יחס התנועה לסניפים המגורשיםאנונימי (פותח)

היה מזעזע במחנה!!!! (מבחינת היחס, לא של ראשי התנועה אלא של החניכים/ מדריכים/ קומנריות!!!).

יחס של זלזול שנאה פשוט זוועה!!!!!!!!!!!!!

לדוגמא: חניכה שלי דיברה(נקרא לה חנה) עם איזשהיא חניכה מסניף אחר(נקרא לה טובה). זה הלך ככה:

טובה: איזה סניף דפוק אתם!!!

חנה: עזבי, את סתם מקנאה.

טובה: מה יש לי לקנאות בכם??? אני גרה בבית נורמאלי וגדול, ואת סתם באיזה קראוילה מעפנה, מגיע לכם שאתם גרים שמה, אולי זה יוריד לכם את האף!!!

????????????????

כמובן שחנה ברחהמשם בוכה...

אני אמשיך בפעם אחרת אני חייבת לעוווף!!!!!!!1111 

מההההה??????????????אנונימי (פותח)
תקשיבי, נרא הלי שזאת רק "טובה"! אין סיכוי שאנשים חושבים ככה עליכם. לא רק כי אתם מתנועת אריאל אלא כי אתם ציבור שלם!!! נכון, אתם גרתם ממש בגוש קטיף אבל, את כולנו גרשו מהאדמה הקדושה הזאת... ולכולנו כואב! ואני לא מאמינה שיש מישהו מהציבור שלנו [שהוא לא חניכה בת גג 12] שחושב אחרת...
תקשיבימור

אני חושבת שיש לה בעיה עם הסניף לא מאיפה שהוא הגיע כמו שיכולה להיות לה בעיה עם סניף רחובות.

האמירה שלה (של החניכה) בהחלט לא במקום והיה צרך להעמיד אותה במקום אבל אני לא חושבת שיש אנשים שחושבים ככה. אני מסכימה עם הדברים שכתבה "השמינית המלך"

בגלל בת אחת לא שופטים ציבור שלם.שירה חדשה

בס"ד.

עם כל הכבוד אליכם.

(גם אני מגורשת אז זה בסדר)

כמו שכבר אמרו כאן,נראלי שזה אולי רק אותה--shira123

בת ספציפית...!!!!

ברור שזה לא כולם ואסור להכליל!!!

גוש קטיף אוהבים אותכם תמיד!מור
בניגוד לקבוצת תמיכה פה:דינמית

אני בכלל בשוק מזה שזה מפריע לך!

את יודעת מה אמרו לי? מכירה את המורל של בית אל "אתם עירוניסטים דפוקים"?

אז נאלצתי לנהל דיון במשך שעה ורבע (!!!) עם בת בשבט נצח (!!!) שנקרא לה דנה, כדי להסביר לה מה הבעיה בשיר הזה.

זה תלוי בחינוך שהילדים מקבלים, לדגמא, דנה מבית אל, למדה שעירוניסטים הם אנשים שיושבים כל היום מול הטלויזיה, אין להם שכל ובכלל אין להם ערכים

בעוד שבבית אל, "אנחנו מתנחלים גאים/ זורקים אבנים וכו'" כולם מלאי אמונה, לעולם לא רואים טלויזיה וכמובן, שופעים בערכים

כמו שאמרתי לפני זה: בעיה של החינוך שהן מקבלות ולכן אסור להיפגע

תקשיבי, אין לי מושג על מה את מדברתאנונימי (פותח)

אני בשבט נצח בית אל ואני לא מסוגלת להאמין שמישהי אמרה לך דבר כזה. בית אל זה אומנם ישוב אבל אנחנו לא מנותקים מהעולם! אנחנו מכירים הרבה אנשים עירוניים ( משפחה, חברים וכו') ומודעים לעובדה שאנשים עירוניים הם בדיוק כמונו- אם לא טובים יותר.

מה שבאמת הפריע לי במה שכתבת זה הזלזול בחינוך. בבית אל יש אחלה חינוך- אם בבי"ס ואם באריאל- וזה קצת הכללה שכל החינוך בבית אל גרוע.

אין מה לעשות- אנחנו סניף סנוב ונהנים לצחוק על אחרים. אני לא אומרת שזה טוב אבל ככה זה והכל- כל המוראלים- נאמרים בלי שום כוונה לפגוע. 

עצמונאית לנצח כנסי לכאןמור

תקשיבי. אני חושבת שהיא אמרה את זה כי אתם סניף עם הרבה אגו ואני מסכימה עם מה שדינמית אמרה . באמת יצא לי לשמוע מהסניף שלכם הרבה ירידות על העירוניסטים . אני בכלל לא מסכימה עם הקטע שהיא אמרה "שמגיע לכם שגרשו אותכם" ולי אישית יש שתי אחיות מגורשות מנווה דקלים. אבל אתם סניף עם אגו ויכול להיות שהיא אמרה את זה בגלל זה.

מקווה שלא נפגעת או משהו כזה ואם כן אני ממש מבקשת סליחה ....

שבת שלום

ואאאווו...אני בהלם!!!!!!!חממה

כמה שישמע לכם מוזר אני מקנאת בנוער המגורש שזכו לגור במקום כזה מדהים ושהיתה להם ילדות מדהימה עם חינוך מעולה ושזכו להאיבק על הבית שלהם..אני מעריצה ומעריכה אותם בטרוף....ושגם למרות כל הקשיים והשנה הקשה שהיתה להם הם יצאו למחנה עם המאהל המושקע שלהם ושיש להם עוד גאוות סניף למרות שהם מפוצלים בין יתד לשומריה... אז מי שאמרה את זה כנראה מקנאת ותהיו גאים מאיפה שבאתם...

אמא'לה!איזה לא יפה זה!!!אנונימי (פותח)
אני הייתי נוכחת בכמה דיונים ;על הנושא במחנה...אפוש

בס"ד

יכול להיות שמישהי אמרה את זה...וזה לא היה בסדר וכו...

אבל זה שאני במחנה עמדתי ודיברתי עם מגורשות ואז פתאום

מישהי אמרה משהו שבאותו הרגע כל הערכה שלי (וסליחה ומחילה...)

לבנות המגורשות ירדה בהמון דרגות.....אני עירוניסטית....והיא פשוט

אמרה לי..."איכס אני פשוט שונאת את העירונסטים אני פשוט שונאת אותם"

(ואמרה לי את זה בפנים) בצורה הכי מגעיל ומלאת שינאה שאי פעם ראיתי....

באותו רגע אמרתי לעצמי...."לעזעזל למה אני בכלל הולכת להלחם על הבית שלהם (חוץ מעניין הא"י אני אישית נלחמתי על האדמה שהיא של ארץ ישראל וגם כדי שלא יהיו  יהודים שיחיו בא"י ללא בית..)ומחלקת סרטים ומסבירה...?? כדי שבת מגורשת תגיד לי דבר כזה בשנאה?! " (אני רצינית זה מה שחשבתי)....

זה בסדר?

והינה עוד דוגמא מהמחנה...

רצינו ללמוד מורל את כל שכבת הגיל שלנו....ואז פשוט באו בנות "עצמוניות"

דחפו אותנו מהמקום שהיינו ממש בכוח!

והתחילו לעשות מוראל....

מצטערת שאני מנפצת לכם את האשליות על הנושא.......אבל אני אישית נפגעתי...

נקודה חשובה למחשבה....

זה עצמונה...שירה חדשה

בס"ד.

לא נראה לי שהבת שאמרה לך את זה היא מהסניף של נוו"ד.

אני מכירה את החניכות בסניף שלנו אחת-אחת ואין מצב שזה מהסניף שלנו.

זה לא משנה!!! זה עדיין היה בפורוםאפוש

גדול...והיו שם גם בנות שהסכימו איתה מעוד סניפים מגורשים...

אין עוד סניפי מגורשים...פילוני
חוץ מעצמונה ונווה דקלים...
משהו ממש חשובאנונימי (פותח)

תקשיבי כפרעלייך..

אנחנו, סניף בת ים היינו בהמון הפגנות וכל מיני כאלה כולל השרשרת [חלוקת פליירים סרטים וכו'] אבל שהגענו למחנה ראנו סניף [ואני מצטערת אם זה יהיה ממש פוגע] סנוב ולא מכניס אורחים במיוחד...

כולם אמרו שצריך לדון אתכם לקו זכות וכו וכו אבל לאחר שבוע של יחס ממש מגעיל וסנובי [ואין לי מושג למה]

לאפחד כבר לא היה כוח...

אני מודה שהיו כמה שממש עיצבנו אתכם מתישהו אאבל לדעתי יש משהו שאתם צריכות לבדוק אצלכן....  

לגבי אותה ילדה חצופה....אין לכם מה להתייחס בכלל!!!  כשהיא תגיע לרמה שיגרשו אותה מהבית נדבר......

אני מקווה שלא תפגעו יותר מדי....בסה"כ אניחנו ממש מעריכות אתכם ואת שאר סניפי הגוש בכלל פשווט... היה קטע מסוים[ ולא רק השנה] שצריך לשפר...]

חיים מאושרים ושנזכה כולנו ללוות אתכם בחזרה לבתיכם ולעזור לכם בבנייתם במהרה!!!!!!

וואאיהאריאלניקהנאמן
איך אתן לוקחות את המחנה קשה... תשתחררו היה עבר נגמר זהו
אי אפשר להשתחררדינמית

כמה דברים שצריך לעבוד עליהם:
להראות לסניפים שלא עירוניים שהעירוניים לא מפלצות או משהו כזה

בנוסף: אני מבקשת מסניף בית אל להפסיק לשיר "אתם עירוניסטים דפוקים" כי זה מחרפן ת'שכל וסתם גורם לשנאה בין 2 הסניפים (ילדות קטנות שהיו במחנה ממש נעלבו!)

לגבש את הסניפים ולא כל סניף לעצמו

ללמד את החניכות לשמור על הפה שלהן

שכל 1 יוסיף עוד

ייוואווו אפשר לחשוב...האריאלניקהנאמן
אתן לוקחות את זה יותר מדאי קשה, אז בית-אל שרו אז מה אצל הבנים הם לא שרו? שרו, אבל לא מתייחסים אליהם
בתור ביתאלניקית-פלפלתי

אני לא אוהבת את השירים הדבילים האלה.. אין לי שום בעיה עם מורל אבל שיהיה על רמה ולא יפגע באחרים סתם.

מה שכן- גם אם שרים דברים דבילים - אפשר לנפנף..

ומי שלא רוצה לשיר - לא שר וזהו..

לא כל מה שמוציאים מהפה הוא חכם במיוחד..

ולמדריכים ולקומונריות בכל מקום ומקום שהם - תדאגו שזה לא יתפתח.. זה חינוכי בדיוק..תנווטו את התנועה למקום ראוי שיתאים לאידיאלים המפוצצים שהתנועה מחזיקה בהם..

אחרת על מה מדברים כ"כ הרבה??

השיר הכי נוראי- זה "טעם החיים של אריאל..."יעל...
כשאני הייתי מדריכה...אנונימי (פותח)
ניסינו למצוא חלופה לסוף של המשפט: "אבומבום טבום..." אז במקום -גב"שניק סתום, משהו קצת יותר נחמד.

לא מצאנו. וחבל.

כי א"א לוותר על"בית אל בית אל הרימו את היד" אבל צריך להיגמל מהמנהג המגונה שלנו לשיר רע על אחרים, אפשר למצוא שירים חמדים ולא ירידות מגעילות. זה הורס גם את היחס הכללי של הבנות/הבנים לסביבתם.

חוצמזה שלעניות דעתי, לא צריך להגזים עם התגובות על "אתם עירוניסטים דפוקים". יש דברים שהם באמת בכלליות, זה לא שיורדים על סניף אחד במיוחד. למרות ששוב, אנחנו צריכים להתעדן קצת...

באמת הכי מגעיל זה "טעם החיים של אריאל..."
-שיר ישן ישן מימי דרורה שרון ורותי הקומונרית....
אם מישהו פה זוכר את הימים שפלשנו לאשדר פולשים...

מה הבעיה בזה?אנונימי (פותח)
הניסיון שלכם היה די מטופש!
זה לא שאנחנו באמת חושבים שהם סתומים... זה דברים שאי אפשר לשנות!!
בנים זה לא בנות!!!גבאי
אז מה? מה קרה?מייק

אז הם שרו לנו "אתם עירוניסטים דפוקים"

אז אנחנו שרות להם "אני עירוניסטית גאה... אני עירוניסטית אני אגואיסטית..."

אז מה? לא כל דבר שאומרים לנו צריכים להפגע...

זה ממש לא!!!אנונימי (פותח)

בס"ד

זה סתם שיר לצחוקים

מי מהם החצופה??אנונימי (פותח)

בס"ד

אפוש או העצמונאית לנצח?

"עצמונאית לנצח" יקרה!ענת=)

לאן ברחת חביבתי?

את מוזמנת לשוב ולהמשיך את דברייך. חבל שעניןזה, כ"כ חשוב, ילך ויעלם לא סתם כך.

במיוחד שיש לי מה לומר בענין אך בשביל זה אני צריכה את התמונה השלמה, ולא חצי סיפור.

בברכת שבוע טוב ומבורך וליל מנוחה. ענת.

ברור שלא צריך להפגע אבל זה מעצבן וסתם הורס....מור
מה העניין לרדת על משהו אחר . תעשה מורל לעצמך ש"אנחנו סניף מעולה" ,"אנחנו סניף תותח" "אין עלינו" בלי לרדת על אחרים. אותי אישית זה עצבן וקצת פגע אני יודעת שאין קטע להפגע וכו' אבל בכל צחוק יש טיפה מין האמת. 
לא חושב שהמשפטאנונימי (פותח)

בס"ד

רלוונטי לגבי כל הצחוקים!

אז היא ממלכתית ולא יודעת מה..מחורפנת
ולא הרבה מאריאל חושבים ככהה..מחורפנת
לעצמונאיתאנונימי (פותח)

שלום,

תראי אני הייתי בשבת חב"ב במחנה (שבט לביא) ובאמת שמתי לב להתנהגות קצת מעצבנת של עצמונה.

לדוגמא בשירה של סעוד"ש,הייתה שירה מאורגנת ויפה,ופתאום עצמונה החליטו שהן מתשלטות על השירה ואז הכל התחרבש...

אבל

לאף אחת אין זכות לדבר ככה אל אף אחת,ועוד במיוחד לבנות המגורשות (שאני ממש מעריכה!) רק חבל שעצמונה בוחרות להתבודד,קצת לקחתם קשם מדי תעניין של גאוות יחידה... יש עניין שכל הסניפים בתנועה יהיו מאוחדים! כ"כ חבל לי לראות את המריבות הבאמת מיותרות האלה...תכלס,כולם אוהבים את כולם,והכל עניין של חינוך לקוי קצת,חובה על המדריכות לחנך לאהבה של סניפים אחרים.

דוגמא לאהבת חינם מהסניף היקר שלי, היה איזה קטע שכולם רצו לשיר לעצמונה איזה שיר פוגע על זה שהם לא זכו בסיירת, כאילו אשכרה מלא חניכות של נצח מסניפים שונים היו בעניין,ובנות באות אלינו בהתלהבות "יאלה שרים לעצמונה כך וכך",ואז המדריכה של נצח בת-ים עודדה את החניכות שלה לשיר ביחד עם עצמונה,והסניפים שלנו שרו ביחד "יחד יחד יחד יחד!!" בהחלט סניף שולט!!!

אני חושבת שיש לכל אחד קשיים משלו-גבאי
גם לאנשי הגוש כמובן וגם לבנות מסניפים אחרים( ואני מדברת מנסיון) צריך לדון כל אחד לכף זכות ולהתחשב בכל אחד! אם נאמר לחניכות- תתחשבו בהם הם מהגוש- ( למרות שזב נכון!)הם יותר ישנאו אותם- צריך לומר- תתחשבו בכל אחד
אני חושבת שיש לכל אחד קשיים משלו-גבאי
גם לאנשי הגוש כמובן וגם לבנות מסניפים אחרים( ואני מדברת מנסיון) צריך לדון כל אחד לכף זכות ולהתחשב בכל אחד! אם נאמר לחניכות- תתחשבו בהם הם מהגוש- ( למרות שזב נכון!)הם יותר ישנאו אותם- צריך לומר- תתחשבו בכל אחד
חבל,הדרדק

(צטער, לא קראתי את כל התגובות בדרך...)
חבלשדבר כזה קורה, דווקא בבנים המצב היה די הפוך, אנחנו עשינו תפילת שחרית פיראטית (8 היה מאוחר מדי) ואז הלכנו לסניף עצמונה והם דאגו לנו לקידוש (ולא, סניף עצמונה התפללו לפנינו בנץ ולא היו שותפים במניין שלנו, הם רק עזרו לנו בלי לקבל שום דבר בתמורה).
אני חושב שזה גם הבדל בין המחנות של הבנים לשל הבנות. בסיירת בנים המדריכים לא נתנו לחניכים לצאת לניווט כסניפים- הם עירבבו. בכל פעם שיכלו הם עירבבו. אצל הבנות המצב היה שונה- יוצאים לניווט על פי סניפים. אוכל על פי סניפים (אני לא אשכח את השוק שראיתי שבנות מקבלות יותר אוכל למרות שהן כולן בדיאטה והבנים גוועים ברעב(הביאו לנו פעם אחת ארגז עם רשימת אוכל לבנות; והואכל חולק על פי סניפים) )
יש לזה ייתרונות בנוגע לחג'דומטיות ובד"כ, אולי, הנזק אינו כה חמור. אבל יש מקרים שבאמת פשוט חבל .
ואני תמה מתי יפסיקו המורלים הסניפיים ויהיו רק תנועתיים.

נ.ב. באמת בגלל זה הוצאתי חניכים במפקד בשבת שילמדו בצד ולא יהיו שותפים למורלים הסניפיים שאני לא חושב שהוסיפו יותר מדי קדושה.

מה???אנונימי (פותח)

מה הבעיה במוראל סניפי? ואני לא מדברת על מוראל שיורדים על סניפים אחרים,אלא מוראלים על הסניף שלך!

תכלס,אם מה שאתה אומר נכון,וחובה "להתאחד",אז אולי לא נעשה מוראל לאריאל,אלא לכל עמ"י?

זה קשור גם לנושא של חודש ארגון,יש פה כמה מעגלים,שייכות לשבט,שייכות לסניף,ושייכות לתנועה.

חובה שלכל שבט יהיה מוראל וגאוות יחידה,ומתוך כך תהיה גם גאווה בסניף והלאה לתנועה.

לא רואה פה שום בעיה,מצערת.

עצמונה...אנונימי (פותח)

מי שלא היה בגוש לא יכול לשפוט את מה שהיה שם..

אז מי שלא היה שלא ידבר שטויות כגון הילדה הזאת..

ואת מעצמונה אל תקחי את אליכם אישית...

לדעתי אפילו היה ממש הערכה כליפכם..

שבוע טוב ובהצלחה ושנזכה לשוב ולישב את כל ארץ קודשנו...

אני חושבתאנונימי (פותח)
כן כן אני עושה את זה...
אני חושבת שבגלל שהם/אתם מגורשים זה לא אומר שצריך בדברים כגון מחנה להתנהג בצורה שונה, אני אישית הייתי מתעצבנת אם היו מתנהגים אלי אחרת.
חוצמיזה שלדעתי הילדה שאמרה את זה סתם טיפשה שלא מבינה כלום מהחיים שלה,כנראה.
ובעניין המוראל אני חושבת שכל סוג של מוראל זה דבר מאוד חיובי, כן, גם "טעם החיים של אריאל..." כי אני לא חושבת שמישהו באמת חושב ככה!!!!! זה סתם בשביל להעלות את המוראל.

סליחה שהארכתי מהצפוי.
מההההה?????מיסטר דום
אני בשווווק....רעותותי
אם זה המצב שלנו, אנחנו במצב גרוע. אבל אני מקווה שזה סתם היה מקרה חריג ובכלל ריב ילדותי וזה המילים שהיא מצאה כדי לנצח את החניכה שלכם וחס וחלילה שהיא לא התקונה באמת למה שאמרה.

כולכם, כל המופונים תדעו שאנחנו אתכם בלב שלם,אוהבים אותכם, וחס וחלילה לא שוכחים ומנסים לעזור ולתמוך.
תקשיבו,רעותותי
כל העיניין הזה של המריבות זה פשוט חבל אנחנו תנועה אחת שווה וכולנו אחים. לא צריך לרדת על סניף אחר ולא להשפיל אף סניף , כל המורלים תעשו כדי לעודד את עצמיכם וחס וחלילה לא לפגוע.

שנזכה.. להיות מאוחדים ואוהבים את הזולת.

נ.ב - מכאן אנחנו מבינים למה קורה את כל הדברים שקורים לנו אחד עם השני, וכל מה שקורה לעם .
מה???????????????????ארטיקאחרונה
אני ממש בשוק...... באיזה שבט הילדה הזאת היתה????????
באמת חוצפה!!!!! אבל שתדעי לך שבאמת לא יודעת מה היה אם הילדה הזאת
אבל בעיקרון ממש ממש לא חושבים ככה .... וזאת סתם ילדה אחת שמקנא בכם וברוח שלכם ... וזה שאתם עדיין ממשיכים למרות הכל...ובאמת כולנו אתכם...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך