מחשבים האם?אנונימי (פותח)

מה דעתכם על מחשבים בגיל הרך?

אשמח לשמוע מכם,ענת

הילדים שלי מגיל שלושאנונימי (פותח)
כבר משתלטים על העכבר.
באופן כללי הם לא משחקים הרבה, יש להם בינתיים הרבה מה לעשות חוץ מזה ואני לא מעודדת אותם במיוחד.
היה לי חשוב שידעו להשתמש בעכבר ויבינו מה הם עושים, מעבר לזה יש להם עוד זמן.
אם זה בלי הגבלה.מוריה
בס"ד

זה רע ביותר.

אחד הילדים שאני מטפלת בו, בן 3.5 יודע הכל על המחשב, מכור כבד. אבל לאט לאט יגמלו אותו.
מחשבים האם ?פרח
לפי דעתי מחשבים בגיל הרך מיותר יהיה להם מבפיק זמן התנסות
במחשב כאשר הם יגדלו .
מחשבים בגיל הרךאנונימי (פותח)
גם בגיל הרך וגם בגיל הבוגר - סכנה!!!! (מנסיון מר...)
סכנה?אנונימי (פותח)
למה את מתכוונת כשאת אומרת סכנה.
להרבה דברים....אנונימי (פותח)אחרונה
הנה כמה דוגמאות:
כל היום הילד חולם איך יוכל להגיע לשלב גבוהה יותר במשחק וכו'
אם הוא רואה סרטים - הוא רק חולם עליהם ומחקה אותם וכו'
כמובן שהכל תלוי בסוג הילד, אנימאולי מגזימה אצל ילדים מסויימים, אבל בסך הכללי יש ירידה עצומה בריכוז, בקריאה, במשחקי חברה וכו'.
מוטוריקה וכו' אפשר להשיג בדרכים אחרות (מה עשו לפני שהיו מחשבים בעולם?)
בסך הכל הנזק שיכול להגרם מהמחשב עולה הרבה על הרוח שאולי יהיה מהם לילד.
מחשב בונה ומפתחאנונימי (פותח)
כמובן שלכל דבר צריך גבול אבל באופן כללי המחשב עוזר לילד לפתח מוטוריקה עדינה עוזר בחשיבה וכדומה
אני אמא למשפחה גדולה ואצלנו המחשב ממוקם בסלון בכונה תחילה (ולא בגלל צפיפות) הילדים שלי יודעים שאני יודעת בכל רגע מה הם עושים במחשב וכמה זמן הם משחקים
ילדתי בת ה3 שולטת בתנועות עדינות בעכבר דבר שמחזק מאוד את היכולת המוטורית שלה
הכנסנו את המחשב הביתה כשביתי הגדולה היתה בת 5 כהכנה לכיתה א' בידיעה שהילדים של היום חיבים לשלוט בכל תפקודי המחשב מפני שבבית הספר מצפים ממנו להגיש עבודות במחשב וכו וגם בחיו כבוגר הוא יצטרך להפעיל מחשב כמעט בכל מקצוע שיעסוק בו
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך