שלום לכולן אשמח לעזרה
אני בת 28 עם ילד מתוק בן 5 מהריון טבעי. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון 3 שנים , ניסינו הזרעות ולא צלח . ובדצמבר עברתי שאיבה שגרמה לי לדימום פנימי חריף ונזקקתי ל2 מנות דם . שאבו ממני 18 ביציות ובסוף נשארו רק 3 עוברים באיכות בינונית.
מדצמבר אני מחכה שיחזירו לי עובר וכל פעם היה תירוץ או בעיה אחרת (נחכה חודשיים שהגוף יתאושש , רירית דקה, מלחמה כמובן ,ציסטה שנגרמה לי עקב הפסקת הורמונים בזמן המלחמה ) לבסוף הצליחו להחזיר לי אחרי 5 חודשים עובר אחד והתוצאה שלילית לצערי .. דיברתי היום עם המרפאה שלי והם לא מוכנים בשום אופן להחזיר לי את העוברים הנותרים ביחד בפעם הבאה (גם שאני מנסה להסביר שהם כל חודש מתנהגים בחוסר מקצועיות ותמיד יש בעיה אז פעם אחת יחזירו 2 ) ואמרתי שאני אקח אחריות אחתום וכל מה שצריך מנסים להפחיד אותי שזה יגרום לטיפול נמרץ,פגיה נכות .. כאילו לא כל יום נולדים תאומים. וגם מי אמר ששניהם יקלטו ? הרי הפעם החזירו אחד ולא נקלט. בקיצור אני צריכה לחכות לגיל 35 משהו הזויי . סך הכל רוצים אח לילד המתוק ועוברים כאלה יסורים.
אמרתי להם שמבחינתי להעביר את העוברים הקפואים ליחידה אחרת שתסכים לי להחזיר 2 עוברים .. אולי אתן מכירות מקום מומלץ , שיהיו אנושים ומקצועיים ויהיו מוכנים לבצע את ההחזרה מוכנה לשלם באופן פרטי
אנחנו מהצפון אבל מעדיפה לנסוע למקום מרוחק בשביל טיפול נורמלי ואנושי!
תודה לכולן