טחון בעיניכם? אל תכנסו! ;שינוי השמות של השבטיםרחלי ברק
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך ה' כסלו תשס"ז 20:24

שבוע טוב.

כל מי שהיה ועודנו נגד שינוי השמות של השבטים בתנועה, הרשו לי לשתף אתכם בהרגשה שלי עכשיו..אני חושבת, אחרי שכבר פורסם השם החדש ('שבות' למי שלא בעניינים), על זה שאמורים בימים אלו ממש לשבת בכירי ההנא"ר ולהמציא איזה נאום חדור אידאלים וכריזמה על השם שלא אפילו הם בחרו..

זה לא אבסורד בעיניכם?!?!?!?

עם מישהו יכול להסביר לי את ההגיון בגיחגוך הזה אני אשמח.. (ואל תתחילו לקשקש על אם צריך להחליף או לא...)

בצלב"א.

עריכה: נמאס לי מכותרות חסרות פשר. כותרת אמורה לתת רמז בסיסי על מה שקורה בפנים. משה

לא, זה לא אבסורד בעינינו.אנונימי (פותח)

מצטערת.

זה גם היה ככה כל שנה. אין עם זה שום בעיה.

"זה גם היה ככה כל שנה"!?!!??רחלי ברק

איזה תירוץ דפוק זה?! סליחה ל הבוטות אבל מה זה הדבר הזה?
אז מה אם זה היה ככה כל שנה?

זה בסדר גמור!בסטר

לא צריך לעשות עניין גדול מהשם הזה, ומשאר השמות.

לא אבסורד ולא כלום.

שבוע טוב!

לא!שומרוני

ושוב לא.

חוץ משבט אלעד שבאמת היה שייך אך ורק לבני עקיבא, שאר השבטים מדברים על אידאלים לאומיים המשותפים לשתי התנועות.
מה שגם מזכיר לי את שבט נצח - שהתאים הרבה יותר לאריאל מאשר לבנ"ע באותה שנה - מהסיבה הפשוטה שהנושא של אריאל היה "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה" ושל בנ"ע היה "ממשיכים בעז ובאמונה" או משו כזה.

בקיצור - בעיני זה לא אבסורד כלל ועיקר.

עוזיה.

הכותב הינו מדריך שבט שבות.

אין לי כח!!!!!!!!!!!!!!!!האריאלניקהנאמן
ולמה שלא תשמור את זה לעצמך?אנונימי (פותח)

ובכלל, יש לנו כל מיני דברים לסגור.

"תשתדל לא לפגוש בי בסמטה חשוכה..." (הסנדק, י"א, 56,)

שבט אלעד.רחלי ברק

סתם שתהיו בעניינים בררתי על הקטע הזה של הע"ד לבנ"ע ואמרו לי שזו בכלל לא היתה הסיבה לבחירת השם.. במקרה זה גם התאים לע"ד של בנ"ע, אבל היתה סיבה אחרת לבחירת השם אלעד שאני לא זוכרת אותה כרגע.

"משותפים לשתי התנועות".. פסדר.. יש הרבה נושאים שמשותפים לשתי התנועות אז בואו נעפוך כבר לתנועה אחת...

אם היה לנו אפשרות לבחור את השם הוא גם היה חדור באידיאלים אבל בדרך שלנו שהיא שונה כלל ועיקר מהדרך של בנ"ע ועל זה אין ויכוח בכלל.

זה כ"כ מטופש בעייני... אף אחד מכם עדיין לא הצליח להסביר לי..

בעיני כמה אנשים בתנועההאריאלניקהנאמן
זה מה שצריך לעשות כבר עכשיו-ז"א להתאחד עם בני עקיבא הם כ"כ  בתוך זה שהם כבר ממש עברו לבני עקיבא
רחלי,אני לי שום רצון לשכנע עכשיו...מיכל160

ונראה לי שאמרתי את דברי מספיק פעמים...

אך אני רוצה לשתף אתכן במשהו. הייתי השבת שליחה בחרסינה (סניף מתוק ומש/פחתי!!)

אמרו לשבט שבות שהשם שלהן זה 'ארז' (כארז בלבנון ישגה- מלחמת לבנון)

הבנות היו בשוק ואמרו שבבנ"ע זה שבות ואמרו להן שבמליאה החליטו שלא יהיו אותן שמות.

בשאגה רצו אלי כל שבת שבות וצרחו עלי (כאלו זה אשמתי) למה שינתם???איזה מגעילים!!! עכשיו יש לי סיבה טובה לשנוא את אריארל!!! איתה משהי שאמרה זאת בדמעות....

הם אמרו שזה לא הוגן שהם נדפקות וניסתי להסביר להם שזה החלטה של חב"ב וכו וכו'

ואז הן אמרו "שונאים את אריאל!!!"

ואח"כ בהשבעה אמרו להם את השם החדש..

שם הבנתי עד כמה זה לא מעלה שום גאוות יחידה וזה רק עלול למחוץ אותנו....

בצ"ל אריאל!!

מחובתי להגיבהאריאלניקהנאמן

(אני לא מתכוון לפתוח את הנושא הזה כי ממש אין לי כוח)

אל"ף למה אנחנו בתור תנועה שלא קשורה לבנ"ע (לא ברמות הארגון, ולא בכלום) צריכים להמשך אחרי תנועה שזרקה אותנו, או במילים אחרות למה אנחנו צריכים לוותר על הגאוות יחידה שלנו בגלל שבנ"ע רוצים הםאם בנ"ע פעם התחשבו בנו? (אני יודע שזה נשמע ילדותי אבל זו המציאות)

ואני מבקש לא להגיב על ההודעה הזאת כי פשוט אין לי כח להגיב על הנושא הזה כבר דייי לא להגיב 

מיכל.. באמת..רחלי ברק

על כל סיפו כזה אפשר למצוא ארבעה הפוכים...

תעשי טובה...

כנראה שבסניף חרסינה שמחים ע"כ שלא שינו את השמות לעומת סניפים אחרי... אבל זה אפילו לא הדיון...
אני לא שואלת אם צריך לשנות או לא. אני רק רוצה שיסבירו לי למה למען ה' עינת צריכה עכשיו להמציא נאום של ההנהלה הארצית שאת בתור שליחה צתקראי במוצ"ש ארגון? למה שלא תקראי פשוט את הנאום של בנ"ע?

בצלב"א.

דיייייהאריאלניקהנאמן
זה לא יעזור יותר השמות לא ישתנו בשנים האחרונות אולי אולי בעוד 8 שנים ששמעון יהיה נשוי+6 יעלה בידינו לשנות את השמות בינתיים לפי איך שזה נראה עכשיו אנחנו נמשיך לגנוב מבנ"ע את השמות עד שהתנועה תקרוס (אגב אמנון שפירא אמר לבשבע שמטרתה של תנועת אריאל היא חהרוס את בנ"ע, גנבים שכמותינו...)
זו סתם דמגוגיה זולה....שומרוני

אבל באמת דמגוגיה. כי על כל ארבעה סיפורים שלך, אני אביא לך עשרה אחרים.

איך אני יודע? על פי הרוב המוחץ שבו ההצבעה נפלה.

למה עינת צריכה לכתוב נאום משלה? כי אנחנו תנועה אחרת.
אז למה לא לשנות שמות? כי אנחנו לא רוצים להיות אחרים.

ואין שום סתירה בין שני המשפטים אם תחשבי טוב.

ודניאל - נראלי שכולם פה הבינו מספיק טוב שאתה עייף ולא בא לך להשתתף בדיון.
אז חלאס עם ה"דיייייי" וכל זה..

רוב מוחץ...רחלי ברק

רוצה לשתף אותנו ב"רוב המוחץ" שבו ההצעה נפלה?

יכול להיוחת ששני המשפטים האלה לא סותרים אבל אני  לא הבנתי. אני אשמח אם תוכל להסביר גם לאלה בנינו שלא מפצחים תוספותים כל היום...

אפשר לדעת גם בלי לפצח תוספותפלפלתי

כל היום.

אני הבנתי ככה-

עינת צריכה לנאום נאומים כי אריאל שונה מבנ"ע בדברים מסויימים ולכן אין טעם לעשות העתק הדבק לנאומי בנ"ע. לאריאל יש אופי משלה.

ולא רוצים להיות אחרים כי בסה"כ אנחנו עם אחד ועם די קטן ואין טעם שכל אחד יגיע עם שם אחר מכיוון שונה ולא יהיה שמץ של קשר בין אחד לשני. אין טעם סתם להיות אחרים. העיקרון הוא אותו עיקרון בשתי התנועות רק יש טיפטיפה הבדלונים- אז בשביל זה לשנות הכל??  הרעיון של השמות לא רחוק מזרח ומערה ממה שאריאל היו בוחרים אם היתה ניתנת להם ההזדמנות לבחור שמות..

בתכלס..

אין לי מושג אם זה מה שהוא התכוון - זה  מה שאני הבנתי.

לפי דעתי רחלי ממש צודקת!!!!!!אנונימי (פותח)
הנה האינטלגנציה...שומרוני

פלפלתי הבינה לא רע.

ולשתף אותך ברוב המוחץ? בבקשה!

ההצעה עלתה שלוש פעמים.

פעם אחת הרוב התנגד.

פעם שניה היה ארבעה יותר לטובת השינוי, וגם זה רק בגלל שאני ושני חברי(השמות שמורים במערכת) נמנענו חמש דקות(!) לפני ההצבעה.

פעם שלישית ההצעה נפלה ברוב מכובד מאד.

אז את בטוחה שיש רוב שרוצים לשנות?
וזה בלי לספור את אלה שלא הגיעו למליאה, שתרשי לי להניח שרובם התנגדו, כי אחרת הם היו באים.

בצ"ל אריאל!

עוזיה.

אשריה..רחלי ברק

מה זה הרוב המכובד מאוד? דבר במספרים. לא בשביל הקטנוניות, זה סתם מעניין אותי.

אני לא אמרתי לרגע שיש רוב שרוצה לשנות. סה"כ דיברתי על האבסורד שבעניין השם של השבט החדש, ואפילו הדגשתי שאני לא רוצה לפתוח את עניין השמות בכללותו.

אני ממש לא ארשה לך להניח דבר כזה. הרי שנינו יודעים שזה לא נכון.

בב"ח לתו"ע,

רחלי.

בכיף!שומרוני

ה' עמכם!

במליאה האחרונה זה היה 51 נגד ו34 או 37 בעד.
זה די מכובד בשביל פעם שלישית(!) שזה נופל.

על האבסורד אפשר להתווכח, אבל את התרגזת על מיכל שהביאה את הסיפור כדוגמה - אז חשתי צורך לענות לך.

חזקו חברים, חזק ונתחזק!

עוזיה.

בואו נסחף..רחלי ברק

(או איך שהחבר'ה אומרים "מציל, מציל"...)

לא התרגזתי על מיכל ולא נעליים, פשוט הטיעון שהיא הביאה לא היה רציני במיוחד. זהו.

"פה נעבוד צורנו"... נודניק...

ולדעתי הוא כן רציני!שומרוני

לפני המליאה, מי שהסתובב כאן בפורום קיבל תחושה שאני מיכל ושמעון(סליחה, מיכל שמעון ואני) היחידים שתומכים בשינוי השמות.
הספיק לי להסתובב קצת ולדבר עם כלמיני חבר'ה בתנועה כדי להבין שהפורום הוא ממש לא מקרוקוסמוס של התנועה.

לעומת הזאת - הסיפור של מיכל כן משקף את דעת לפחות שני שליש מהתנועה. לפחות.

תל חי!

מה הקשר?!רחלי ברק
תסבירי מה לא הבנת.שומרוני

כי הקשר ברור לי מאד.

מיכל הביאה סיפור שמשקף לדעתה את הרוח שנושבת ברוב התנועה, ואני באתי לחזק את ידיה(זה נשמע מטומטם, "לחזק את ידיה")

יודפת מסדה בית"ר!

טוב מיציתי.רחלי ברק

זה ויכוח טיפשי כי אתם (אתה, יותר נכון) לא עונים לשאלה. אתם מתחילים פה שוב לריב אם לשנות את השמות ומי חושב יותר מה ולמה.

סתם ויכוח מעצבן וחסר תועלת- אני פרשתי.

אני עניתי כבר.שומרוני
זו את או מיכל שהסטתן את הדיון..
אני ממש לא הרגשתי שרק 3תינו נגד...מיכל160

ראיתי רבים מאוד (קצת לפתוח את העניים לסניפים לא שרופים על התנוןעה) כמה הם לא רוצים בזה וזה רק חיזק אותי לדעת שבתכלס' אנו שומעים כאן דעה של מיעוט, וכמו שעוזיה אמר, זה שיא הלא משקף כ-ל-ו-ם!!

חיזקו חברים!!!

היה רוב נכוןהאריאלניקהנאמן
כי הבנות הגיעו בכוונה כדי להפיל את ההצעה, בבנים היה רוב לשנות!
אני הייתי בעד לשנות!!!!!!אנונימי (פותח)
אז מה?שומרוני
אם הבנות הגיעו בכוונה, סימן שהיה רוב נגד.
כי הבנות לא סגורות על עצמן (בדיוק כמוךָ)האריאלניקהנאמן

בפעם שעברה מי שגרמו לרוב בעד היו הבנות

ובכלל אנחנו לא קשורים לבני עקיבא בגלל שאנחנו לא בנ"ע

במליאה היתה אחת שהטענה שלה למה לא לשנות היתה(ציטוט): "אסור לשנות כי.... אההה אסור לשנות" זה לא רציני

והשירשור הזה לדעתי מטרתו היתה בעיקר כדי לפרוק מתחים על אותם האנשים שגרמו שעדיין נגנוב לבנ"ע את השמות, נושא השירשור אינו עוסק ב-"צריך או לא צריך לשנות" אז בבקשה הפסיקו אין לי כח לשמוע שוב ושוב את הטיעונים חסרי השחר (תרתי משמע) של המתנגדים

ועוזיה- זה שבבנים לא הגיעו זה כי ההנא"ר קובעת מליאות בתאריכים (סליחה על הביטוי) דפוקים!!! (רק לסבר את האוזן- אם המליאה היתה בבין הזמנים אז היו מגיעים עוד 3 שהיו מצביעים בעד השינוי) זה שבבנים לא הגיעו זה גם בגלל שלבנים אין מוטיבציא בגרוש! ללא קשר אם הם תומכים או מתנגדים לשינוי,   אפילו אם היתה הצבעה "מי בעד שהמשיח יבוא עכשיו?!"(והיתה הבטחה מפורשת מהשמים שאם יש רוב אז המשיח מגיע מיד) בכל זאת היו מגיעים 10 בנים (כולל יוסי) אם לא פחות.

ולמה זה ככה? אחת הסיבות זה כי כשאחד הפעילים בתנועה עובר לבנ"ע זה שובר את הרוח של כל שאר המדריכים (חצי בצחוק)

אני אגיב רק לדבר אחד.שומרוני

המליאה היתה בבין הזמנים!

וזה שהבנים לא הגיעו - זה בושה! היו יותר חב"ג מחב"ב! ובלי תרוצים, לפני שנה היתה מליאה באותו תאריך ובאו 50 בנים!

המליאה לא היתה בבין הזמנים!!!!האריאלניקהנאמן

עובדה שהאריאלניקים של תורת החיים של כרמיאל ושל בית אל (חוץ מאלעזר) לא הגיעו!

ולמה מתחשבים רק בחב"גניקים? לנו לא היה חופש!! לחב"ב לא היה חופש ביום המליאה אם ההנא"ר היתה מקיימת את המליאה ביום שנוח לכולם אז היו מגיעים יותר בנים, קידר אמר לי בפירוש! שאם המליאה היתה בחול המועד או באיסרו חג הוא היה בא! אז אל תקשקש לי במוח שכולם יכלו לבוא, כי לא יכולנו לבוא

שנה שעברה המליאה של פסח היתה במימונה (איסרוע חג, בלע"ז) בגלל זה הגיעו הרבה ובגלל זה אני הגעתי עם חת"ת לבנה (חג)

ההנא"ר צריכה להתחשב בכל החב"ב!

נכון, גם אם זה היה בחופש לא היו מגיעים עוד 500 אריאלניקים היו מגיעים עוד 50 וזה מספיק כדי להעביר את ההצעה על השמות

שוב אותן שטויות.שומרוני

כ"ז תשרי זה עדיין בין הזמנים. הזמן מתחיל בא' חשוון. ויעיד שמעון על כך בנוכחותו.

שנה שעברה - דיברתי על מליאת סוכות. היא היתה בכ"ח תשרי - רק בגלל חב"ג. רצינו לעשות אות בה' חשוון, אבל בגלל הביינישים ארגנו מליאה תוך שלושה ימים בכ"ח. אתה מוזמן לשאול את רכזות חב"ב דאז או את אליעד שארף, ששלחו הודעות לכל בוגרי התנועה.
ולמרות הארגון הקצר - הגיעו חמישים איש. והפעם - גורנישט. אז אל תצטדק.

הזמן היחיד שבו אפשר שהתיכונסטים לא לומדים זה אסרו חג, וא"א היה לארגן מליאה בתאריך ההוא.

בצ"ל אריאל, עוזיה.

אל תחרטט, אתה מוזמן להתקשר ליאיר שווארצבאוםהאריאלניקהנאמן

לשאול מתי נגמר בין הזמנים של בית אל אתה מוזמן לדבר עם אחד המדריכים לשעבר אצלנו שהוא לומד בתורת החיים שהתחילו את הזמן חורף יום לפני תחילת המליאה

ועדיין אתה צריך להבין שיש יותר חב"בניקים שאכפת להם מהתנועה מאשר חב"גניקים שאכפת להם מהתנועה וזו עובדה!     מליאה הבאה (בתקווה שההצעה של שמעון תתקבל וזו תהיה המליאה האחרונה השנה) התנועה היתה צריכה לדאוג שזה יהיה באיסרו חג שזה תאריך הנוח לכולם (גם המסע חב"ב שהיה אמור להתקיים באותו יום התבטל, ואם אתה אומר שחב"ג הצליחו לארגן מליאה בפחות מ3 ימים תאמין לי שהחב"ב יוכל באותו זמן ואפילו פחות לארגן מליאה באיסרו חג

ובכלל הצורה הנוכחית של המליאות לא מתאימה בכלל למה לא מעלים את ההצעה של שמעון? (בכלל קראת אותה?)

תקשיב נשמה...שומרוני

לפני שאתה צועק, תברר ת'עניינים...

א. זה שבית אל ותורת החיים הם יצורים מוזרים זו לא אשמתי. זמן חורף מתחיל בא' חשוון.

ב. הייתי מצפה ממך, בתור אדם שמארגן דברים, שתדע שלא הכל אפשרי, ולא הכל תלוי בך. ואם אומרים לך שלא היה אפשר לעשות מליאה באסרו חג, מסתבר שבאמת לא היה אפשר.

ג. את ההצעה של שמעון קראתי לפני שידעתי מי אתה בכלל...

אין בעיה, אם רוצים שרק חב"גניקים יגיעו למליאההאריאלניקהנאמן

והחב"ב ישאר בבית אז נצביע ברגליים!! סליחה עוד שתי מליאות וגם מספר הבנות יגיע לאותו מצב כמו של הבנים רק שאז כבר הבנים לא יגיעו למליאה כי משום מה ההנא"ר לא מתחשבת בנו, ממש תודה!! אנחנו שיורקים דם בשביל התנועה לא שמים עלינו, לא אני צריך להתבייש המארגנים צריכים להתבייש!!

תתביישו!!!  שככה שמים פס על החב"ב רק ששמעון יוכל להגיע למליאה בושה וחרפה!!

ובכל זאת זו לא הבעיה העיקרית לדעתי ההצעה של שמעון פותרת את בעיות המליאה באופן מוחלט!!! (ממלכתי ממלכתי אבל יש שכל בקדקדו)

שלום לעצבים!!!מיכל160

אפ'חד כאן לא עושה משו לרעת התנועה ולרעת חב"ב אז אפשר להרגע... התחשבו כמה שאפשר ומי שרצה הגיע.

לדעתי הסיבה שעוד שתי מליאות אף אחד לא יגיע זה פשוט שהמליאות הם חסרי טעם ואכן ההצעה של שמעון יכולה לפתור את זה. אך משום מה לא מעלים אותה...

זו דעתיהאריאלניקהנאמן

את ההצעה של שמעון לא מעלים מאותה סיבה שלא יעלו יותר את ההצעה לשינוי השמות     שחוק ונשחק  לחב"ב אין כח יותר ואני כרכז רואה את זה מול העיניים שיש לנו חב"ב מלא עוצמות אך גם חב"ב עייף מאוד ואדיש מאוד, וחבל.

לדעתי אם ההצעה של שמעון לא תעבור במליאה הקרבה אפשר להפרד מהחב"ב

דניאל תפסיק ועכשיו.שומרוני

אתה משמיץ כאן יותר מידי אנשים טובים שעושים ימים כלילות לטובת התנועה.

אף אחד - אבל אף אחד - לא קבע את המליאה בכ"ז כדי לדפוק חב"בניקים.

ואני ממתין להתנצלות שלך מהאנשים הטובים שמארגנים לנו את המליאות האלה.

שום השמצות ושום כלום!!!!האריאלניקהנאמן

אני מוסר דברים כהוויתן!! 

למה לא הגיעו חב"בניקים למליאה כי לכול החב"בניקים היה שיעור מטמטיקה באותו יום וכדי להגיע למליאה הם היו צריכים לצאת שעתיים לפני הזמן, אז אולי לא התכוונו לדפוק את החב"בניקים אבל החב"בניקים נדפקו

אני לא מתנצל, כי אין על מה להתנצל אני מסרתי דברים כהוויתן ומי שלא נוח לא לשמוע שלא יקרא (ואז גם החב"ב יקרוס יותר מהר)

שמעון לשלטון!!!! רק שמעון יביא שלום!!!!

הגזמות רציניות-מיכל160

אם חב"ב מת בגלל מליאות אז המצב שלנו בריצפה!!!

למה לא נראה לי שכככככככככככככככללללללללללל חב"בנים היו בבתמטיקה (תאמין לי  שגם בנות הפסידו לימודים רציניים לטובת העיניין... יש פה קטע של סדר עדיפויות, למרות שאתה צודק-  פעם הבאה צריך יותר להתחשב...

כבר הרבה זמן שאני טועןהאריאלניקהנאמן

אין מה להשוות בין הבנות לבנים-הבנות יותר צדיקות ולפיכך גם לבנות יותר אכפת מהתנועה ובגלל זה יש פי 5 יותר בנות מבנים במליאה

וכבר כתבתי זה לא כל חב"בנים אבל הרעיון הכללי הוא כמו שכתבת שבפעם הבאה כדאי שיתחשבו יותר

אגב אפשר להסכל על זה גם בצורה טובההאריאלניקהנאמן
בנ"ע חוסכים לנו עבודה במקום שאנחנו נחשוב על שם משלנו ועוד נצטרך להמציא עליו איזהשהוא נאום חדור אידיאלים פשוט לוקחים מבנ"ע
לך תעביר עלזה פעולה...שומרוני

איך למצוא בכל רע את הטוב.

ואם כבר מדברים על הכלל הזה, חכה לטל שמים הקרוב, במדור "חדר הדרכה" קשקשו שם משו על זה...

אני מקווה שהבנת שזה היה בציניות גמורההאריאלניקהנאמןאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך