(האם)תנועת אריאל=משמרת הצניעות(?)פנאט 2המשודרג
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ד תשרי תשס"ז 03:14

הקפות שניות בשיתוף אריאל(תכב"ץ) ובנ"ע(לתקפ"ץ <ב>) הגענו לשם וכמובן שההפרדה לא היתה הפרדה המחיצות לא מחיצות אז הלכנו לאחראי אמרנו לו לא מתאים ולא ראוי (אגב בחלק של הבנים רקדו בנות בנות 4 שהלבוש שלהן לא היה הכי צנוע) וששאלתי חבר שלי מבנ"ע 'מה זה אמור להיות? זה מחיצה?' הוא ענה לי 'אנחנו עובדים על זה' בוא נגיד אם היינו סומכים כל בנ"ע שיארגנו את ההפרדה היינו יכולים לחכות עד מחר(ז"א היום)  ובסופו של דבר היתה הפרדה רק(ואך ורק!) בזכותינו (הבהרה אין לי כלום נגד תנועתת בנ"ע בא"י).

עוד משהו שאמרנו לאחראי שיגיד לבנות (בנות 4) לעבור לצד של הבנות הוא אמר 'אבל הן קטנות אז מה הבעיה' ושחברים שלנו מבנ"ע ראו שאנחנו מעוצבנים והם שאלו אותנו למה ואמרנו להם 'בגלל  ה"הפרדה"' הם אמרו לנו 'אבל הן קטנות אז מה הבעיה שלכם?'

(גם אם אין בעיה (ויש) זה לא מתאים לשמחת תורה!)

תפקיד תנועת אריאל הוא להציב רף תורני גבוה לעמ"י ולהשפיע מבחוץ!

שכחתי משהופנאט 2המשודרג
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ד תשרי תשס"ז 03:15

אפילו שיש כאלה שטוענים 'בגלל שאנו שומרים ולא מחפפים ולא מותרים על הערכים אנחנו לא מצליחים להגיע לכול חלקי עמ"י' על משפט כזה אני אומר מילה אחת - שטויות!

בעצם הרצון של תנועת הנוער בנ"ע להגיע ולהשפיע על כל חלקי עמ"י הם קצת שכחו שיש קווים אדומים(בלי להזכיר בכלל שבגלל הרצון לחזק את החלשים לפעמים שוכחים לחזק את החזקים).

אולי תפקידנו הוא לא להשפיע באותה מידה כמו שבנ"ע משפיעים תפקידנו הוא להשפיע יותר, יותר בכמות ויותר בקדושה ולתנועת אריאל יש את אחד הכלים החזקים בעולם- החב"ב באף תנועת נוער לא מייחסים לחב"ב חשיבות כמו בתנועתינו וזה אומר שכדי להשפיע בקדושה עילאה על עם ישראל צריך להפעיל את החב"ב בצורה כזאת חזקה שפשוט נסנוור את עמ"י בחב"בינו!

דבראשוןיוכי
שכוייח, תמיד חשוב שיהיו אלו שידאגו להפרדה נורמאלית...
אבל, לא הגזמנו קצת? ילדות בנות 4?.... הן פיציות.... צריך לדעת כמה ואיפה להפריד. לדוג', אנחנו היינו בחג בבני עיי"ש, אז בארוחות, שהיינו שם רק החבר'ה הדוסים  (המדריכים ואלו שבאו לשמח) דאגנו שתהיה מחיצה, אבל בפעולת חב"ב לא יכלנו לדרוש שתהיה מחיצה כי אז אנחנו מפסידים את כל החבר'ה שלהם... צריך לדעת מתי אפשר להפריד ומתי לא... אם מגזימים יותר מדאי, זה כבר הורס, ולא תהיה בסוף הפרדה בכלל...
לא נכוןפנאט 2המשודרג

אם היית שמה היית מבינה מה היתה הרמה(מתחת לכול ביקורת) ואין כזה דבר ''להגזים'' או שאת הולכת עם ההפרדה עד הסוף או שלא (מז'תומרת "פעילות חב"ב"?)

ואם לא היינו מתלוננים לא על ההפרדה ולא על המחיצות שום דבר לא היה קורה

ומאיפה לך שלא תהיה הפרדה בכלל? דווקא בזכות ההפרדה ובזכות ההקפדה על המצוות אנחנו מראים שאפשר וצריך וחייבים לשמור על התורה בלי חיפופים כלל

ולא הבנתי למה התכוונת שאמרת 'אנחנו מפסידים את כל החבר'ה שלהם'?

אני מסכימה איתך כמעט בכל מילה...שלומית16

גם אצלינו היה ככה הקומנרית שלנו דרשה בכל תוקף לפני ההקפות שניות מהמארגנים שיש מחיצות נורמליות.כלומר מחיצות שלמות וסגורות מכל הכיוונים.(לאור נסיון מר מהעבר...)הגענו וממש היה מדהים לראות עד כמה התחשבו ועשו מחיצות מעולות!גם לרוב התנועות האחרות זה מפריע אבל הם בחיים לא יקומו ויבקשו לשנות את אם זה לא בסדר...

אני לא מסכימה איתך במשו אחד ונתאר את המקרה שיוכי הביאה:היינו בשבת שמחת תורה בסניף בנ"ע.סניף פיתוח.אם היינו שמים מחיצה בפעולת חב"ב בערב כל החבר'ה של הסניף חוץ מהמדריכים לא היו באים...אז לפעמים כן צריך "להתפשר"

במקרה כזה אל תשתתפופנאט 2המשודרג
אתן בחרתן שזה יהיה במסגרת כזאת בעיה שלכן! עדיף שהייתן עושות פעולה לבד וזהו (נ.ב רק סניף שלכן השתתף או שהיה שם גם סניפי בנים בפעילות חב"ב)
דניאל,הדרדק

בבקשה תביא לי מקור שאסור פעולת חב"ב מעורבת. זה מעניין אותי.

חוץ מהגמרא בקידושין. "אמר אביי סקבא דשתא ריגלא" שאני צריך באמת לעיין שם יותר. יש מקום בשו"ע ו/או מקור אחר בגמרא שאסור משהו בסגנון של פעולת חב"ב. (הגמרא בסנהדרין על ההפרדה בלוויה אינה הוכחה חותכת, תעיין בתוספות שם הוא אומר ש"לכן נהגו".)
אני מדבר על פעילות חד פעמית.

אלעזר, רצית הסבר' למה שאמרתי "פעמים כן פעמים לא"- זה דוג' טובה (יש כאן ויכוח האם אנו מוכנים לוותר על הערך של הפרדה במקרה חד פעמי כדי לחזק.)

נ.ב.הדרדק
אם אנחנו "משמרת צניעות" אוי ואבוי לנו.
גם אני לא חשוב שהתפקיד שתנועתינו צריכה למלאפנאט 2המשודרג
זה 'משמרת הצניעות' אבל לצערינו זה בתכל'ס מה שאנחנו עושים הרי בחב"ב אנחנו כמעט ולא פועלים (עדיין) ובאירועים כאלה זה מה יש (רק תחשוב אם אנחנו לא היינו שם לאיזו רמה הם היו מגיעים, ואכן ברגע שהסניף(ראשל"צ) הלך הביתה בסוף ההקפות ישר חזרה העירבוביא
אין בעיה יאיר אם אתה חושב כךפנאט 2המשודרג

אז מה הבעיה בעזרא אולי גם נעשה כך בתנועתינו שהחב"ב יהיה מעורב (אני מקווה שאתה מבין את הבעיתיות שבדבריך)

וראה מה ששאלתי האם גם הסניף בנים של רחובות היו באותו מבנה של הסניף בנות שאם זה ככה אז זה באמת בעיה(!) זה לא לוותר באופן חד פעמי אלא זה לזרוק את כל העכים של התנועה

ולשיטתךהדרדק
למה רבני התנועה פסקו שמליאה בלי מחיצה אינה אסורה?
הרי שם יש דיונים מה שבד"כ אין בפעולת חב"ב (וכולם מסכימים שאם היה קלות ראש בפעולה שזה אסור)
ומותר לבן לדבר עם בת (לצורך, וכנ"ל הפוך) נכון?
אם אתה רוצה אפשר לעשות דיון מהסוגיות בגמרא, אבל שם אין לנו אחיזה מספיק טובה להגיע למסקנות משלנו...

הבעיות בעזרא הם:
זה כל שבוע, זה לא דבר חד פעמי.(ואני מבין שזה הבעיה בחברה מעורבת- הקביעות, ואני אשמח למקור שאומר ההפך)
החניכים הקטנים לא מבדילים בין דבר שהוא לצורך לדבר שהוא לא לצורך ואם המדריך מדבר לצורך אז הם ידברו גם צחוקים.
וכמובן הישב"צים שקשה לי להבין איך נראה ישב"צ בלי צחוקים...
ושוב אני לא מבין את מה שאתה כותב אנא הסברפנאט 2המשודרג
והתשובה היא לא!יעל...

(פשוט כי זה מצמצם מאד, מאד, מאד... זה לא תפקיד תנועתינו!!!)

קודם כל- כל הכבוד לכם, באמת עניין חשוב וגדול.

ועכשיו יש לי משו לומר, שלא מופנה רק אליך- ענין שאני מרגישה אותו כבר כמה זמן בתנועתינו החביבה...

הרבה פעמים קורים מסביב דברים שהם לא הכי טובים ומעולים. נכון, קורה- לא לכולם הדברים חשובים או שהם לא מבינים את החשיבות. ואז מגיעים החבר'ה שלנו וברוך ה' משנים קצת את הדברים. עד כאן הכל טוב ויפה.

אבל השאלה היא באיזה גישה נעשו הדברים- ואני לא מדברת על צעקות ורמקולים- אלא גישה פנימית- יש גישה בסיסית שהיא לא חיובית לפי דעתי. וזה מה שאומר הרמב"ן על מידת הענווה שהיא המידה הטובה מכל המידות הטובות. אני לא ממעיטה בערך הצניעות ח"ו- זה באמת דבר גדול, חשוב ונצרך- אבל לא'ידעת- אני חושבת שכשאתה אומר שיש לך בעייה (אני מקווה שלא הגענו לשנאה...) כלפי סניף מסוים- אנחנו צריכים להסתכל ולבחון את עצמנו טוב טוב אם הכל מגיע מתוך רצון אמיתי להגדלת שם ה' והאמצעי לכך זה התנועה, או להיפך- הגדלת שם התנועה, והאמצעי לכך זה ההתרברבות של "אנחנו עובדי ה' טובים יותר".

אני באמת לא יודעת איך הדברים נעשו- לא הייתי, אני לא שופטת- אבל אני אומרת את הדברים כי זה במלא תחומים- לא רק כאן. ושוב- זה לא קיים באופן דרסטי, אבל כדי שהדברים לא יתעצמו, יש צורך לתת על כך את הדעת...

רק טוב ושמחה! יעל. 

...פנאט 2המשודרג
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ד תשרי תשס"ז 03:19

אני אסביר איך הדברים נעשו פשוט ראינו שככה זה לא עסק באנו לאחראי ובקשנו(יותר נכון דרשנו) ממנו להפריד ובסופו של דבר הוא הפריד (שוב - בזכותינו)

מה שכתבת שהענווה היא המידה הטובה מכל המידות הטובות , נכון מאוד אבל פה אני לא מדבר על מידה\ אידיאולוגיא\ הנהגה אני מדבר על עיקר הדין לכתחילה, חיוב! שמה שהיה צריך להיות באותו מקום לא היה ברמה הכי טובה

ותאמיני לנו שזה לא רק אני הייתי שם מהסניף בנים (שאצלי באמת אפשר לחשוב שפעלתי ממניעים של הגדלת שם התנועה <ב>) אלא היו שם אנשים שהתורה באמת בראש מעיניהם והם כמעט החרימו את ההקפות

שוב- אני לא יודעת מה היה שם...יעל...

וברור ששמים מחיצה, ברור!!!

אבל לא על זה אני מדברת- אלא על הגישה- עזוב מה היה שם, כשאתה אישית הסתכלת על העניין- כששמו את המחיצה אמרת לעצמך :"וואוו, איזה מעולים אנחנו, מזל שיש אותנו כי תמיד אריאל יבואו להציל את המצב, אין מה לצפות מבני עקיבא האלה, תמיד היו וישארו על הפנים" וסיימת את הנאום ב2 תפיחות שכם אדירות לעצמך...???

או- שזה היה אחרת- ב"ה שיש מחיצה, יאללה- אפשר להתחיל לרקוד לכבוד התורה ולכבוד ה' יתברך.

כי מה זה משנה מי שם, מי טוב, הרע (ומי המכוער )- העיקר שזה נעשה כמו שצריך. מתוך ענווה ולכבוד ה'!

כמו שאמרתיפנאט 2המשודרג

זה לא רק אני הייתי שם מהסניף בנים היו שם עוד

ואצלי אני יכול להגיד לך בכנות שהיה ערבוב אמרתי לעצמי גם מהדבר הראשון שכתבת וגם(בעיקר)מהדבר השני וכך היו גם חברים שלי כי בעיקר מה שדחף אותנו זה עצם זה שאנחנו באריאל אבל ברור שזו לא היתה הסיבה העיקרית

קנאות קודש.123

שכוייח על האיכפתיות הצניעותית הגדולה, אך נא לזכור שלשון הרע הינו לא פחות חמור, ובעיקר במקום כזה שרבים בו השומעים...

בצ"ל אריאל!

ח"ופנאט 2המשודרג

לא התכוונתי ח"ו שיהיה איזה שהוא אבק דאבק חס וחלילה ואני מצטער אם זה מה שיצא

אליעד- שכויעעח על העבודה

פנאט-אנונימי (פותח)

קודם כל שכוייח שהתעקשתם על מחיצה.

משמח שלא התכוונת לכתוב אבק דאבק לשה"ר אבל שים לב למה שכתבת בתחילת העמוד:  "בעצם הרצון של תנועת הנוער בנ"ע להגיע ולהשפיע על כל חלקי עמ"י הם קצת שכחו שיש קווים אדומים(בלי להזכיר בכלל שבגלל הרצון לחזק את החלשים לפעמים שוכחים לחזק את החזקים)."

(רק תחשוב אם אנחנו לא היינו שם לאיזו רמה הם היו מגיעים, ואכן ברגע שהסניף(ראשל"צ) הלך הביתה בסוף ההקפות ישר חזרה העירבוביא"

אין לי מושג מה אתה חושב על מה שכתבת אבל לענ"ד יש כאן לשה"ר..

רצית להגיד שאריאל צריכים להקפיד יותר? בסדר

רצית לספר על המקרה? מצוין.

אבל לכל הרוחות למה היית צריך לכתוב את זה??? למה אנחנו צריכים לדעת שאח"כ הייתה שם ערבוביא מחדש? למה זה עזר?

אולי כדי שעכשיו נבין למה טוב שאנחנו באריאל?! הבנו את זה גם לפי זה..

וחוצמיזה עם כל הכבוד, קצת ענווה, עשית את זה כדי לטפוח לעצמך על השכם או באמת לשם שמיים?  ( " ובסופו של דבר היתה הפרדה רק(ואך ורק!) בזכותינו " "רק תחשוב אם אנחנו לא היינו שם לאיזו רמה הם היו מגיעים,"

מקווה שלא פגעתי אבל זה ממש העיק לי...

סיפרתי דברים כהווייתןהאריאלניקהנאמן
האמת בהתחלה רציתי לכתוב על משהו אחר ולקשר את זה לנושא שכבר משורשר בפורום אך בסוף לא כתבתי  אז יצא איזשהוא משהו בתכלס לא התכוונתי לצייר זאת כמו שזה נשמע
בהסדר?סאפיר
עבר עריכה על ידי יוכי בתאריך כ"ו תשרי תשס"ז 00:18

כע שמעתי שהיה שם משהו עם ההפרדה ....

לא לא בהסדר בבית ספר סיניהאריאלניקהנאמן
את מאריאל בכלל?
כן...סאפיר

זה לא היה שנה שעברה?

ואממ כע אני באריאל....בעז"ה נכנסת להדרכה...

יפה ... למה לא באתן השנה?האריאלניקהנאמן
עבר עריכה על ידי יוכי בתאריך כ"ו תשרי תשס"ז 00:18

חח =]]סאפיר
עבר עריכה על ידי יוכי בתאריך כ"ו תשרי תשס"ז 00:19

ועד ביה"ס סיני..זה בסדר הלכתי ל"באר" היה שם את חב"ד

מזה הפורום האומלל הזה דרך אגב?

ברוכה הבאההדרדק

זהו פורום מאוד מיוחד; הרבה מהפעילות התנועתית בשנה האחרונה יצאה דרכו (ואני משער שאם הייתה נציגה לראשל"צ בנות שנה שעברה הייתן יותר פעילות בגרעין מרכז) הפורום מורכב- הוא מעורב כי אנו אומרים שזה לא דבר רע, אבל בגלל שהוא מעורב צריך לנקוט משנה זהירות.
אנו מנסים שהדיונים יהיו עיניניים, דיבור באינטרנט בהרבה מובנים הוא כדיבור רגיל, הרב שלי אף פסק שאם אני מכיר מישהי שכותבת בפורום אז אסור לי לקרוא בדיחות שלה- זהדיבור רגיל לכל דבר. לכן צריך לחשוב האם הייתי מה שאני כותב גם בפא"פ?
כמו כן בגלל שכולנו מתנועה אחת, כולנו עם בערך אותם אידאלים, וממש מהנה לפגוש עוד אנשים ולפעמים זורמים במיוחד באותו עיר עם אותם בעיות ואותה עירייה מעצבנת שלא נותנת סניף ועושה בעיות עם כספים (כן, גם ברחובות העייריה עושה בעיות- לא מתוך רוע, הם מנסים אבל קשה. ולבנות אין מבנה) צריכים עוד יותר להיזהר.
אני אישית לא חושב שהייתי מברר פרטים על חניכות ברחובות סתם. אחים של חניכים אני מכיר די טוב, אחיות פחות. מה לעשות יצה"ר חזק ואני מפחד. תחשבו על זה.
כמו כן יש עניין שהפורום יהיה רציני, לא ייבוש בלי הווי, אבל רציני. לא בגלל צניעות אלא בשביל שיהיה יוצר.
(בנוסף יש דיונים מענינים האם אי סי קיו זה דבר טוב או רע, לא ניכנס לזה עכשיו.)
זה נראה מפחיד, מאוד! אבל כולם ראו שזה לא שחור לבן, לא קשה ואף בסוף רואים כמה זה טוב ויותר נוח.

שוב פעם בהצלחה רבה, את תהני בפורום, הוא אכן מיוחד, מאוד. אבל הוא כלי, וכמו כלי צריך לדעת איך לנצל כדי להוציא את המוטב.

לא להיסחף...סאפיר

טוב שלא הבאת לי קטע יות ארוך....נסחפת קצת...

מה כבר אמרתי?!

דווקא נחמד המגילה שכתבת.....ואין בפורום הזה קצת צחוקים? כולם פה אשכנזים יבשיים?!

ח"והדרדק
אני מאלה שכותבים מגילות, מה לעשות שיש לי שריטה
לא אמרתי שעברת עברה, לא אמרתי שעברת גבול. 
יש בפורום צחוקים- אבל צריכים ללמוד את הזרם- זה כביש סואן שלוקח כמה שעות ללמוד איך להשתלב בו.
אכן כן..סאפיר
"בשבילי נברא העולם"
אשכנזים יבשים.123

לא כל חברי הפורום אשכנזים יבשים; יש פה גם כמה אשכנזים לא יבשים שכל מטרתם בפורום היא לבדר אותך <צ>

הפורום לא נועד להרצת בדיחות, אלא מטרתו לדברים קצת יותר רציניים.
במידה ואת מחפשת מקום שבו תוכלי להשתעשע ולהריץ צחוקים, תוכלי לעשות חיפוש קטנטן ברשת ולמצוא מספיק אתרים כאלה.

היזהרי! אנו אשכנזים יבשים!!

ברוכה הבאה ובהצלחה!

בצ"ל אריאל!

נסלח..=]סאפיר

"הדבר הכי טיפש בעולם זה התרנגול של האיש הכי טיפש בחלם. הטיפשות שלו זה שמציירים סביבו מעגל ואומרים לו שזה הכלוב שלו- והוא בוכה שהוא בכלוב ואינו בורח, למרות שיש לו כנפים, הוא יכול אף לעוף ולא רק לרוץ החוצה. העולם הזה זה המעגל, יצר הרע אומר שאנו בכלוב, שאין לנו לאן להתקדם, אבל זה לא נכון, אנו יכולים לעוף מעלה מעלה, זה תלוי בנו! (בשם הרב שטיינזלץ"

אני לא הבנתי את זה........

ונו בסדר אשכנזים נסלח לכם...

סניף בת ים לא אשכנזים!!!!(אליעד אתה בטל בשישים...)האריאלניקהנאמן
והפורום של אריאל הוא פורום על רמה - בעצם הוא הפורום הכי על רמה בכל האינטרנעט בכל העולם אז כאן אין 'הקשרים' לא 'בדיחות' ולא כול מיני שטויות כאלה (בשביל זה יש את 'בראש צעיר' ואת הפורום של בנ"ע<ב>)
הייתי רוצה לפרט שם יורתהדרדק
אבל יש מגבלה של אותיות...
הכוונה של המשל היא שהרבה פעמים אנו משכנעים את עצמנו שאנחנו לא יכולים, שזה קשה, בלתי אפשרי כשהרבה פעמים יש בידינו לעלות, להתרומם, להצליח.
תנקסססאפיראחרונה

נגיד...תודה.....

אתה מנהל פה תפורום..?

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך