היום הייתי צריכה לבוא להחליף לבני בן השלוש את המכנסיים בגן כיון שפיספס קקי לקח לי כחצי שעה להגיע לגן כאשר הגעתי הוא היה ליד השירותים במצב של בכי היסטרי ניכר עליו שהוא היה במצב זה זמן ממושך לי יש ההרגשה שהסייעת מענישה אותו על כך שהוא פיספס ושמה אותו ליד השירותים למשך זמן ממושך והשאירה אותו עם הקקי שם ללא כל יחס מצידה מה ניתן לעשות
פורום עצמאיים ועסקים קטנים
בהנהלת:
מכתב פתיחה
בגלל דבר כזה שהיה לי בשנה שעברהאנונימי (פותח)
יש לי השנה שני ילדים באותו גן למרות שהם לא תאומים, כי לא רציתי שיהיה לי ילד אצל אותה גננת.
זה קרה מספר פעמים בשנה שעברה ועד היום יש לי טראומה מזה.
מספר פעמים ביקשתי שלא יקראו לי למרות שאני בבית, כי זה רק מתגמל אותו, והם תמיד טענו שאין להם איך לנקות אותו.
אני ניקיתי אותו עם מגבונים והשארתי אותו בגן, והשנה זה מה שהגננת עושה.
פעם אחת לקראת סוף היום הוא ממש שילשל וקראו לי, כי זה היה מצב שלא ניתן היה לנקות בגן. הגעתי והוא ישב בצד וחיכה לי, הוא רק היה קצת עצוב שהוא מפספס את ה"קבלת שבת", כי היה יום שישי.
זה קרה מספר פעמים בשנה שעברה ועד היום יש לי טראומה מזה.
מספר פעמים ביקשתי שלא יקראו לי למרות שאני בבית, כי זה רק מתגמל אותו, והם תמיד טענו שאין להם איך לנקות אותו.
אני ניקיתי אותו עם מגבונים והשארתי אותו בגן, והשנה זה מה שהגננת עושה.
פעם אחת לקראת סוף היום הוא ממש שילשל וקראו לי, כי זה היה מצב שלא ניתן היה לנקות בגן. הגעתי והוא ישב בצד וחיכה לי, הוא רק היה קצת עצוב שהוא מפספס את ה"קבלת שבת", כי היה יום שישי.
שיתוף עם הגןאנונימי (פותח)
גושניקית יקרה
אני אברר ביום ראשון ואחזור עם תשובה ברורה.
עד כמה שברור לי הגן צריך להחליף ואם יש בעיה מערבים את הפיקוח מאחר שאיני חושבת שזה אנושי להשאיר ילד עם צרכיו במכנסיו עד שההורים מגיעים.מה עושה ילד שלא הישיגו את הוריו נשאר כך כל היום?
אני רואה זאת כזילזול בילד וחס וחלילה הוא יכול לסחוב טראומה כזאת כל חייו.
אך בכל זאת אחזור אליך עם תשובה מדוייקת ביום ראשון
שיהיה לך שבת שלום ותמשיכי לאהוב אותם על אף הפיספוסים
אני אברר ביום ראשון ואחזור עם תשובה ברורה.
עד כמה שברור לי הגן צריך להחליף ואם יש בעיה מערבים את הפיקוח מאחר שאיני חושבת שזה אנושי להשאיר ילד עם צרכיו במכנסיו עד שההורים מגיעים.מה עושה ילד שלא הישיגו את הוריו נשאר כך כל היום?
אני רואה זאת כזילזול בילד וחס וחלילה הוא יכול לסחוב טראומה כזאת כל חייו.
אך בכל זאת אחזור אליך עם תשובה מדוייקת ביום ראשון
שיהיה לך שבת שלום ותמשיכי לאהוב אותם על אף הפיספוסים
ברור שמתלוננים עליה! ז ה ממש הזנחה של הילד!!מיסטר דוםאחרונה
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/