אני וחברה שלי היינו בחסימת כבישים ופינצרנו תגלגלים של הניידות. 2 שוטרים התחילו להחטיף מכות רצח.בלי לשמור נגיעה, בלי ערכים כלום!!! לא היה אכפת להם שלנו אסור! חברה שלי איבדה את ההכרה והם ממשיכים ואני התקרבתי אליה לעזור לה והם ממשיכים להרביץ ועוצרים אותי ואותה משאירים על הכביש כמו בהמה, לא מטפלים בה כלום. כאלה חיות!!! לפושעים הכי גרועים יש תאים יותר טובים בכלא משלנו היה תקעו אותנו כולם ביחד וכשהשתחררתי סוף סוף מהסיוט הזה בנות שאני מכירה ומהבית ספר שלי מתחילות להטיף לי מוסר ואחרי מה שעבר עלי איך שהתייחסו אלי זה בסדר, אבל אני לא הייתי בסדר??? זה שלא חתמתי שאני מסכימה עם הממשלה זה אסור?? נמאס אבא תעזור!! ועכשיו עברתי בית ספר וכולם שם ממלכתיות ה' ישמרנו. חברה שלי שגילתה שהייתי בכלא התחילה לצרוח במסדרונות ולעשות מזה סיפורים עם הכי הרבה שינויים שהיא הצליחה לדחוס. מה עובר על העולם הזה??????
אני ממש מבינה אותך...מור
אחרי הגירוש מהגוש ומעמונה לא הבנתי איך אנשים יכולים ללכת ברחוב ולא לזעוק על מה שהיה על היחס של השוטרים היס"ם ובכלל על המעשה עצמו..
יקרה, המצב היום קשה מה שנותר זה להתפלל לה'. ה' אוהבת יהודים שמקריבים הכל בשביל מצוות א"י.
בשורות טובות...
נ.ב. בשביל מה עשיתם את החסימה?
יש לי המון מה לומר..מיכל הפג"זית
רק ברצוני לספר לך סיפור...
לפני שנה (כמעט בדיוק) נסעתי לחברון כדי לנסות למנוע את הגירוש של שכונתץ שלהבת, ישנתי בשק"ש על הרצפה, קפאתי מקור ובקושי היה מה לאכול... בקיצור- לא ממש החיים הטובים... ואז מישי גילתה שאני, אופס, לא מש מבינה למה כולם שם מסתובבים רעולי פנים... בהתחלה זה היה וויכוח תרבותי-עלק כשהיא צועקת ואני (בכוונה) משתדלת לדבר בשקט ובנחת, ולאט לאט התאספו סביבי עוד ועוד בנות עד שבסוף- אני עומדת עם הגב לקיר, שותקת ומסביבי לפחות 15 בנות צורחות וצווחות עלי בעירבובביה כשחלקן אפילו לא יודעות במה חטאתי... הן צרחו ונופפו באגרופים ואם תשאלו אותי, אלמלא מישי שהגיעה והרגיעה את כלון הן גם היו משתמשות בהן... וזה לא שחשפתי אל כ-ל דעתי ומשנתי הפוליטית, כולה ניסיתי להבין למה כולם סביבי נראים כמו חמאסניקים (ולא, לא השתמשתי שם במילה הזו...)
מותר לך לפי חוק לפנצר להם ת'רכבים?!אפוש
ולכן מותר להם גם להפר חוק ולהרביץ לך....
לא נכון!!מיכל הפג"זית
גם אם האזרח הפשוט לא מתנהג לפי החוק עדיין, זה לא התפקיד של המשטרה לשפוט ולהעניש, תפקיד המשטרה הוא לתפוס ולמצוא ראיות תפקיד בית המשפט הוא להסתכל על הדברים בצורה אובייקטיבית ולשפוט ע"פ הראיות של המשטרה ותפקיד מערכת בתי הסוהר הוא להעניש ע"פ מה שבית השפט קבע...
שוטר חייב ת-מ-י-ד לשמור על החוק כי הוא מייצג אותו!
(כמובן שכל זה באידאל ולצערינו כי רב הוא, כיום, אף משפט ממה שכתבתי אינו מייצג את המציאות...)
לא נכון!אפוש
אם לא המשטרה אז מי יעניש??
אתם לא צריכים לפנצ'ר ...
זה אחד הדברים שאני שונאת בציבור שלנו-
זה שאנחנו מלמדים על כבוד לזולת..ועל שמירת רכוש ציבור וגזל וכו....
ובכל זאת אנחנו מרשים לעצמנו לגזול זאת ולעשות הכל בשביל המטרה(המטרה מקדת את כל האמצעים)...
אני נגד ההתנתקויות ואני בעד להגיב קשה (כמו שהגבנו בעמונה)..
אבל אני לא יכולה לראות את המעשים הטפשיים של הנוער שלנו שרק מחפש עקשן... וזה רק תורם לשנאה כלפינו ולא עוזר בגרוש!!
שלא תבינימיכל הפג"זית
אני נגד דברים כאלו, אני לא חושבת שהבנות שחסמו כבישים ופינצ'רו גלגלים עשו נכון, אבל זה ויכוח אחר.
מה שאני אומרת זה מעבר למקרה הזה, זה שככלל- תפקיד המשטרה הוא למנוע את הפרת הסדר הציבורי (המורה שלי לאזרחות היתה מתמוגגת אם היא הייתה שומעת אותי...) ואם צריך- אז לעצור אנשים כדי שלא יפריעו אותו.. אלימות משטרתית (בטח כמו שיש היום במדינתינו הקטנטונת) איננה צורך אמיתי! המשטרה יכלה לעשות את תפקידה בלי כ"כ הרבה אלימות! וזה מפריע לי לא כי מרביצים לי אלא, כי זה סמל למה שקורה במדינה הזו ולכך שמנסים להציג את המחנה האמוני כמחנה אלים יותר ממה שהוא (והוא אלים, אפחד לא הצליח לשכנע אותי שלא!)
"אם לא המשטרה אז מי יעניש"?!?!מיכל הפג"זית
חמודה בעמונה פינצרנו גלגלים...מור
אני לא מביעה דעה- רק שואלת שאלה...מיכל פ
אם לפנצ'ר גלגלים תורם לשנאה כלפינו, אז על אחת כמה וכמה- הדרך בה הגבנו בעמונה!!!!
כמו מיכל הפגזית- גם אני לא רוצה לינץ'.
ועצוב לי שכל פעם שאני מביעה דעה- בנות מתחילות לקפוץ עלי!!!!!
לאן נעלמות כל מצוות בן-אדם לחברו???
אוהבת תמיד
מיכל פ
מה פתאום!פילוני
דוגרי....אם המשטרהאפוש
אם המשורה לא הייתה מתחילה להרביץ שם לבנות...
אז (אבל עכשיו בדוגרי) הבנות לא היו מסתלקות משם...
וזה עובדה...
יש דרכים אחרות..הדר200
מה את אומרת? המשטרה העיפה מכות לבנות ובנות נשארומור
מה עשית שנעצרת?משה
לגבי השוטרים (והחיילים) - חלקם נהנים במיוחד מלגעת בדתיות. זה נחשב אצלם שווה יותר מסתם חילונית שלית דין ולית דיין.
מותר לפנצ'ר צמיגים של ניידות בפינוי וכד'ה' מלך
איזה גזל הם באו לעשות כשזה הייתה התגובה?אפוש
אני מבינה שאין תשובה... או...אפוש
שהשארתי אתכם עם הרבה נקודות למחשבה....
תגובה לכל אלה שחושבים שזה לא נכון...אנונימי (פותח)
אבל באותו רגע...זה היה מיותר-אפוש
לבוא ולהתחיל איתם סתם...
זה גורם לשנאה כלפינו!....
את פשוט לא מבינה שחלק מהשנאה למזרנו
זה משום הדברים ה"קטנים" והטיפשיים הללו!
תחשבי שמישהו (חילוני ניטרלי) מת להגיע הבית לאכול ולישון אחרי יום עבודה מטורף....
ואז חוסמים לו כביש...את יודעת למה זה יגרום לו?
הוא לא יגרום לו לחשוב :"ואו איזה יופי הם רוצים לעורר אותנו באמת על מה הם שם חוסמים?!"
זה יגרום לו לחשוב:"לעזעזל עם המתנחלים המעצבנים האלה שחוסמים לי ת'כביש כשאני צריך להגיע הביתה ... ואישתי עוד בטח תצא ובגלל זה היא תאחר..."(וזה עוד תגובה מאוד מצונזרת ומאופקת...)
לכן נוער שלנו מקסים..דיי לחפש עקשן ושטויות ...שמרו את כוחם לדברים מועילים יותר...
שנזכה כולנו לקץ השנאה בעם....
זאת הקשה לא נכונה!מיכל הפג"זית
ההפך- התורת חיים שלנו אומרת "לא תיקום ולא תיטור"!!!
צריך להיזהר שלא לעבור גבולות... כל האנשים שמצטטים פסוקים כדי להצדיק את הוונדליזם שלהם.. (לא מכוון אישית כלפי מישו מסוים)
אם המדינה החליטה להעיף את אחותי מהבית כי היא תושבתמור
וחוצמזה זאת א"י !!!! אז אנשים לא מבינים דיבורים אז הם יבינו במעשים! מה שלא הולך בראש הולך דרך הרגלים!!!!
מעצבן אותי שתמיד מנסים להיות נחמדים אתם קולטים שבגלל הנחמדות הזאת תושבי גוש קטיף זרוקים באתר קראווילות מתפרק?!
בגלל הנחמדות הזאת נהרסו ל8000 אנשים החיים? אנשים מבוגרים בלי עבודה וחקלאים מובטלים? אתם אולי לא מכירים את המציאות הזאת כ"כ מקרוב אבל אני כן!
ולכן זה ממש מרגיז אותי.
שטויות דיברת אחותי....אפוש
את חושבת שזה מה שיגרום לאנשים האלה לאהוב אותנו יותר??????
האנשים האלה אולי ישמעו מה שיש לך לומר אבל הם לא יסכימו איתך כי הם יזכרו כמה שהם עצבניים עלייך מאז..
את מבגינה מה את עושה?
המטרה שלך היא לגרום להם להקשיב לך ואז לעזור לך ..
מה שיוצא בסוף זה שזה אולי (וזה רק אולי!) יעזור להם להקשיב
אבל הם לא יעזרו ויתמכו בך! אלא יאמרו "אבל את עצבנתם אותי פינצרת לי גלגל....-שיעלה לי הרבה כסף...אשתי עצבנית כי לא הייתי בבית..ואת מצפה שאני יתמוך בך? "
זה מה שאת גורמת!
זה שאת תפנצרי ותעשי לאנשים בעיות זה לא יגרום לו לתמוך בך!
את יודעת שאת נשמעת מגוחחת בטענה הזאת???
אחותי כנסי לכאן...מור
דבר שני היו 100 חסימות כבישים של נהגי משאיות, חולים, נכים ואף אחד לא דיבר אז גם הפעם לא ידברו ואם כן פשוט נגיד לו דוגרי... נדבר יפה ונסביר לבן אדם הזה שיש 8000 אנשים שיהיו מחוסרי בית וניסנו להפגין וזה לא עזר! ונסינו לשכנע ח"כים! וזה לא עזר אז אנחנו נחסום כבישים ואולי זה יעזור...
חוצמזה אם היינו מתנהגים כמו שהחרדים התנהגו בקשר למצעד הגאווה הינו היום בגוש קטיף
חחח....מצחיקונת!אפוש
את בעצמך אומרת שאם אנחנו עושים חסימות זה גורם לתגובה שלילית
מהעם...ולכן בדיוק אנחנו הם אלו שצריכים לא לעשות את הדברים הללו...כי מדקדקים איתנו יותר! אם יש דלת סגורה...לא מנסים לפרוץ אותה! כי אז היא תישבר.....
ואני בעד תגובות קשות בפינויים אבל לא כשניזכרים בהם בלי קשר...
בובה כנסי לכאןמור
האהבה לא נתנה לי כלום כי התוצאה היא שעכשיו ישנם 8000 אנשים מחוסרי בית! כי בשם האהבה נלחמנו השיטה לא הוכיחה את עצמה.
לגבי הת הזאת שפינצ'רה גלגלים ת'אמת אני לא יודעת למה היא עשתה את זה אני לא בעד לפנצ'ר כל גלגל של מכונית משטרה כי זה בלי הגיון.
אבל אם יש איום על השומרון למשל תוכנית גירוש 2 אני יחסום כבשים כדי להביע את המחאה שלי ואם זה לא מוצא חן בעיני הצופונבונים התל אביבים אז אני יסביר להם שאם היה להם איום על הבית גם הם היו עושים את אותו הדבר (יצא לי לדבר עם משהו כזה וזה מה שהוא אמר לי...)
