בואי נגיד ככה, כשנכנסתי להדרכה לא ממש ידעתי בדיוק למה אני עושה אתזה, זה היה יותר משו שכולן עושות וטחנו לי בשכל כמה שזה חשוב ועוזר.... אבל עכשיו אני קצת מבינה כמה שההדרכה כן משפיעה...
דבראשון, פעולות, תתפלאי אבל זה ממש נכנס. לקראת סוף ההדרכה שלי באו אליי כמה בנות ואמרו לי שהתקופה הזו שלי ושל מד"שיתי היקרה ממש שינתה אותן, כל פעולה נגעה בנושא אחר, וכל אחת לוקחת משהו שנוגע לה ומשתפרת. אני לא האמנתי שזה באמת נכנס, אבל אחרי דיבורים עם חניכות שלי, שאמרתי להן שת'כלס הפעולות לא ממש משפיעות הן הסתכלו עליי בשוק ואמרו לי בדיוק ההפך!
דבר שני, מעבר לפעולות עצמן המדריכה זה בנאדם בוגר יותר מהחניכות שיוצא להן לראות אותה וללמוד ממנה, החניכות כן לוקחות מהמידות שלך (הטובות והטובות פחות...) וכן מושפעות מההתנהגות שלך... לדעתי למדריכה יכול להיות חלק גדול בעיצוב האישיות של חניכות שלה...
וגם, ההדרכה נותנת המון לך, כבנאדם, להתחזק בערכים מסויימים, לחקור, להסתדר עם קבוצה של בנות, אני חושבת שההדרכה נתנה לי המון! ושומדבר אחר לא היה יכול לתת לי כל כך הרבה!
נכון שזה נשמע כאילו אני מדברת בסיסמאות, אבל ת'כלס, לא אני המצאתי אתזה, זה דברים שחניכות אמרו לי! ומי שבאמת נכנסת חזק לקטע של ההדרכה, זו תהיה ההשפעה שלה.
בצפיה לבנין אריאל.