מישהי מאמונה יכולה להגיד לי בבקשהאנונימי (פותח)

מהם הגדרת שעות העבודה של המעונות שלכם?

האם זה משנה באיזה מעון הילד נמצא

אם אני רוצה שישמרו עליו עוד שעה האם אפשרי?

למגודל שלוםאנונימי (פותח)
השאלה שלך מאד כוללנית. באמונה קיימים מעונות עם צרכים שונים לדוגמא יש מעון הפועל מהשעה 7:00 עד השעה 16:00 ויש מעונות שפועלים בין השעות 7:00 עד השעה 19:00 אם תהיה יותר ספציפי אולי אוכל לעזור לך.
ענת
הבן שלי במעון שעובד עד 16:00אנונימי (פותח)
ואני מסיים לעבוד רק בשעה הזאת ולוקח לי חצי שעה נסיעה למעון, למה לא כל מעון עובד עד 17:00?
האם יש אפשרות לאיזשהו הסדר/תוספת תשלום?
לפי הצורךאנונימי (פותח)אחרונה
קיימת אפשרות של פתיחת מעון עד השעה 17:00 בתוספת תשלום כמובן . אך זה תלוי במס' הדרישות באותו מעון. חבל שלא ביררת עם המנהלת כבר ברישום מה לגבי שעת סיום המעון.בכל מקרה תנסה אולי תוכל להעזר באחת האימהות שתהיה מוכנה לשמור על ילדך אחרי שעות הלימודים וכך לא תהיה לחוץ בחזרה הביתה.אולי תשתף את המנהלת בקושי שלך ואולי תוכל לעזור לך בעניין.
בהצלחה,ענת
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך