דחוף! תמונות של פעילות!אנונימי (פותח)

דחוף! דחוף! דחוף!

מישהו יכול לשלוח למייל של טל שמיים תמונות של פעילויות בתנועה ובסניפים? כמה שיותר! של חניכים ומדריכים בכל פעילות שהיא! גם בנים וגם בנות (ובעיקר בנות... מצטער...). תודה רבה רבה! אם תוכלו להודיע לי (אפילו כאן) ששלחתם, אודה לכם עוד יותר.

אם תפרסם את המייל של טל שמיםמוריונת

נשמח להפציץ אוותך בתמונות שיש לי...

בהצלחה רבה!
בצלב"א.

אני חייבת לומר משו קורע!יעל...

שלחנו לתנועה 1000 תמונות של גב"ש כדי שישימו בלוחשנה.

תמונות שיא המגניבות והיפות והשקענו בלשלוח... ולא שמו אפילו אחד.

טוב, נו, מילא... אני מחלקת לחניכות- וכל אחת בתורה שואלת אותי :איפה אנחנו?? עם דמעות בעיניים בערך... סתם.

ואני- מה אני יאמר להם? התנועה שונאת אותנו? אנחנו סניף קטן ומעוך?(סתאאאאם) אז אמרתי להן: בטח ששמנו אותנו, הרב קוק. כאילו הלו!!! הוא מגב"ש, בעיקרון- בהתחלה אמרתי את זה בצחוק, אך אט אט קלטתי את חיוכיהם המרוצים של כולם, אז המשכתי...

יאוו... זה היה קורע בטירוף!!!

זהו, עד כאן סיפורי לילה טוב...

יש לי של ההכתרה הסניפית שלנו אני יכולה לסרוקמור

ולשלוח...

מור....חממה
שלא תעזי לשלוח תמונות של ההכתרה...חחח...
חחח....אשכרהההההההאפוש

בס"ד

עוד תראי עוד תראי כמה טוב יהיה בשנה בשנה החדשה!!

ההכתרה שלנו!! הרוא"ה כבודדדדדדדדדד

האיימיל של טל שמים.ענת=)

הוא זה:

tal.shamaim@gmail.com

שנשמע רק שבורות טובות!

ובציפייה לבנין אריאל!!!

בעעיוכי
ישלי ערימות של תמונות (בלי עין הרע....) באמת... רק שעכשיו ישלנו בעיה במחשב והדיסק של התמונות זה DVD והמחשב הזה לא קורא אותו...... קיצר, אחרי כל הפלסופים- עד מתי אפשר לשלוח תמונות?...
אם כבר... אז כבר...מור

למי שיש תמונות של מחנה תשס"ו שתשלח לי לאמייל שלי.... שאני אשלח לה אותו במסר אישי.....

התמונות שלי נמחקו....

יש ליפנאט 2המשודרג
אבל אני לא מצליח להעלותם לפורום (ניסיתי, תאמינו לי)
יש לי עודאנונימי (פותח)
אבל באיזה איכות?
תודה לכולםאנונימי (פותח)

עד כאן.

נא להפסיק לשלוח תמונות.

תודה רבה וסליחה---

מראש, למי שיתעצבן שהוא שלח אבל לא ראו את זה בטל-שמיים. אז אולי בפעמים הבאות...

ושוב סליחה.

כלהבאסה אפילו עוד לא שלחתי....יוכי
מסתבר שאני לא אהיה בט"ש.....
וטוב שהיא לא שלחה.שומרוני

כי היא מחזיקה בבית תמונות שלי ושל אליסף מהמליאה של סוכות.

או שמחקת אותן?(בתקווה..)

ישלי בביתיוכי
ניראלי תמונות של כל חב"ב של התנועה בערך....
ולמה נראה לכם?!ענת=)

שגם אם יוכי הייתה שולחת ת'תמונות שלה הן היו מופיעות (כולן) בט"ש?!

העורך של ט"ש בהווה עושה עבודה מצויינת ב"ה, כך שברור ומובן מאליו שלא כול התמונות של יוכי הייו מופיעות בעלון המיחוד היוצא ע"י תנועתנו המיוחדת.  

צודקת.שומרוני

במיוחד לאור העובדה שאני אחד מאלה שיוציאו את הט"ש הבא לאור.

מה שאני מחליט - נכנס. מה שלא -

אתם יכולים להתחיל להתחנף מעכשיו, אולי נתחשב בכם.

יש עלון מיוחד?הדרדק
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך י"ג תשרי תשס"ז 20:12
טוב לדעת, מראה כמה אני מחובר.
ניראלייוכי
זה לא עלון מיוחד.. אמרו לי שמעכשיו ט"ש צבעוני..... אבלוידעת...
ואגב, אינלי מושג מי ישלי בתמונות ומי לא, אולי בגלל העובדה שאני לא מזהה... כי אנשים לוקחים לי תמצלמה ומצלמים בלי שאני יודעת......
זהו לא.ענת=)

העלון הבא לפני הידוע לי לא הוגדר כ"מיוחד" חוץ מזה שהוא הייה צבועני שזה כבר די ידוע... (הודיעו כאן על-כך)

אך כוונתי במילותי "עלון מיוחד" הייתה שט"ש בכלליות הוא עלון מיוחד! כלומר א"א למצוא שני לו או שווה לו האפמקום!!! וזאת מכיון שהוא יוצא לאור ע"י "תנועה מיוחדת". (ע"ע דברי הנ"ל) 

בתקווה שהובנתי ובצל"א!!

אוי לא...123

אז אתה רוצה לומר שיהיו תמונות של בנות בירחון הרשמי של התנועה?? באסה אתכם...

התנועה ממש בהתדרדרות... <חצי ב>

בצ"ל  אריאל!

אני חייב לציין את השתעשעותי...שומרוני

נתקלתי בלוח שנה של הבנות וזה שעשע אותי עד דמעות.

פעם הבאה, אנחנו נעשה לוח שנה אחיד, ומסביב לתמונות של הבנות נעשה סימנים לגזירה... 

דמעות.123

|צוחק|

----

עד לא מזמן הט"ש היה רק של הבנים, עכשיו גם מכניסים לנו לשם תמונות של בנות...

בטח לנתנאל כהנא זולגות דמעות...

(נתנאל הוא זה שהתנגד נחרצות שהט"ש ישמש גם לבנות, נכון?)

בצ"ל אריאל!

מה?!?! מה!?!?ענת=)

אליעד!

מיאפה הבאת את'זה שט"ש הייה עד לא מזמן "רק של בנים"?!- לא זכור לי מהעלונים הקודמים שיושבים אצלי בערמה המכובדת וגם אלו שלצערי לא נמצאים שם שכתוב עליהם בכריכה "לבנים בלבד!"

אולי לא שמתה לב או שאינך רוצה בכך, אך התנועה שלנו היא 1!!! שמכילה בתוכה בנים מצד אחד ובנות (כן, כן!!!) מהעבר המגדי. ולא כמו שנשמע ממלותיך שהבנות זה איזשהו נספך בתנועה ("עכשיו גם מכניסים לנו לשם תמונות של בנות...")

ובקשר לדמעות- כדי שתחסוך אותם לעצמך... לשעות קשות באמת!!!

דברך הנ"ל פגעו בי קשות! בשם כלל הבנות, ובפרט כאחת שמקדישה מעצמה לט"ש. 

פגיעה קשה.123

מתנצל מאוד על שאת נפגעת מדברים, כאשר לא שייך בכלל להעלב מהם.

יש ידיעות מסויימות שכנראה חסרות לך, ולכן את רואה את המציאות בצורה לא מספיק נכונה.

את מוזמנת לבדוק ולגלות שלפני כשנתיים, אם איני טועה, היה בחופש הגדול מליאה שבה הוחלט שהט"ש ישמש גם לבנות; עד אז הוא היה שייך רק לבנים.

בפעם הבאה לפני שנעלבים, רצוי לברר ממה בדיוק את מנסה להעלב...

בצ"ל אריאל!

אגב....יוכי
נתקלתי בעלונים ישנים בהנהלה...  והם היו צבועניים והיו בהם תמונות של בנות!  אז כנראה שאנחנו בדרדור מתמיד... לא התרדרנו עכשיו....
טוב טוב טוברחלי ברק
נספתם אבל לגמרי!

עד עכשיו סתמתי את הפה כי אני יודעת שאני לא בדיוק הבוגרת שתנועת אריאל תתגאה בה אבל עכשיו הרחקנו לכת לגמרי!

לא הבחנתי עד כדי כך אם ההערותהאחרונות היו בציניות אבל זה היה ממש בבבחינת הקש ששבר את גב הגמל. בעניין הלוחות שנה הנפרדים שעשו אני רואה בזה ממש כישלון של התנועה. חד וחלק.
אם כל אחד יקום כל בוקר ויחליט שלא נוח לו עם כל מיני דברים שקיימים בתנועה זה לא יגמר.
כמו אותה דרישה להפריד את לוחות השנה אני יכולה לקום מחר בבוקר והחליט שלא נוח לי עם זה שיש מזכ"ל גבר, אי לכך ובהתאם לזאת אני דורשת להפריד את התנועה ולמנות מזכ:"לית בת ובנוסף כמובן נדרוש ממשה למפרט להפריד בין בנים לבנות ברשימת משתתפים של הפורום כי לא נראה לי מתאים שהשם שלי יעמוד לא עלינו רחמנא ליצלן חמסה חמסה ליד שם של בן.

אותם חבר'ה שזה מפריע להם שיש תמונות של בנות על הלוח שנה (שהם תמונות מושטשות לגמרי בלוחות הקודמים ואין איתם שום בעיה) שכן לא יכניס את הלוח שנה לחדר שלו, הוא לא צריך להמיט על כל התנועה כישלון כזה.

התמונות של הלוח שנה של הבנות הם צנועות לגמרי והבנות שם לבושות כמו שצריך ועומדות כמו שצריך אז מה הבעיה?! עצם זה שהן קיימות?! אתם גם לא יוצאים לרחובות כי המציאות הזו קיימת שם?!
מי שיש לו בעיה פרטית, שלא יכניס. למה להפוך את זה לנחלת הכלל. ה'אובר דוסיות' הזה יכול להוציא פיל מדעתו!

אני רוצה תשובה רצינית לדבר הזה ולא שכל מי שיש לו איזו תשובה דלוחה ולא קשורה שיענה..
לוחות השנה.123

כל אחד יכול לקום בבוקר ולהחליט מה שבא לו, אך לא מחוייב שהתנועה תקבל את החלטתו.

לא כפיתי על אף-אחד לשנות את לוחות השנה (את מוזמנת לעבור על כל מה שכתבתי כאן בפורום, ולראות שאלו היו רק הרהורי לבבי). לא חשבתי שבכלל ישנו את זה...

אני כן מאוד שמח על ששינו את לוחות השנה, למרות שאני מסכים שהצורה שזה נעשה היא ממש גרועה והיא פתח למכשולות רבים.

בצ"ל אריאל!

אליעד יקר!שומרוני

א. אני חייב לציין שזו הפעם השלישית* בערך בחיי שאני לא מסכים איתך.

ב. באיזה אופן חשבת שיעשו את זה? כמו שהצעתי, עם סימון איפה לגזור? אולי לוח שנה מתקפל? לא לשים תמונות בכלל?

*הפעם הראשונה היתה בקשר לשינוי שמות, והפעם השניה נשארת חסויה...

עוזיה החמוד!123

לא הבנתי במה אינך מסכים. בזה שאני אישית מעדיף לוח נפרד?...

-----

אשמח שתעדכן אותי מהי הפעם השניה שבה לא הסכמת איתי (אתה מוזמן לעשות זאת במסרישי, במידה ויש צורך בזה).

-----

אני הקטן חושב, שהיה צריך לתת למליאה להחליט דבר כזה.
מוזר שבדבר כזה, ההנא"ר ראתה שיש לה כוח להחליט לבד ללא הסכמת המליאה...

ושוב, אני מאוד שמח על שיש לוח נפרד, ואני מקווה מאוד שכך יהיה גם בשנים הבאות, ושכוייח גדול לכל העוסקים במלאכה!!

בצ"ל אריאל!

נראה לי שכל עוד זה לא הוחלט במליאהיעל...

זה לא ייעשה כל השנים...

וכל עוד אפ'חד לא יציע את זה- ההנהלה לא תעלה את זה...

ואני תוהה..רחלי ברק
כאילו אליעד, מה חשבת שיעשו עם זה כשאמרת שלא תכניס לוח שנה לחדר/הביתה מה שזה לא יהיה?

זה סתם היה בבחינת 'דאגה בלב איש ישיחנה'?

ומה היה בתכלס'?, מה היה מאחורי הקלעים? מי הריץ ת'דבר הזה?

באמת נראה לי לא בסדר שעשו את זה ככה בלי לשאול אנשים, וגם אם עושים את זה בלי לשאול לפחות שזה יבוא מכמה אנשים ולא רק מאחד,שניים ואפילו שלושה אנשים מאוד חשובים בתנועה...
מאחורי הקלעים.123

סתם כתבתי הודעה תמימה, כמו כל חבר אחר בפורום הזה.

לא יודע מה היה מאחורי הקלעים. אם קרה משהו מאחורי הקלעים, אז זה לא קשור אלי ישירות.

אלעזר טוען, שאיזה כמה חבר'ה מירושלים טיפלו בזה, ושזה בכלל לא קשור אלי ולפורום.

(כן ביקשתי מיוכי שתנסה לבדוק את דעת ההנא"ר בנושא, אך הבנתי שבסוף לא יצאה לה כ"כ לעסוק בזה).

את מוזמנת שוב לעבור על אותם הודעות שלי בנושא זה, ולראות שהכל נכתב בתמימות...

אני כנראה לא מודע לכוח שיש להודעות התמימות שלי בפורום...;)

בצ"ל אריאל!

כשאני חושב עלזה..שומרוני

אתה צודק. באמת לא אתה דחפת את המהלך.

אני רק מחפש את האשמים.

כשאני אמצא אותם, אני אתלה אותם התקרה של ההנא"ר עם שרוך של חולצתנועה סינית.

וברצינות - מי לכל הרוחות הוביל את השטות הזאת?

חבר'ה ממכמש...יעל...
א-ב-א-ל-ה!יעל...

לא מספיק שהוציאו מלא כסף כדי לעשות לוחות שנה נפרדים על בסיס העיקרון של בחירת "פה אחד" (טוב, אולי שלושה...)

אתה חושב שזה לא נעשה בצורה טובה????

אני אשמח להסבר לעניין... נשגב מבינתי...

בחירת "פה אחד".123

לא הבנתי מהו אותו בסיס העקרון של בחירת פה אחד...

כבר הסברתי לעיל, שלעניות דעתי, דבר זה היה צריך לעבור החלטת מליאה.

בצ"ל אריאל!

פה אחד זה שפה אחד אמר את העניין...יעל...
בכלל אני רואה בזה שעשו לוחות נפרדיםפנאט 2המשודרג
רק הדגשה של הטוב בתנועה כאשר נותנים אפשרות להחמיר כולם יקחו את הלוח הנפרד ,, אשרינו!!! (זה על סמך שאין אף סניף בנים שלקח את הלוח המעורב)
נו באמת...רחלי ברק
איזו סוג של הוכחה זה שאף אחד לא לקח את הלוח המוערב?!
אפילו אני אם הייתי קומונר והייתי נכנסת להנהלה והיו אומרים לי שיש לי אפשרות לבחור לקחת לוח נפרד או מעורב כנראה שלא הייתי אומרת: "אה, יש מעורב, תביאו"...

מה זה נותנים אפשרות להחמיר?! אתה רוצה להחמיר-תחמיר. אני רוצה מזכ"לית!
מההה? לא הבנתי!פנאט 2המשודרג

את בעד או נגד הלוח הנפרד?

קודם כל,אנונימי (פותח)

למען הסר כל ספק, אליעד, מצטער להודיעך, אבל לא הודעתך בפורום עשתה את המהפכה. אמנם, הקב"ה שלח מלאכים לפניך ו"צדיקים מלאכתם נעשית...". לפני הודעתך, משהו כמו יומיים, הגיעו להנא"ר שני חבר'ה ממכמש ותינו את בקשתם ללוח נפרד.

השאר הסטוריה.

ואם תרשה לי משהו, בכל זאת, ואל תקח אישית, אבל הגזמת לגמרי. ממש לגמרי! גם בעלון אתה לא רוצה לראות תמונות של בנות? יכול להיות. מקובל. אוקיי. אבל עד איזה גבול 'תעשה מצפון' לאנשים כאן... מצטער על הטענה הטחונה, אבל "אנחנו חיים בעולם הזה..." שוב, אל תקח אישית...

חג שמח מאוד!

יש! השפויים איתנו!שומרוני

ואני כבר חשבתי את עצמי לכופר בעיקר, נער פרוץ שלא מפריע לו שיהיו לו תמונות של בנות על הקיר....

אגב, אני חייב לציין שהלוח היחיד שיצא לי לראות הוא דווקא של הבנות, מה שהעלה אצלי את השאלה האם לא מפריע להן שיש להן תמונות של בנים על הקיר...

מצפון.123

למה מצפון?

אם מבחינתך אין שום בעיה עם תמונות של בנות בט"ש, אז למה שזה ישב לך על המצפון? וגם אני מסכים שלא אמור להיות עם זה בעיה לציבור הכללי.
אני סתם ככה אשמח אם יוציאו איזה ט"ש במהדורה מיוחדת רק בשבילי שאין שם תמונות של בנות;)

לי אישית אין בעיה עם הפורום הזה, ויש אנשים שהוא מאוד מפריע להם, וזה ממש לא יושב לי על המצפון שזה מפריע להם. אותו דבר לגבי הט"ש.

אך זה כן קצת מצחיק שעד העבר הלא רחוק, הט"ש היה שייך רק לבנים, לאחר מכן התחילו לשים לנו סניפים של בנות ב"הכר את הסניף", עכשיו גם שמים תמונות שלהן... מה יהיה הסוף??;)

ש"ש, ח"ש ובצ"ל אריאל!

הסוף יהיה כזה:שומרוני
יהיה טל שמים שיצא לאור על ידי מיכל קפלן, ובשער יופיע דבר המזכ"לית של תנועת אריאלה.
סטופ רגע, עצור הכל!רחלי ברק
זה כבר פעם שניה שאליעד מזכיר את זה....

מתי בדיוק טל שמיים היה רק לבנים? קשישה שכמוני עוד היתה בימי לחב"בניק וגם אז זה היה לבנות אז איפה בדיוק קרתה התקלה הזו שט"ש היה רק לבנים?

אני אשמח שתאירו את עייני בעניין...

בצלב"א.
טל שמים - לבנים בלבד!!123

אני חדש בתנועה והידיעות שלי הרבה פעמים בנויות על שמועות, אז הגיוני שרמת הדיוק היא לא ממש 100%.

לפי הבנתי, עד לפני כשנתיים הט"ש היה מיועד רק לבנים. אולי הט"ש הגיע גם לסניפי בנות, אך הכותבים שם היו רק בנים, ומלכתחילה נתנאל דאג להרים את זה רק בשביל הבנים.

בצ"ל אריאל!

אני מעיד על כך בחתימת ידו של אליסף.שומרוני

כשאני הייתי שישיסט צעיר למראה ורך בשנים, לחב"בניק היה מיועד לבנים.
זה שבנות סקרניות הציצו - זו אינה אשמתי...

אגב, בקשר לסיפור שהזכרתי קודם - העירו לי שהסיפור שונה קצת...

העלון לנוער 'טליה שמיימית' בהוצאת סניף אריאלה מעלה אדומים נפתח בדבר המזכ"לית שהבהירה למה שמות התנועה צריכים להיות שונים מהשמות של התנועה המתחרה אריאל.

אם תרצו - אין זו אגדה.

עדות וחתימה.123

אם יש לנו עדות של עוזיה וחתימה של אליסף, אני רגוע.

בצ"ל אריאל!

עכשיו הגענו לנקודה!ענת=)

העלון היקיר שלנו, "טל שמים" בעברו הייה העלון "לחב"בניק". כמו שכולנו יודעים ומודעים.

אך גם אז הסניף שלנו קיבל אותו במתקונת חודשית קבועה!!! (עד עכשיו אני יכולה למצוא לכם שם עלונים של לחבב"ניק בסניף ואצלי הערכה הפרטית.)

כך שהייה לי ממש תמוהה אך אליעד מרשה לעצמו לקחת את כול הזכויות של העלון לבנים בלבד!

כך שאליעד, עכשיו הכול התברר ב"ה, אך עדין ט"ש בלי הבנות לא הייה מצליח להחזיק מעמד עוד הרבה זמן... חותמת לכם!!! 

היה מצליח גם מצליח.שומרוני

ואני הייתי מוכן להיות האחראי לכך.

מה שכן, הוא היה נשאר שמונה עמודים, מקסימום 12.

ולא כאן המקום לריב על כך...

וואו וואו... תרגעו!רחלי ברק

עוזיה, בת סקרנית לא ממש הייתי מכנה את עצמי ובוא נסגור את זה ככה שענת צוגקת ואנחנו היינו מקבלות את לחב"בניק כל הזמן גם בלי שפילחנו את זה לינון בן מנחם מההנהלה...
אז תרגיעו!

חוצמזה, מי שלא אמרתם שהתכוון שהעיתון יהיה רק לבנים, זה המקום להזכיר שעל זה נאמר- "כוונות בתפילה". לבנות יש חלק נכבד מאוד בעלון הזה וטוב שכך...

ובחייאת, די כבר עם השטויות האלה...

הבנה.123

כנראה שיש פה בנות שעדיין לא הבינו -

עד העבר הלא רחוק הט"ש היה שייך רק לבנים; אולי הט"ש הגיע לסניפי בנות, אך זה כן היה שייך רק לבנים!!

בצ"ל אריאל!

טוב, די!רחלי ברק

חסכתי לכם עכשיו הערה צינית ודי מגעילה,

אבל בזה אני נועלת את הדיון האווילי הזה!

שבוע טוב ומועדים לשמחה.

קדימה רחלינקהמיכל הפג"זית

תגישי מועמדות, תתחילי עכשיו ועד תשע"ט בערך תגיעי לחדר של יוסי...

אנחנו מאחוריך...   

כן, רק שניה...רחלי ברק
אני בדיוק עכשיו בטלפון עם עינת ואני מודיעה לה שמעכשיו כל הדברים עוברים אך ורק דרכי ושיתחילו כולם שם להזהר ממני...

ולמה נראה לך שאני אגיעה לגומחא של יוסי?! אצלי ההנהלה תחזור לצורתה המקורית ואני אקבל את הלישכה שלי!

חג שמייח...
הלו הלו הלו הלו הלו הלו הלו הלו הלו הלו הלו הלופנאט 2המשודרג

אני מאוד מקווה שמה שנכתב פה הוא בצחוק,, כי פשוט אותי זה לא הצחיק!

התנועה שלנו מספיק דוסית במתכונתה הנוכחית ולא צריך לעשות דבר דראסטי כמו 'אריאלה' (מה גם שזה לא נשמע טוב)    זה שלפעמים בהנא"ר מחליטים להחמיר עוד קצת (ע"ע לוחות נפרדים) זה עדיין בתוך הסטאטוס קוו הדוסי של התנועה ולא צריך להפוך את זה ל'קש ששבר את גב הגמל'

הלו חזרה!שומרוני

לדעתי לוחות נפרדים זה בהחלט צעד דראסטי ומאד מאד לא חכם!

מבחינתי - זה שבר את הסטטוס מה שמו שהזכרת.

זה לא שובר שום סטאטוס קוופנאט 2המשודרג
כי הדרך של התנועה קשורה בהחמרה תמידית על המצוות ותמיד לעלות בהחמרה - זה הסטאטוס קוו
סבבה!שומרוני

אז הטענה בדבר מזכ"לית נכונה! זו עוד החמרה, ואם אפשר אז למה לא?

(ואם אפשר שתלבושת התנועה של הבנות תכלול רעלה זה בכלל מהודר..)

לא!! כי מה שמיחד קבוצה של אנשיםפנאט 2המשודרג
זה קודם כל האידיאולוגיא וההנהלה , זה כמו שבתקופת המלכות לא היה מלך לעמ"י (הבנים) ומלכה לבנות ישראל הכשרות, אלא המלך מלך על כולם (אם משווים את יוסי למלך,,, )
בסדר.שומרוני

אפשר להתווכח עלזה אבל אני מקבל את פיטורי המזכ"לית.

אבל מה עם המליאה? למה היא קיימת בשיתוף שני המינים ר"ל?

המליאהפנאט 2המשודרג

בדיוק מהסיבה הזו שהתנועה שייכת לבנות בדיוק כמו לבנים (ואולי ההפך) והבנות לוקחות חלק פעיל ביותר בהפעלת התנועה כמו(ואלי יותר מ)הבנים וההחלטות נוגעות גם לבנים וגם לבנות

חבריה לא הבנתם בכלל...מיכל הפג"זיתאחרונה

הכוונה היתה שתהיה מזכ"לית במקום מזכ"ל...

וזה היה ברציניות...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך