדגששנו להם שלא !!! איטלקים ארורים
אני זוכר תטעם שלו עד היום
את כל הארי פוטר (שה' ירחם על נשמתי)
אש עליך!!
אני מאמין באמונה שלימה בכל העולם של הארי פוטר.
ז"א אני מאמין שאנחנו יכולים לעשות קסמים אבל צריך להיות ברמה של ידיעה עם זה
ואני משוכנע שיצא קמצוץ כישוף
פלא !!
אומייגאד איזה ישן
בין "יראת חטא" ל"קדושה" במסל"ש
זה גם מאד תלוי במצב הרוחני/מנטלי של העולם
וכמה הקולקטיב האנושי מודע ליכולות האקטיביות של האדם על ההוויה
קוסקוס בתעלות הסינוסים, לך תיכנס כך לפסח
באוטובוס בינעירוני+ 4 אוטובוסים עירוניים+ רכבת קלה
בלי לתקף😬
אתה לא מדבר עליה אישית אלא על המערכת הזו שהיא-מסכימה איתך לגמרי-רקובה מהיסוד...
מבינה את העצבים אבל שים לב איך אתה מנסח את הדעות שלך...
זה הבחירה שלה, החיים שלה, לא קשור אליך...
אם היא מגיעה לפנות אותך מהבית שלך-עניין אחר. אבל אם היא בנאדם פרטי שלא מציק לך בצורה ישירה-התלונה לא אמורה להגיע אליה...
שוב, מבינה את התחושה ומסכימה עליה מאוד אבל אל תיפול בזה, אתה לא שונא אותה אישית, במקסימום-אתה שונא את הבחירה שלה וגם זה לא בגלל משהו שהיא עשתה אלא פשוט בגלל שהמערכת נוראית...
לא היא ספציפית, מן הסתם באזרחות היא סבבה, אבל הפוזות האלה.. בלתי נסבלות ששמורה רק לזרוע הזאת.
ימח שם עראפתובדרך כלל גם 20. בדרך כלל מ21 מתחיל להיות רלוונטי
זוגות שהתחתנו בגיל 18 מגיעים אליהם בגיל 30 על סף גירושין. כמובן הרוב לא, אבל מיעוט גדול מאוד כן.
לא אומר שמי שהתחתן בגיל 18 זה אומר שלא יצליח כי בדרך כלל כן וזה תלוי בזוג. אבל לכתחילה ראוי לא להתחתן בגיל הזה למעט חריגים
שצריך ליישם אותו כפשוטו
18 עשה טעות. רק לכתחילה עדיף שלא. מי שמתלבט אם להתחתן בגיל 18 19 ראוי שיתייעץ בעניין עם מטפל זוגי מומחה, ואם לא אז לפחות עם רב שמבין
הנפש עדיין לא התגבשה סופית.
בניגוד לפעם. גיל ההתבגרות הפסיכולוגי מסתיים בדרך כלל ב21. אבל כמובן שיש יוצאי דופן וכל מקרה לגופו
דרבנן להתחתן דווקא עד גיל 20 והיו אמוראים שהתחתנו בגיל 26. אם תהיה וונצפן, אז כבר עד הסוף ותפסוק לפי הגמרא ולא לפי בעל הטורים. (או שתפסוק לפי חכמים כיום)
עצם לא להיות נשוי אחרי גיל 20 יוצר נזק מסוים לנפש. אבל הנזק הזה עדיף על נזק שיגרם מנישואי בוסר
שידידנו הוונצפן בעל הטורים הגבוהים סל"ד מהשקפתך השמרנית ובשל כך זעם וחירף וגידף.
אדרבה, על כל אחד להכיל את הנכות של חברו.
ואתה ידידי אהובי רעי מבטן טעותך היתה ההתנצחות והמלחמה שערה נגד הרטוריקה הדוסית המאובנת של ידידנו "אחרים" שאת קליפתו אכל ותוכו זרק.
שייתחתנו אפילו בגיל 16.
אבל המטפלים הזוגיים אומרים שזה עלול להזיק להתחתן בגיל 18.
אני בכלל לא אדם שמרן
ומדוע לשונו כה חריפה וחד משמעית בנושא?
מזה התעלמת
א. בימיו זה היה נכון שמי שלא התחתן בגיל 20 זה רע מאוד
ב. גם בימינו לא להיות נשוי אחרי גיל 20 גורם נזק נפשי. אבל נישואי בוסר עלולים לגרום נזק גדול יותר
מי הכי פעיל בשריטות ליליות בפרום ערוץ 7?
בפורום
"שריטות ליליות" בערוץ 7, הפעילות מתרכזת סביב מספר דמויות בולטות המנהלות את הקהילה או משתתפות בה באופן קבוע בשעות הלילה המאוחרות.
ערוץ 7 +1
הניקים (כינויים) הפעילים והמרכזיים ביותר בפורום הם:
))): משתמשת פעילה המשתתפת בשיחות הווי ופנאי בתוך הפורום. ערוץ 7 +5
פורום זה מתאפיין בקהילה קטנה ומגובשת יחסית, שבה הניקים הללו מהווים את עמוד השדרה של הפעילות השוטפת.