אם יש לכם לב- פיתחו....אנונימי (פותח)

שלום,כידוע לכם נגמרת השנה ומתחילה לה חדשה,

לסניף פאתח (פתח תקוה) עדין אין קומונרית לשנה הבאה!!!!

אני לא יודעת אם זה המקום...אבל אם אתם מכירים מישי מתאימה...תפנו אותה אלי-0524295154

תודה

עד כמה שידוע לי גם לגב"ש אין......אנונימי (פותח)
יש לי לב-פתחתיאנונימי (פותח)

ב"ה

שלום לכולם!

אם אני מבינה נכון- את הקומונרית של הסניף הזה. יישר כוח! רואים עליו שהוא פורח ומשגשג מרגע לרגע.

לפני מספר שנים אירחנו בסנפינו את הסניף הזה, סניף פ"ת. כבר מאז, והוא עוד היה קטן ( מאוד מאוד מאוד קטן..) אבל מושקע!
ניכרה בפני החניכות ההשקעה של כל הצוות המסור למרות התנאים הקשים. התנאים באמת היו קשים. הם פעלו בגינה קטנה באמצע איזו שכונה בעיר פתח תקוה.   בזמן האחרון שמעתי על התפתחות הסניף.

כאשר יצא לי לבקר לאחרונה בהנהלה הארצית שמעתי שהסניף גדל מאוד וכבר אפילו קיבלתם מבנה מהעריה ( תתחדשו!!!) וגם שמעתי עליך, הקומונרית כל מיני ניסים ונפלאות... הצוות שלכם מקסים!! במסדרונות ההנא"ר מסתובבות כל מיני שמועות על פעילויות מגוונות של הסניף אצלכם וגם המאהל של גוש קטיף באזור שלכם נתמך רבות על ידכם!

ישר כוח על כל הפעילות!

מי  יתן שעוד סניפים יזכו לצוות מסור ומיוחד כמו שלכם! ונקווה שתמצאו קומונרית לשנה הבאה!

אשמח לשמוע על כל עידכון בנושא הקומונרית ועל התקדמות הסניף.

בצפי לבניין אריאל ולביאת המשיח

תודה לעינתאנונימי (פותח)

תודה עינת,

גם אנחנו מאד אוהבות אותך וממש מעריכות את מה שאת עושה למען התנועה...

סניף פאתח

תודה אבל..אנונימי (פותח)

תודה רבה.

אני בגילי המופלג כבר עזבתי את התנועה..

"לכל שבת יש מוצאי שבת"...

היה פה קצת בלבול,אנונימי (פותח)

יכול להיות עוד עינת בתנועה,

או יותר נכון בוגרת.

ועינת- אם תרצי ותהיי מוכנה לעזור אני בטוחה שיהיה מה לעשות, גם ממרום גילך המופלג-

לפרטים בהנא"ר-

6510822-02

אין קומנרית. כאלה בעיות - רק באריאל.צחקן
אכן, יש לאריאל מה ללמוד....אנונימי (פותח)
באמת יצחק, אתה צודק! אין כמו עזרא! בעזרא יודעים לשמור על הכבוד של התנועה ע"י הכפשת תנועות אחרות! לזה קוראים גאווה תנועתית! עזוב אותך מאריאל הם סתם גאים בערכים משונים! והם עוד ממשיכים לדבוק בערכים שלהם גם כשאין להם קומונריות! באמת צרות ששייכות לאריאל.... חיזקו חברים....
מינוח מדויקbarak891

יישר כוח!
לא יכולת למצוא מינוח מדויק יותר לתנהגות של עזרא שכל גאוותם התנועתית מתבטאת בכך שהם מכפישים תנועות אחרות.

אך , בל נשכח שאל לנו לרדת לאותה הרמה ולנהוג כמוהם. ולכן חברי תנועת אריאל היקרים: חלאס עם הלינצ'ים על עזרא. כמו שכבר ציינה ילדת סוכר באחד ממכתביה בפורום שאין יותר טעם למלחמות המטופשות הללו. " איש באמונתו יחיה"    שעזרא יעשו מה שהם רוצים... 

אז שיהיה לכולנו יום צח ומוצלח

בלצב"א ול"מ

"איש"??123

"צדיק באמונתו יחיה"(ספר חבקוק).

בצ"ל אריאל!

לידעתכםאנונימי (פותח)

אולי 7 בנות סגרו קמונה בתנועה אם יש לכם בנות, רעיונות, דרכים למשוך בנות לתנועה, ועוד אני בטוחה שה"הנהלה ארצית" תשמח מאוד לדברים מאין אלו .

פירוט סניפים שיש להם קומונרית (זה פשוט יותר קל לזכור): (חלק אני לא יודעת הכל)

נוו"ד, רחובות, בית שמש, מעלה אדומים, ועוד 3 בנות בלבד

אם יש לכם רעיון לקומונרית לסניף שלי אנחנו נינצל כי כנראה הסניף שלנו נסגר אם עוד שנה אחת אין לו קומנרית (בת שרות) הסניף שלי הוא "מבשרת כבוד" אנחנו כבר שנה בלי קומונרית אחרי 23 שנה בתנועה מגיע לנו קצת לא?!

אם יש לכם אז תתקשרו להנהלה ותבקשו את הפלאפונים של מרים שפיגל וטפת. ואם אתן לא משיגות אז אלי הדסה-0506355074  

לידיעתכם, עדכון קל מחצר המלכות...אנונימי (פותח)

הקומונריות בנות השירות הסגורות כבר עברו מזמן מזמן את המספר שבע, ויש עכשיו יותר מאשר יש השנה - תשס"ה, וכל אחת - זהב!!! יש צוות לשנה הבאה שחבל על הזמן. (שרי - את אחת מהן). ומלבד זאת, ותופתעו, יש אפילו בנות בשלבי בדיקה. ב"ה.

אז לפני ההספדים על התנועה, אני מציעה להרים קצת ראש, ובמקום לבדוק כל הזמן איפה אנחנו תקועים, לעלות דווקא על הכוחות הנדירים שאנחנו יודעים לגלות. ואנחנו יודעים.

וחוץ מזה, יש כאן בפורום הזה שמיניסטיותשס"ו לא מעטות (יחסית לחברי הפורום), אז אני משוכנעת שבשנה הבאה גיוס הקומונריות כבר יהיה קל הרבה יותר, ואתן, כמובן, הראשונות להירשם... 

אז לאיזה סניפים יש קומונריות?אנונימי (פותח)
לפתאח אין...barak891

אני לא יודעת למי יש אבל לפ"ת אין...

תאמינו לי פיספוס כי הסניף הזה עכשיו ממש פורח וקומונרית תוכל ממשממש ממש ממש לעזור לו!!!
ברור שהוא יסתדר גם בלי אבל...

יהיה לו יותר טוב עם...

יום צח ומוצלח, בצלב"א.

רוחל-אין יאוש בעולם כלל..אנונימי (פותח)

זה נכון שזה יהיה מעולה לסניף אם תהיה קומונרית..

אבל אם לא תהיה בסוף, אנחנו נעמיד אותו יפה מאוד והוא ימשיך לשגשג ולפרוח גם בלי..

ואת יודעת את זה...כמה מכמה דברים שעשינו..(*ראה ערך שבת יומולדת תשס"ה)

אמת!barak891

זה נכון ואין לי ספק בכלל שזה מה שיהיה אבל  קומונרית כן יכולה ממש ממש לעזור לו!

כמו לכל סניף אחר.

יום צח ומוצלחף בצלב"א.

שישיסטית/שביעיסטית/שמיניסטית.123

לא חסר סניפי בנות שהקומונרית שלהן היא תיכוניסטית(רובן כאלה).

ובסניפי בנים כולם תיכוניסטים(חוץ מאיזה 2).

אז גם אתן תוכלו בדיעבד להסתדר עם איזה תיכוניסטית.

בצ"ל אריאל!

מאיפה כל הידע הזה???מעניין.............אנונימי (פותח)
מקורות המידע.123

אני אחד שאיכפת לו קצת מהתנועה, אז אני שואל ומתעניין מדי פעם מה קורה עם תנועתנו(אני שואל את: המזכ"ל, מיכאל, נטע, עינת וכדו').

מומלץ גם לך.

בצ"ל אריאל!

למה? אתה רוצה לשגע אותם?צחקן
קשר לתנועה.123

ככל שאדם יותר מתעניין מה קורה עם התנועה, ככל שהוא יודע יותר על התנועה, כך הקשר שלו והאיכפתיות שלו לתנועה, גדלים יותר ויותר.

בצ"ל אריאל!

בדיעבדאפרת
אפשר להסתדר עם תיכוניסטית אבל זה די בדיעבד. כמובן שהקומונריות שיש הן מעולות אבל בהתחשב בעובדה שהן שמיניסטיות אז יש הרבה דברים שהיו יכולים להרים את הסניף אם רק היו בנות שירות ורוב הזמן שלהן היה מוקדש לסניף.
חברה שלישרי.

שמינסטית שנה הבאה ויש סיכוי גדול מאד שהיא תהיה קומונרית בסניף שלה, נתניה.

הסניף הזה מתפקד כבר שנתיים בלי קומונרית למיטב ידעתי.

הכח לא טמון בקומונרית אלא בצוות הדרכה. הקומונרית פשוט דוחפת את הצוות קדימה, אני בטוחה שאם תמריץ כזה יבוא מישהו מהצוות הדרכה זה לא יהיה שונה.

אתהדברים הטכנים שהקומונרית עושה ניתן לחלק בתוך הצוות, זה כמובן בתנאי שהבנות אחראיות, וזהו.. הסניף אמור לתפקד די טוב בצורה כזו. הסניף שלי תיפקד בצורה כזו במשך חצי שנה (כולל חודש אירגון) וזה עבד די טוב.

בהצלחה.

לא חובה מרכזתצחקן

ב"ה

יש סני-פים שתפקדים יפה מאוד בלי אחת כזו.

קומונרית.123

יש המון סניפים שלא מסוגלים לתפקד כראוי, בלי שיהיה איזה מישהו שיוביל את הסניף. סניף בלי קומונר, זה כצאן ללא רועה

בצ"ל אריאל!

אז ממנים תוכניסט/יתצחקן

ב"ה

ומסתדרים. זה טוב לסניפים קטנים (ובאריאל אין הרבה סניפים גדולים)

שלום לכל התוהה איך הגיעה הודעה זו למעלה...מוריונת

אז ככה..

עברה חלפה לה כמעט שנה וסניפאתח ב"ה הסתדר ואפילו הסתדר מאוד ! ! ! !

א - ב -ל

בפרוש עלינו שנה חדשה התכנסנו כאן להזכיר לכם שסניפאתח ישמח מאוד לקבל לחיכו קומנרית איכותית עם ראש גדול על כתפיה והרבה שמחת חיים!!!!

אז אם בא לכם לבוא או שממש בא לכם להציק לברוריה אתם מוזמנות להתקשר ל-0524295154...

יומצוין!
בצלב"א....

(נ.ב- הדברים נכתבו על דעתי ועל דעתי האישית בלבד..לכל מי שיש קשרים בגהה נא ליצור קשר...)

שוב חזרנו לענייני גהה?barak891אחרונה

כבר לפני מלא מלא זמן סגרנו את העניין הזה וכל מי שצריך לדעת יודע למי צריך לפנות כדי לקבל טיפול בגהה.

(מוריה, את יכולה לשאול את איה והמורה אביגיל, הם לא הולכות לבי"ח מחשש שיאשפזו אותן במחלקה הסגוה בגהה... ואם אין לך מושג על מה אני מדברת, תואילי בטובך לקרוא ה-ט-ק-ס-ט!!)

בצלב".א

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך