היי יקרות
אז הבת שלי בת 3 נגמלה הקיץ מטיטולים ברוך ה הגמילה עלתה יפה היא מאוד בוגרת ותפסה מהר את העניין משמחה ומהתלהבות ובנוסף גם לא מפספסת בלילה. בתחילת שנה עקב מעבר ממעון לגן חדש היו ימים שהתאפקה אך מיד כשבאה הביתה התרוקנה, ואחרי מס ימים גם קנתה ביטחון ועשתה בגן (הייתי רואה שאריות אז לא שהיא סתם סיפרה שעשתה). אחרי שבועיים הביאו סייעת חדשה ומרגע שהיא נכנסה נדלקו למלא הורים נורות אדומות , כגון שאמא אחת ראתה אותה צועקת על ילדה שעברה לה בשטיפה, ילד אחר בכה וסיפר שלקחו לו את הכפית והעמידו אותו ליד בצלחת כי אכל בידיים. והבת שלי ספציפית מרגע שהסייעת הזו הגיעה פיתחה פחד לעשות קקי וביקשה ממני לא לנגב לה חזק. לאחר בירורים ואימות עובדות הפעלנו לחץ והסייעת עפה מהגן (סביר להניח שפשוט שמו אותה בגן אחר !!!)
אבל הבת שלי כבר שבועיים הולכת לאסלה רק אם לוקחים אותה , ועושה רק פיפי, מסתובבת עם קקי שמתאפקת ברמה שהיא בוכה תופסת את הטוסיק ומכניסה אותו חזרה בכיווץ, ופשוט מגיעה למצב שכעבור שעות רבות הגוש (סליחה על התיאור) "נפלט" ואנחנו זורקים את התחתונים ומקלחים אותה, ככה כבר שבוע וחצי כולל יום כיפור שעשתה לי את זה כמה פעמים ולצערי הגעתי למצב שכבר הבעתי כלפיה ייאוש ואכזבה כי הייתי סוג של מתה בצום כולל הנקה ועם שלושתם לבד … בקיצור היום הגיעה למצב שכבר פיתחה חום מרוב התאפקות, ולצערי בעלי שם לה טיטול. אני עצובה על מה שהיא עוברת זו ילדה רגישה ועמוקה ברמות, וכמובן שונאת את הסייעת

איזה קשה...