איך מתייגים שרשורים?
מעדיף שלא לשאול במשוב, כי זה לא משהו חשוב כ"כ, או תיקון במערכת...
איך מתייגים שרשורים?
מעדיף שלא לשאול במשוב, כי זה לא משהו חשוב כ"כ, או תיקון במערכת...

העלתי שלושה טרמפיסטים חרדים, שניים היו שקטים, אחד היה חמור.
מצלצל לו הפלאפון. סבבה. אז הוא עונה. נו, בדרך כלל שואלים את בעל הרכב אבל סבבה. ואז הוא מתחיל לנהל שיחה ארוכה עם הברנש מהצד השני. ני ני.
ואז הוא שואל אותי אם אני מגיע לבית רבנו בשילה, או למקווה, ואני אומר לו שלבית רבנו לא, ושאין לי מושג איפה המקווה.
ואז הוא אומר לי כזה: "זה ליד הבית כנסת של המזרוחניקים, נו.."
חתיכת קוף מה אני נראה לך? חרדון? חוסר מודעות אווילי
ישע אומר על מישהו שהוא אדיוט? ימות המשיח! 
קעלעברימבאר@ל המשוגע היחידי הכל בשליטה... אתה מתבקש לחגור חגורות ולהשמע להוראות הדיילים
והם יודעות מה יקרה בסוף
אבל נראה לי בחלק מהמקרים זה פשוט נבואות שמגשימות את עצמן
או בניסוח פחות יפה, שיפוטיות ממבט ראשון וקיבעון
למוח הנשי יש כשרון טבעי ביולוגי - רגישות מיוחדת לקלוט רמזים עוד לפני שהם נאמרים במפורש
כשבחורה חיה בחברת נשים והאינטואיציה המולדת הזו היא חלק בתת מודע של כולן, פתאום כשהיא יוצאת ואז מתחתנת עם גבר, והיא לא נמצא באותו מקום מבחינת חושים, קליטת רמזים, והאינטונציה הנשית נתקלת במשהו אחר, לא מוכר ולא מובן - זה מתסכל… מתסכל שצריך להבהיר ולומר לגבר בפירוט רב, ולא כפי שאישה מבינה אישה בלי להכביר במילים …
ימח שם עראפתאם יש בו מספיק אמונה שזה יקאה
וכן לבנות משום מה יש ייתר אמונה
כי קל לנו להאמין גם בדבר ללא הוכחות ובעל היגיון
לא מכלילה אבל כן
וגם יש לנו נטייה להתגבר מהר יותר על משברים אז זה מוסיף עוד נק למה הן מצליחות להגשים...
אבל באמת יש צד שני ויפה למטבע.
והוא אמר שהוא מסכים איתי שהצבא בעייתי וכו', אבל אתה לא רוצה להתגייס בשביל התחושה הטובה?
אז עניתי לו שבשביל התחושה הטובה אני יכול לעשן קנאביס וזה לא מה שאני מחפש.
זה מאד הצחיק אותו משום מה
ימח שם עראפתאבל לדעתי חיזבאללה הכי מגניב, יש גם ביפרים
והם גם מגייסים עכשיו למשרות פנויות

וגם כשטיילתי בגולן פגשתי שם שני דתלשים וישבתי איתם, ואחד מהם עישן ג'ויינטים בשרשרת
וכל אישה חכמת לב בידיה טוו... על כן ראוי ללמד כל הנשים אומנות המחט וטוויה ואריגה, אם נזכה לבניין הבית – שידעו לעשות הראוי להם, וכן עשו במצרים הנשים חכמת לב הרואות הנולדות הרגילו עצמם ללמוד אומנות, וכן האנשים קודם שהגיעו לגבורה למלאכת כבידה חומר ולבנים הרגילו עצמם ללמוד אומנות אם יזכו לגאולה יהא בידם לעשות... וכן עשה אלעשה שבזבז מעותיו לדעת תספורת של כהן גדול... שאם יזכו לגאולה שלא תחמץ המצווה.
משיבת נפש' (ר' יוחנן לוריא)
A social chemosignaling function for human handshaking | eLife
במחקר שנערך במכון ויצמן כי לחיצת ידיים משרתת העברת מסרים כימיים בין הלוחצים. התברר כי בהמשך ללחיצת יד ישנה נטייה להביא את היד הלוחצת לקרבת האף ולהריח אותה. זו יכולה להיות פונקציה אבולוציונית שמחליפה רחרוח הדדי שפחות מקובל באופן גלוי אצל בני אדם לעומת חיות[2]
פתית שלגאחרונה
ימח שם עראפתלא לנגינה וזה יעשה לך קול שני באוקטבה הבאה (ועוד באוטוטיון)

עכשיו לך להתאמן על לב לבן או משהו
פתית שלגאחרונהאחרי שאמרתי נואש
ימים לא הייתי ממש
איך באת לי בזמן לב
פתוח הוא לב לבן