היי, מצטערת להצטרף לפורום..
אני אמא לחמישה ב"ה.
בין הלידות שלהם עברתי הפלות טבעיות (שבוע 5-6) בכולן הכל יצא באופן טבעי.
כרגע עוברת הפלה אחרת מההיסטוריה שלי. עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני כמה שבועות ואחריה לא הזדרזתי להיבדק אצל רופא הנשים שלי. לפני ארבעה ימים התחיל דימום וטסתי למיון כדי לגלות ש - ההריון הפסיק להתפתח (אני בשבוע 10 בערך), יש רק שק הריון במבנה לא תקין, בלי עובר, ורירית עבה.
בום.
קיבלתי המלצה מהרופא לעבור את ההליך באמצעות כדורים, אבל אני מתלבטת אם לבחור בגרידה (הוא אמר לי שאם ארצה גרידה - זה אפשרי). מפחדת מהכאבים - קראתי שהציטוטק כואב מאוד. מתקשה לראות את הכמויות של הדם, ואולי בסוף להצטרך בכל מקרה לעבור גרידה אם לא הכל יתרוקן. רוצה לסבול כמה שפחות...
מצד שני, לא ברור לי איך הליך הגרידה מתנהל. האם מגיעים למיון ומשם נכנסים לניתוח וגומרים סיפור? או שזו טרטרת? להגיע למיון ושם לקבוע תור, ואז לחכות המון.. איך זה עובד? הרדמה חלקית או מלאה? האם יש כאבים עוצמתיים אחרי הגרידה? האם יש עדיפות לבית חולים מסויים?
עצובה, מותשת, מיואשת, מבולבלת, אבלה, מבוהלת מהבאות..
אשמח לכל אינפורמציה
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..