משמרת מחאה מול בית העלוב יאיר נווה.צחקן
עבר עריכה על ידי מיכל160 בתאריך ז' חשון תשס"ז 00:05
ב"ה
לפרטים : קתי: 03-5325472. (מקור : עלון קוממיות)
בעזרת ה' נעשה ונצליח.

מיקום הבית :
רחוב רבי יהודה הלוי 29 מול בית הכנסת.
(ניתן ללכת ברגל מכביש גהה)
חשבתי שהמנהלים יצנזרו את ה"שר"י"...שמעון

מומלץ בחום ללמוד את ההקדמה של ה"העמק דבר", (הנצי"ב מוולוז'ין, רבו של הרב קוק) לספר בראשית. למדתי אותו בשבת והוא פשוט נפלא. הנצי"ב מסביר למה נקרא ספר בראשית "ספר הישר", ותוך כדי מסביר שה' "לא אוהב", בסגי נהור, צדיקים מלאים בתורה ומצוות, אך מלאים גם בשנאת חנם. הוא מסביר שהאידיאל שלנו, של עמ"י, זה להיות כמו האבות שנקראו "ישרים"- לשנוא את מעשי הרשע של סדום, אך לא לרצות באבדנם ואפילו להתפלל עליהם. לדוג'. וכאן המקום להזכיר את שלושת המידות שקיבלנו מאבות האומה בירושה, ובלעדיהם (אפי' אם נראה לנו שאנו צדיקים גדולים, לפחות ביחס ליהודים אחרים, כגון המגרשים...) יש פיקפוק אם אתה בכלל יהודי-

"רחמנים,

ביישנים

וגומלי חסדים."

ובוודאי שלא אומרים על יהודי אחר שר"י. זה פשוט מזעזע... 

באמת, עכשיו האבה יותר קל לי להבין למה יקח לנו עוד הרבה זמן עם הגאולה הזו. הלוואי שתופסי התורה (או לפחות אלה שמחזיקים מעצמם ככאלה) כבר ילמדו מה זה באמת צפייה לבניין אריאל. אהבת חינם לא תזיק. צריך סטוקים...

"תופסי התורה לא ידעוני"- ירמיה ב,ח.

"אוהבי ד' ויראיו באמת וחושבי שמו הם הם העומדים בניסיון לסבול כל צער ועלבון מכל צד ועבר, ולעמוד הכן נגד כל כחות עליונים ותחתונים החפצים לבלע נחלת ד' ולהפריד את האומה האחדיית היחידה במלוא עולמים, הם הם הבנים דכנסת ישראל שהאם רובצת עליהם, מחצדי חקלא הבאים הסוד ד', ת"ח אמיתיים המרבים שלום בעולם, ומשימים ומטילין שלום בין ישראל לאביהם שבשמיים, בהוציאם מן הכח אל הפועל את כל אור הקודש הגנוז בכל אישי האומה, בכל אשר בשם ישראל יכנה" (הרב קוק זצ"ל).

חמוד אתה, באמת. התעצבנתי, קורה לפעמים...שמעון
שמעון!שומרוני

א. כשאתה מצטט את הרב זצ"ל, אני דורש מקור. אחרת זה לא הוגן, חוץ מזה שאני רוצה לפתוח ולראות בעצמי.

ב. כל עוד זה לא רב - לא הייתי מצנזר. כמובן בתנאי שזה מנומק. לא הייתי מסכים שמישו יכתוב "שמעון הירש שר"י". אבל אדם שבידוע שביצע פשעים נגד כלל ישראל - אולי לא הייתי קורא לו כך אבל לא הייתי מצנזר.

שבוע של גאולה,
עוזיה.

יופי שנותנים לכל ילד לפסוק מי ביצעשמעון

"פשעים נגד כלל ישראל", וכל אחד שלמד כמה שנים בישיבה יחליט מי מוצא מכלל ישראל...

ולגבי מקור- תפסת אותי. כשיש לי אני בדרך כלל כותב את המקור...פשוט ציטטתי מתוך מכתב של הרב ישעיהו דורון (מכתב שפרסמתי פה פעם, אגב, ממש באותו עניין).

שבוע טוב וזמן טוב לך ולכל בית ישראל! אני חושב שה' מסוגל להחליט לבד מי בתוך הבית הזה ומי בחוץ, ולחלק את הברכה ע"פ זה. אני סומך עליו...

שאלת תם... פאדיחה...יעל...
מה זה שר"י?
"שם רשעים ירקב...מיכל160
הרגע שאלתי את ההורים שלי....
אזאלעזר20
אם כך, מה הבעיה לכתוב אתזה עליו?
הבעיה היא-מיכל160

זה מילים שנאמרו על יש"ו ולא משליחים את זה על יהודי באשר הוא!!!
יש מילים שלא משתמשים בהם. התייעצתי עם גדולים ממני לפני שמחקתי ואנשים יזדעזעו שיש אנשים שמרשים לעצמם לרשום כאלה ביטויים חריפים!!!

אזאלעזר20

שתדעי לך,אני לאיודע מה היחס אליו,אבל ביחס לכמה וכמה יהודים(נגיד,רבין ימ"ש) כבר שמעתי מרובותי שהם מכנים ככה יהודים!!!

נראה שזה דבר שתלוי במחלוקת בין גדולי הדור ולכן אין סיבה לערוך הודעות כאלה..

לא כל הרבנים הגדולים חושבים כמו הרבנים שאיתם את מתיעצת,למרות שהם מגדולי הדור ואפי, קשורים מאוד לתנועה...

מצטערת...יוכי
אבל לפעמים גם על יהודים צריך לומר דברים כאלו... אני לא מבינה מה הבעיה......
אלעזר, אתה מוזמן לשאול את רבותך,ספציפית על מקרה זהמיכל160
עבר עריכה על ידי מיכל160 בתאריך ז' חשון תשס"ז 00:56

אני שאלתי את הרב שלי והוא ממש הזדעזע והוא אמר שגם בשביל הרמה שלנו מוטב למחוק מילים שכאלה שנאמרות על יהודי ועל אחת כמה וכמה כשתיכוניסט חש שהוא יכול להגיד כאלו מילים על מי שבא לו...

חבר'ה, ועכשיו סתם שיקול דעת פשוט- למה סתם לכתוב כאלה מילים, מה אנו מרווחעים מזה?? לא לייחס חשיבות למילים כאלו?? שכל מי שיעשה ויתנהג נגד התורה נרשה לעצמנו ישר לומר זאת?? תחשבו על זה רגע...(אולי מוטב כמה רגעים(-

אם יש אנשים שזה בעייתי להם אפשר להתחשב ולמחוקיעל...
לא נראה לי שאני הייתי מוחקת... אבל בהחלט יש כאן אנשים שזה צורם להם...
דוגרי-שלומית16

אם הייתי מוחוקת כל מה שצורם לי לא היה לכם הרבה מה לקרוא פה!לפי דעתי אין שום בעיה לכתוב את זה על אדם כזה!באמת!יש אנשים שלא נכללים בהגדרות של אנשים שאסור לומר עליהם את זה.

אוך.... צייווייינים! מה יש לכם?! פושע ישראל!קרוע
מצוין. תודה למגיבים...צחקן
ב"ה
לא חוזר בי משר"י. אני גם לא תיכוניסט. אני תלמיד בכיתה ח'. (מישו פה מפגין בורות).

וחוצמזה, עיינו מסכת יומא (ג'/י"א)

ואלו לגנאי של בית גרמו לא רצו ללמד על מעשה לחם הפנים של בית אבטינס לא רצו ללמד על מעשה הקטורת הגרוס בן לוי היה יודע פרק בשיר ולא רצה ללמד בן קמצר לא רצה ללמד על מעשה הכתב על הראשונים נאמר זכר צדיק לברכה ועל אלו נאמר ושם רשעים ירקב:

סה"כ הם לא רצו ללמד, כי הם לא רצו שידלוף לעבודה זרה וכתבו עליהם שם רשעים ירקב.

לענ"ד, מי שאחראי באופן עקיף וביודעין לרצח יהודים, ראוי שכולם ידעו מעשיו. צחקן.
צודק... מה הבעיה לכתוב את זה?שירה חדשה
יאיר נווה שם רשעים ירקב!!!ה' מלך

אדם שבפקודתו כמעט רצחו יהודים(בעמונה),אדם שבגללו עשרות יהודים ללא בית ופרנסה(צפון השומרון)אדם שמפקיר את דם היהודים ביו"ש בחוסר התגובה שלו.                                                                                                        אדם שבפקודתו הישירה החרימו לאחי ולרוב תושבי יצהר את הנשקים,אדם ששם את אחי במעצר בית בישוב נידח בבקעה ושגירש המון יהודים מביתם בגבעות וחלקם: במעצר,ללא פרנסה,ללא מקום חינוך לילדים ונעים ונדים בארץ.

ונוסף לזה ,הוא לא תינוק שנשבה,הוא בוגר מכון מאיר.

עליו נאמר שם רשעים ירקב!                         "כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים"

"בארץ ישראל אני קונה רק מיהודים"

אתם ממש בוגרים!!!!מיכל160
עבר עריכה על ידי מיכל160 בתאריך ז' חשון תשס"ז 19:29

ועונים לא לעניין. אני קיבלתי תשובה מרב שאמר לי מחוק זאת....

תאמינו לי שהוא מפעיל שיקול דעת יותר מכולנו ביחד.

זה לא בגלל שזה צורם אלא בגלל שזה פשוט נורא ואיום!!!!!!!!

איזה רב? ;צחקן
אתם לא מכירים...מיכל160

אני באמצע בירורים עם עוד שלושה רבנים מקיצוניות שונות בעם וכשאני אגמור אני אעדכן אתכם...

חבר'ה, כוחה של מילה!!! חייבים להבין שלא כל מה שעולה על הלשון נכון שיכתב בפורום בצורה שכזאת...

בצפיה לבניין אריאל ולאחדות עמ"י במהרה!!!

מהרסיך ומחריביך ממך יצאו!!פנאט 2המשודרג

כמו שרן(ימ"ש) וכמו יאיר נווה שר"י

ומה שכתה יצחק זה די נכון

למי בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר 'המרחם על אכזרים'? (ל"תמיכל160
המרחם...ה' מלך

יאיר נווה ריחם על רוצחים ערבים ואז התאכזר על יהודים צדיקים.

חלק מהציבור ה"ממלכתי" מרחם על הציונים שמגרשים,ומתאכזר לאנשי הגבעות ה"קיצוניים".

לדוגמא:הייתי בהפגנה מול ביתו של סא"ל וולנסקי,בנו של ראש ישיבת הר המור.

הוא היה אחראי על גירוש נצר חזני תובב"א.

הפגנו בשקט ובכבוד אבל יצאו שכנים דוסים!!! והזמינו משטרה שכמעט עצרה אותנו.

חזק... עצוב!! ;צחקןאחרונה
במדרש רבא כתוב:ה' מלך

"וכל מי שהוא מזכיר את הרשע ואינו מקללו עובר בעשה. מה טעמיה? 'ושם רשעים ירקב'(משלי ,י',ז')"(בראשית רבה מ"ט א')

וכתוב(במדבר רבה, י"ח,י"ב):"ארבעה נקראו רשעים-הפושט יד לחבירו להכותו אע"פ שלא הכהו.."

ועוד מצינו בגמרא(בבא בתרא,ד' עמוד א'):" 'ונשיא בעמך לא תאור' אמר ליה (בבא בן בוטא להורדוס):בעושה מעשה עמך"

ועוד ידועים דברי דוד המלך ע"ה בתהילים צ"ז י' "אוהבי ה' שנאו רע" ופרושם הוא שכדי לאהוב את ה' צריך לשנוא את הרע.

"וכל המרחם על אכזרים(יאיר נווה שר"י)סופו שיתאכזר על רחמנים"...

ונכון! ;צחקן
למרו שרובכם כועסים עלי שצינזרתי,מיכל160

אני לא מגיבה כי אני  באמצע לבות תשובה רצינית והולמת.

זה יקח לי עוד יום, יומיים...

אנא המתן...(:

OK!!מיכל160

אחרי ששאלתי את הרב שלי וקבלתי את תשובתו שאלתי עוד שלושה רבנים כדי שנדע הסתכלויות שונות על המצב.

רב אחד עוד לא החזיר תשובה כשהוא יחזיר אני אעדכן גם את תשובתו.

אז ככה- השאלה היתה "האם מותר להגיד על יאיר נווה 'שם רשעים ירקב'?"

הרב אבינר- "חלילה.אהבת ישראל!"

הרב שמואל אליהו- "נראה קצת מוגזם".

זהו, עד כאן...

זה לא כדי לבקר מישהו, פשוט כדי שניקח לצומת לבנו...

בצפיה לבניין אריאל!!!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך