אנשים.. דחוווף.מוריה
בס"ד

אני עושה מחר בייביסיטר על 4 ילדים. 3 בנים ובת. אני רוצה להגביל אותם על המחשב, אבל אני צריכה עיסוקים אחרים עבורם. ובמיוחד לבן בן 3.5.

יש למישו פעילות?

הילדים בני 7.5, 6.5, 5.5 ו -3.5.
כמה רעיונות..אנונימי (פותח)
בס"ד

קודם כל לא להיות בלחץ.. דבר שני להגביל ארבעה ילדים מול המחשב נשמע לי ממש זוועה..
- את יכולה לשבת איתם ולהכין איתם יצירה כל שהיא..אבל פשוטה. (מניסיון של גננת מתחילה הם אוהבים)
- לצאת איתם לגינה הציבורית (ומידה ויהיה מזג האויר טוב..)
- לשחק בכל מיני משחקי קופסא-פאזל, לגו וכו'..

שיהיה לך המון בהצלחה ותהני יהיה בסדר..
אני לא בלחץ איתם, הם רגילים אליי, ואני לשטויות שלהמוריה
בס"ד

אני עובדת עם ילדים קרוב ל7 שנים, למרות שאני רק בת 15.5.

ובקשר למחשב, לי זה נהשמע זוועה שילד בן 3.5 איך שהוא מתעורר הוא רוצה למחשב. זה בילתי אפשרי. אמא שלהם רוצה שקט מהם, אז היא נותת לו. לי לא איכפת שהוא יעשה לי בלאגן, יש דברים יותר חשובים, כגון הראייה שלו, והגב שלו. ואני מדברת על ילד שבעקבות המחשב הולך פה ושם, שתיה כנ"ל והתחיל לפספס!!

עם בנים זאת בעיה ענקית!

ל-2 מהבנים יש עבודה, את הבת הגדולה אפשר להעסיק עם דף וציור. יש לי בעיה עם הבן הקטן. בגלל שמעולם לא שמרתי עליו. (שנה שעברה ששמרתי עליהם, הום היה בפעוטון, ולא היה לו חופש.)
ואגב, שכחתי לומר. תודרבה!!!מוריה
תיקון. הולך=אוכל.מוריה
בובות אצבע ועוד רעיונותאנונימי (פותח)
* אפשר להכין עם הבן ולעשות הצגות. פשוט מאד - מנייר, הגזור בצורת אצבע שמנה מאד,מציירם פרצוף של דמות ומלבישים על האצבע.
* אפשר לצייר על דף נייר גדול את היד שלו או הרגל או כל הגוף ולצבוע בצורה מצחיקה. (מתאים לכל הגילאים שציינת)
* להוציא מזרון ולעשות גילגולים. (רק להיזהר מאד)
* להדביק מדבקות על בלונים
* להתחפש
* מרוץ שקים עם שקיות זבל חזקות.
תודרבה..מוריהאחרונה
בס"ד

נזכור את זה לפעם הבאה בעז"ה לבייביסיטר...

אגב, בסוף הוא מרצונו לא יישב יותר מידי על המחשב. אבל היה זמנים שהוא הועונש לא לשבת על יד המחשב כי הוא עשה שטויות.

ובקשר למזרן, הם עושים גילגולים על הריצפה.

מה שכן, איך אני אמורה להגיב למצב שבו ילד אומר מילים לא יפות, ואחים שלו שלידו צוחקים??
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך