פעילות חב"בשמעון

אתם מכירים את הבוגרים המעצבנים האלה שבאים ומעירים כל מיני הערות מעצבנות? אז עכשיו תורי:

היית מליאה בפסח. התקבלו כל מיני החלטות. שאלתי- את ההצעה שלי אפילו לא העלתם, אבל איך תקיימו את כל מה שכן קיבלתם? וענו לי- אל תדאג,יש וועדת הפעלה! אז הודעתי- תקראו לי כשיהיה משהו...

אז חיכיתי. וכשראיתי ששום דבר לא קורה, שאלתי שוב, וענו לי- עכשיו בקיץ אין זמן. אל תדאג- בחורף יש זמן אחרי חודש אירגון. בחנוכה,כשיהיה חופש. אז אמרתי-בסדר. רק אל תשכחו לקרוא לי גם!

עכשיו חנוכה, ויש שתי אפשרויות:

1. היתה פעילות מטורפת של חב"ב למען עמ"י בתחום כלשהוא, ומרוב שהיו עסוקים שחכו לקרוא לי. אם כך אני מוחל על כבודי.

2. מה שנארה לי יותר סביר- אף אחד לא אירגן,מארגן או יארגן שום פעילות בזמן הקרוב...

תתעוררו!  רק שלא נצטרך עוד גרוש או מלחמה בשביל לעורר אותנו "לפעול עם אל". רק אל תשכחו לעדכן אותי...

אתה ממש צודק ;אבל...מור
נראה לי שיש אחראים שאמורים לתפעל את ההצעות והם אמורים להיות בקשר עם רכזי \ות חב"ב, לא?
אולי אני תמימה מדי כדי לחכות לזה... אבל באמת בגלל החודש ארגון וחנוכה לא היה ממש זמן!
נקווה שעכשיו באמת יזוז משהו אם לא... (תסלחו לי) אז המילאה היא בזבוז זמן גדול!!!
אין למה לחכות...שמעון
כל מי שיכול שירים את הכפפה! אתם לא צריכים להיות תלויים באף אחד! רק תודיעו להם, שלא יהיו פדיחות, שלדוג' לקחתם עליכם ארגון מבצע חב"ב תנועתי בשיתוף עם מעגלי צדק (אחת ההחלטות שהתקבלו). הם מחכים כבר חצי שנה שנגיד להם שאנחנו מוכנים לפעול! בנתים, למזלנו, "לא אלמן ישראל" והם יצאו לפעילות בי-ם עם עזרא. אבל יש להם עוד הרבה עבודה!
שכוייך!
...ואל תשכחו להודיע...
בעיקרון...מור
אתה צודק לא צריך לחכות רק חבל שמרב החלטות כבר שכחנו מה החלטנו אני יודעת שהסניף שלי כבר 4 פעמים אולי יותר יצא להעביר שיעורים ביהדות לבתי ספר דתיים חלשים...
לדעתי פשוט צריך לקחת דבר אחד ולהתמיד בו....
זה לא חוכמה לנאום בפורום!שלומית16
כל מי שבאמת יש לו משו רציני להגיד על ועדת הפעלה מוזמן לפנות
ל"אחראיים" על ו.הפעלה.
אלעזר(052-4295140)
אנוכי(052-4295105).
חנוכה שמח לכולם!
להזכירך...הדר200
אני וחברה שלי פנינו אליך בקשר לחבב בנות מרכז.. משהו זז עם זה?? לא!!!!
פנינו ואז... אמרת שיהיה לכם ישבת הנהלה ותעלי. או שלא העלית-אולי שכחת, או אולי זה לא מספיק חשוב לאנשים שם... אז עם כל הרצון שלנו, אם אין תמיכה מההנהלה או מי שאחראי על אותו עניין, למה שיזוז פה משהו?
גם עוד נקודה...מור
מרב ועדות וקבלת החלטות שכחנו לעשות לפי דעתי שיהיה רכז\ת חב"ב מכל סניף ושהוא יקח על עצמו איזשהוא פרוייקט וירוץ עם זה ברחובות ב"ה זה עובד בצורה הזאת.
חב"ב רחובות היקר הכינו להעברת שיעורים בט"ו בשבט פרטים בהמשך...
איזה מעולה!!!הדר200
ממש כל הכבוד לכם ושכוייח!!!
בעיה נוספת חשובה מאד... כל בדיבורים כאן הם רק בין האנשים בפורום שזה אחוז מזערי מחבב. נגיד מור הזכירה את ההחלטה של רכזי חבב סניפים-אבל לסניפים קטנים זה לא מגיע והם לא פעילים!! שיא החבל.. אצלנו עקרונית יש רכזות חבב, אבל בגלל שום קשר עם התנועה מה שהם עושות זה פעולות ערב שבת ופעילות אמצע שבוע לחבב פעם בכמה זמן וזהו בערך! למה שלט יהיה מיהו אחראי לרכז את כל הרכזות?
הדר200 בתגובה כוללת לדברייך!שלומית16
עבר עריכה על ידי שלומית16 בתאריך א' טבת תשס"ז 14:57

נראה לי קצת הרבה עברת את הגבול... תיזהרי לא לגלוש עם זה מידי..בקשר למה שדיברנו סגרנו שרחוק לכם ולא נוח לכם ואמרת שתדברי עם החבר'ה אצלך כדי לראות מה עושים עם זה אז יאלה!!!!!יש לך פרויקט?יש לך רעיון? התיאשת ממני ?(מסיבה לא ברורה,אגב..)יש עוד כמה וכמה אנשים ש"יתמכו" בך.זה לא חוכמה להשמיץ ולבכות!!איפה אתן שמארגנים דברים וצריך לגרד אנשים בנרות??????!!!!!!!!!!!!!???????!!!!!דבר דברו...העיקר שתהנו..

שלומית..הדר200
א. אני ממש לא התיאשתי!!! כשדברתי איתך אמרת שתעלי את זה להנהלה, ואמרת שתחזרי אלי עם תשובה. אז חיכיתי לתשובה ממך-זה לא בגיע אז חשבתי שאולי זה לא בקטע של התנועה עכשו..
ב. מבחינת מרחק דברנו על פ"ת שזה ממש לא בעיה בשבילנו- אז נא לא להוסיף לנו בעיות כי לא חסר לנו ב"ה, ועם זה אנחנו נסתדר מצוין בעז"ה.
ושוב שוכחים לרשום את הטל' שליהאריאלניקהנאמן
אז הנה הוא:0502001298 (בצפיה לגרופ) דניאל אדרי רכז חב"ב
אפאחד לא שכח...שלומית16
פשוט הוא דיבר על ו.הפעלה אז נרשמו רק השמות של הנוגעים בדבר..
בפעם האחרונה שבדקתי איתן צארום לא היההאריאלניקהנאמן
בועדת ההפעלה אז כן שכחו

עזבו אין לי כח אליכם
אפשר בבקשה דוגמא לדברים שאפשר לעשות??מיכל160
אני רוצה להרים את הכפפה אבל ת'אמתץ אין לי מושג איך לעשות אתזה..קשה לעשות התנדבויות באופן תנועתי ובאופן סניפי אני מאמינה שהרבה סניפים עושים...
תתבייש פשוט תתבייש!!!!האריאלניקהנאמן
אם כבודו עיין בהחלטות ועידת חב"ב של איזור המרכז כבודו יבין שזה לא כ"כ פשוט שכן אין בכמעט אף סניף רכז חב"ב שיהיה איתי בקשר כדי שאוכל להרים את הפעילות שעלתה במחשבה לפני.

ב. הסניפים לא משתפים פעולה ז"א בכלל!!!!!!!!!!!!! לדוג' הרכז חב"ב של סניף רחובות מסנן אותי בפלאפון. אתם מבינים!
סניף פ"ת מוצא לעצמו טענות ש"אנו לא יכולים החב"ב שחוק"
נתניה- טוב, עליהם אפילו לא צריך לדבר...
בת-ים-היחידים שמשתפים פעולה!! שכוייעעחח
שעלבים- צריכים למצוא רכז חב"ב

ועוד משהו מי שהיה אמור למסור לי את החומר כדי שנוכל להתחיל לפעול בנושא שעלה במחשבה לפני אביד אתמול בסיבו"ש את כל מה שהוא היה אמור להביא לי.. ממש תודה

ולפני שכבודו חב"גניק רדום שלומד בישיבה של ממלכתים בחו"ל<ב> יוכל לבוא אליי בטענות כגון אלו אולי כדאי שכבודו יתקשר אלי ויברר למה אין פעילות וזה יהיה עדיף מאשר לצעוק דברים חסרי שחר כמו שכבודו כתב, אך גם זה לא יהיה אפשרי שכן משה מונק מסרב לעדכן את המס' שלי באתר \הלא רשמי\ של התנועה (למרות שהאת התעדכן כמה פעמים מאז שביקשתי)

עם קשה עורף החב"בניקים
ובטח גם לא עיינת בהחלטות הוועידההאריאלניקהנאמן
אז כדאי שאני אעדכן אותך במציאות החדשה שיש לפחות כאן במרכז
נגמר העידן שבו רכז חב"ב יחיד (ולפעמים אם התמזל מזלו יש עוד אחד) "מארגן" פעילויות בין סניפיות לא עוד! לא עוד, כל הפעילות תיפול על הכתפיים של הרכז המסכן שבסך הכל רצה לקדש שם שמים, לא עוד!

בינתיים הרשה לי לעדכן אותך על הפעילויות חב"ב הסניפיות שמתבצעות באיזורנו ראשל"צ- כל חודש יש פעילות עם כיתות וא"ו של בית ספר מיזרוחניקי בראשון לציון, בת-ים-עונג שבת סניפי לא משהו אבל בכ"ז שעלבים- גם עונג שבת וכל מה שאני כותב זה רק בסניפי הבנים של איזור המרכז תאמין לי אני לא מאחל לך לדעת כמה עומם יש על גבי הרכזים זה יותר קשה מלהיות קומונר
ולשמעון-- עוד משהוהאריאלניקהנאמן
זו לא חכמה לבוא משום מקום ולהתחיל להאשים את הרכזים שעושים ימים כלילות בחוסר מעש עדיף היה שתבדוק לפני שתכתוב
דניאל,הדרדק
דבר ראשון אולי יש בעיה של לשון הרע במה שכתבת. דבר שני- במחשבה שניה אולי הוצאת שם רע. דבר שלישי למה כל פעילות צריכים להודיע לך? אם היו מפרסמים בט"ש כדי לזרז סניפים אחרים- מילא. אבל סתם כך יש הרבה סניפים שאוהבים לפעול בשקט (ואתה יודע את זה על סניף ראשל"צ כמה היו צריכים לשבת עליהם שיסכימו שיפרסמו את דיבריהם)
שום כלום!!!האריאלניקהנאמן
לא רק שלא באת לועידת חב"ב אתה עוד מדבר?? מי שלא היה אין לו זכות לדבר בעיניין היחיד שיכול להגיד פה משהו זה עוזיה
חחחהדרדק
צחקתי לפני קצת זמן על מישהו בהנהלה על זה שעל פי טל שמים מסויים(האחרון?) עכשיו כל הצעה צריכה מישהו שיארגן אותה (משמע שוועדת הפעלה נפלה).
אישית איני חושב שפעילות חב"ב צריכה לצאת מהמליאות, וגם לא פעילות צריכה להתפרסם (באמת יש צורך שנודיע ששבט נבטים אספו כמעט עגלה שלמה של מזון לנזזקים בט"ש? ובאמת אפשר לעשות את זה רק אם יש אישור של המליאה?)

נ.ב. כן אני מכיר את אותם הבוגרים, הם אפילו מעיזים לאיים שעוד כמה שנים ישבו על בוגרים מאלעד שיעבירו סמינריונים...
חבר'ה- תעשו לי טובה.שמעון
זה שהפנאט בירבר זה לא אומר שאתם פטורים מלהגיב...
אין לי מושג מה הוא רוצה, למרות שהוא כתב 3 הודעות תגובה תוקפניות כרגיל...
בחור יקר- אתה יכול להיות רגוע. לא תקפתי פה את רכזי חב"ב. אין לי מושג איך מינית את עצמך ככזה (וגם רוצה גרופ) אך ככל שידוע לי אנשים אחרים מיצגים את חב"ב ואת הועת הפעלה. אשירנו שיש להם שכל לקבל ביקורת ולהקשיב, בניגוד לאחרים פה בפורום.
"זו לא חכמה לבוא משום מקום ולהתחיל להאשים את הרכזים שעושים ימים כלילות בחוסר מעש עדיף היה שתבדוק לפני שתכתוב"- תהיה בריא, על האמירה הזו אין צורך שאני אגיב, נכון? אני חושב שבניגוד למשהו אחר פה בפורום, אני בודק לפני שאני מבזבז זמן על 3 הודעות בפורום.
ואם הבנת מלשונה של ההודעה שלי שלא ביררתי קודם- אזי, אח יקר שלי (למרות הכל, ממלכתי, לא?) כדאי שתלך ללמוד ספרות. עשיתי חמש יחידות וזה נתן לי הרבה. יש עניין של בניית מתח, של פואנטה ציניקנית. יש שפשוט יקראו לזה כתיבה מסודרת, כתיבה שדואגת שהמסר המרכזי יועבר בצורה ברורה.
בניגוד גמור אליך חביבי.
אל תיקח אותי קשה, אני פשוט לא סובל את ההתקפות האישיות שלך עלי. נמאס לי שאתה מכניס "ממלכתיות" לכל פינה. כאילו, דה, זה התפקיד שלי!
"ולפני שכבודו חב"גניק רדום שלומד בישיבה של ממלכתים בחו"ל"- צא לי מהווריד, בבקשה.
אני מקווה שזו הפעם האחרונה שאני נאלץ לעשות דבר כזה,
ואני מקווה שעד הבוקר הצענזור לא יורידו את ההודעה (אם כן, תמחקו בבקשה את שלושת ההודעות שלו בימלואן ולסנן אותו קבוע משירשורים שאני כותב בהם)
בתומ"ר, שמעון הירש

הפעם לא נמחוק כלום...שלומית16
חבר'ה שמעון הוכיח שהוא לא רק כותב את זה בפורום ושבאמת אכפת לו..אתם גם מוזמנים יש שם את המספרים ויש לכם את המספרים של רכזי חבב אז יאלה די להתבכיין כי זה לא יגמר..
שבת שלום וחודש טוב!
אתה שוב מראה כמה אתה לא מעודכןהאריאלניקהנאמן
אני רכז חב"ב של איזור המרכז מיזה חמישה חדשים וזה קצת מצדיק את רצוני בגרופ, וכן כל פעילות חב"ב אמורה להתפרסם אם אין זה אומר שאין או שפשוט זה לא חשוב כ"כ שזה אמור להתפרסם מעל דפי ט"ש קדשינו

ולא אתה לא ביררת אם אתה אומר שלא מנסים להוציא פעילויות חב"ב אם היית מברר אז היית שומע מאלעזר שדברתי איתו על משהו שאנו רוצים להרים פה במרכז (וזה עדיין לא יוצא מהסיבות שכתבתי דלעיל)

ולעניין הממלכתי- אם אתה לא יכול להגיב בצורה עניינית ואתה מתייחס רק ל<ב> אז חבל מאוד
בן אדם,לא מספיק שתמנה את עצמך לרכז.שמעון
צריך גם תוצאות בשביל זה...
ולעניין ה"דברים שהשתיקה יפה להם"- מנסה לארגן את חב"ב למרד נגד המדינה או משהו כזה שצריך סודיות? מידור זה דבר נצרך במחתרת, לא בתנועת נוער...
אה, רק עוד דבר אחד אחרון-
שוב פידחת. דווקא אחד האנשים שביררתי אצלו מה קורה בחב"ב לפני שכתבתי זה היה אלעזר...יש מצב שאלעזר חושב שהדבר הסודי שלך לא ראלי או לא יצא לפועל מסיבה אחרת? לאלוקים (ולאלעזר) הפתרונים.
שיהיה לך שבת שלום, ושלווה, והשקט ובטח,
בהצלחה בכל אופן,
אני מחכה שתתנו רעיונות לדברים פרקטים שאפשר לעשות..מיכל160
יש רעיונות פשוט אני לא הולך לכתובהאריאלניקהנאמן
כי יש דברים שהשתיקה יפה להם
אפשר להציע הצעה?שמעון
מהפורום הזה לא תשיגי משהו ממש מועיל. הרבה יותר יעיל שתאספי את כל הבנות הרציניות שאת מכירה, ותדונו בשאלה מה עמ"י הכי צריך עכשיו? ועל פי זה תדונו- מה אנחנו יכולות לעשות?
לכו על גדול, "לא תגורו מפני איש"...
שכוייך!
ואאו, כמה פעמים עשינו אתזה...מיכל160
גילתי תגלית מרעישה:רק בקבוות קטנות צריך אותנו!!!!
צריך לדאוג שהסניפים יפעלו אך באופן תנועתי זה בקושי אפשרי...

מה עם הסיירת ירושלים???(אם יודעים מה זה בכלל...)אין מטרה להקים אלף דברים קטנים..צריך את מה שיש לחדק..
שמעון דניאל (ונספחים)הדרדק
שמעון, מהפורום כן יכול לצאת משהו, מהדיונים אולי פחות, אבל כל השרופים של התנועה (או אלו שנשרפים) זה דרך הפורום.
דניאל, אני לא צריך לבוא ל"וועידה" כדי שיהיה לי זכות לדבר. בלי קשר לכמות (אי) העשייה שלי ביחס אליך. ובתור מישהו שעדיין די מעורב בסניף רחובות ושכמעט כל חב"ב היה חניך שלו נראה לי שיש לי טיפה של כובד משקל על מה הסניף הזה יעשה ביחס אליך.

נ.ב. מה גרופ יתן לך? במילא לרכזי חב"ב אין גרופ. בנוסף לזה שאני חושב שמי שקדם לך היה סולד מהרעיון של גרופ. אבל אני לא אתווכח עייפתי ממזמן מהתנועה.
נכבדי, תוכיחו שאתם יכולים לעשות משהושמעון
ואל תטען שכללית יתכן שאולי יצא משהו מהפורום הזה. אם אתה באמת חושב שיכול לצאת משהו אז תציב להם אתגר.
מחפשים רעיונות לפעילות חב"ב ארצית? ממש לא חסר:
-ארגון מבצע משותף עם מעגלי צדק להפצת התו החברתי בירושלים זה רעיון ממש נפלא, וגם החלטת מליאה...
-ארגון נסיעה של חב"ב לשדרות, שיראו שם את החוצותנועה שלנו...
אפשר להוסיף רעיונות עד מחר,
אך עד שלא יהיה אדם רציני שלוקח על עצמו אירגון של אחד זה יהיה פשוט בזבוז זמן.
רוצים רעיון?! קחו!האריאלניקהנאמן
הרעיון שלי (זה שהודעתי לאלעזר) הוא:
לאגד את כל סניפי המרכז -ירום הודם- לעבור בכל בתי העסק כל סניף בעירו ולרשום את כל בתי העסק ששומרים על ההלכה היהודית, שזה:
א. שמירת שבת
ב. העסקת יהודים
ג. ובמידה וזה בית עסק שמוכר אוכל, גם כשרות.

