יש לי בעיההאריאלניקהנאמן

היום אחרי הפעולה ניגשה אלי הקומונרית בסניף אריאל בנות ושאלה אותי האם אני מכיר את הקומונר של סניף בנ"ע הקרוב , אמרתי שלא, אז היא שאלה אם אני מכיר מדריכים מסניף בנ"ע הקרוב, אמרתי שכן והיא ביקשה ממני שאם אני יכול לדבר עם המדריכים שלא יקחו חניכות מהשכונה של הסניף(אריאל) כי נשארה לה מדריכה ללא חניכות (כי כל החניכות הלכו לבנ"ע)

מה אני צריך לעשות? מצד אחד אמרתי שאני אדבר עם המדריכים בבנ"ע, ומצד שני אני לא חושב שזה נכון כי היא לא יכולה לשלוט לחניכות שלה על החיים   אם לדוג' ח"ו אחד החניכים שלי היה הולך ל"ע לבנ"ע הייתי עצוב והייתי משכנע אותו לחזור אך אם הוא לא היה רוצה לא הייתי מבקש מאנשים אחרים שאיכשהוא יפעלו שרצונו לא יעשה

בתודה מראש דניאל אדרי סנף ראשל"צ בנים כבוד!!!

לעניות דעתי,מיכל160

אפשר להגיד לקומונרית שהיא צריכה לעשות איזה סוויץ עם השבט הזה, כנראה יש בעיה שורשית בשבט אם כולן עברו לבנ"ע....

זה לא נראה לי נכון לשכנע חניכות!

"חנוך לנער ע"פ דרכו",כל אחת ודרכה שלה....

בהצלחה!!!

הבעיה שכבר אמרתי לה שאני אדבר איתםהאריאלניקהנאמן
ולדבר איתה ... בעיה (אחרי הכל 'אריאל')
לא מבין את הבעיה שלך לדבר עם בנותצחקן
ב"ה
לצורך חשוב כזה...
 צחקן
ליצן, לא זאת הבעיה...שומרוני
אז מה הבעיה באמת?האריאלניקהנאמן
לעניות דעתי...יעל...

אני חושבת שמממקום של חינוך זה דבר שאסור לעשות אותו.

קודם כל אחד העניינים הבסיסיים שאנחנו פועלים מכוחם זה שהחניכים באו מתוך רצון! חניכה שאמרה לי שהמדריכה שלה הכריחה אותה לבוא לסניף או התחננה אליה אמרתי לה שנראה לי שכדאי שהיא לא תיכנס באותה השבת לפעולה... כי מבחינתי- לא אכפת לי לעמוד לבד במפקד! (טוב, זה לא חוכמה שאני אומרת את זה, אני יודעת...) אני לא צריכה אותם בשביל להיות מדריכה/ קומונרית.

אני באה בשבילם! כי אני חושבת שהם יכולים לקבל מהסניף! לכן גם אני מסתייגת מגיוס חניכים... לפעמים אפשר לראות מדריכים שממש כמעט כורעים ברך לחניכים: רק שתבואו!

זה בעייתי מהרבה סיבות והראשונה שבהם זה שהרצון זה הכלי, הבחירה האישית שלהם: אני בסניף! זה מה שנותן לנו את הכוח לפעול.

אין מה לעשות- תתקשר אליה (אני מבינה למה אתה מתפאדח אבל אין עם זה בעיה!) ותאמר לה שזה לא לעניין. הרי אם הכיוון היה מבנ"ע לאריאל והיו מתקשרים אליך מבנ"ע שלא תיקח להם ת'חניכים- ברור שלא היית מסכים, ובצדק!

אם הם רוצות חניכות- הם צריכות להסתכל פנימה- לא החוצה. התיקון צריך להיות כלפי עצמנו- להיות טובים יותר, לא ממשהו אחר, אלא טובים יותר!

בעזרת ה' יתברך תעשה ותצליח!

יעל. 

לאאלעזר20

הבנתי מה הבעיה בגיוס חניכים?

אני נגד להתחנן,אבל מפה ועד להיות נגד?!

יש גם דרך האמצע...

לא אמרתי נגד, אלא מסתייגתיעל...

השאלה היא איך עושים את זה...

אם באים ומסבירים ואומרים שכדאי וחשוב וכיף ומועיל- סבבה לגמרי!

אבל לי יצא לראות כמה פעמים שיטות אחרות, משונות ולא לעניין...- לפעמים זה נראה כאילו למדריך משעמם בבית וכל חניך שבא- זה ממש מצווה מצידו...

נכון, ברור שזה מבאס להכין פעולה ומגיעים לך 3 חניכים- זה קרה לי, התבאסתי לרגע... בסוף זה היה אחד הימים המעולים שלי בהדרכה...

יש לנו חזון, רצון ותוכן להעביר- נשתדל ונשקיע כדי שיבואו חניכים. אבל מכאן ועד להענקת כרטיס לסופ"ש בבית מלון...

יש סניפים שמוכנים גם לזה <ב>האריאלניקהנאמן
מתוך "נסיון"ישתבח שמו

מתוך נסיון שאני בתור חניכה עברתי לבנ"ע (וב"ה חזר לי השכל וחזרתי אחרי כמה חודשים לאריאל) זה לא בדיוק יעזור לדבר עם החניכות כי הם לא מבינות מה הבעיה להיות בבנ"ע ולא מבינות את האידיאלים של אריאל ככה שזה לא כ"כ משנה להם איפה להיות העיקר שהם נהנות ואם ידברו איתם הם רק יתרגזו...(זה מה שהיה לי לפחות...) מה שכן, לדעתי הקומונרית צריכה להסביר להם (לא לשכנע!) ואתה (דניאל) פשוט תסביר לה שאתה לא חושב שאתה יכול לעזור לה...

מצטערת על הפלסוף המיותר...

שבוע טוב!!

נ.ב....ישתבח שמו

אם אתה לא רוצה לדבר איתה אולי אתה יכול למסור את זה דרך מישו...?!

שבוע טוב!!

סתם שאלהחתול
ל'יודע מה הבעיה שלך לדבר עם בת בנושא רציני וחשוב. פשוט שזה מותר לפי ההלכה, ואם תוכל לעשות את זה בפלאפון או לשלוח sms, מה יקרה?
הבהרההאריאלניקהנאמן

זו לא הקומונרית אמרה לי זאת אחת המדריכות

וסניף אריאל בנות ראשל"צ הוא לא סניף גוסס שצריך עזרה בהדרכה ובכלל לא כתבתי את זה אלא שאני אדע מה לעשות וכיצד לנהוג לא ח"ו להוציא שם רע על סניף בנות

אני רואה שאתה לא סגור על עצמךחתול
בסוף יתברר שזו סתם ילדה בת 4 שבמקרה עברה בסביבה.
מה את רוצה? אז הוא קצת מתבלבל...מאמי

לדעתי אתה צריך להסביר לה שאתה לא יכול לדבר איתם...

אם החנכים רוצים אז יש להם סיבה ואי אפשר לכפות עליהם... זה סניף לא בית ספר...

יומקסים...

לא נכוןהאריאלניקהנאמן
פשוט הקומונרית הקודמת שלהן התקשרה אלי (לא יודע מאיפה היא השיגה את המספר) ואמרה לי שזו לא היתה הקומונרית (כי מאיפה אני אמור להכיר את הקומונרית בדיוק) אלא אחת המדריכות
מעניין גם למה...סאפיר

הם עברו לבנ"ע בגלל שלבנ"ע יש סניף...!! יש מבנה!!

ואפילו בשביל המבנה הזה הם מוכנים ללכת חצי שעה..

זה בעיה....אבל בקטע של המוסריות חפיף..בנ"ע תמיד יורדים על אריאל..והם גונבים חניכים וגם אם תגיד למדריכים שאתה מכיר מה זה יעזור?! הם מצידם רוצים חניכים זה לא שהם סניף ענקק הם גם זקוקים לחניכים ויש להם כסף ויש מבנה...אז למה שיהיה אכפת להם מאריאל..גם חברות שלי עכשיו נכנסו לבנ"ע אבל אני לא מתכוונת לריב איתם על חניכים  דרך אגב,היום נכנסתי להדרכה ב"ה שבט זרעים-נבטים ובאו פוול כאילו יחסית לסניף זה ענק 15-16 בנות...

וזהו קיצר אם תדבר זה לא יעזור עזוב אני יגיד לה..רק תנסח ברור מה שאתה רוצה להגיד לה...

הבעיה היא פשוטה!!!אפוש

בס"ד

הרי החניכות לא בשבט הרוא"ה או שבט גדול שמבינות מה באמת

המטרה של אריאל...הבנות לא עזבו בגלל הערכים שלא מתאימים או דברים כאלה..

הם עוברות ללא שיקול דעת של נכון או לא נכון הם עוברות כי ה"בנים" שם "מושכים" אותם...או מטעמים לחץ חברתי... לכן לפי דעתי הצנועה (והנסיון שהיה לי בעניין) הם מהר

מאוד יעברו חזרה.....אני בעד שתגיד לה (כן אתה יכול לומר לה על זה...מותר זה עניין חשוב וחינוכי) שאי אפשר להכריח/לעמוד בדרך בנות שרוצות לעבור...זה לא מה שיעזור להם לחזור!...

מקווה שעזרתי.....ובהצלחה

אפרת

אין בעיה בבני עקיבא!!!צרי

בני עקיבא היא גם תנועה מעולהה!!!

בני עקיבא איפה שאתה היא טובה??

או שהם עוברות רק בגלל הבנים?

....סאפיר

בנ"ע רמ"א...טובה?! לא כ"כ אבל ב"ה עכשיו נכנסו צוות טוב..!והם ממש יכולים להרים תסניף..!!

ובנ"ע זה גם בשביל הבנים...לא רק ויש כאלה כאילו אני בבנ"ע אני מהקולים ולא אני באריאל מהצדיקים החנונים..אתה מבין?!

אוף זה כזההדר200

סטיגמות מעצבנות!!!!!!!!!!!!!

מה זה ראשי תבות רמ"א? ; ; ; ; צרי
שלום,אנונימי (פותח)

א.גם אני קבלתי שכל לפני שלושה שבועות ועברתי לאריאל-ברוך ה'!!

ב.לדעתי חיי'בים להתאמץ להרים את המורל של התנועה ולפתח את הגאוות יחידה ואז ממילא החבר'ה ירצו להשאר..וחוץ מי זה כדאי להדגיש למה אנחנו אריאל ולהשקיע בכל חניך ובפעולות כדי שירצו לבוא..יש עלינו המון אחריות על עתיד התנועה והגאוות יחידה!!!

וכמובן-לא להתיי'אש ולנסות להחזיר אותם! זה אפשרי!!

ב"הצלחה!!! בציפיי'ה לבניי'ן אריאל בקרוב! טוהר.

לפי דעתי...אנונימי (פותח)אחרונה

כל החמיכות שעברו לבני- עקיבא, הם ענראה לא באמת אריאל, ואם הם כן- הם יחזרו...

לנו יש גם סניף אריאל וגם סניף בני עקיבא, וכל הבנות שמתאים להם אריאל הולכות לאריאל וכל הבנות שמתאים להם בני עקיבא- הולכות לבני עקיבא..

אני ממש לא בעד לדבר עם המדריכים בבני עקיבא- מה זה יעזור? הם יגידו להם לחזור לבני עקיבא?? לא נראה לי...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך