שבוע 11 ב"ה
עד לפני ששועיים הייתי באמת צל של עצמי, הרבהה יותר גרוע מהריונות קודמים. אם לא אוכלת קורסת וכל הזמן עייפה ממשש
עכשיו עזבו את זה שלי קשה שאני ככה
בעלי החמוד
רגיל שאישתו סופר מאמא… עושה מתקתקת שמחה חיונית, הוא לא ידע את נפשו… וגם היתה מלחמה וגם הוא התפטר אז היה מנטלית לא במצב להיט והוא ממש ממש ממש השתדל לתמוך לתת לי הרגשה טובה ולאפשר לי לנוח כל יום באמת
ואז שבוע שעבר הייתי ממש הרבה יותר טוב!! ושמחתי ואמרתי יוםי שליש ראשון מתחיל להסתיים אני מתחילה להתחזק יאייייי
ועכשיו משישי אני זרוקי, ניראלי איזה וירוס כי יש לי שיעולי כלב כזה ממש ממש חזקים (שהלשון יוצאת 😅 וכל הראש כואב) ולקחתי היום מחלה לא הלכתי למשרד
ואני רואה עליו שהוא משתגע כבר
אני מרגישה שעם כל הפיטורין (המצב התעסוקתי שלו בין לבין כבר שנתיים הוא ממש מתאמץ וניסה עבודות כל מיני וניסה להיכנס לצבא והכל תקוע לו והוא מאוד מתוסכל מזה, הוא איש כלכך חכם וכלכך מתוסכל וזה שילוב בעייתי…) וכל מה שסביבם הוא צריך שאתמוך בו
ואהיה בשבילו
וזה מגיע לו!! הוא משתדל ולא מתייאש ומנסה ומכין לעצמו לוזים וזה קשה!
ואז במקום שאוכל להיות לצידו הוא צריך לטפל בי
והבית הפוך (הוא מסדר יחסית אבל לא מנקה, לא הטיף לי שינקה, הוא לא מנקה ואני בסדר עם זה הוא עושה דברים אחרים הכל טוב)
ואני ריצה כבר את הכוח שלי בחזרה🥴🥴🥴
אה ואני גם בעבודה חדשה (דנדשה פחות משלושה חודשים) אז כולי חרדות על היום מחלה הזה שלא יחשבו שאני לא רצינית וכזה ומתי לספר על ההריון כי הייתי בהריון כשקיבלו אותי אבל לא ידעתייי זה לא שהסתרתי וכל השכל שלי מבולגן
אה ואנחנו רוצים לעבןר דירה כי גרים ביחידה אצל ההורים וב"ה מתחיל להיות צפוף פה ואז הוא עוד יותר לחוץ על העבודה כי אנחנו משלמים משכנתא על בית בבניה אז יהיה כבד משכורת אחת גם משכנתא גם שכירות והוא מבין זאת
בקיצורר
תודה למי שקראה
אני אשמח לרעיונות איך לעזור לו
כי כשהוא בדאון הוא לא יכול לעזור לי😏
סתם סתם כי אני מתה עליו ורוצה שהוא ירגיש טוב עם עצמו…
מספיק שאחד מכם אוהב חלות אוויריריות והשני אוהב דחוסות, וכבר לא תאהבו את אותה החלה. אולי אפשר סעודה עם החלות האלה וסעודה עם האחרות, או שבת ככה שבת ככה?