ילד נודניקאנונימי (פותח)

בעלי נמצא בחו"ל לרגל עבודה והילד לא מפסיק להיצמד אליי, לרצות מוצץ, לבכות.

בבקשה עזרתך בנושא.

אין ילד נודניקאנונימי (פותח)
אין מושג כזה ילד נודניק יש הורים שלא מבינים מה רוצה הילד להגיד להם בהתנהגותו
הילד "נצמד" אליך וזה בסדר מפני שמבחינתו אבא עזב והילד חושש שאולי חלילה גם אמא תעזוב אותו והוא יישאר לבד
עכשיו תנסי לחשוב כמוהו ואולי תביני את פשר "ההצמדות"
מה שאפשר לעשות במצב זה עם ילד בגיל כמעט שנתיים היא קודם כל לדבר איתו על כך שאבא טס והוא יחזור,כמו כן לשאול אותו איך איך הוא מרגיש בעניין ואולי לכתוב מכתב לאבא לצייר ציור לאבא להכין שלט על הדלת ועוד דברים מהסוג הזה בנוסף יש ספר מקסים הלו הלו אבא שאפשר לקרוא לו אותו ולהגיד לו אני מבינה שקשה לך וגם לי אך מה אפשר לעשות כדי לשמח אותך וכו' אולי ללכת לסבתא וביחד עם סבא ללכת לסטימצקי ולקנות את הספר ואחר כך לבקר את הדודה.

שיהיה לכם בהצלחה
ענת
מוזאוןאנונימי (פותח)
ענת שלום!

באיזה מוזאון ביקרתם? מה ראיתם? אני חושבת שזה מאוד מעניין.
מוזיאון הילדים בחולוןאנונימי (פותח)
ביקרנו במוזיאון הילדים בחולון,התחלקנו לשתי קבוצות גיל 3-7
7-11 קבלנו הדרכה ממדריכים קשובים מאד לילדים ומאד מעניינים .ההדרכה היתה בקבוצות קטנות של 8 ילדים בקבוצה ולכל קבוצה הוצמדו שני מדריכים.
הסיור במוזיאון התחלק לשני מסלולים שהיוו בעצם שני נושאים. האחד-מחזוריות והילדים ראו וחוו מהי מחזוריות והיכן הם פוגשים זאת והמסלול השני-לקבל את השונה את האחר מתוך עולם החייזרים
הילדים היו שותפים בחוויית הפעילויות שדרך הפעילויות החוויתיות היתה להם למידה והתנסות בדרך משחק.
במוזיאון אפשר לבקר רק ע"י הזמנת הדרכה ולא באופן עצמאי. שווה וכדאי
מוזיאון הילדים בחולוןאנונימי (פותח)
ביקרנו במוזיאון הילדים בחולון,התחלקנו לשתי קבוצות גיל 3-7
7-11 קבלנו הדרכה ממדריכים קשובים מאד לילדים ומאד מעניינים .ההדרכה היתה בקבוצות קטנות של 8 ילדים בקבוצה ולכל קבוצה הוצמדו שני מדריכים.
הסיור במוזיאון התחלק לשני מסלולים שהיוו בעצם שני נושאים. האחד-מחזוריות והילדים ראו וחוו מהי מחזוריות והיכן הם פוגשים זאת והמסלול השני-לקבל את השונה את האחר מתוך עולם החייזרים
הילדים היו שותפים בחוויית הפעילויות שדרך הפעילויות החוויתיות היתה להם למידה והתנסות בדרך משחק.
במוזיאון אפשר לבקר רק ע"י הזמנת הדרכה ולא באופן עצמאי. שווה וכדאי
ענת
נודניק?אנונימי (פותח)
אני מאד מקווה שהילד חלילה לא שומע אותך כשאת מכנה אותו כך. את לא רוצה שיגדל לך ילד עם תחושה שחושבים שהוא נודניק ובצורה זו ,לא נעימה, מי יודע איך יתפתח ומה יחשוב לעצמו ואיך תתפתח אצלו התדמית האישית והדימוי העצמי שהרי אנו כהורים רוצים לגדל ילדים עם ביטחון עצמי וביטחון באני שלהם
חשבי על-כך,קצת חומר למחשבה
תמונה של אבאאנונימי (פותח)אחרונה
פטנט שלמדתי מחברה - להראות תמונה של אבא ולדבר על כך שהוא נסע ויחזור ויביא מתנה או ייתן נשיקה. אצל הילדים שלי זה עובד. בהצלחה.
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך