הגבלת ילדיםאנונימי (פותח)

האם זה נכון להגביל ילדים במשחקי מחשב או בצפיה בטלויזיה? האם טוב יותר לתת לילד להחליט לבד מה טוב לו ?

ואם להגביל כיצד? בשיתוף,בהנחתה וכו'?

איזו שאלה??זמן אם
בטח להגביל! את עושה טובה ענקית לילד בזה שאת מגבילה אותו.
לשתף את הילד בכך זה תמיד טוב, אבל בתנאי שברור שהמילה האחרונה היא שלך.
אחרי שהם לא יוכלו לבלות כל היום מול המחשב והטלוויזיה הם יגלו כל כך הרבה דברים. פעילויות יצירה, ספרים, בישול..
תעשי טובה גדולה לילדים שלך, ואל תתני לו "להחליט לבד מה טוב לו" בשביל זה יש לו אמא. (בין השאר)
גם אני חושבת שצריך להגביל ילדים בכאלה דבריםשובל אור
כי זה גיל שעדיין אין את האבחנה בין 'טוב ורע', דהיינו הם לא יודעים להגביל את עצמם ולהחליט מתי הגיע הזמן לעצור.

השאלה היא עד איזה גיל צריך להגביל?
האם ילד בן 14 גם נכלל הקבוצת גיל זו? האם ילד בן 18 גם? זו השאלה..
הגבלת ילדיםאנונימי (פותח)אחרונה
בכל גיל ילד צריך את ההגבלה רק הדרך משתנה עם הגיל. כי כמו שאומרים "ילד בלי גבולות הוא ילד מסכן" ולזה שמעתי הסבר יפה ומעניין אם נעמיד ילד על גג בנין גבוה ללא מעקה מסביב הילד לא יזוז מפני שהוא יפחד ליפול ואם נשים מעקה מסביב הילד ירוץ וישחק, מה שמחזק את מה שנאמר קודם ילד עם גבולות גדל להיות ילד עם ביטחון עצמי ואילו ילד בלי גבולות ייתכן ויגדל לילד ללא ביטחון וכו'......ולכן לעיתים גם "ילד" בן ארבעים צריכים ההורים לעשות לו גבולות בנושאים מסויימים
ענת
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך