@מרגול ביקשה שאני אפתח שרשור של עבודת התבוננות בחודש אלול, בדומה לשרשורים דומים שעשיתי פה בכמה שנים קודמות.
אז נכון שהשבוע הראשון של אלול כבר מסתיים, והיצר הרע שגרם לי לדחות את פתיחת השרשור עד עכשיו, כבר כמעט שכנע אותי לוותר לגמרי.
אבל נשארו עוד שלושה שבועות של אלול, ועדיין אפשר לעשות הרבה בזמן הזה שנותר...
אז מה יהיה לנו בשרשור?
קודם כל - מבחינתי זה ממש לא שרשור רק שלי.
כדי שהוא לא ישקע עמוק בתחתית הפורום, אני מזמינה כל אחת שיש לה משהו לשתף על אלול, לכתוב פה בשרשור.
כולנו עסוקות ועמוסות, וזה קשה לחוות את אלול באמת, להצליח לעשות בעצמנו שינוי משמעותי בתקופה הזו.
אבל אנחנו יכולות לעזור אחת לשניה. ואם גם ככה אנחנו פה בפורום, אפשר להשתמש בכלי הזה כדי לעבור ביחד אלול משמעותי יותר.
אז מוזמנות לשתף פה ברעיון שקראתן, בדברים שלמדתן, בשאלות, מחשבות, קישורים לשיעורים משמעותיים, ועוד. (בבקשה לא להציף פה בדברים שסתם מופצים ברשת, או בפרסומות למיניהן, אבל משהו שהיה לכן משמעותי באופן אישי - מוזמנות לשתף פה).
וחוץ מזה, אני אשתדל לכתוב פה פעם בשבוע שאלות להתבוננות אישית. שאלות שאני מתכוונת ומקווה לענות עליהן לעצמי, ומי שרוצה - מוזמנת להצטרף.
מהניסיון שלי, ההשקעה הזו בבירור העצמי הופכת את אלול המשמעותי הרבה יותר מכל שיעור ששמעתי (בלי לזלזל בשיעורים, שיכולים להוסיף ולעורר ולעשות הרבה טוב. אבל בסוף בשביל לעשות שינוי - צריך גם את הזמן הזה להתבוננות פנימה).
בהצלחה! ושיהיה אלול משמעותי של תשובה והתקדמות!