פעילויות אחה"צאנונימי (פותח)
יש לי שני זוגות תאומים הקטנים איתי בבית כל היום והגדולים באים ב 13:20 מהגן ואני צריכה דברים שניתן לעשות איתם אחה"צ דברים שלא עושים יותר מדי בלגן אפשר רעיונות
אולייזמן אם
אפשר להכין מטוסים מקיפולי נייר (הם בנים?)
לעשות יצירה בצבעי אצבעות
להכין "צנחן" לוקחים בד קושרים חוטים לארבע הפינות, קושרים את ארבע החוטים זה לזה ומחברים חייל צעצוע. עומדים על כיסא וזורקים אותו ואז הוא 'צונח'
אם עדיין אין לך קפלה אז נא לקנות דחוף (כפיסי עץ מאורכים). אין סוף למה שמשחקים עם זה. בונים בזה מבנים, בונים כבישים ומשלבים מכוניות, חיילים ועוד.
וכמובן דופלו (לגו גדול) ומשחקים כמו לוטו, "מה שייך למה" וכדומה.
תודהאנונימי (פותח)
על קפלה חשבתי אבל אני עדיין לא מצאתי את זה ופזאלים הם אוהבים התאומים הגדולים הם בנים צבעי ידיים זה לא פרקטי כרגע ולוטו נקנה
תודה על כל ההצעות
ציור ע"י "מערוך"אנונימי (פותח)אחרונה
דבר חדש שלמדתי ואשמח אם יעזור לך.
החומרים : גליל נייר כסף גמור,חוט צמר,דף נייר גדול,צבעי גואש,מכחול.
אופן הפעילות : ללפף על הגליל חוט צמר בכל מיני צורות ולהשאיר את הקצוות ריקות. למרוח צבע גואש על הגליל המיוחד ו"לרדד" על הדף בדרך שמרדדים בצק והפלא ופלא ייצא ציור מיוחד שעם הרבה דמיון ויצירתיות אפשר להכין יצירות מיוחדות צבעוניות ומעניינות.
אפשר במקום חוט צמר להשתמש עם בדים ממרקמים שונים,קרטון גלילי וכו'
שיהיה בהצלחה
ענת
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך