הפצת אהבת חינםאנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

הגעתי למסקנה ששום דבר לא יביא לנו את מקדשינו חזרה - חוץ מאהבת חינם... אבל אהבת חינם הכוללת גם את יס''מ ומג''ב- כי הם גם אחינו!  איך אני יכולה להפיץ את האהבה הזו  -באמת- כדי שנזכה הרבה יותר מהר להיות בבית מקדשינו.

אגב... מי שחולק עלי שיכנס קודם כל לכאן... כי אין לי ממש כוח לחזור על טיעונים חוזרים...     /Forum.aspx/t14732

רוצה כבר להיות בבית הבחירה!!!!!!!

דייייייייייי אין לי כוח להוכיח למה צריך להלחםפנאט 2המשודרג

באלו שנלחמים בתורתינו הקדושה ומרימים את ידיהם על גדולי ישראל

ימ"ש היס"מ

בהלכה זה הולך ככה:אנונימי (פותח)
רק מי שמבקש סליחה ומחזיר על הגזלה מותר לסלוח לו...
אאאאאאאאאוווווףףףףףףףף!!!!!!!אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

אמרתי כבר לקרוא את הקישור ששלחתי כדי לא לחזור על אותן הטענות!!!!!!!

אני לא אומרת חלילה לסלוח!!!! -גם אני לא סולחת להם!!! אני אומרת שגם הם כלולים באהבת החינם ל-מ-ר-ו-ת כל מה שהם עשו!!!!! בית המקדש לא יבנה על שנאת חינם הוא יבנה אך ורק ע''י אהבת חינם וע''י זה שנתאחד! אם כל אלו לא יקרו... חבל לנו לטרוח ... זה התיקון שלנו... תיקון שאנו נושאים עוד מימי חורבן בית שני!

חוצמזה זה שתכחישו שהם אחים שלכם לא יפתור כלום!!!!! כי הם אחים שלנו ולא משנה כמה מכות אלה ספגנו!!!, וכדי שהם יבינו שהם טעו!!!!! אנחנו צריכים לקרב אותם ולהסביר להם ולא לנסות לגרום להם שריטות בלב "כדי שהם יבינו"

בבקשה... לא לתקוף... ומי שרוצה להגיב שבבקשה יקרא את הקישור ששלחתי...

מילא אם זה היהפנאט 2המשודרג
שנאת חינם אבל זה לא שנאת חינם זו שנאה עם הרבה סיבות והרבה תוכן
שנאה לא תביא את המקדש!אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

נכון זו שנאה... עם המון תוכן... אבל לא היא שתחזיר לנו את המקדש!!!!!

דוקא ה'שנאה' הזו היא שמקרבת לנו את הגאולהפנאט 2המשודרג
את צודקת אם הייתי סתם שונא יהודים זה המונע זה המעכב אבל זה לא סתם! זה לא לחינם!כלל וכלל לא
רב חרל''פאנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

תראה אני יודעת שאתה לא שונא סתם... ויש לך סיבה גם לי יש סיבות לשנוא... והרבה! אבל זה לא נכון!

אתה רוצה גאולה? אתה באמת רוצה אותה???? רק אהבת החינם יכולה לקרב אותה... בלעדי זה... בית המקדש לא יבנה ואין לו גם טעם להיבנות... הרי מה נעשה כולנו בבית המקדש שאנחנו בכלל לא מאוחדים?!?!? והגאולה... לא תבוא לנו בקלות... אנחנו נצטרך לעבוד עליה מאוד קשה כי כמו שא''י נקנת ביי'סורים, כך גם הגאולה... מגיעה ביי'סורים... אבל כמובן.... שזה תלוי בנו... 

ואיך אמר הרב חרל''פ, "נחרבנו, נחרב העולם ע''י שנאת חינם, ניבנה, יבנה העולם ע''י אהבת חינם!"

בתקווה מרובה לאהבת חינם אמיתית ולביאת משיח צדקנו!

רבקה...

בשניה הבאה בירושלים הבנוי'ה !

אני חולק עליך שזה 'חינם' זה לא חינםהאריאלניקהנאמן
ובגלל זה מותר לשנוא אותם וזה לא יגרום לשום חרבן כי רק שנאת חינם תגרום לחרבן
שנאת חינם ואהבת חינם...אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

שלום, תראה אין לי מושג איך אתה מגדיר שנאה... אבל אני אישית עדיין לא הכרתי אפילו אדם אחד ששונא באמת (ואני מדברת על פנאטים!!!) נראה לי שרק יחידי סגולה באמת יכולם לשנוא...    אני ,אישית לא מכירה אותך ,ואני לא יודעת אם אתה באמת שונא אותם... אבל נגיד ואצא מנק' הנחה שאתה אכן, מאותם יחידי סגולה (שעדיין לא הצלחתי להכירם...) ואתה באמת שונא, השנאה שלך אינה שנאת חינם...

אז לדעתי יש לך זכות פשוט גדולה!!! בטח אתה עכשיו בהלם... אז כדאי שתצא ממנו ואני אסביר לך גם למה...  תראה רק ע''י השנאה האמיתית שלך אתה יכול להגיע לאהבת חינם הרי עם שנאה שלך אמיתית אז אם אתה תאהב אתה פשוטו כמשמעו תזכה לאהוב אהבת חינם!!!

אז... בינינו... בית המקדש ואהבת חינם... לא יותר משתלם...

במקום....

מוטב שנכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינםאנונימי (פותח)

ועל זה היה אומר הרב כהנא הי"ד- מוטב שלא ניכשל.

לאהוב את מי שאסור לאהוב (מחלל שם ה' וכו') זה עברה, וצריך להזהר שלא להכשל בה!

והחילונים ?אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

חחחחח... אז אתה רוצה להגיד לי שצריך לשנוא גם את החינולנים?!?!

הרי הם לא שומרים מצוות....

ועל זה אמר הרב חרל''פ:"נחרבו נחרב העולם ע''י שנאת חינם נבנה יבנה העולם ע'י אהבת חינם"  

לא אמרתי שאסור לאהוב את החילוניםאנונימי (פותח)

אמרתי שאסור לאהוב את מי שמחלל שם ה', או פוגע במזיד במקדשי ה' (זה אנחנו, נעים מאוד). את החילונים צריך לאהוב מצד שהם יהודים ויש בהם את סגולת ישראל (כמו שצריך לאהוב כל אדם שנברא בצלם אלוקים) אבל ברור שיש מדרגות באהבה, ומרגיז אותי שאנשים מתחמקים מלאהוב את מי שקרוב אליהם, ורצים לאהוב את מי שרחוק ורמת האהבה שצריך לאהוב אותו נמוכה הרבה יותר.

(את מכירה את אלה שרצים לקרב חילונים אבל שונאים חרדים? )

עכשיו ראיתי מקור: תקשיבי.

הרמב"ם כותב: (הלכות דעות, ו,ג )" מצווה על כל אדם לאהוב כל אחד ואחד מישראל  כגופו, שנאמר- ואהבת לרעך כמוך..." וכתוב בהגהות מיימוניות - "ודווקא שהוא רעך בתורה ובמצוות, אבל אדם רשע שאינו מקבל תוכחה, מצווה לשנאותו,שנאמר "יראת ה' שנאת רע"..."

מה רציתי להגיד, שלא צריך לאהוב את הרשעים האלה, ומי שחושב שבזכות אהבת הרעים העולם יבנה, פשוט טועה, כי אהבת הרע והתעלמות ממעשיו מחזקת את הרע בעולם, ומרחיקה את הגאולה.

כידוע- הרע לא צריך שיעזרו לו, רק שלא יפריעו...

סליחה על האורך. שכוייח על הנושא החשוב

ענית לעצמך...אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו!

אחי היקר!

מה שנקרא האמת יצאה לאור...אני מסכימה איתך! אבל... ומה שקרה הוא שענית לעצמך כבר בדבריך... "אבל אדם רשע שאינו מקבל תוכחה, מצווה לשנאותו" - האם הוכחת אותם?!? לא נראה לי... וגם אם כן... האם הוכחת אותם עפ''י כל הגדרים ההלכתיים אתה כמובן יודע יש המון מגבלות לאדם שרוצה לבוא ולהוכיח את חברו יש המוני תנאים לכך.... האם הוכחת אותם עפ''י איך שההלכה מבקשת?!?... לשאלות האלה תענה רק לעצמך ... אני לא מבקשת תשובה... רק קצת מחשבה על העיניי'ן...  ואגב... אהבת חינם היא אהבה נטו -אין בה רוע והראי'ה היא שהיא תקרב אותנו לאיחינו בית מקדשניו ולגאולתינו....

בתקווה לאהבת חינם ובית מקדש!!!!!!!!!!!!!

רבקה.

ישר כוחך על שהגבת

שנאה תקרב את הגאולה?!?!ברבי
אתה שומע את מה שאתה אומר?? תביא לי משהו אחד מהתורה שאתה מסתמך עליו בזה
תקשיבו...אנונימי (פותח)

אתם מזה מעצבנים אותי כבר...תפסיקו עם השנאה שלכם!!!!!!! אני מקווה מאוד שתגדלו ותבינו את זה-ותתבגרו מהר כי אתם עלולים לעשות חילול ה' גדול עם השנאה שלכם ליהודים- חיילים שהתגייסו לשרת את המדינה!!מה נסגר איתכם?? צאו מהדרמות והסיסמאות הלא בוגרות שלכם!!! "לא לסלוח??????" רק לפני פחות מחודש עבר יום כיפור..לא? מה עמדתם לפני הקב"ה ואמרתם לו שאתם לא-שאתם לא סולחים??? שלא תבינו אותי לא נכון גם אני לא שוכחת..אבל יש הבדל גדול בין לשכוח ובין לסלוח!!! עד מתי תגיע השנאה שלכם??? עבר על עם ישראל בקיץ האחרון מלחמה קשה מאוד שאבדנו המון חיילים ואזרחים במדינה...על זה אתם לא מדברים??? כואב לכם מאוד שפינו יהודים מבתיהם [גם לי זה כואב!] אבל לא כואב לכם על היהודים שנהרגו במלחמת לבנון ה-2? אתם חיים בבועה כזאת, שאתם ממש לא יוצאים מהשינאה הלא בוגרת הזאת!!!!  אתם רוצים לזכור רק מה שבא לכם... שצבא הגנה לישראל גירש את תושבי גוש קטיף מבתיהם אתם זוכרים את זה טוב מאוד, אבל שצבא הגנה לישראל נהרגו בישבילכם במלחמה האחרונה אתם לא זוכרים את זה..ולא רק שלא זוכרים אתם גם דואגים להזכיר תמיד את השנאה שיש לכם ליסמניקי"ם ולשאר החיילים.. אולי אם היה [כמובן חס וחלילה!] חייל שאתם מכירים שנהרג במלחמה הייתם מדברים קצת אחרת..וכמובן-הייתם יוצאים מהסרט שאתם חיים בו, והחוסר בגרות הזאת!

קיצור לי מאוד הפריעה השנאה הגדולה שכתוב פה...אומנם הדברים נכתבו בחריפות אבל סוריי זאת האמת והייתי חייבת לכתוב זאת!!!

אם השנאה שלכם אתם בטוח לא אלה שיביאו את הגאולה...     בצפיה לבנין אריאל!

אני באמת לא מצליחה להביןיוכי
למה אני צריכה לאהוב אדם שעשה לי כל כך הרבה רע. וחוצ'מזה איך אפשר לאהוב אדם שעשה מעשה שאת לא סולחת לו עליו?
גאולה!אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

את צריכה לאהוב אותו:

א- כי הוא אח שלך ומתפקידך האישי לדאוג לו!

ב- כי רק ע''י אהבת חינם ואחדות יבנה בית המקדש ( אני מקווה שאת רוצה בזה..)

ברור שאפשר.... זה כמו נגיד שאת אמא... ושני הבנים שלך משחקים בניהם עד שפתאום הם התחילו לריב בניהם ואחד מהם מתעצבן ...אבל מה זה מתעצבן!!! שהוא פשוט לוקח מסמר שמצא על הריצפה...ותוקע אותו לאחיו בעין... את תשנאי את הבן שלך??? - לא... את תכעסי עליו ותתאכזבי ממנו... אבל לשנוא.... שנאה של ממש!!!!!!! , לא !

שנאה אמיתית מכל הלב כן!!!!!!!פנאט 2המשודרג

כי מי שפוגע בערכי תורתינו הקדושה גורם להפסד לכל עמ"י ואני לא רוצה שבגלל כמה רשעים בעמנו הגאולה תתעכב!

נ.ב אם אני אאהוב אותם ואבליג על מעשיהם הרעים נמצאתי כמשתף פעולה עם הרשעה!

תיקון...אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו!

גם אני לא רוצה שהגאולה תתעכב!!!!!! - אבל כידוע לך שכל חטא שלנן גורם לעיכוב הגאולה! - ובמיוחד ה-שנאה...

ואני אסביר לך גם למה... אתה יודע למה הגענו אנו דווקא לדור הזה?!?במיוחד בזמנים האלו?!?!  אתה יודע מה המטרה שלנו דוורא בזמנים אלו?!? אני לא מדברת על כל אחד לחוד אלא על כולנו יחד! - התיקון הזה מלווה אותנו מאז חורבן הבית ועד הימים האלו ממש...

הגענו לכאן במטרה לתקן את עוון שנאת חינם! ובית המקדש לא יבנה עד שיתכפר עוון זה!  והאמת .... אני גם לא רואה שום מטרה בבניי'ן המקדש כשיש מחלוקות בעם ושנאה כ''כ עזה! (שוב... שלא תחשוב... אני ממש כועסת על כל מה שקרה!!!!!  שלא תחשוב שהצבא לא ירד מרמתו בליבי ... הוא ירד מאוד פעם הייתי מעריכה אותו ממש ... אבל עכשיו.... )

ראית פעם נורה לפני שהיא נשרפת??? - לפני נשרפת היא מפיצה אור חזק מאוד ואז נשרפת... ידוע שבימות המשיח לא יהיה יותר יצר הרע יותר בעולם, בכלל ! .... אבל ידוע גם שרק 20%  מכל העולם ישארו... היצר הרע ממילא יעלם מן העולם בימות המשיח ולכן הוא גם מנסה בכל כוחו לאסוף כמה שיותר אנשים יחד איתו... כדי שהוא לא ילך לבד... אותה נשמה שהולכת נעלמת לחלוטין... אין גילגול הבא וכדו'... - היא נעלמת לחלוטין!              היצר הרע הוא כמו הנורה ... מנסה להפיץ כמה שיותר "אור"....  חושך - היצר הרע מנסה כמה שהוא יכול לפגוע בנו רק כדי שניכשל!!!!!! ...

אבל אתה יודע... את היצר הרע אפשר היה לראות הכי הרבה דווקא בתקופת גוש קטיף ועמונה... שמה ... בדיוק בזמנים באלו ראו עד כמה החושך שלו מופץ עד כמה שהוא עובד שעות נוספות... ואתה יודע למה.... כי בדיוק שמה טמון המפתח לגאולה....  והוא מנסה את כל הדרכים שלו רק כדי שלא נצליח להגיע לאותו התיקון שבזכותו הוא יעלם - אמן!!!!-

לסיכום ידידי היקר... - אהבת חינם היא, היא  המפתח, אני מקווה שתנסה למצוא אותה ולא תתבלבל עם הנורה...

בתקווה ובציפי'ה למשיח בן דוד ולבניין בית מקדשינו בשנ'יה הבאה...

רבקה.  

לאהוב את האנס (ממש סליחה על הביטוי).צחקן
בלי סליחה ופטירת הבעיות אז לא יאהבואפוש
שאלה פצפונת וצינית:שומרוני

אם לא רצית שיגיבו לך, אלא רק יפתחו את הקישור - למה פתחת שרשור?

פתחת שרשור? אכלת אותה. תצטרכי להקשיב לכולם.

האזנה נעימה!

חחחחחחחחח.....אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א!

כן רציתי שיגיבו, אבל רציתי שיקראו קודם את הקישור כי ידעתי שיהיו את אותן הטענות...

(אגב... מה זה נקרא להקשיב לכולם?... לקרוא את כולם... )

יומקסים!!!!!

לאהוב אותם?!?!?טוב כמו עכשיו!

לא לשנוא אותם זה בעיה,אז לאהוב אותם?!!?? חס וחלילה!!

גם עושים צרות לישראל,גם מעכבים את הגאולה,וגם נאהב אותם?!?!

למה נראה לך...?!?!?

ממש מעניין אותי לדעת-שמעון

מישהו מכם קרא את הדבר תורה שכתבתי בטל שמיים שלפני האחרון? אני יודע שזה ארוך נורא, אבל אני חושב שזה יענה על כמה שאלות...20061015220227.doc

ואם כבר מדברים על הקשר בין אהבת חינם לבניין בית המקדש- הנה סיכום קטן שכתבתי בעניין. זה יותר נקודות, לא כל כך מסודר. נשמח לתגובות. נראה אותכם שורדים... 

20061015220529.doc
לא קראתי (ארוך) ולא אקרא(ממלכתי)האריאלניקהנאמן
שנאה.אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו!!!

אני מדברת על אלה ששונאים אותם!

כי דווקא אלה ששונאים אותם יכולים לקיי'ם את מצוות אהבת חינם בהידורה- ואני ממש רצינית! דווקא אלו ששונאים אותם יכולים להביא את משיח צדקנו ובניין בית מקדשינו!

"נחרבנו נחרב העולם ע''י שנאת חינם,  נבנה יבנה כל העולם ע''י אהבת חינם"

בתקווה לגאולה הקרובה!   

רבקה

שנאה!אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו!!!

אני מדברת אל אלו ששונאים!

כי דווקא הם מסוגלים לקרב את הגאולה... יש להם את הנשק הכי חזק שיכול להיות נגד היצר הרע!.....  והוא שנאה שלהם... כי עצם העובדה שהם שונאים... הם יכולים לקיים את מצוות אהבת חינם בהידורה!

"גם עושים צרות לישראל,גם מעכבים את הגאולה,וגם נאהב אותם?!?!"  - הרבה עושים צרות לישראל - המון! והרבה מאוד גם מעכבים את הגאולה.... וגם אני וגם אתה וכל מי שאתה מכיר... נכלל בתוכם...

בתקווה שלמה, לגאולה, אהבת חינם, משיח ובית מקדש ע-נ-ק!

רבקה. 

שנאה!אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו!!!!

אני מדברת אל אלו ששונאים!

כי דווקא הם יכולים לקרב את הגאולה - ואני רצינית! יש להם נשק חזק וקטלני ביותר נגד היצר הרע - והוא השנאה  שלהם! דווקא הם יכולים ומסוגלים לקיים את המצווה בהידורה.... אהבת חינם, דווקא להם ניתנה היכולת לקרב את הגאולה ולהביא את משיח צידקנו ובניין בית מקדשינו - אך להם נתנה גם ההכרעה.... שנאה מול בני'ה ורק הם יהיו אלו שיבחרו...

"גם עושים צרות לישראל,גם מעכבים את הגאולה,וגם נאהב אותם?!?!" - הרבה עושים צרות לישראל ומעכבים את הגאולה ... וגם אני וגם אתה וגם כל מי שאנחנו מכירים עושה את זה ... כי הרי אין צדיק אשר לא יחטא - וכל החוטא עושה צרה גדולה לישראל ומעכב את הגאולה...

בתקווה להפחית במנת הצרות והעיכובים ובתקווה ענקית למשיח צידקנו ונווה מקדשינו!

רבקה.

סליחה...אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו....

סליחה על כל ההודעות של "שנאה " פשוט ניסיתי לכתוב תגובה לטוב כמו עכשיו ... (נראה לי) ... והייתי בטוחה שזה נעלם... (כי זה לא הופיע מתחת לתגובה שלו) אז ניסיתי לכתוב את אותה ההודעה שוב... ולכן היא גם בסיגנונות שונים אבל אותו הדבר בעיקרון...

אוהבתותכם!!!!!!!! המווווון!!!!!

בציפי'ה למקדש ולגאולה!

רבקה.

אהבת חינם..אנונימי (פותח)

אנו מצווים לאהוב אדם באשר הוא אדם ולצערי היס"מ והג"ב התגלו לנו בגוש ובמקרה שלי בחומש(צ. השומרון) ובמיוחד בעמונה-עדות אישית כחיות ויותר גרוע.. אני מאחלת לך ולכולם פה שלא יגיעו למצב בו אני הייתי אחרי מה שעשו לי בעמונה..

להגיד שהםאנונימי (פותח)

להגיד שהם חיות לא פותר אותך מלאהוב אותם

זה כן, כמו שהנאצים חיות ;פנאט 2המשודרג
אתה יודעאנונימי (פותח)

אתה יודע מה אומרים על האמרה שהנאצים היו חיות זה מוריד מגודל הזוועה שהם עשו כי הרי חיות הם חיות..זה הערת סוגריים ובקשר ליסמ ולמגב שתכיר אנשים כאלה מקרוב וזה לא כזה מסובך תגלה להפתעתך המרובה שהם לא חיות..מה שאומר שאתה עדיין מצווה לאהוב אותם.נקודה למחשבה.

מי שעשה את מה שעשה הוא חיה והוא לא אחי כלל!!!!!!!! (ל"תפנאט 2המשודרג
כדי להיות אח שלי צריך זכות <ב>האריאלניקהנאמן
אתם פשוט מגיבים בילדותיות!אנונימי (פותח)אחרונה
אחותי היקרה - בת מלך!אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'אובהשתדלותינו!

אוחותי היקרה ! אני מבינה אתך... גם אני לא מאחלת לאף אחד (למעט הפלישתים) מה שאני עברתי ומה שאני חוויתי!....

אבל... אני כן מאחלת שתנסו לפתוח את ליבכם לפחות קצת, לאמת.... כי היצר הרע מנסה לנצח... כי אלו הזמנים האחרונים שלו להצליח.... והוא משתמש בנשק הכי גדול שהוא רק יכול..... נשק שהצליח עלינו בתקופת בית שני... שנאה... ורק אחנחו יכולים להתגבר עליו ע''י אהבה!

"נחרבנו נחרב העולם ע''י שנאת חינם , נבנה יבנה העולם ע''י אהבת חינם"! (הרב חרל''פ)

בציפי'ה לבית בחירתינו ולנווה מקדשינו!!!!!!

רבקה

אני מאתגר אחד / אחת מכם!סבא גפטו
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ח תשרי תשס"ז 13:41
שיביא/תביא לי מקור/ביסוס הלכתי לכך ל:

חובת אהבת חינם בעמ"י
לכך שביהמ"ק יבנה ע"י אהבת חינם.

מקור?

רק המאתיים שנים האחרונות!

ובשנים האחרונות, כל אחד רב... אז אם זה כ"כ "יהודי" אהבת חינם (מושג נוצרי לכשעצמו) אז זה מופיע אצל כל הקדמונים.. .יאללה.....
גמ' מפורשת ביומא.123

הגמ' אומרת שביהמ"ק נחרב בגלל שנאת חינם; כל ילדון יכול לעשות בעצמו אחד ועוד אחד ולהבין שהתיקון לזה יהיה 'אהבת חינם'.

----------

חבל שאתה מזלזל בענקי עולם של מאתיים השנה האחרונות שקטנם עבה ממותניך, ואתה אפילו לא ראוי להיות עפר לכפות רגליהם.

[רצוי שתשמור את אצבעותיך מהקלדת מילים לא יפות!].

---------

מגוחך שאתה מתפלסף על המושג 'אהבת חינם', ובינתיים אתה עובר על "ואהבת לרעך כמוך" הבסיסית, שמסתמא לזה אתה מסכים שזו לא המצאה נוצרית...

בצ"ל אריאל!

אולי כל ילדון יכולאנונימי (פותח)

אבל לא ראיתי שום רב שכותב כך. אפילו בדקתי בפרויקט השו"ת ולא מצאתי.

ואני בטוח שאם היה ככה אז לפחות רב אחד  היה כותב משהו (במיוחד אם זה דבר כה בסיסי - כפי שאתה אומר)

יותר מכך!סבא גפטו
בכלל למצוא ביסוס לאימרה "אהבת חינם" בדברי חז"ל... לכו תמצאו ....

דווקא אני ראיתי את רש"י הקדוש, שמפרש לנו, שבגלל אהבת חנם! נחרב הבית!
רש"י.123

היכן רש"י אומר דבר זה?...

בצ"ל אריאל!

אין כזה רש"יהאריאלניקהנאמן
רבקה!!!אנונימי (פותח)

אין עליך!! שה' יזכה אותך להפיץ אהבת חינם תמיד,

בזכות אנשים כמוך בית המקדש עתיד להבנות!

(חברתך לכיתה...)

יכול להיות שבגלל אנשים כאלההאריאלניקהנאמן
שמפיצים אהבת חינם בצורה עיוורת רק הבית שבנינו כאן בא"י רק יחרב....
גם לרש"י הזה לא מצאתי מקוראנונימי (פותח)
תסלח ;לי מאודברבי
אבל הדרך שאתה כותב אותה רק תוביל אותנו לאבדון... רק דם יישפך מהפאנטיות שלך שאתה כ"כ מתגאה בה...עמ"י הוא עם שידוע ברחמנות שלו... איפה הרחמנות שלך תגיד לי.. איפה הטוהר שלך.. איפה הטוב שלך???? אני לא אומרת שלכל יסמניק מעפן צריך לסלוח.. אלה שממש פגעו בנו והרגו אנשים עם השנאה שלהם אז סבבה זה באמת אנשים שצריך לטפל בהם.. אבל לא לבוא ולהגיד בצורה גורפת את מה שאתה אומר ורק להגדיל את הקרע בעם.. זאת בטוח לא דרך שתוביל לגאולה...
עדן נשמה יקרה שלי!אנונימי (פותח)

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו...

עדן נשמה יקרה שלי!!!!!!!

המון תודה !!!!!!!!!!! את לא מבינה כמה זה מחזק!! אני מקווה בעז''ה שאני באמת אצליח להעביר להם את אהבת החינם... אבל אני לא משלה את עצמי זה יקח הרבה זמן... אבל לא איכפת לי .... אהבת חינם היא הדבר האמיתי והיא זו שתנצח!!!!

רוצה כבר בית מקדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חולה עליך אין חברה כמוך בעולם!!!!!!!!!

(... "חבורת מצוות, חבורת מצוות, באו נשחק חבורת מצוות ...עדדדדדןןן איזה מצווה עשית היום.... עדן איך המרגש הוספת בלוק לבית המקדש......")

מסכים איתך לחלוטין וכן...חתול

אל תמציאו רש"י סתם.

הבית נחרב בגלל שנאת חינם, ובגלל שכמה פנאטים, אי שם בירושלים הקדומה, חשבו שעל מנת להלהיב את העם צריך לשרוף את מחסני התבואה. כי אנשים יבינו שהם לא עושים את זה סתם אלא שהם נגד שריפת הר הבית. התוצאה [הכפולה] ידועה לכולנו.

love you

יהודה

הערה והבהרה!חתול

אני לא שונא פנאטים, אני מאוד מחבב אפילו כמה מהם, אני פשוט חושב שדרכם לא נכונה.

לעינייננו: אין כזה דבר אהבת חינם, אני לא אוהב מישהו לחינם. אני אוהב אותו כי הוא שווה את זה! החל מכל יצור חי שנברא ע"י אלוקים, וזה מספיק לכשעצמו. וחוצמיזה, יש גם את האדם, שנברא בצלם אלקים ואת היהודים, שנבחרו וכרתו ברית עם הקב"ה.

אין שום סיבה לשנוא מישהו. לכעוס עליו? כן, מקובל, טבעי ואנושי בהחלט. לתעב אותו - יתכן. להתעצבן עליו - למה לא. אין שום דבר רע בלכעוס ולתעב בעלים מכים, לדוגמא. וכנ"ל רוצחים וכל החלאות.

אבל לשנוא? לשנוא ממש, בלי שפגשת אפילו את הבנאדם במצב רגוע, שתוכל לדבר איתו ולדעת אם הוא ראוי לשנאה, בלי שאתה יודע למה הוא עשה כל דבר? לא ולא.

ואל תביאו לי הוכחה מעצמי, בבקשה. בעלים מכים ורוצחים הם לא אנשים שצריך לדבר איתם בשביל לתעב אותם. רוצחים- פשוט. ובעלים מכים - תסלחו לי, להכות מישהו שאתה מכיר בלי שהוא עשה לך משהו? עד כאן.

לילה מצוין לכולכם!

יהודה

בעזרת שמיי'א ובהשתדלותינו!אנונימי (פותח)

אני ממש מבקשת סליחה שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט היה לי שבוע עמוס ביותר!!! (והוא עדיין ממשיך- תאחלו לי בהצלחה!!!!!- אני זקוקה לזה....)

לכל מי שענה לי תגובה... מוזמן לבדוק אם רשמתי לו חזרה...

יומעולה וחורף שמייייח!!!!!!!   

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך