אני חושבת שהרעיון שהעלו פה על העניין של שינוי השבטים- לעשות דף סיכום על כל אחד מהצדדים הוא ממש חכם, נכון והכי חשוב- נחוץ!!!
תחשבו לכם שיש מלא אנשים שלא ממש יודעים את הנושאים- הם אולי שמעו בחצי אוזן על מה הולכים לדבר וגם זה- לא ממש... הם באים כי חשובה להם התנועה, אבל לא היה להם עם מי להתדיין על העניינים הנ"ל.
מגיע בחור כזה- שומע מישהו אחד שאומר איזה דעה והופ! נדלק... וואלה- אני נגד השינוי. לפתע הוא שומע מהצד השני טענה טובה לכיוון השני. והופ! השתנתה החלטתו.
אם אנחנו חושבים שהדברים חשובים לנו- אי אפשר שעל אנשים כאלה תקום ותיפול החלטה!
נכון, זה שנעשה סיכומים זה לא יגרום לכך שהוא יחשוב על העניין ימים ולילות ויגיע באמת למחשבה הפנימית והאמיתית שלו- אבל מה שבטוח ה יציג לפניו את הגודל של העניין לכל הכיוונים- וזה חשוב ממש.
אז אני בעד שאת אותו העניין בדיוק- נעשה גם על הפורום. תחשבו על זה שמלא אנשים לא יודעים, לא שמעו ואין להם שמץ מה זה הפורום (לא, לא אתם...) אז פשוט אין להם דעה בעניין. טוב, אם זה היה אולי במקום אחר. היו אומרים אנשים חביבים אלו- לא ידעתי, לא שמעתי, לא מצביע. אבל משום מה נרקאה לי שהתרחיש יהיה אחר- "מה? פורום? מה זה? אה, גם אתה לא יודע? טוב, יאללה, נצביע נגד. רגע, נגד מה אנחנו מצביעים? טוב, שטויות מה זה משנה? העיקר שבאנו והצבענו..."
לכן כדאי שנפתח את הדיונים משכבר הימים על הפורום ואחר כך נסכם את העניינים. סבבה? יופי!!!