וכך אנחנו מחזקים את העסקים (ומקיימים מצוות עשה "וחי אחיך עמך") ומחזקים את צביונה היהודי של המדינה

הבנתם?! ואת זה אמרתי לאלעזר!!
שמעוןיוכי
הלואי שמה שאתה אומר היה כזה פשוט, כמה פעמים ניסינו לעשות אתזה... זה באמת לא עובד! או שפשוט בנות לא מגיעות, או שפשוט לא מגיעים למסקנה, לא רוצה לא להאמין שזה יכול לעבוד... אבל מה לעשות, זה מה שקורה בפועל.

ואגב, דניאל, תמשיך לחכות לגרופ... אין להנהלה מספרים לחלק.... בכולופן בהצלחה לך
יוכי כנסי לכאן...מור
יוכי מה עם השבת בשדרות? זה היה ממש שבת מעולה... וגם כן הלכנו בחוצות שדרות וחילקנו פתקים של שבת שלום נפגשנו עם תושבי שדרות וגם היינו באוהל מחאה...
זה היה ממש רעיון מעלה.
אני חושבת שכן אפשר להמשיך בדרך הזאת ללכת לשבתות חיזוק.לארגן יום אחד נגיד בשושן פורים כי זה חופש . לארגן יום הפנינג לילדי שדרות וכל ההכנסות יהיו לארגון חסד מסוים ואז נרוויח גם יום כיף לילדי שדרות וגם כל ההכנסות ילכו לארגון הזה.\
זה אולי נשמע הזוי אבל אפשרי.
אני כן חושבת שיש חב"ב שאפשר לעבוד איתו ולא צריך לחפש בנרות...
אני אוהב רעיונות הזויים.שמעון
בדרך כלל הם מצליחים...
לא, באמת-אני חושב שעיקר העניין זה חוסר האמונה בכוחותינו. פעם אחרונה שאירגתי משהו תנועתי לחב"ב (וסליחה עם מי שכבר שמע ממני את הסיפור)זה היה בפסח לפני הגירוש. יצאתי לבין הזמנים, והלכתי לתנועה לברר מה קורה אצלנו מבחינת המחאה על התוכנית, והתברר לי שגורנישט. חוץ מאחת שנתנו לה פלאפון ושום סמכות, התנועה לא עשתה כלום. והתרוצים מוכרים לכולנו- אין זמן, אין כוח אדם וכו'... אז כמה חבר'ה בוגרים (קוממיות,עז, יחיעם) לקחנו על עצמנו להזיז את התנועה בעניין. אמרו לנו ההנא"ר- אין לכם סיכוי, לא תצליחו לעשות כלום, אבל ניתן לכם לעשות טלפונים מההנא"ר (באמת תודה רבה...ההורים שלי שילמו באותו חודש חשבון גדול במיוחד בפלא' שלי, "תרומה לגוש"...). החלטנו שעקב חוסר הזמן נארגן בלחץ של שבוע כנס של חב"ב תנועתית ועד אז גם נכין תוכניות פעולה. שניתן דחיפה, ואולי העניינים ימשיכו להתגלגל לבד בסוף החודש אחרי שנחזור לישיבה (דבר שלא כלכך האמנו בו בעצמנו, שחב"ב ימשיכו לפעול בלי שמישהו ידחוף אותו, אבל היינו חייבים לנסות).
בהנא"ר אמרו לנו שאולי יגיעו 15 חבר'ה, הרי אף אחד לא רוצה לפעול בשם התנועה, כולם כבר פעילים דרך מקומות אחרים, וחוצמזה- אף אחד לא יבוא בערב פסח, כולם עוזרים בבית... ממש צחקו לנו בפנים.
מזל שאנחנו עקשנים, אה? עבדנו קשה, והגיעו כ-90 (!) בנים ו30 בנות. ההנא"ר אכלה את הכובע (חלק אפילו השכילו להתנצל...)אבל לא קבלו שכל להמשיך מאיפה שהפסקנו. אז אחרי 3 שבועות כל ההשקעה שלנו ירדה לטמיון.
עוד לקח מאותו ארוע- לא לסמוך על הקומונרים/ות. חב"ב צריכים לפעול לבד, מיוזמתם. הגיעו כלכך הרבה חבר'ה כח לא העברנו את ההודעה דרך הקומונ', שאז ההודעה היית נתקעת, אלא דרך חב"ג של הסניפים. השקענו הרבה באירגון תיק פעולה לקומונ', כל מה שהן היו צריכים בשביל לפעול היה בפנים, אבל אני מניח שרובם לא קראו אפי' את הדף הראשון (ואם יש פה קומונ' מאותה תקופה שרוצים לתקן אותי, אשמח לדעת).

בקיצור- לכו על זה, אל תהססו, ואל תגידו לי שזה לא הולך...
אתה ממש צודק!הדר200
אם חבבניקים לא יזיזו דברים אפחד לא יעשה את זה!! אבל אני לדוג פניתי לשלומית באיזה ענין של חבבנות מרכז ולא זז עם זה שום דבר, אם יש גם איזה פקק אצל האנשים בהנאר.
אבל יש מלא הזדמנויות שאנחנו מפספסים.. היה השבוע עליה לחומש-למה לא ארגנו את חבב של התנועה ולא כבודדים? אם מישהו היה שם-חוץ ממור בערך.. מתוכננת עליה בעזהי"ת גם בעשרה בטבת. אפשר לנצל את זה ולהתחיל להזיז ענינים. אני מוכנה להשתתף ולעזור בענין!
הדר אני איתך... מור
בא נגיד שאם היה לי כח וזמןשלומית16
הייתי עוברת אחד ואחד ומדברת איתו וזה בטח ובטח היה סותם לו את הפה!תסלחו לי על הטון אבל אתם באמת מעצבנים יאלה תפסיקו עם זה!!!!והדר200 אני עוד מחכה שתחזירי לי תשובה כדי שנוכל להזיז את זה!!!!(קטילה?!)ומור את מה שיש לי להגיד בהקשר שלך את בטח כבר יודעת...אז יאלה בחייאת תפסיקו עם זה!!!!קומו על הרגליים!!!
בפעם הבאה שננסה לארגן משו ולא יהיו לנו אנשים זה בסדר העתקתי את השמות שלכם מפה אני כבר יידע למי להתקשר..
חיימאושרים לכולם ושתהיו בריאים..
סליחה?הדר200
שלומית, להזכירך שדיברנו אמרת לי שתעלי את זה לישיבת הנהלה שהיתה אמורה להיות לכם, ואז תראי מה קורה ותחזרי אלי. כרגע מי שצריך להחזיר פה תשובה למישהו זאת את!!
נשמה,לא נלך מכות חבל...שלומית16
תקראי את התגובה שרשמתי לך למעלה.
והגבתי לך גם..הדר200
יש לי הרבה מה להגיד בנושא...מיכל160
דבר ראשון- אנשים לא רוצים 70 חב"בניקיעם שהתנדבו ודברים כמו שבת בשדרות עשינו... לצערנו, הרבה הורים לא הרשו לנסוע ומ100 ירדנו ל60...
זה לא פשוט..לא עוזר לצעוק בפורום!!צריך לקחת את הדברים לידיים ולקום ולעשות...
אנו מנסות לעשות הרבה רק לא כ"כ משתפים איתנו פעולה אז במקום לצעוק שצריך לקום ולעשות- קומו8 ותעשו!!!
כל אחד לפני שהוא ממשיך לצעוק שיענה על השאלות הבאות:
1.כל דבר שיש אני מצטרף?
2. אני מנסה ליזום ולעשות?
3. יש לי רעיונות לדברים שאפשר לעשות?
4. הצעתי את הרעיונות שיש לי?
5. למה הרבה דברים לא יצאו לפועל??

אם לא הצלחת לענות על השאלות אז בבגקשה תתקשר\י לאנשים ותברר\י את התשובות לשאלות האלו...
...ואח"כ תצעקו ותשנו כמה שצריך!!!
אני ממש שמחה שלאנשים אכפת והם צועקים אך צריך לעשות את זה בשכל...
האמת היא,אנונימי (פותח)
אני הייתי אמורה להיות שותפה להדר200, ובאמת מה שסוכם בסוף הוא- שאת תחזירי לנו תשובה.
ועוד משהו- באמת כל אחד ואחת צריך/ה לחשוב אם הוא עושה מספיק כדי לצעוק פה ככה. החכמה היא לעשות את מה שאפחד לא עושה...
אני ממש מסכימה על מיכל 160!
שיהיה שבוע טוב וחודש טוב!
החוכמה היא להצטרף לדברים הקיימים...מיכל160
ולשתף פעולה עד הסןף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תקשיבי שניה..הדר200
היה גרעין של חבב בנות מרכז והוא די התפוגג.. אני וחברה שלי רצינו בסך הכל להקים אותו לתחיה!! זה אפילו לא חדש, אז על מה הצעקות?
אני לא יודעת מה איתך..אבל אני לא צועקת...מיכל160
ישר כוחכן!!!!!!!
בהצלחה..רק כולה הוןספתי הארה ...
תקלטי!שלומית16
את בעצמך אמרת לי שאתם לא יכולות להיות שותפות בו בגלל המרחק הרב שלכם,אז מה קורה פה פתאום???!!!חוצמזה שהגרעין מרכז בשלבי הקמה.לכל דבר יש מאחורי הקלעים..
"מה שרואים מכאן לא רואים משם"...
אמת!!!פנאט 2המשודרג
אנא תרדו לרכזים מהגב !!!!
תקשיבומור
עד עכשיו לא ראינו איזו שהיא פעילות . לכן באו התלונות האלו . עכשיו מה ששלומית אמרה שכן יש משהו בתהליכי הקמה אז נקווה שזה באמת יצליח ותהיה פעילות.
שלומית, תביני שיש פה חב"ב שמת לעשות משהו רק בכל מיני סיבות דברים לא עלו לא באשמתכם .
עכשיו שיש משהו מטעם ההנהלה הארצית אז כן יהיה משהו.
אבל- לא היתי בונה רק על זה. לכל סניף אני מקווה יש רכז\ת חב"ב קדימה תתחילו אתם לעשות משהו! קחו על עצמכם משהו ,פרוייקט כמו התנדבות בארגון חסד, העברת שיעורים ביהדות וכד' לא חסר מה לעשות
ב"הצלחה
מור נשמתי!שלומית16
אם החבב היה מת לפעול המצב לא היה נראה ככה..
כתבתי למעלה..הדר200
דברנו על פ"ת שזה ממש לא בעיה בשבילנו להגיע לשם, אז אני לא מבינה מה הבעיה!
נכוןשלומית16
אבל חוץ מפתח תקווה יש עוד מלא סניפיםן ולא כל הפעילות היא שם..
בסדר אבל סורי שהתעצבנתי קודם.
פשוט תחכו בסבלנות עם הקטע הזה ויהיה טוב.בינתיים זה הזמן ליזום דברים אחרים..
שלומית יקרה...מור
אם החב"ב לא היה מת לפעול אז איך תסבירי את התלונות של האנשים פה?!
מורשלומית16אחרונה
כבר דיברנו על החוזק של הדיבורים של כולם פה..
לא נוסיף מילים-אם את רוצה תקראי את השרשור כולו או תחכי לט"ש..
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך