יש לי ילדה בת תשע וחצי..זמן אם
שהדבר העיקרי שמניע אותה הוא הרצון למצוא חן בעיני. אני מרגישיה שהרבה מהאישיות שלה לא באה לידי ביטוי כי היא כל הזמן חושבת מה היא תעשה כדי שאני אהיה מרוצה. למשל היא בוחרת בגדים שהיא יודעת שאני אוהב, כנ"ל נעליים, כנ"ל עיסוק בשעות הפנאי וכן דעותיה בנושאים שונים , היא תמיד תאמר דברים שהיא חושבת שאהיה מרוצה מהם. נראה לי שהיא אפילו לא מנסה לחשוב באופן אחר.  מה לעשות?
הרצון לרצותאנונימי (פותח)
אמא יקרה
המצב שאת מתארת אינו מצב טבעי ורגיל כמו שאת מבינה . הייתי מייעצת לך לשתף את יועצת בי"ס או לקבל ייעוץ באופן פרטי בנושא מאחר ולדעתי הילדה מאותת לך משהו ואינך מצליחה להבין אותה וחבל
בהצלחה ענת
יש לי ילדה בת תשע וחציאנונימי (פותח)
יכול להיות שהיא בשלב של הערצה שלך וזה יעבור?
לתת לה להתבשלאנונימי (פותח)אחרונה
יש הרבה דברים שאנו נלחצים ואחרי זמן הם משתנים.
גם אם היא בשלב הערצה אולי הפיתרון לשמוח אליה(ולא להילחץ ולשדר לחץ) לעודד אותה בטוב שיש בה. אם היא מחכה אותך אז מה היא קטנה, אולי אפילו זה טוב היא רואה אותך בתור דבר חיובי שכדאי לחכות.
שיהיה טוב
לדבר איתה דוגרי על הענין.פועה
מצד אחד לא לעשות מזה עסק, לומר בפשטות: אני מאד מעונינת לדעת מה את אוהבת, מה את חושבת,מה הן דעותייך,,,, אני מרוצה ממך גם אם את חושבת ואוהבת שונה ממני.
הכי חשוב נחת רוחאנונימי (פותח)
בהצלחה זה מתסכל
רעיונות כדי שהיא גם תעריך את עצמהאנונימי (פותח)
כפי שאת יודעת ומרגישה, כל אדם חייב להרגיש את הנשמה שלו. האם היא בוחרת לעצמה חוגים? בוחרת מה לבשל לפעמים? בוחרת את הטיול המשפחתי? ואחר כך רצוי שלפעמים היא תקבל תגובות כולל "זה לא היה לטעמי, אבל אין לי בעיה שלפעמים שיהיו דברים שאינם לטעמי ואחרים נהנים"...
אולי אפשר לנסות את הנוסחה הזאת בינך לבין בעלך לפעמים - להראות שחלק מלשמח את בעלך זה לשמח את עמצך, ולכן לפעמים את מבשלת משהו שהוא לא אוהב , ואין לו שום בעיה עם זה, אדרבה, הוא שמח שהואלא מגביל אותך.
אולי כדאי גם לתת לה לקחת יום חופשי מבית הספר ולעשות מה שמתחשק לה, להראות שיש כללים שאפשר לעבור עליהם (אבל עם חגורת בטיחות ברכב בלי לפגוע במעמד בעיני אמא או המורה.
המון הצלחה

לדעתי בידייך השינויאנונימי (פותח)
תני לה להחליט ולבחור לבדלכי איתה לקנות לה בגדים חדשים, ותני לה לבחור ולהחליט אני יודעת שבהתחלה היא תנסה למצוא את טעמך אבל תתעקשי לא להביע עמדה ודעה ואפילו לא במבט, כמובן בגבולות הצניעות

לכי איתה אפילו לקניות לבית ותני לה דברים לביחור ולהחליט לבד, שתשים לבד נאמר 10 עגבניות בשקית תראי מה נחשב טוב בעגבניה והשאר תסמכי עליה וכשתבוא לקבל את אישורך אל תתני תגידי לה אני סומכת עליך במאה אחוז ואני בטחה שזו עגבניה טובה, שתבחר ותחליט לבד
וכמובן שהיחס שלך לבחירה הסופית שלה צריכה להיות אוהדת ושמחה ובתור התחלה אפילו לא רצוי לתקן טעויות כי אז היא שוב חוזרת להחליט ולהרגיש שווה דרכך.

תני לה הזדמנויות רבות ככל האפשר להראות לה שאת מרוצה ממנה ממה שהיא ולא בגלל שהיא עושה מעשים כדי למצוא חן בעיניך

תראי לה שאת אוהבת את הטעם האישי שלה כי הוא שווה ונפלא

בניגוד לזוגיות שבו אפשר להביע את חוסר שביעות רצונך מהטעם של השני, פה לעניות דעתי הילדה צריכה לעבור שיקום באני שלה ובהעדפות שלה
היא חוששת מבחירות והעדפות אישיות כדי למצוא חן בעיניך, וזה ממש ממש לא טוב לאבד את האני שלה, את בטח לא רוצה שהיא תחפש תמיד לרצות את העולם.

חשוב חשוב לחזק בה את הביטחון העצמי תני לה לעזור לך להחליט מה להכין לארוחת ערב לארוחת שבת, חפשעי את דעתה האישית ותתחשבי בה באמת, זאת אומרת אם היא בחרה מלווח לארוחת ערב הגם זה לא בריא כאוכל אבל אני כן הייתי מכינה כדי להראות לה שאת אכן מתחשבת בבחירתה האישית ומחשיבה אותה ביותר, אחרי שבוע הייתי מציינת בפניה שאולי כדאי לגוון ולשוחח על חשיבות הבריאות באוכל אבל כעצה ועדין לתת לה לבחור.

בקיצור אחרי שכתבתי כ"כ הרבה נראה לי הבנת את הרעיון המרכזי
בהצלחה.
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך