טוב אז אני אפתח את ההודעה הראשונהארץ ישראל לנצח

דבר ראשון יישר כח על היוזמה.

דבר שני אני מעלה נושא לדיון:

אני רווקה בת 25, כל הזמן אומרים לי מתי תתחתני? תתפשרי! וכיוב' אבל מה לעשות שיש דברים שא"א להתפשר

עליהם. והם עקרוניים מאוד (ולא רק לי) איך לדעתכם אפשר לשנות את הסטיגמה של מי שמתחתן מאוחר

מסטיגמה של בררן לאחד שהקב"ה החליט שעדין לא הגיע הזמן?

ישר כוח על פתיחת הפורום עם הודעה ממש לענייןאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי tzvib בתאריך כ"א כסלו תשס"ז 20:06
אני התחתנתי בגיל 25 (מאז עברו כמה שנים), אבל באתי מרקע חילוני. עבור מי שגדל כדתי/ה 25 זה לא ממש מבוגר אבל צריך להזדרז כי כשמגיעים לסוף העשרים זה מתחיל להיות יותר קשה לקפוץ למים העמוקים של קשירת הגורל עם האחר.

קראתי הרבה מאמרים בערוץ 7 מאת הרב יוסף אליהו על הנושא הספציפי ואני ממליץ לקרוא אותם מאמרים.

אחד הדברים המרכזיים שלדעתי כדאי לעשות זה להתחבר לדמות רוחנית (רב, רבנית וכו') ולהתייעץ לגבי האנשים שאת פוגשת. כי זה יכול לעזור לך לבחון דברים ולקבל החלטות שקולות, ולא רק על בסיס הרגש.

בכל מקרה אני מברך אותך שתזכי למצוא אדם שתוכלי לבנות איתו בית מלא אהבה ואחווה, גם מלא בילדים.
אמנם צעיר... אבל עברתי כבר כמה שנים נשוי..אנונימי (פותח)
היום אני מבין דבר שלא הבנתי צעיר.
את אשתי לא אהבתי כשהתחתנתי איתה ,( למרות שהאמנתי בכל כוחי שכן)
אני אוהב אותה היום , כשאנחנו מכירים , באמת.
והעניין פשוט , אני טוען שכל אחד יכול לחיות עם כל אחד .
גם את , ואני מניח שיצאת עם בחורים , לפחות אחד מכירה כבר בחור אחד ושניים...
אני לא אומר להתפשר - כלל וכלל לא .
אני אומר לתפוס פרספקיבה קצת יותר רחבה :
החיים מתחילים אחר כך . לא קודם .
וצריך לוותר על הדבר "המושלם"- כי אף פעם לא יהיה מושלם!
ממש 100 אחוז....
ואני היום לומד להפוך את הלא מושלם לדבר המדהים ביותר - החוויה המושלמת - חיי נישואים .

כן זאת אישתי , עם המגרעות - ורק אחרי הרבה שנים - לומדים ל ה ת ר ג ל אליהם ולאהוב אותם ,
והשתגעתי מהם הרבה פעמים...

בקיצור:

תוותרי על האביר עם הסוס הלבן חומד, הוא לא יבוא ,
מי שיבוא בסוף זה איזה "משה" אחד , שיכין לך קפה בערב אחרי הארוחה הטקנה שלכם , וזאת אבירות .
גם וגםאנונימי (פותח)
יצחק אבינו התחתן בגיל 60 (אם אני זוכר נכון) עם רבקה שהייתה בת 3 ונאלץ לחכות עד שהיא תגדל מספיק וכו' הדברים ידועים

לפעמים אכן מחכים אם לא לאביר על הסוס לפחות לחצי החסר שמקיע במשלוח מיוחד מה' ובאמת לא התחתנת (לאו דווקא אישי) כי מי שהוכרז כבעלך עוד לא היה מוכן

כיוון שני הוא כמובן בררנות יתר או פיתוח ציפיה לא מציאותית ושאר מריעין בישין שגורמים לפסילה מצידך של אנשים או להפך

סיכום את הסטיגמה לא תצליחי לשבור אני מאמין והלחץ בוודאי קשה מצד המשפחה וחברים וכמובן מבחינת מבחר הגברברים הפנוי

אבל אם את מאמיניה שבעלך רק מתעכב קצת אז תשתדלי להתעלם וזהו כי רק אמונה תנצח את כל ההצקות....

שנזכה להקים את כל חורבות ירושלים

נעם
כל מילה!!אנונימי (פותח)
אמן ותודה על העידודארץ ישראל לנצח
האביר על הסוס הלבןננסי
זה בוודאי מלחיץ כשמסתכלים עליך כאילו את אשמה שעוד לא מצאת את בן-זוגך. אם את לא מוצפת הצעות, את יכולה לשאול אותם אם יש להם מי להציע לך. הרבה פעמים מתחתנים אם מישהוא קצת שונה מבנתונים היבשים שמחפשים. כדאי לא לשלול הצעות רק בגלל איזה ישיבה הבחור למד, או אם ואיפה שירת בצבא וכו'-או כי מישהוא אמר שהוא "שקט". אלה דברים מאד סובייקטיביים.
איפה לומד -פלפלתי
זה כבר שאלה שבימנו קצת יותר מורכבת.
ממלכתי או לא ובכלל דרך חיים.
לא כזה פשוט..
האביר על הסוס הלבןאנונימי (פותח)
אני מקבלת מה שאת אומרת.יש לי חברות שמחפשות "חתן" רק מישיבות מסוימות ואני מרגישה כאילו משהו לא בסדר איתי.מצד שני, אלו שהתחתנו מצאו שידוך טוב. אין אני אמורה לדעת מתי לפסול הצעות לשידוך?
האביר על הסוס הלבןננסי
אני חושבת שכדאי לבדוק אם יש מספיק דברים מתאימים שזה בכלל "שייך". אם כן, תבדקי דרך אחרים על האישיות שלו:זאת אומרת, אם הוא מספיק רגיש וחביב כדי ליצור קשר עם בן זוג. אם אפשר לבדוק גם על המשפחה שלו בכלליות (לשלול דברים קיצוניים). כמובן, גם עבודה עצמית יכולה לעזור:זאת אומרת, מה אני מביאה לקשר.
avi25 כבר אמר משהו דומה, אבל אני רוצה לחדד.אנונימי (פותח)
סתם, מהנסיון שלי.
תכל'ס, הרבה דברים שאני יודעת היום (4ומשהו שנים אחרי,) לא ידעתי אז, כשהתחתנתי. אבל דבר אחד שהדריך אותנו- זה שלא להסתבך. לא לחפש מתחת לאדמה בעיות, וקשיים ושאלות ואי התאמות. עוד בשנה הראשונה (כשעוד עושים הצגות...) דיברנו על זה שתכל'ס שנינו היינו יכולים להתחתן עם אנשים אחרים, והאושר שלנו ביחד הוא תוצאה ישירה של העבודה, כן, עבודה על עצמינו ועל המידות שלנו.
ואני רוצה רק להגיד שהקשר שלנו רק נהיה יותר אוהב ויותר עמוק וחזק עם הזמן, ובניגוד לכל אלה שמדברים על שחיקה בחיי הנישואין וכולי, אני ממש חושבת שאיזה כיף יהיה לנו בגיל 50, אם 4 שנים קידמו אותנו ככה, מה יעשו 25 שנה...
ומה שרציתי להגיד זה שאם באים בגישה של מוכנות לעמל, ולא- לבחור את האביר ולשוט איתו אל השקיעה בלי לעבוד, שאז בעצם אין סיכוי למצוא אחד כזה, אז זה עוזר.
והכי עוזר- תפילה.
רק טוב, ושמחה ושלמות. ומהר. בהצלחה!
מאד מזדהה עם אבי25 ועם מיץ פטל. ברכה והצלחה !יונה
לא להתפשר אבל להיות חכמה!אני התחתנתי בגיל 26 ורואהora_btn
מסביבי שאלו שמתגרשים הם התחתנן בגיל צעיר!!!!!
אז רק לתחתן כשאוהבים גם ככה זה קשה לשרוד!!!
מה קשה לשרוד?? הנשואים האלה מפחידים!אנונימי (פותח)
כל הנשואים האלה מפחידים אותי...בגלל זה אני כבר די גדולה וכמעט לא יצאתי בכלל... אם כל כך קשה אז בשביל מה להתחתן בכלל לכל הרוחות????
בשביל להיות שותף/ה לבורא עולם בבריאת העתיד.יונה
ובשביל להכיר טובה לבורא ולדור הקודם שברא אותך.

בשביל זה...

ככל שדבר שווה יותר, הוא גם הרבה יותר יקר (תרתי משמע).
זה ידוע.

"לא תוהו בראה - לשבת יצרה"
לאאנונימי (פותח)
להתייאש כלל וכלל ולהתחיל לצאת.
מה השטויות האלה? מה קשור לשרוד?אנונימי (פותח)
מה, אנחנו במלחמה? מי שמתחתן בגישה כזו, באמת עדיף שישאר לבד ולא יאמלל אדם אחר!
נישואים זה כיף, זה השלמה של עצמך, זה משהו שמתחבר איתך לחיים שלך- ואתה לחיים שלו, וביחד אתם מתקדמים יותר גבוה ויותר טוב מאשר לבד, וביחד אתם יכולים להעביר את הטוב שבכם הלאה-ולבנות עוד דור.
זו דעתי, וחבל שאת לא נפגשת, כי את הופכת את המפגש ואת הזוגיות לדבר מאיים ומפחיד שכדאי לדחות וככל שזה ימשך יותר, יהיה קשה יותר לצאת מהראש הזה.
אז תחשבי, תתיעצי, תחזקי את עצמך ב-"כמה טוב יש בנישואין",
ותתחילי! הרבה הצלחה!
צודקתאנונימי (פותח)
בס''ד
שלום אני ממש מבין אותך
את בטח ממש מתלבטת לגבי יראת שמיים ואופן חיים תורני
וזה באמת לא פשוט
כדי לבנות בית נאמן בישראל ע''ב הטהרה והמצוות צריך שותף מלא!!!!!!!! לזה וצריך לחפש טוב
תזכרי תמיד:
כל מה שהולך קשה סימן שזה בקדושה
ולפי ההודעה אני מבין שאת בחורה ממש תורנית
ואם תרצי תוכלי ליצור קשר
כי אנחנו באותה הסירה
חזק וברוך
0578165748
הייתי חייבת להקפיץ - ההודעה הראשונה של פורומנו הקטאי''ה
חוץ מפלפלתי, אין כאן אפחד בשרשור שנשאר עד היום... ;)
אאוווץץ' מרגיש מותקף-- ילדות עליך שמשוןקשלש
אבל עכשיו גם אני מופיע

לתפארת מדינת ישראל..
גם יונה עדיין כאןאלעד
אה אלעדי תפסתי אותךקשלש
אתה מכיר אותה מיצירה לאומית

אותה ואת בת מלך ואת פלפלתי
(וגם בדולח שם ..)
נראה לי שפחות צריך להתמקד באיך לשנות את הסטיגמה~א.ל
ויותר להתמקד בעבודה אישית,התחזקות באמונה ותפילה.

זה שיש סטיגמה-שמהולה בחצי אמת חצי חוסר אמת מציקה מאוד אבל את עיקר כוחותייך תשקיעי בדברים שכן אפשר לעבוד עליהם ופחות בדברים שהלחימה בהם מתישה ואולי אף כזו שלא מביאה לתוצאות.

בהצלחה ובשורות טובות בע"ה.

מה קרה לפורום הזה?מסכת יומה
מה פתאום מתחילים כאן עם נוסטלגיה?
נמאס לכם ממה שהולך אז התחלתם לחפור בעבר?
נכון שרוב האנשים שנמצאים כאן כרגע לא היו כשנפתחו אלו השרשורים,
ויכולים להביע את דעתם, אבל כולנו יכולים לראות את התאריך...
או שהשתלטה עליכם רוח הגעגוע לניקים נעלמים?
לדעתי הסטיגמה הזאת הורסת אנשים.moson
לפעמים חתונה יחסית מאוחרת נובעת מסיבות שלא תלויות באדם.
לדעתי הסטיגמה נובעת הרבה מפחד מהתמודדות עם התופעה של רווקות מאוחרת - לדעתי חלק מהתופעה נובעת מהעולם והחברה בה אנו חיים וזה שמדביקים תוויות לרווקים עוזר למי שלא רוצה להתמודד עם חלקה של החברה בנושא.

אפשרות אחת היא לנסות להסביר למי שקורא לך בררן למה את לא ולקוות שזה יעזור.
לדעתי זה קרב אבוד מראש וההתמודדות היחידה היא לחסן את עצמך ולא להתיחס.
לצערי כבר פגשתי ביחס לא יפה לרווקים בלי שמי שיורד עליהם לא מבין את המצב.
לחייך בנחמדות ולעבור הלאהיהודית פוגל
פעם שמעתי מישהיא כמוך עונה לשאלה של למה את לא מתחתנת בתשוב: למה הוא לא מתחתן? הרי כבר מזמן נחתך בת פלוני לפלוני, אז איפה הוא?
עיצה יעילה לתשובה לנודניקים...אנונימי (פותח)
כששואלים אותי: נו, מה קורה? למה לא זז? מתי את/ה מתחתן/ת?

להעלות חיוך רחב על השפתיים ולענות למעצבן התורן:
"אני מבינה שאתה שואל בגלל שיש לך מישהו להציע לי,
וואלה, באמת תודה, אני מיד ארשום פרטים....."

הם מתקפלים מיד.....
מנסיון......
חכם!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אני בת 23 ואני לא מוכנה לצאת עם בחור שלאמשואה7586
רוצה ללמוד מקצוע ולעבוד ושלא רוצה לגור ביש"ע וכמובן שיהיה אשכנזי כמוני,יש דברים שאי אפשר להתפרש עליהם! לגבי מראה וכו' עוד אש להתפשר כל עדו ההוא לא דוחה אותך כמו הבחור האחרון שיצאתי איתו! אם מתביישים ללכת עם בחור ברחוב זה אומר משהו..
השאלה על מה בררנים! אם זה על שמציעים לך שיער שחור ואת רומה בלונדיני או שהוא לא עובד בדיוק במה שאת רוצה אז זה טפשי לדעתי
איטלקי זה טוב?מעשיה נאה
האמת שהציעו לי צרפתי אז אי הולכת לבדוקמשואה7586
אני גאה באנשים שעשו עלייה! 
צרפתים הם ספרדים, אם את לא יודעת.מעשיה נאה
וואלה?לא ידעתי שגולדשטיין זה ספררדימשואה7586
זה עיברותברוךש
מתי הוא החליף מבוזגלו לגולדשטיין?מעשיה נאה
מי?~א.לאחרונה
עלויות חתונהארץ השוקולד

מחפש עצות איך שומרים על החתונה בעלות סבירה?

מקומות עם מחירים שפויים.

האםנחלת

שייך להינשא בבית כנסת, כמו פעם, ביום שישי?

אני הייתי מאוד אוהבת את זה.

ואם יש מוזמנים רבים, אולי בר עשיר ומכובד שיתמלא בכל פעם, כך שלא יהיה חסר אוכל

דייט שני שלכם... ואז הוא שואל אותךמוקי_2020

בשיחה על הספסל לתאורת גחליליות האש שליוו אתכם לשם,

שניה אחרי שלקחת את הוופלה האחרון בשקית שהוא הביא.... למרות שהוא בנה עליה...

"הדמות בתנ"ך שאני הכי מתחבר אליה זה ירמיהו הנביא (והוא מפרט למה ב 2-3 משפטים),  מה הדמות שלך ?"

מה את מגיבה ?

האם יש לך תשובה מוכנה או שאת חושבת  בזמן אמת ?

מה את מגיבה ?

..Shandy

הייתי חושבת דקה 2 כמו עכשיו

והייתי אומרת שזה קשוח

ובסוף עונה שנראה לי הדמות שאני הכי אוהבת בתנך היא

או תמר או יואב

תמר אשתו/כלתו של יהודה כי היא פעלה בחכמה ובצניעות והצליחה להשיג את מה שהגיע לה מלכתחילה היא הייתה אישה חכמה

ויואב שר צבאו של דוד כי היה נאמנות מוחלטת לדוד המלך כן גם שזה שהוא פעל בלי לשאול אותו והרג כמה וכמה אנשים רק כי לא יכל לסבול את חוסר הכבוד לדוד ולמלכות.

וכמובן שהייתי עונה טיפה יותר בהרחבה ואולי מילים אחרות אבל כן 2 אלה בטוח

אגב למה?

מה זה מגלה לך?

מסקרן 

אני מתחברחתול זמני

לעבד־מלך הכושי.

אף־אחד לא יודע מי אתה, מאיפה באת, מה הסיפור שלך, בנסיבות אחרות היו שופטים אותך שאתה ככה וככה ובאת ממקום כזה וכזה מבלי בכלל לדבר איתך,

אבל בסוף אתה היחיד שעושה את המעשה הגדול.

אלוהים 😝נקדימון
יוסף הצדיקהפי
אברהם אבינוLavender

כל העולם בעבר האחד- ואברהם בעבר השני מול כולם לא מפחד לבחור נכון.

או רחל אימנו על ויתור נאצל

לא יודעת מה הייתי שולפת בשלוף

זה יהיה קצת מאכזב אם התשובה לא תתחיל בנוגע, לא נוגע
"חולדה. סתם.."
לא צריכה להיות תשובה מוכנה לשום דבריהודי שואף לטובאחרונה

חוץ מהשם שלך. והגיל, והמספר במשקפיים. ולמה בחרת ללמוד דווקא ביו-כימיה, איסטלציה וגיל הרך. וגם אם היית זברה באיזה צבע של משחת נעליים היית קוראת לילד הקטן-חמוד-נושך שנולד לדוב-גריזלי-מחמד של פינגווין השמירה שלך.

ואולי גם ל'התנשאי לי'.

אבל חוץ מאלו, בנחת.

ועכשיו ברצינות.

בנחת.

את לא במבחן.

דייט זה לא מבחן.

זו הזדמנות להכיר אנשים נחמדים.

מקסימום יצא מזה משהו טוב.

או טוב מאד מאד מאד.

אני מבין, ומכיר, וחושש, את החשש משתיקה.

אני חושב שזה נכון בעיקר בשתיקה של אין נושא.

וגם זה בסדר, לא נעים אבל גם לא נורא.

אך יש שתיקות טובות.

שתיקה של יחד זה נהדר.

אין מילים ולא צריך מילים.

הלוואי שנזכה.

שתיקה של זמן חשיבה היא מצויינת.

היא מייצרת קשר אמיתי.

קשר עם רוגע.

זה לא פסיכומטרי.

לא למהר לענות.

היא מייצרת כנות.

חשבתי באמת על השאלה שלך, והשתדלתי להביא את עצמי כמה שיותר מדויקת.

דייט זה לא בית משפט. אז לא שופטים. לא את, מקווה שם לא הוא.

בטח שזה לא כיתת יורים. אז לא יורים תשובות. אם לא יורים אז גם לא צריך לדרוך מראש. לא צריך לחפש את כל רשימות השאלות האפשריות באינטרנט ולחשוב בבית מה אני עונה.

(אולי גם לא צריך להכין שאלות? נקודה למחשבה. זה נועד למנוע את השתיקות המביכות של חוסר בנושא. כדאי להכין נושאים אבל חשוב גם לזרום ולהתגלגל. נשמע שהוא הכין שאלה מראש, תראי איך סיבך אותך. אגב, הנה עוד נושא שיחה)

תשובה לדוגמא:

'וואו. שאלה יפה. צריכה לחשוב, תן לי רגע. __שתיקה (זמן נהדר בשבילו לגרד את האוזן. הוא חיכה לזה הרבה. זהו, הוא סיים לגרד, עוד רגע שלא יחשוב שחיכית לגירוד שלו. עכשיו)__. אני לא זוכרת את כל התנ"ך בעל פה, אבל ממה שעלה לי כרגע נראה לי שהכי התחברתי לפרנך, אבא של אליצפן, נשיא מטה זבולון בתקופת הכיבוש וההתנחלות. קודם כל מאד התחברתי לשם. בנוסף, אני מעריכה אותו על שהצליח לגדל בן לתפארת בתוך מציאות מורכבת שכזו. אני חושבת שאקרא על שמו את כל 18 הילדים שיהיו לנו, ואולי אבקש גם ממך לשנות את השם'

אם את שולטת ב'חומר', אולי אפשר עוד להעמיק בצד שלו. 'גם פלוני אלמוני מייצג לדעתי את התכונות עליהן הצבעת בירמיהו. למה התחברת יותר אל ירמיהו?'

בהצלחה.

בקיצור כולם מתארסים,חתול זמני

אך החתול הזמני עומד על המשמר של לנ"ו.

הגם כי לא תאמינו, כי לא תאמנו, יש התקדמות זעירה בנושא.

חתול בוגדנינקדימון
זה אומר שהתגלה רצון/מצאת את הלמה, או שהיא הלמה?יהודי שואף לטוב

כן חתול זמני, מצופה ממך להגיב בפאנצ' על 'למה' היונק😉

ועכשיו ברצינות. נשמח (איזה כיף לכתוב את דעתי בלשון רבים) לשמוע וללמוד.

ברור שיש התקדמותadvfb

סומכים עליך גם לגבי הצעד הבא ;)

תעדכן בכל התפתחותLavender

סתם חחח

יאללה בקרוב בעז"ה 🥳

יפהאנימהאחרונה
ההתקדמות נגרמה מהבנה או מרגש?
מתרגש לספר בסימן טוב ומזל שהתארסתי בעת האחרונהארץ השוקולד

זכיתי להכיר את אשתי לעתיד והחלטנו שהגיע הרגע להתחתן, יש שם יותר רגשות משחשבתי שיהיו ושמח על כך

כמה תובנות שלמדתי:

1. אופי זה דבר מאוד משמעותי, אם הרגשתי שאני צריך להתאים את האופי שלי למה שיתאים לה אז זה לא מתאים אלא אם כן מדובר בשינוי קטן מאוד.

הייתי צריך אופי קרוב אלי, חשוב לראות שהאופי מתאים (בין אם מחפשים דומה או הפוך, זה מאוד משמעותי לראות ששילוב האופי מתאים לנו)

2. שיתוף תפיסות עולם, היו כאלה שיצאתי איתן וחששתי מה הן יחשבו על דעתי בנושא זה או אחר ולא העליתי אותו, יתכן שהיה מפריע ויתכן שלא, אבל ברגע שיש תחושה כזו כנראה שאין התאמה. ברור שיהיו דברים שנחשוש לומר ובפרט בשיצוף רגשות, אבל חשש משיתוף תפיסת עולם לדעתי זה בעייתי.

3. הדרך ארוכה, אבל יש דרך גם בהמשך, כך שאמנם מעייף בדרך אבל לא חושב שאירוסין זה סוף הדרך.

4. היו דברים שהלב שלי חשב שקריטיים וניסיתי בדרך לוותר עליהם, זה לא הוביל להצלחה. למדתי עם הזמן שהדברים הגדולים שבליבי חשבתי שהם משמעותיים באמת משמעותיים.

אם יש משהו שמרגיש לכם קריטי, אל תוותרו עליו כי אחרים חושבים שזה לא נכון.

כמובן שיכול להיות מחיר של דרך ארוכה יותר, תחשבו אם זה מספיק חשוב לכם.

וכעת, עובר להתלבטויות כמה להוציא על חתונה, איפה לגור ועוד.

שתזכו בקרוב למצוא את הדמות המתאימה לכם ולבניין עדי עד באושר, שמחה ובריאות!!!

תודה רבה, אמןארץ השוקולד
אז יש מבט מיוחד שאנשים יפים יודעים לעשות והוא כובשכְּקֶדֶם

ליתר דיוק אנשים עם ביטחון במראה שלהם, לא חייב בהכרח יופי.

בערך זה הולך ככה

אתה מתמקד על מקום מסוים לצד או למעלה

ואז אתה עוצם עיניים מפנה את הראש למי שאתה יודע שמסתכל עליך ופותח לאט

אני חושף לכם כאן סודות מקצוע כדי שתשתמשו בזה להתחתן כבר

דוגמא מוחשית אפשר לראות בסרטון בקליפ הזה 

הבחור למד את זה ממני

שאלה שהייתי שמחה לשמוע כאן את דעת החכמיםאשר ברא

אישה שהיא עם הרבה עוצמות ואור.. לרוב זה מאוד מבהיל בחורים.

כי הבחור מרגיש שאין לו מקום להיות המשפיע או שהיא גדולה עליו בהרבה מידות..

ובין השורות אפשר לשמוע שמבקשים לכבות את האור, או מנסים להרגיע בכדי שיהיה מקום לבחור להשפיע. שיהיה הגבר.

איך אמורים לעשות את זה?

מבלי לכבות את עצמי.. להמשיך להיות אני, בקטע טוב. משתדל. עם רצון לתת לבחור להוביל..

וגם איך זה בכלל אמור לבוא לידי ביטוי?

אם אני מבינה אותך נכוןהמקורית

אז גמני 'עוצמה ואור'

לדעתי כן צריך מישהו שיתאים לזה והוכ לא חייב להיות רועש בפני עצמו אבל להכיר ולקבל את זה בך ולראות בזה יתרון ולא להירתע מזנ, ואם את מרגישה שלא אז לא

ובמקביל את עם הזמן והאמון שתתני בו - תדעי גם להישען במקומות הפנימיים שאישה צריכה

רמה תורניתאביעד מילוא

ב"ה היום אני לומד בישיבה גבוהה וזוכה לגדול בה בתורה ובזכות הישיבה עשיתי הרבה עבודה פנימית שהביאה אותי למקום שאני שואף אליו.  בין היתר אחד הדברים שקרו שעברתי לטלפון מקשים והתרחקתי מטלפונים חכמים.והיום אני מחפש להכיר בחורה תורנית יש לה טלפון כשר ופשוט.  אני אשמח לדעת דווקא מהבנות פה 2 דברים 1. הייתן יוצאות עם בחור שלא מוכן להתקרב לטלפון חכם

2. כמה נפוץ התהליך של לעבור לטלפון מקשים אצל בנות

אשמח לשמעו את דעתכם

מסכים ומחזק, מה שכתבת זה רק קצה המזלגפשוט אני..
עזרה בפרסום ארגון משמחים בחתונות "משמחי דויד"עזרה לזולת

בס"ד

אני מתנדב בארגון משמחים בשם "משמחי דויד" והרבה פעמים אני מרגיש שאנחנו "מפספסים" הרבה חתונות שצריכים בהם משמחים ומשמחות רק בגלל שלא מכירים אותנו ולא יודעים שאפשר לבקש את ההתנדבות שלנו.

אז אני ממש מנסה לחשוב על רעיונות איך לפרסם את המשמחים ולהפיץ את ההתנדבות שלנו בשביל שאנשים ידעו שאנחנו קיימים ויבקשו ממנו משמחים ומשמחות לחתונות שצריך בהן

אז אם אתם מכירים חתונה שצריך בה משמחים אז בבקשה תפנו את בעלי האירוע אלינו.

אוסיף שאנחנו כמובן משמחים גם בבר מצוות/בת מצוות אירוסין וכו'... שגם בהן צריכים משמחים ומשמחות,וכמובן שאנחנו משמחים אך ורק באירועים עם ריקודים מופרדים.

לפרטים נוספים:

משמחים בחתונות - משמחי דוד

תודה!

קפוץנפש חיה.אחרונה

אולי יעניין אותך