משהו שרציתי להעלות לט"ש קדשינו ולא עלה בידיהאריאלניקהנאמן

השגחה פרטית

לפעמים מבקשים מאיתנו לחשוב איך הכול בעולם מסתדר ע"י ה' יתברך בהשגחה פרטית, וקשה לנו ברוב הפעמים לראות זאת כך, בשביל זה אני אספר את הסיפור הבא:

השעה עשר ועשרים בלילה אני נמצא בתחנה המרכזית בירושלים בדרך חזרה הביתה מהסיבו"ש של ער"ח תשרי התשס"ז (ברור שעלי החת"ת הק), אני עולה על קו432 ומתיישב בספסל האחורי, לידי מתיישב חסיד ברסלב לידו חייל ולידו מישהו (בהמשך תבינו מה הקשר שלו לסיפור), בינתיים הברסלב שישב לידי וחבר שלו (גם חסיד ברסלב) מנסים לשכניע את החייל להקשיב לדיסק של הרב שלום הרוש שליט"א, החייל מנסה להתחמק בתואנות שונות, מהר מאוד הברסלב מבין ואומר לחייל "בתכל'ס, הסיבה שאתה לא רוצה לשמוע היא בגלל שאתה מפחד לדעת את האמת" והחייל שגם נראה כאיש אמיתי אומר "נכון אני מפחד לחזור בתשובה ואני לא רוצה לשמוע" גם אני וגם הברסלבים כ"חילונים לשעבר" מדברים על ליבו של החייל ש"אין לו מה להפסיד" ו"למה לך לחיות בשקר?" עוד אנחנו מדברים והברסלבער (זה שעמד) אמר לחייל  משהו כמו "מה המדינה  והצבא נותנים לנו?" ואני כמו כל פנאט מסכים בלי שאלות(ובלי להביע את דעתי בקול) לדברי הברסלבער.

בשלב הזה אותו אדם (מההתחלה זוכרים) שישב ליד החייל התעורר ואמר "רגע, רגע כמה המדינה עשתה בשבילנו, נכון אני שונא  את הממשלה את המשטרה, אבל הצבא הוא קודש קדשים!" [לא אלאה אתכם בתיאורים רק אוסיף שאותו אדם אמר שהוא התנגד למעשה הגירוש (פעם ראשונה ששמעתי חילוני קורא לגירוש גירוש) והחייל (זוכרים אותו) גם סירב פקודה] מכאן והלאה התפתח בינינו (הברעסלעבערים, החייל, האיש, ואני) דיון מאוד פורה על המדינה על הממשלה על הצבא ועל הגירוש,

באמת אדם חכם(בסוף הדיון החייל דיבר על האיש הזה כמעט בהערצה).

כשהגענו לרחובות האיש שישב ליד החייל (שאפילו לא אמר איך קוראים לו) ירד מהאוטובוס והדיון כמעט ונפסק,  בנקודה הזו בערך החסיד ברעסלב שאל את החייל אם הוא רוצה בכל זאת לקחת דיסק של הרב הרוש, ופה אני התערבתי אמרתי לחייל שאנחנו הקשבנו לאיש והקשבנו לדעותיו והסכמנו לחלקם אז למה אתה לא רוצה לשמוע את הרב הרוש, שיהיה הוגן,, החייל חשב קצת ולקח דיסק..

אפשר להסתכל על זה בשתי צורות, האחת: מקרה, בטעות אותו איש התיישב לידינו, בטעות הוא השפיע על החייל עמוקות, בטעות בגלל שהוא ישב לידינו והקשבנו לו אז החייל לקח דיסק (ובעז"ה בזכות זה הוא יחזור בתשובה)

הצורה השניה: השגחה פרטית, הרי זה ברור שמשמים שלחו את החייל ואת הברעסלבים לידי ואז הגיע האיש,  כדי שהברעסלבים ידברו ויעוררו את סקרנותינו והכל, הכל!! כדי שהחייל הזה יזכה בעוד זכות לפני ראש השנה.

נ"ב זה סיפור אמיתיהאריאלניקהנאמן
אחרי שהחייל לקח דיסק הוא אמר(ציטוט):"אני אשמע ולא רק אני אשמע אני אשים את זה בפול ווליום שכל החברים בבסיס ישמעו"
אכן כן סיפור אמיתי!מיכל הפג"זית
אני ואנוכי עדות... ישבנו מקדימה יותר וראינו אריאלניק חייל וברסלבר מדברים... זה היה מראה יפה!
אכן!מוריונת
כולנו שבנו מהסיבו"ש ומה שהיה חסר זה רק מלמה לצלם את הכל...
כל השורה האחורית של האוטובוס דנה וכל האוטובוס עד לזה...
סוג של קידוש ה'..

בצלב"א
וואוו..זה היה מדהים!!!חממה
אני גם הייתי באוטובוס עם חברות שלי וזה היה קדוש ה' ענקי!!
כל האוטובוס הקשיב לשיחה שלהם כל הנסיעה והויכוח היה ממש יפה בלי צעקות וכו' כמו שיש בד"כ בויכוחים כאלה...
ובסוף אמרנו להם שחבל שאין לנו מצלמה לצלם אותם כי זה פשוט כל קצוות העם בספסל אחד!! זה היה ממש יפה!!
חבל...ענת=)אחרונה
שאני לא נחכתי בארוע, זה נשמע אדיר! אני מקנא בכם.
מה גם שיכלתי לתעד זאת. המצלמה שלי ממזמן הפכה מלאה בארועים של "אריאל".

שכוייח לכל העושקים במלאכה. ובראשם ה' יתברך!!!
ברוך ה'! איזה כיף לשמוע!!ישתבח שמו
אבא אתה פשוט מלך!!!
בוא הנה, אתה שקרן מניפולטור. (הברית ה 3 י"ד, 56.)אנונימי (פותח)
טוב, לא ממש. אבל סליחה!
אתה בקשת להכניס דעה על הרבנות הראשית, אני הסכמתי. ואז אתה בא ומעליל עלי עליליות שווא.
ואם כל זה לא מספיק, אתה מספר כל מיני סיפורים שלא קשורים בכלל לרבנות. סליחה! מה זה אמור להיות!
אני דורש התנצלות!
העניין נסגר טלפונית...האריאלניקהנאמן
טוב, נו. באמת נסגר....אנונימי (פותח)
אשריכם ישראל!!! יפה!!הדר200
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך