זה הולך להיות ארוך
הגבר הקטן שלי כבר תכף בן שנה ואני מרגישה כל כך לא יודעת במלא תחומים
למה אני לא יודעת לשלב לו ארוחות נורמליות, הוא בהנקה מלאה ובקושי נותנת לו לטעום מעצלנות (והוא ממש לא בררן, אוכל הכל), בקושי נותנת לו יוגורט וביסקוויט, מעדיפה להניק (גם לא כ''כ מבשלת ארוחות בבית, כי הולכים הרבה לאכול אצל אמא שלי בערב)
ואני הרבה בפלאפון במקום לבלות איתו, פשוט זה כל כך מושך והבייבי שואב כל כך הרבה אנרגיות אז לא כל הזמן שאני איתו אני לגמרי איתו (הוא איתי בבית כרגע)
ואין לי מושג איך להעסיק אותו, הוא מפותח מאוד ומשועמם בבית (אחרי שמשחק במשחקים ובספרי תינוקות שלו ומתעסק בכל מוצר בבית אז הוא ממצה את הבית) ברמה שלפעמים אני פותחת לו את המקרר כי הוא אוהב לדעת בדברים במדף התחתון אז שמתי לו כמה שקיות תבלינים סגורות שמרשרשות לו, וגם חם אימים בחוץ, במיוחד כשאני מניקה ובעלי מתאושש ממשהו רפואי אז פחות מתאים שיצא איתו בחום.
קיצר מרגיש לי שלא יודעת איך להאכיל אותו נכון ולפתח אותו, מרגישה אמא חסרת ניסיון ואינסטיקטים. אוףףףף

)
(אבל אני משלימה הכול היום🙈) זו עבודה עצמית גדולה...
ואני יודעת שהנושא של מסכים שנוי במחלוקת אבל ככל שהגיל עולה זה פחות מזיק, אם זה נותן לך אוויר שאת זקוקה לו שהוא יראה ערוץ לולי או בייבי אז הייתי מנסה ורואה אם זה מועיל לי לשמחת החיים שמשפיע באופן ישיר עליו. זהו לבינתיים מקווה שעזרתי!