רעיון לחב"בהדר200
מקסימה!שלומית16
היו כבר כמה לפנייך שיזמו דבר כזה..
אם את בקטעים לעזור בדבר הקים את מוזמנת להתקשר אלי 0524295105(שלומית)
ולקבל פרטים מסודרים.
שבוע טוב!
השאלההדר200
חיי וקיים כן!שלומית16
פעיל לא!והכל מחוסר פעילים...
קיצר,אני ממש אשמח אם תתקשרי אלי מחר ונדבר..
את טועה...מוח קודח
אף אחדהדר200
לשמינית המלך...הדר200
מתה עליך ממוש!!!!!!!!!!
אין עליך!!!!!
וואלה נדבר מחר...
על איזה מאמר מדובר?????????הדר200אחרונה
שכויעחח! אך זה אומר שלא קראת את העמוד האחרון שלהאריאלניקהנאמן
ט"ש .....
יש כבר דבר כזה ואני זכיתי להיות הרכז
נכון שאתה רכזאנונימי (פותח)
אבל הרכזות שהקמתם לכם באזור המרכז עדיין לא רשמית מבחינת התנועה.
ז"א שהיא לא אושרה בשום דרך כל שהיא (מליאה)
לכן בעצם כך שאתם מקיימים משהו בהיקף שגדול יותר מהענין הסניפי אתם בעצם עוקפים
את הסמכות של המליאה והופכים אותה לדבר שלא שווה כלום בעינכם.
זה נשמע כאילו שאתם אומרים- "המליאה היא בשביל שינוי השמות ושאר הדברים נשנה לבד "
מליאה?הדר200
טעות!שומרוני
אם זכיתהדר200
להיות רכז למה אין פעילות? מה קורה חברה??? למה דברים לא זזים פה?????
וגם למה אף אחד בערך לא ידע מזה??? סליחה.. אולי חוץ ממי שהיה בפורום...
תגובה לאחד האדם והדר200הדרדק
(התגובה משלבת דברים לשניכם, תבררו בבקשה)
לא כל פעילות צריכה אישור. אם אני רוצה להפעיל את הסניף שלי אני צריך אישור מליאה? זה טוב (לדעתי הלא קובעת) שהגרעינים לא רשמיים (אגב, גם סיירת ירושלים שמנוהלת ע"י רכזת חב"ב ובעזרת ההנא"ר גם היא עקיפת סמכות?)- ההחלטות לא מחייבת, סניף יכול להגיד שהוא "לא שם" על מה שרכז הגרעין אומר, ההחלטות אינן מחייבות, ואין לרכז גרופ וכו'
אכן, אני מאוד בעד שיהיה בירור על מיקומה של מליאות ותכיפותם. ואם אתה אומר שבמליאה צריכים להצביע על איך חב"ב צריך לפעול- אז ההצבעות לא צריכות להיות בנים-בנות וגם צריכים לעשות חלוקה על פי איזורים- כי לכל איזור בארץ מתאים פעילות אחרת
פעילות של חב"ב מרכז פורסם בטל שמים כמה פעמים ודיברו עם כל הקומונרים באזור. נעשתה המון פעילות לא כל דבר פורסם- יש סניפים שמתנגדים שיפורסם מה שעשו והיה תקופה ארוכה שלא פירסמנו את הפעילות שלנו. אולי דניאל יחליט לשלוח כל חודש לט"ש רשימה של הפעילות שנעשתה, לשיקולו.
אין כזה דבר "אני אישית אשמח מאד אם עוד חברה יסכימו לעזור ולהרים דבר שכזה.. נראה עוד איך זה יתפתח"- זה את קובעת- כך קרה בגרעין מרכז- דיון בפורום מישהו החליט שהוא רוצה להיות אחראי על משהו (ולא ניכנס לכוונות שלו לעשיית הדבר) והוא הריץ- אותו דבר, כל פעילות, כל עשייה (כמעט) את יכולה לארגן- זה הגדולה שאריאל מנוהלת ע"י נוער ונותנת להם יד כמעט חופשית.
זהו, ביזבזתי מספיק זמן בגלל צה"ל.
נ.ב.הדרדק
לא צריכים להקים דבר מחודש, דבר שלא היה קיים. את יכולה להרים טלפון ולהצטרף לדבר שקיים- אם זה מעייני הישועה, אם זה מועדונית קרובהבין כל דבר קיים שצריך עזרה- כל שבוע כמה בנות- תרימי את השבט שלך זה יקום ועוד סניפים יצטרפו
(יש לי בבית את מס' הטלפון של מזכירות הגרעינים התרוניים (או משהו כזה) שאפשר להשיג רשימה של כל הגרעין הקרוב אליכם שיש בו מועדונית)- אם את רוצה את המספר תגידי לי וכשאני בבית (עוד בערך חודש, אני משער) אני אביא לך ואם זה לא מקובל על התנועה שיעיפו אותי מההדרכה! ;)- ומניסיון הם ממש שמחים וזה לא מפדח ומפחיד כלל.
רציתי להביא קישור אבל כבר דקה שהוא לא נפתח תכתבי "מתמטיקה" בחיפוש בפורום הזה (ולא בכל האתר) ותפתחי "סיירת מתחברים" / "נוער בתנועה" יש שם דיון קצר בנושא שאולי יפתח אפיקים.
לא ממשאלעזר20
תגובה לקודמים,אבל כמה הארות:
קודם כל יישר כח עצום!!! לכל מי שאכפת לא מהחב"ב ומבין שאם לא הוא, אין מישהו אחר שיעשה את העבודת שטח בסניף שלו ובין החברים שלו..
אין קשר ישיר בין פעילותם של גרעני החב"ב להנהלה וממילא למליאה...(הרחבה בנושא בהזדמנות אחרת) למרות שההנהלה בהחלט מתקצבת את הרכזים במידה והם פועלים ברצינות,כמובן, וגם את ישיבות החב"ב(כזכור,היה אוכל ע"ח ההנהלה בישיבת גרעין מרכז)
וכמובן שישי מעקב ועזרה ויש אוזן קשבת לכל אלה שעושים ופועלים.ויש כאלה!!
שבוע טוב לכולם!
בציפיה לבניין אריאל
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות