כל מי שבעד שינוי השמות שיכתוב את שמו ואת דעתו בפירוט (רב ככל אשר ידו\ה מגעת) קישור לשמות החדשים האפשריים יש למטה, חשוב לזכור שהמליאה הקרובה תעסוק רק בשמות לשבט החדש שאת זה חייבים לשנות בגלל הסיבה הבאה:
כידוע תנועת אריאל הוקמה ע"י אנשים משבט "אריאל" של בנ"ע (לאחר שהם מאסו בבנ"ע) והשבט שהיה אחרי שבט אריאל זה שבט היובל.... עכשיו תגידו לי היובל למי? תשובה: היובל של בנ"ע!!! אתם מבינים בתנועתינו היו מדירכים שהשבט שלהם היה ע"ש מס' השנים של בנ" ע (50= יובל) אבל למה ללכת רחוק? רק לפני 4 שנים, שבט אלע"ד, מישהו יודע מה זה אומר? זה אומר ע"ד שנים (74) לבני עקיבא!! יש עדיין מדריכים בתנועה שהשם של השבט שלהם הוא ע"ש מס' השנים של בנ"ע!!! וזה רק מראה כמה אנו צריכים שמות חדשים!! לפחות רק לשבט החדש!~~~~~~~~~~~~~
א) בניגוד למה ששמעון אמר איננו רוצים כלל תנועה שדומה לבנ"ע למען השם, אנו תנועה שלא קשורה לבנ"ע אם אתה תוהה על השמות, אז תתהה למה שינו את הצבע שזה לדידך (שמעון) גם לא היה אמור להתבצע ובקשר לזה שתנועת אריאל דומה לבנע מבחינת הארגון של חב"א\חב"ב זה פשוט יותר נוח ובניגוד לשמות זה לא פוגע באידיאלים של התנועה (כידוע השמות של בנ"ע תואמים את האידיאל של תורה ועבודה, לדוג': נבטים, ניצנים-(עבודה האדמה), מעלות (תורה-מעלות ה'), מעפילים (עבודה- העליה לארץ), הרוא"ה (תורה- הראי"ה) אבל אנחנו כתנועה עם אידיאלים שונים שאיננו רואים את עצמנו לא כחלק ולא כשלוחה ולא כתנועת בת של בנ"ע, אני לא מבין למה עלינו להשאר דומים כאשר היא להשפיע לטובה על עמ"י בדרך שלנו ולא בדרך של בנ"ע שכן בנ"ע באמת מחזקת ומשפיעה לטובה על עמ"י בדרך שלה אך תנועת אריאל גם כדי להגביר את הגאוות יחידה בתוך התנועה וגם כדי שנשפיע על עמ"י אנו צריכים להיות נפרדים לגמרי מבנ"ע והשמות זה לא דבר שולי כמו שכתבת אלא זה דבר עיקרי בהגברת הגאוות יחידה(שזה גם לדעת שמעון דבר חשוב ושינוי השמות זה דבר בלתי נפרד מהגאוות יחידה של התנועה)
ב) אני לא רואה שום סיבה שתנועתינו ותנועת בנ"ע צריכות להתאחד מתי שהוא שהרי לכל אחד יש את הדרך שלו בעבודת השם ובקירוב לבבות בנ"ע עושים זאת בדרך שלהם ואנו עושים זאת בדרך שלנו (עיין במה שערכתי בויקיפדיא בערך "תנועת אריאל")
ג) אני לא רואה שום סיבה למה לרדת על תנועה אחרת (עזרא) ולהגיד שהם "עוף מוזר" בינתיים "עזרא" הם גם ברמה המספרית וגם ברמת הקירוב לבבות יותר מאיתנו ולכן אני רואה זאת בחומרא שמתחילים לרדת על תנועה אחרת שקיימת בהרבה יותר זמן מאיתנו!
ד) למה עלינו להתחשב במה שבנ"ע מבקשים מאיתנו ("אל תשנו את השמות") הם התחשבו בצרכינו שאנו יכולים כתנועה אחרת לגמרי להיות נדיבים ולוותר על האידיאלים שלנו
ה) שמעון- ברגע הנתון הזה אתה ועוזיה נחשבים מיעוט בתנועה אז לנסות ולהציג זאת כאילו אתם רוב שבאמת משפיע בדעותיו על התנועה, בעיני זה נראה כנסיון השתלטות חסר סיכוי על תנועת אריאל,
ו) למה שאמרת בנוגע לזה שננסה לשנות את הסמל... לא שמעתי שטות גדולה מזו הסמל שלנו (ספר תורה ספרדי פתוח שבתוכו יש דגל וא"י אין דבר קדוש מזה) מסמל בדיוק את האידיאלים של תנועת אריאל (שומרים על כל בלי לחפף (ספר תורה ולא רק לוחות הברית= רק הדברים החשובים))
מצטער שזה ארוך בצ"ל אריאל
קישור לשמות החדשים