נח"ל חרדיאנונימי (פותח)

שלום,

1. האם דתי-לאומי שמתגייס לנח"ל החרדי לומד בשנה ה-3 כמו החרדים

או שהוא ממשיך בשרות רגיל?

2. איזה תפקידים יכולים לתת לי בנח"ל החרדי אם יש לי פרופיל 64?

תודה.

כברפלפלתי

לא נותנים לדתיים לאומיים להכנס לנח"ל החרדי..

כל שאני לא בטוחה שהשאלה במקום..

נראה לי..

בטח שנותניםעמית-טליה

אני מכירה אחד שנתנו לו והוא הסדרניק...

פרופיל 64 זה לא פרופיל קרבי...אבל לא יודעת במלא הבינישים לא עושים יותר מידי...

תשובה לפלפלתיפנאט 2המשודרג
נותנים לד"ל ולחרד"ל להכנס לנח"ל החרדי רק לתלמידי 'תורת החיים' תותב"א לא נותנים (בינתיים)
למה דוקא להם?עמית-טליה

הם חבר'ה חזקים..

דווקא בגלל זה..פלפלתי

ואני לא בטוחה שאתה צודק פנאט.. הרבה חבר'ה אצלנו הלכו לנח"ל החרדי כפיתרון - ועכשיו כבר אי אפשר -

אז פשוט הרבה לא מתגייסים..

ולמה את תורת החיים לא מכניסים? כי זה נורא פשוט - חבר'ה חזקים עומדים על דעתם ולא מתכופפים משום מפקד חוץ מהעליון של כולנו - וזה מה שמפחיד אותם -

אז הם מצמצמים כוחות..

אמממ...איתן6

1.אני חושב שזה כבר לא קיים...ז"א שירות מלא של 3 שנים

2.עם פרופיל 64 תקבל תפקידי מפקדה, ז"א, שלישות,מודיעין,קשר,מטבח וכו'

כמה דברים שאני יודע...אליחיהו

1.החל מגיוס מרץ 05 ואולי קצת אחרי,הצבא/העמותה עושה בעיות עם מלש"בים מהזרם הדתי-לאומי. אני לא יודע עד כמה אבל הבנתי שהצבא מגביל ב-%, 60-70% -חרדים ו-30% דתיים. זה בגלל ההתנתקות , נוער הגבעות ועוד דברים שלא בשבילם הוקם הנח"ל החרדי. אין לי מושג איך זה כעת.... תסתכל בארכיון של עיתון בשבע, היו כמה כתבות על הנח"ל החרדי. יש כל הזמן שמועות שהוא הולך להיסגר, שלא תהיה שנת משימה. על השמועות העדכניות תצטרך להתעדכן ממי שנמצא בפנים גם כיום. נרשמים אצל מישהו שעובד עם העמותה והו מנסל לסדר.

2. בקשר למסלול: שנתיים שירות רגיל ושנה שנת משימה כאשר אם אתה רוצה ללמוד בישיבה במקום אז יש אפשרות לצאת לשל"ת (כמו בייני"ש רגיל). שנת משימה זה המשך השירות הסדיר , אתה עם מדים אלא שאתה ישן בי"ם א-ה'. אתה לומד ובזה יש 3 אפשרויות: 1. להתחיל ללמוד תואר במכון לב (אם אתה עומד בדרישות שלהם), 2. להשלים בגרויות במסגרת המכינה של מכון לב (רק אם אתה זכאי למלגה ,מה שהרבה מהדת"ל לא זכאים, אפשרות זו כל הזמן משתנית), 3. ללמוד קורס מקצועי בי"ם במסגרת משרד העבודה והרווחה- אלקטרוניקה, חשמל רכב, מוסמך, מכונאי רכב וכו'. קורסים נפתחים כל כמה חודשים תליו בכמות הנרשמים ורק אם אין בנות-שולחים אליהם מהנח"ל החרדי. 3. לימוד בישיבה בי"ם כאשר ישנים באותה דירה עם כולם. יש גם לפעמים התנדבויות בי"ם כי הם נמצאים ת"פ אגף הנוער והנח"ל מרחב מרכז. ישנים בבניין דירות בי"ם,(בקטמונים) מבשלים לבד בוקר וערב עם אספקה מסויימת מהצבא. צהריים או במכון לב למי שלומד או דמי כלכלה למי שלומד מקצוע/ישיבה.(סה"כ - 650 ש"ח למשכורת).

כל הדברים שכתבתי נכונים לגבי החודשים האחרונים. רצה שמועה שבינואר דברים משתנים. בכלל הצבא לא אוהב את הדבר הזה שנקרא "שנת משימה" כאשר ישנים בבניין בי"ם עצמה שממומן ע"י משרד הביטחון וכו'.

3. לגבי הפרופיל שלך  יש תפקידים במפקדה כמו שכתבו לך ויש אותם תפקידים בפלוגות הלוחמות- טבח/מכ"ש/פקיד/מש"ק ת"ש/דת ברובאית/פלחוד שזה עדיף מאשר להיות עם כל המפקדה (מסיבות חברתיות ודתיות).

מישהו יכול לתת לי טלפון של איזה רכז/מפקד שם לקבלאנונימי (פותח)

פרטים?

תודה.

הטלפון של אחראי גיוס נח"ל חרדיאנונימי (פותח)

צוריאל פילץ אחראי גיוס נח"ל חרדי גדוד 97                       -05-44-44-19-97           

אצלו אפשר להתקבל  נח" חרדי     

פרטים מדוייקים באתר http://nahalharedi.org.il/אנונימי (פותח)

אני רכז הגיוס של גדוד נצח יהודה, לכל שאלה אתה יכול להתקשר אלי (יוסף): 050-90-89-88-0

בהצלחה!

מש"קי דתמשה
להללו מתייחסים בכבוד גם במקומות בעייתיים ברמה הדתית, לאור העובדה שהם נציגיו של היושב במרומים עלי אדמות.
משעשע לפעמים.
לפרטים וגיוס לנחל חרדי נצח יהודה אתה יכול להתקשראנונימי (פותח)

אלי, אני רכז הגיוס, 050-90-89-88-0 (יוסף)

בהצלחה

למה נראלי שהוא כבר השתחרר..פוטצקי

בכל אופן- טוב שאחרים ידעו.

למה נראלי שהוא כבר השתחרר..פוטצקי

בכל אופן- טוב שאחרים ידעו.

מניסיון שלי ושל חבריעמראחרונה

עדיף שתדבר עם לוחם רגיל בגדוד ואל תסתמך רק על המגייסים..

שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
אם מישהו התייצב לצו ראשון אצל חרדים, דהיינו שהוא דוחה גיוס, הוא יכול לבטל את המהלך ולהתייצב לצו ראשון רגיל?

ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?

כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
אם מישהו התייצב רגיל ולאחר מכן קיבל נשק עקב היותו במקום הדורש זאת, הוא יכול לדחות גיוס או שעצם קבלת הנשק מבטלת את האפשרות?
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt

הי לכולם,

פטור מגיוס  מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת  לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.

אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה. 

מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
גיוס חוק טלאדם בכיר

גיוס אחרי גיל 22 לשנה וחמש לבני ישיבות ההסדר. מישו יודע איך ניגשים לזה ומה אומר השירות הזה?

באתר ניתן למצואכי קרוב.אחרונה

תתקשר 1111 או לתל השומר.

תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל

מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד? 

כי בפועל לא הייתי בקבע

אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג

יש משמעות לצבע?

יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.

בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה

הצבע היה נגזרת של תפקיד.

ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.

מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש

מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה

שיר השריונריםאליסף עמר1

אולי יעניין אותך