אפרת חמודה אני מדברת איתך מהנסיון הרחב שלי בעניין, את היית אז רק בכיתה ז או ח' (בגירוש מהגוש) ואני בכיתה ט' ובעמונה בכיתה י' ויש לי שתי אחיות מגורשות אז תשמעי מבן אדם עם נסיון...
שבוע טוב.
נסיון רב מאד!!!אלעזר
לא הבנת אותי נכון..אפוש
אני לא אומרת לך לא לעשות את זה..
אני רק חושבת שזה רק גורם לשנאה..
ובלי ה"צפונבונים האלה" אנחנו מיעוט..
אין מה לעשות אז הוא שאת מגייסת אותם למענך או שאת מפסידה (כמו שקרה בגירוש הקודם)
אז יאללה לצאת מהסרטטטטטטטטטט
סליחהאנונימי (פותח)
אם יש לך את העלון תקראי שם את הקטע על חסימת כבישים בסליחה..ואז תגידי שההם ישנאו אותונו יותר...ואם אין לך תגידי אני יכתוב את זה וישלח לך....
שבוע טוב והרבה הצלחה....
בשורות טובות...
אין לי....אפוש
תקשבי אפרת נשמה שלימור
לכן אני יחסום כבישים כי אני מאמינה שזה יעזור למנוע (ע"ע מצעד התועבה) גם על חשבון דעת העם.
זה נורא קלמיכל הפג"זית
דברים יפים אמרת אחותי!אפוש
ישר כוח!
אז בבקשה תשארי עם האידיאלים שלך אבל...אפוש
תגרמי לעוד גירושים להיות!...
כי הרי הם חלק גדול מהעם...
ומה עם חילול ה' חשבת על זה?
את מאמינה באידיאלים שלך יותר מבכבוד של הקב"ה?
חשבי נא על זה רבות לפי שתגיבי שטויות...
אפרת דברי יפה אוקיי?!מור
באשר לדברים שלך ושל מיכל
אז ככה, אחרי עמונה לא ההיו גירושים חוץ מהגירושים השקטים... עמונה היה חצי שנה אחרי גוש קטיף!!! עוד לפני שבכלל ליקקנו את הפצעים! הם ראו שזה היה קל אפילו קל מאד תוך 3 שבועות וגוש קטיף נהרסה , נחרבה. 22 ישובים!!!!!!!!
אחרי גוש קטיף אנשים אמרו לי מה? למה לא נלחמתם? אחותי שהיא מגורשת היא אמרה, ממכם מהנוער הייתי מצפה שתקימו מחתרות שתלחמו! שתתבצרו! תעשו משהו!!!!
אחרי מה שקרה בעמונה כולם היו מזועזעים אפילו הדודים שלי שהיו בעד הגירוש היו מזועזעים אחרי מה שקרה שם! הם היו המומים לאיזה רמה האדם יכול להגיע... ואין צורך לפרט אתן יודעות מה קרה שם... והם הבינו טוב טוב גם למה הגבנו ככה.
אני יודעת על חברות שלי שהם לא באו לעמונה במטרה להכנס ביס"מניקים. אני אישית לא באתי ללכת איתם מכות ולסגור איתםחשבון על מה שקרה בגוש . אני ממסכימה שהיו חבר'ה כאלה אבל הרב ממה שאני שמעתי לא התכוון ללכת מכות. אבל הם באו במטרה להגן על המקום להאחז בו כמה שיותר, להסביר לכולם שמה שיהיה בעמונה לא יהיה בגוש קטיף!!! גם אם אנחנו נגורש משם וזה מה שקרה. המסר הובן אנחנו נלחם! נאבק !זה לא ילך לכם בקלות כמו שקרה בגוש קטיף! אני לא אתן שתוציא אותי חילת שתחבק אותי! אני לא יעזוב את המקום בלי להאבק!
ואני חושבת שהמסר הובן כמעט שנה עברה מאז עמונה (בג' שבט) וב"ה לא נקראנו למאבק על מקום שהולך להחרב, ב"ה.
בעז"ה שנשמע בשורות טובות.
מקווה שהובנתי, מחכה לתגובה.
שכוייעעחח אמת ויציב!! צודקתהאריאלניקהנאמן
סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!אפוש
אני לא מדברת יפה? סורי אבל אני לא רואה שום דבר לא נכון במה שאמרתי...
אפילו מאוד כיבדתי אותך כי אני צינזרתי המון מהדברים שרציתי ממש לכתוב..דווקא בגלל כבוד!
כשאמרו "לעשות" (וכו..) התכוונו לזה שתלכמו בגירוש שתפגינו ושאפילו הגירושים יהיו "עמונה" ויותר (ואני בעד לגמרי!!) אבל לא שתעשו שטויות כמו לפנצר ניידות כי בסה"כ מכך שתפנצרי לא יצא לך כלום חוץ מכך שתתעקב ניידת שיכולה להציל חיים!
ואם תחסמי כבישים מה שיצא לך זה שהתקשורת תשנאי אותך על כל הציבור...
ושהציבור שיחסם ישנא אותך והממשלה בכלל תשים עלייך קצוץ....
ולא תשיגי כלום חוץ מ'זה שישנאו אותך! וסורי אני לא רוצה שישנאו גם אותי בגללך!!!! כי אני נכללת בתוך ה"דוסים , דתיים , חרדים - מעצבנים וכו'...." (כך אנו מכונים ...) אז אם אכפת לך לחשוב קצת גם על הזולת לפני שאת עושה את השטויות שתכל'ס בסופו של דבר חלק מהאנשים שיעשו איתך אותם הם חבר'ה שמחפשים אקשן....
בהצלחה ויומטוב!
תלחמו* ושכחתי לומר....אפוש
שלא פתאום בלי שום סיבה תחליטי שצריך לפנצ'ר
ניידות רק כי לפני שנה וחצי הם עשו לי משהו..
אם העולם היה ככה המלחמות לא היו מסתיימות והעולם היה חרב ממזמן!
פרק בנימוסים.מור
אפרת, אין לי עניין לחזור 100 פעמים על הדברים שלי. הסברתי לך בצורה מאד ברורה את דעתי בעניין חסימות כבישים. ואני חושבת שהייתי די מובנת כי קיבלתי תגובות מאנשים ונראה לי שהם הבינו אותי ואפילו הסכימו איתי. אני מציעה לך לקרוא עוד פעם את מה שכתבתי.
יומצוין
סליחה סליחההאריאלניקהנאמן
מי שמך לקבוע שא"י פחות חשובה משביתת הרופאים
וזה שמכנים אותנו "דוסים" "חריידים" "מעצבנים" זה רק לבינתיים בסוף האנשים הללו יבינו שחסימת הכבישים הזו היא אך ורק לטובתם, שכן אין להעלות על הדעת שמישהו יתלונן על הרופאים שעושים שביתה כדי לקבל כסף כדי להציל חיי אחרים
מתי הם כבר יבינו?!....אפוש
בכל אם כבר יש נגדנו שנאה (אפילו מזערית) למה צריך להגדיל אותה?
ובלי שום שר לחיים לעשות חסימת כבישים?!
ומוריה...-
זה פורום מה שאומר שאדם יכול לכתוב את כל דעותיו-מה שאומר שאם נאי חושבת שדיברת שטויות אני יכולה לומר לך..
אני אישית לא הייתי נפגעת אםהיו מכנים את הדברים שלי "שטויות" כי זוהי דעתו של אחר וזכותו!...
ולכן אני לא מרגישה לא בסדר שכתבתי את זה...
יומקסים..
אפרת
אפרת תכנסי...אנונימי (פותח)
אפרתמור
ובאשר למה שאמרת אני מסכימה עם מה שתמיד בשמחה אמרה.
אני מאוד גאה שאני דתיה! - לא הבנת....אפוש
אני אמרתי שאני לא רוצה להכלל בסטיגמה על הדתיים....
אני מאוד רוצה ומאד גאה להקרא דתיה אבל מה שהם גורמים זה ש"המושג" דתיה יהפוך לסטיגרה שלילית....
זאת בדיוק הבעיה!מור
אפרת יש לי שאלה עם אחותך ח"ו היו צריכים לגרש את לא היית נלחמת?!
אני אישית לא נלחמתי רק על הבית של אחיות שלי נלחמתי על א"י האמא שלנו!!! שצריכה להמסר לידי רוצחים צמאי דם!!!
ואנחנו חושבים על סטיגמות!!! משה רבינו היה נותן את הכל כדי להיות בארץ אנחנו חושבים על איך אנחנו נראים!
זה אבסורד!!!
פשוט בא לי לבכות, א"י הקדושה ארץ זבת חלב ודבש נמצאת בידי זרים...
אוףףף שוב פעם לא הבנת אותי!!אפוש
אני אומרת שבגלל הבני נוער האלה שמפנצרים בלי סיבה מיוחדת ניידות אנחנו הופכים להיות שנואים! אני לא רוצה להיות שנואה וברור שאם יהיה גירוש אני התנגד לו (ואחיותי הגדולות מתנחלות!)
וגם מאותן סיבות....
אבל לא הייתי מפנצר'ת ולא הייתי חוסמת כי זה לא מה שיעזור לי למנוע גירוש זה יגרום לאנשים דווקא להצביע לשמאל ולומר "התמתנחלים האלה שיעיפו אותם" ...
אני בעד פינויים כגון עמונה אבל מתנגדת בכל תוקף לפינצורים ולחסימות!..
שבת שלום ..
חמודה את סותרת את עצמך....מור
זרקנו אבנים, אוכל, וגורשנו בכח... לא?
חמודה, תפסיקי לנסות להראות יפה כי תמיד אבל תמיד יציגו אותך באור שלילי!!!
ואת יודעת למה?
כי את דתייה ופטריוטית ואת שומרת מצוות ואת יודעת מה מותר ומה אסור ואת חיה חיים של קדושה .
ואצלם ? הם חיים מסביב לשעון ואצלם לא יודעים גבולות , סמים , אלכוהול... בקיצור שמה אפשר לפול מהר.
כשאין תורה ואין בסיס של חיים של מצוות מהר מאד קל ליפול
בקיצור, הם מקנאים בנו הם לא אומרים את זה בפה מלא . יש בניהם שמעיזים להגיד ויש כאלה שיראו את זה בשנאה.
וזה מה שהתשקורת עושה.
אז נכון ,צריך ללכת עם האמת ומה שהתורה אומרת וגם אנחנו בכל האהבה שלנו לא"י צריכים לקחת דברים בפרופורציות ולא לפנצ'ר סתם גלגל של מכונית משטרה. אבל אם יש איום על השומרון או על הגולן או על כל חלק בא"י אני אתנגד בכל הכח ,הווה אומר: חסימות כבישים, הפגנות, בגירוש אני אהיה במקום ואני יעשה הכל כדי שלמגרשים לא יהיה קל .אני אנסה למנוע את הגירוש לפני כן (בהסברה, חסימות, הפגנות בלאגנים כדי שזה לא יצא לפועל).
וזה ההבדל ביני לבינך שאת מוכנה לעשות הכל עד לשלב שבו את נראית בסדר . שזה מגיע לשלבים הפחות נחמדים כמו חסימות כבישים פה את מרימה ידים מעניין אותי אם את היית מנהגת ככה אם היה מדובר בבית שלך....
אין לי מילים איך לתאר את תדהמתי!אפוש
אני לא סותרת את עצמי...
את לא מבינה נכון אז את אומרת שאני סותרת את עצמי?!
מה שאני אומרת שמה שהיה בעמונה היה מוצדק!
אבל סתם לפנצר ולעשות חסימה בלי קשר לחיים זה אסור!
אז דיי לבלבל ת'מח סבבה?!
כנסי לכאןמור
שעה, את אומרת לי שאת רוצה להראות יפה בתשקורת (הכוונה הציבור שלנו)
ואני אומרת לך שלא משנה מה תעשי תמיד יציגו אותך באור שלילי.
את אומרת שאת בעד מה שעשו בעמונה ואני אומרת לך שהציגו אותנו כברברים. אז זה די מתנגש עם התאוריה של להראות יפה (כדי לא לגרום לשנאה)... לא?
נ.ב. גם אני מתנגדת לפנצ'ר גלגלים של משטרה סתם ככה וכבר כתבתי את זה.
אני אומרת שאם יש צדק למעשים אז סבבה אפשראפוש
להבין את האלימות אבל שוב פעם אני חוזרת לא לעשות את זה בלי קשר לחיים!!!!!
אני אומרת שפשוט נשתדל למזער נזקים!
זה מה שההגנה אמרה ובסוף הם הגיעו לרצח יהודיםהאריאלניקהנאמן
מה??אפוש
כמו שאתה מבין אני לא בקיעה בעניין...
מתי ההגנה הרגה יהודים???
הוא מתכוון לפרשת אלטלנהאנונימי (פותח)
זה היה אחרי קום המדינה ובן גוריון ציווה להפציץ את הספינה (נראה לי שהוא רצה שהנשק יעבור לידי המדינה או לפחות רובו והאצ"ל לא הסכים) בקיצור יצחק רבין ביצע את מה שבן גוריון אמר.
ומה שקרה שהספינה טבעה והמון לוחמי אצ"ל נהרגו.
חוץ מזה ההגנה שיתפה פעולה עם הבריטים ועזרה להם להסגיר לוחמי מחתרת מהאצ"ל ולח"י.
אתה מאמין שאתה תגיע לרצח יהודים? זה מה שאתה מנסהאפוש
לומר?!
מה אתה מפחד שתגיע למצב כזה?
אבל הרי לפי דעתך צריך להרוג את היסמיניקים ואת צבא הגירוש לא?!
ח'ברה,מיכל הפג"זית
קודם כל- אני התבדרתי, מוריה ואפרת אומרות את אותם הדברים כמעט ומתווכחות בגלל שהן לא מנסות ל-ה-ב-י-ן באמת את מה שהשניה אומרת... אתן שתיכן מסכימות שעדיף בזמן גירוש להגיב באלימות (ע"ע עמונה) ולא באהבה (ע"ע גוש קטיף) ושסתם ככה לפנצ'ר גלגלים זה לא יפה ולא נכון... הבנתי אתכן נכון? אז למה אתן מתווכחות? אם הייתן מנסות להקשיב במקום להגיב... (אל תיקחו אותי אישית, מתה עליכן...
)
חוצמזה- לדעתי האישית, אנשים לוקחים יותר מדי דברים שפימפמו להם כאמת, אנשים ת-ב-ד-ק-ו!!! אל תאמינו לכל מנטרה שאנשים אומרים! יש מין מיתוס כאילו אם היינו מגיבים בגוש כמו שהגבנו בעמונה- אז הגירוש לא היה מתבצע. וזה מיתוס, לא יותר מזה! אני הייתי בגוש, ולא חיבקתי אפחד ולא הרבצתי לאפחד. אני דיברתי עם החיילת שבאה לגרש אותי, לא ברגש ולא באלימות בשכל...
בגוש הייתי בבית כנסת בנווה דקלים, אני העדפתי לדבר עם החיילת, לידי היתה אחת ששפכה עליה מים. לפי מה שאתן אומרות- הדרך שלה עדיפה לא? אבל בשורה תחתונה, אותי- לקח יותר מ20 דקות לגרש, והחיילת שגירשה אותי בכתה איתי והזדהתה איתי וכאב לה, את זאת ששפכה מים, מיד באו 3 חיילות תפסו ידיים רגליים והופ- הוציאו החוצה, והחיילת ששפכו עליה מים- קיללה את כולנו, ומה שבטוח, היא לא הזדהתה איתנו...
יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל זה גם ככה ארוך כמו שרוך...
מיכל- אני מאד מאד מסכימה איתך!!!מיכל פאחרונה
לא, אני מאמין שהממלכתים יגיעו לרצח של יהודיםהאריאלניקהנאמן
דניאל, הפעם הגזמת!!!מיכל הפג"זית
אבל אל תקצין אנשים אחרים!! זה שאנשים חושבים אחרת ממך זאת עדיין לא סיבה להעליל עליהם דברים חסרי פשר והיגיון!!
דניאל- צנזר, צנזר. תעשה טובה לאנושות כולה...
הפעם אני מסכימה עם מיכל.מור
המנון הפלמ"ח היההאריאלניקהנאמן
תכלס זה לא שלא היו דברים מעולםהאריאלניקהנאמן
זה לא אומר ח"ו שאיזה ממלכתי יקח מאג ויירה על פנאט אלא שהמציאות היא אפשרית
לעניות דעתי,מיכל160
ומי שרוצח בנאדם בגלל דעותיו(אני לא מדברת על פיקוח נפש!) הוא אדם משו8גע לחלוטין..
עזבי אותך צנזר...אפוש
א.שבכלל לא יעלה על דעתו דבר כזה...
ב. בדיוק בגלל זה הפורום נוצר...(כדי להגיב...אז נראלי שלא מותר לנו לומר לו לנצזר...)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות