שם לשבט החדש!אנונימי (פותח)
אמנם זה בני עקיבא בוחרת את השם, זה נוגע גם אליכם. באם יש לכם הצעות לשמות, נשמח לקבל אותם ולהעלות אותם לדיון במליאתינו.

בברכת חברים לתורה ועבודה
תהילה
הנהגת הנוער הארצית בני עקיבא
יפה מצידכם!שומרוני

המדריכה שלך משפיעה עלייך עד כדי כך?

למה לא שבט "עשייה"?

אה.. לא לסכסך ;;)רחלי ברק
למה לא "עשייה"? כי יש כאלה שעוד לא נתנו להם שם ואותם אפשר להציל.. (בכל המשמעויות העולות..)

מכפת לכם להציע? אם יש לכם רעיונות, תנסו..

בהצלחה ובצלב"א.
נציגי אריאל.123

אולי שגם מס' נציגים מהתנועה יקחו חלק בקבלת ההחלטה של השם החדש? הרי אנו נשארים עם אותו שם בשביל לא להרוס את האחדות הגדולה השוררת ביננו, לא?...

בצ"ל אריאל!

אפשר.שומרוני
תציע את עצמך, בתקווה שלא יגלגלו אותך מכל המדרגות...
לידיעתכםשמעון
כבר שנים יש נציג של אריאל במליאה, ואפילו יש לו זכות הצבעה (למרות שאין לו זכות להעלות הצעות).
נציג.123

מי זה אותו נציג?...

בצ"ל אריאל!

הנהגת הנוער לא ממש קשורה לענייןשרי.
תנסה לפנות לרב בני.
תודה רבה אבל לא תודההאריאלניקהנאמן
בן - ארי.123

אפשר לקרוא לשבט החדש 'בן - ארי', שילוב של אריאל עם בנ"ע... <ב>

בצ"ל אריאל!

אני תוהה לעצמישלומית16

אם כל הדבר הזה רציני או שזה סתם בשביל לתת הרגשה טובה לחבר'ה....

ואני נוטה לדבר השני...

נראלי רציני.שומרוני
ואפשר לברר, את כבר יודעת איך.
אני כמעט בטוחאנונימי (פותח)

ששלומית צודקת. לא במאה אחוז, אבל מאוד קרוב לזה.

אה, ודרך-אגב, זה לא יפה מצידנו.

אנחנו צריכים להכין תעודת הוקרה לבנ"ע שהם נותנים זכות לנציג אחד מתוך עשרות (שזה לא משתווה בכלל לכמות היחסית) להיות נוכח בהצבעה (וכמובן, להשפיע...). באמת, נפלא מצדם. תודה.

אבל בעצם זה לא אשמתם. הם צודקים. למה מה קרה שאנחנו נחליט את השם שלהם?

הם, רוצים להחליט את שמם. הם רוצים לתת הגדרה לשמם.

והם צודקים...

אתה עוד תשכנע אותי...שומרוני

אני אבהיר: תהילה היא שביעיסטית (נכון?) מהנהגת הנוער של בנ"ע.

אם יציעו לה שמות - ואלי היא תנסה להעביר אותם הלאה.

אם כי נראה לי, שאליסף - אם באמת רוצים - אפשר לנסות דרכך.

השאלה היא האם אנחנו רוצים.

הרגשה טובה.123

אם את מציעה איזה שם נחמד, ויש לך הסבר נפלא למה דווקא שם זה ראוי להיבחר, ואת שולחת את זה לאותה כתובת שמצויין שם, מדוע שלא יתייחסו לזה??
הם בכלל לא ידעו שאריאלניקית שלחה את זה. וגם אם ידעו שאחת מאריאל הציעה את זה, למה שזה יפריע להם?? זה פה רק שלב ההצעה, ולא שלב ההחלטה.

הם יכולים לקרוא השנה לשבט החדש 'חמלה' - שזה בגימטריא: ה - ע"ח, השנה בנ"ע חוגגת 78 (ואנחנו יכולים להעתיק את השם מהם, ולקרוא לשבט החדש שלנו 'חלם'...).

בצ"ל אריאל!

חלמית.שומרוני

חלמית זה צמח חביב וטעים...

למה לא פשוט שבט "חזון" וזהו?

במחשבה שניה,רחלי ברק
אולי כדאי להשאיר אצל בנ"ע את בחירת השמות ולא להעביר את זה לידי קוקניקים כמוכם.. ;)

סתם, טעות שהפילו את ההצעה...
קוקניקים.שומרוני

ואתה שבט הרא"ה - זצ"ל יקרא לכם!

וברצינות - הועלתה הצעה לשבט צב"י, ו..אולי יש למישהו בכל זאת הצעה רצינית?(חוץ משבט "המלכה" "ממליכים" או "ממלכתים")

חשוב לי להדגיש-מיכל160
עבר עריכה על ידי מיכל160 בתאריך כ"ח תשרי תשס"ז 13:27

ואני אשמח אם יש פה מישהי שעברה סימנריון אלעד בבנ"ע שתוכיח לנו את זה...

השם הוא לא כ75 שנה לבנ"ע!,שהרי אף שנה לא חיפשו איך זה מתאים בשנים ואפשר להמציא על כל שם וורטים נוספים. יש מסר גדול מאחורי השם הזה וזה לא מספר השנים, אז צאו מזה!!!

אלעד יכול להוות גם לנו וורטים (אם משהו ירצה להמציא) מאחורי כל האידיאלים הגדולים שיש לשם הזה, תחשבו על זה, זה אחד מהאני מאמין שלנו...

יש לו מסר ענק!!!!!!!! אז תניחו בצד את הוורט של ה-75 שנה כי זה באמת לא מתאים לנו....

אז בואי נעבוד על עצמנו...123

את יכולה לברוח מהאמת, או להתחבא ממנה, אך אמת תישאר אמת גם אם תצעקי ותבכי.

ברור שהשם 'אלעד' נבחר בעיקר בגלל שהוא מסמל 74 לבנ"ע (ולא 75 כמו שציינת...). זה לא רק נרמז בשם, אלא זה צועק וצורח מהשם  - 'עד' = 74; אח"כ הגיעו כל מיני וורטלכים, והתחילו להסביר כאילו כל מיני הסברים עמוקים המרמזים על הספירות העליונות, ועל מעשה מרכבה שאיני רשאי להאריך בזה...

שנה לאחר מכן הציעו את השם 'ישועה', בגלל שזה רומז ל-75 שנה לתנועה... (עה = 75)

וגם בלי לעבור סמינריונים של בנ"ע, יצא לי לשמוע מספיק הסברים על כל שם שנבחר בשנים האחרונות (ואגלה לך סוד כמוס, שכאשר נבחר השם 'אחיה', פניתי לרב נחום דרוקמן, בנו של הרב חיים דרוקמן, ושאלתי אותו מה פשר הבחירה התמוהה הזאת. והוא אמר שהיתה פאשלה... ברור שאח"כ באו ונתנו לזה כל מיני הסברים נשגבים, אך כמו שאמרת, לבוא ולהמציא וורטים כל אחד יודע...).

בצ"ל אריאל!

שלום לשתי הגישות!מיכל160

אפשר לחשוב שהעיקר זה השנה ואפשר לחשוב שהנעיקר זה האידיאל שמאחורי, אני יותר מתחברת לאפשרות השניה...

אין לי הוכחות שאני צודקת אבל אני אנסה לברר את זה...

שמות השבטים לא נכתבים לפי דברים זוטרים שכאלה ונא לא לזלזל ברבנים שיושבים וקובעים את ההחלטה הזאת.

העיקר שלנו יש את אותם אידיאלים מאחורי השמות האלה...

הבהרה קטנה למה שאמרתי.שלומית16
שאמרתי שהם רוצים לתת הרגשה טובה לחבר'ה לא התכוונתי רק לחבר'ה שלנו אלא גם לשלהם....זה לא נשמע לי שהנוער בתנועה שלהם הוא זה שיחליט או יציע את השם...
למה לא?יוכי
ברור שהנוער לא יהיה זה שיבחר את השם. אבל למה לא לתת לו להציע? אולי יהיו רעיונות טובים...
זלזול ברבנים.123

מה הקשר זלזול ברבנים??

את הפכת את סמלי התנועה לדבר זוטר וחסר ערך, ומשום כך את רואה את הדברים שלי כזלזול; אך אני רואה את סמלי התנועה כדבר בעל ערך גדול, ולכן זה כבוד גדול לומר שהרבנים קבעו את השם ע"פ סמלי התנועה.

ולא רק הרבנים שם קובעים את השם החדש...

בצ"ל אריאל!

אני ממש לא חושבת ככה!!!מיכל160

סמלי התנועה זה ממש לא דבר זוטר, זה זוטר לחשוב שהשם נקבע לפי מספר השנים בלבד, זה הכל!!

אפשר להרגע מהטון העצבני, אנו לא במלחמה(-:

אני יודעת שזה לא רק רבנים אבל זה מלווה בהצעות של רבנים...

מישהו יודע שמות של אנשים שב100 אחוז שותפים להחלטת השמות, לא בנראלי אלא בברור????

נראה לי ש...123

מזכ"לם, הרב חיים דרוקמן, הרב אלישיב הכהן (רב מחנה סיירים), הרב דוד בן מאיר (רב מחנה הרא"ה).

בצ"ל אריאל!

שתי הצעות.שומרוני

א. קדימה. (כן, מה ששמעתם)

ב. הנהגה, מנהיגים - משהו עם השורש הזה.(אבל שלא ישמע כמו גרעין "להגשמה"...)

אמא שלי בשבט להגשמה...שמעון
למה היא זוכרת את זה?שומרוני

הזכרת לי שבשבת ארגון נגשנו לכל האנשים שעלו לתורה, ובקשנו לדעת איזה שבט הם.

"יעמוד, אברהם בן אברהם חבר שבט אריאל"

הקיצר, היה שם מישהו נראלי מגרעין ט', או מאחד השבטים הראשונים.. סבא שהתארח ביישוב. זה היה לפני שומנה שנים. הוא היה בן 87...

אמא שלי לא סתם זוכרת את זה...שמעון
זה השם של השבט שלה! לא משהו ששוכחים בקלות... חוץ מזה, חברי השבט שלה נפגשים כל כמה שנים לשבתות וכאלה. ממש מגניב- אמא שלי הייתה בארה"ב- וכיום רוב השבט שלה חי בארץ!
אבא שלי לא זוכר.123

אבא שלי היה איזה 4 שנים מדריך בסניף באורוגאווי בבואנוס איירס (והוא גם היה אחראי על העניינים הטכניים של הסניף), והוא לא זוכר את שם השבט שלו... הוא אומר שהם בכלל לא היו מתייחסים לזה...

אמא שלך נפגשת איתם, כי מסתמא היה לה קשר איתם לא רק בסניף, אלא גם בביה"ס, בבית כנסת, בקהילה היהודית שהיתה שם וכדו' (כך נראה לי לומר, כי כך זה אצל אבי מורי, שהקשר היה גם בסניף אך לא רק שם).

בצ"ל אריאל!

גרעין ט'.123

מתנצל, אך אין דבר כזה גרעין ט'... (יש עד גרעין ז').

אבל זה מגניב

בצ"ל אריאל!

גם אבא שלי!...רעות =)
אבא שלי שבט 'גולן'האריאלניקהנאמן
משעשע...רחלי ברקאחרונה
הגרעין של אחותי, בת 27, בעזרא הוא גרעין 'גולן'.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך