בעזר ה' והשתדלות.
שבוע טוב לכם.
ברצוני לשתף ולבקש ממכם עזרה בנושא מסויים, יכול להיות שלרובכם לא הייה כוח מרוב כול הבלאגן של החודש והמבחנים/לימודים אך בכל זאת אני אנסה את מזלי.
ולאחר הפתיחה אני אתחיל...
לפני מ"ס שבועות(שלוש נדמה לי) הגיעו אלינו האוחרים האידיאליים: סבא, סבתא, 2 דודים ובניו וביתו של אחד מהם. הדבר הייה בשבת לפני צאתה(תוכלו להסיק מכך שהם לא שומרים שבת) בין דיבורים רבים על כל כל נושא שבעולם כמעט הגענו כמו תמיד לנושא הקשור ליהודות.
העצור רגע ואוסיף שבכול שיחה שלי עם בני דודי ודודי בפרט הם אוהבים מאוד להקשות עלי בשאלות הקשורות ליהדות ולתורה שלנו ואני מנסה לתת להם תשובה מיידית ואם לא אני משיגה להם תשובה עד לפעם הבאה...
והפעם הם רואים את התוכי היושב(ליתר דיוק עומד) אצלנו בקלוב ולאחר שאלות רבות עליו הם ניגשים לשאלה הקשה מכול, "זה לא איסור להחזיק חיה טמאה בתוך הבית?!" ופונים במבט תמוהה לכינוי. ואני לתומי מנסה לתת תשובה מספקת לדבריהם, אך לא מגיע אליה. מפני שאיני יודעת את דעת ההלכה בברור על כך. במיקרים כאלו אני הייתי הלכת ובודקת בכול מקורותינו הקדושים אך מפני קוצר רוח ועבודה קשה אינני מוצאת לזה פניי! לצערי הגדול (מפני שזהו הדבר הכי אהוב עלי בכל הסיפור)
ופה אני פונה אליכם אריאלניקים/יות יקרים/ות, האם תוכלו לעזור לי ולתת לי תשובה לשאלה מהידוע לכם או מכך שאתם תלכו ותלמדו... אך תשובה בשבילי היא אך ורק עפ"י מקור מוסך ובצורה ברורה, לא סתם באוויר.
ואוו, נראה לי שהנחתתי עליכם הרבה לפעם אחת במיוחד בדרישות.
אך אשמח לכול תשובה רק שתהייה רצינית באמת.
בתודה מראש, ובצ"ל (ציפייה לבנין)<כן יש כאלו שאלא יודעים להגות זאת אפילו> אריאל.

)