גמילהאנונימי (פותח)

הבן שלי בו ארבע ורבע.

גמול לגמרי מפיפי, אבל הצרכים תמיד במכנסיים.

אני כבר אובדת עיצות לגמרי.

גם אני עם אותה בעיהאנונימי (פותח)
ניסית טבלא עם מדבקות על כל פעם שהוא עושה בשירותים הוא מקבל מדבקה ועוד עצה שנתנו לי היא להורות לו להוריד לבד את הבגדים המלוכלכים ולומר לו כמה זה לא נעים שהבגדים מלוכלכים תנסי מנסיון זה עובד
גמילהאנונימי (פותח)
באיזה גיל ילדך נגמל מפיפי?.
שלב הגמילה הוא שלב מאד קשה יש שעוברים בקלות ויש שעוברים עם קשיים רבים כך שהילד שלך בסדר. צריך להבין שלילד זה לא פשוט ל"הפרד" מהצרכים שלו זה כאילו חלק מגופו ולכן עם המון סבלנות ועידוד תעברו את השלב.
האם בדקת מבחינה פיזיולוגית עם רןפא המשפחה שהכל בסדר?
חשוב מאד לשלול כל אפשרות רפואית ולהיות בקשר עם רופא המשפחה.
לפני יותר משנה נגמל לגמרי.אנונימי (פותח)
לפני כן היו הרבה פיספוסים.
בלילה הוא יבש לגמרי.
היינו אצל הרופא מספר פעמים - הוא לא התרגש, אבל זה מאד מפריע במיוחד בגן.
גמילהאנונימי (פותח)
אם כך אין לך באמת מה לדאוג רק המון סבלנות ושיתוף פעולה עם הגן
הרבה עידוד ויצירתיות לכל מינידרכים שאולי יעזרו לו.
יש את שיטת הנקודות כמו שכבר אמרו לך פה אך צריך להגיע לכל החלטה רק עם שיתוף הילד ושזה יבוא ממנו
היה לי אח כזה..אנונימי (פותח)
בגיל חמש אחרי כל השיטות האפשריות.. בסוף יום אחד אמא שלי לקחה אותו לרופא, נראה לי כירורג שעשה "בדיקה", הכירורג אמר שהכל בסדר. ומאותו יום לא היה פספוס אחד..
לא הבנתי אבל יש עידכוןאנונימי (פותח)אחרונה
אנחנו כבר שבועיים עם פרחי באך שהותאמו במיוחד בשבילו והיה שיפור ניכר.
היום בפעם הראשונה הוא הלך לבד לשירותים בלי שאמרנו לו ללכת והוא עשה.
ממש קפיצה גדולה ומשמעותית.
ואגב, הגננת היום אמרה לי שהיה שיפור ניכר אצלו השבוע וזה עוד לפני שאמרתי לה שאנחנו עם פרחי באך.
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך