חמשו"ש דחוףף כנסוווסאפיר

הבנתי שיש יום חמישי=שישי-שבת הבא מין סמינריון כזה בכוכב יעקב..

המדריכות של בת ים וראשון יש להם אולפיזמון וכנראה נבוא ביום שישי ..

אם אפשר לקבל פרטים..=/

וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי קו שמגיע למקום הזה ואני לא מתכוונת לקחת טרמפים..ואיך חוזרים במוצ"ש? זה רק לבנות?!

תודה רבה מראש =]

הנה פרטים:רעות =)
הנה פחות או יותר פרטים שכתוב בפלייר שקיבלנו מההנא"ר:
ביום חמישי-מוצ"ש יש "חמשוש הכשרה וגיבוש למדריכות התנועה בפועל". פרשת "בא", ו'-ח' שבט, באולפנת "צביה" בכוכב יעקב.
קו 143 יוצא מהתחנה מרכזית בי-ם בשעות 15:45, 16:15 יורדים בתחנה ראשונה בכוכב יעקב. הסעה - חזור מאורגנת במוצ"ש, בהתאם למספר הנרשמות.

(את יכולה פשוט לשאול את הקומונרית שלך על פרטים נוספים.)
יש כמה אפשרויות..רותם
יש קו 143 לתל ציון שעובר בכוכב יעקב (תל ציון צמוד לכוכב יעקב) שעולה רק 3.80 ויש קו נוסף 179 (נראה לי) שהוא לפסגות ולפעמים וצריך לבדוק מדויק עובר דרך כוכב יעקב.
את לא חייבת לבדוק באינטרנט לפעמים בטלפון זה יותר מעודכן.

תהנו מלא!!!
לא שפויים!!סאפיר
אני לא יכולה להגיע אתם לא נורמליים הכל שם כפרים של ערבים זה ליד רמאללה ...
אין מצב שאני מגיעה לחור כזה..סורי תעשו את זה במקום בארץ...זה התנחלות =/
ילדונת איפה חונכת?אנונימי (פותח)
תגידי איפה חונכת? לא גדלת על ערכיים של התנועה?
כנראה יש איזה פנצ'ר עם העברת מסרים בתנועה תגידי את זה בשמי בסמינריון.
מזה אני מסיקה שאת כנראה גרה בעיר הגדולה זאת אומרת את לא גרה במקום וסיבבך חיים הימח שמם האלה אלה את גרה בתוכם, איתם, נוסעת איתם באוטובוסים פנימיים אז הופללה חבובה הנה לך בשורה הערבים לא רק רוצחים ופוגעים במתנחלים מטרתם הינה להשמיד להרוג ולאבד את כולנו מטף ועד זקן לא משנה איפה אתה.
ומטרתנו היא לכבוש את הארץ וזאת נעשה ע"י לישבה לא רק בערים אלא בהכללללללללללללל.ממש חבל שאת פוחדת ללכת למקומות שהתחזוקה בהם הכי הכרחית.חוץ מזה שהאוטובוס שאת נוסעת בו הוא מוגן ירי (בטח שזה לא מעודד אותך כי את רגילה לזה שערבים מתפוצצים בתוך האוטובוס).
סתם נקודה למחשבה!
אני עדין לא יכולה לבוא..סאפיר
טובל'ה אני מאוד מצטערת..
אבללל לסוע באוטובוס ממוגן ירי? אמאלה? את שומעת את עצמך??..
זה כפרים של ערבים..!!
אני מאוד מצטערת המצב הביטחוני לא כ"כ מאפשר לסוע למקומות כאלה
צריך להתחשב מינימום בערך של בני אדם..
אנשים חיים שם יופי כל הכבוד להם זה מסירות נפש אבל אני לא מגיעה למקומות כאלו..וההורים שלי לא יתנו לי לסוע בטרמפים או למקומות כאלו שמעבר לקו הירוק..
זאת התנחלות!! אני לא באה החיים שלי זאת סיבה מספיק טובה כדי לא להתקרב לשם..סוריי =/ מינימום של התחשבות...
אני ממש מסכימה עם טובה(ג)אנונימי (פותח)
בס"ד

אם אנחנו לא נבוא ונלחם על הארץ בקרוב מאד (חס וחלילה) הארץ כבר לא תהיה בידנו... צריך לבוא ולהלחם בערבים האלה.. לא לפחד מהם... תחשבי על המנחלים שבאים ומתישבים שם וכל יוםכל שעה, יש להם את הערבים מסביבם. אבל, הם מישבים את ארץ ישראל. הם לא נותנים לערבים לגור שם. אני מאד מאד מעריכה אותם. ואני חושבת שכולם צריכים להעריך אותם. הערבים האלה רוצחים אותנו ואנחנו לא נתקפל ונברח!! אנחנו נילחם בהם!!! ונתישב בכל הארץ שלנו!! מה את חושבת, הארץ הקדושה שלנו באה ככה בקלות?! צריך להלחם עליה!!
איפה את חיה? בתוך קוביה ממתכת (מחשב, טלביזיה)?אנונימי (פותח)
איך זה שיש עשרות אלפי אנשים שמסוגלים לחיות במקומותאנונימי (פותח)
האלו? מה הם לא מפחדים על החיים שלהם?!
הם אולי מפחדים אבל מבינים את החשיבות העצומה של ארץ ישראל שלעומתה מתגמדים כל הפחדים האחרים. אנשים מקריבים את חייהם כדי שתהיה לנו שליטה מוחלטת במקום, ואת לא מסוגלת להגיע לחמשוש?
אני ממליצה לך בחום להגיע ולספוג אוירה מיוחדת במקום נהדר. אני לא מאמינה שיש מקומות עם אוירה נפלאה שכזו בעיר. במציאות של היום הרה יותר מסוכן לחיות בשדרות מאשר ביש"ע ואפילו שם חיים אנשים.
אני לא מאמינה שאת מדריכה בתנועת אריאל! איזה ערכים את מעבירה לחניכות שלך?
אהבת וישוב א"י הם מהעקרונות הבסיסיים של תנועת אריאל. איך אפשר להיות בתנועה בלי להאמין בזה.
אני לא אומרת שאת צריכה ליסוע בטרמפים אבל אם יש תחבורה מסודרת ומארגנים הסעות- איזה סיבה שבעולם יש שלא תגיעי?
את מבקשת התחשבות בחיים שלך- דבר שיכול לקרות לך בכל מקום אם ה' רק ירצה. אני מבקשת ממך התחשבות באנשים שחיים שם. בתור תושבת בית אל- זה פשוט מעליב. את נותנת הרגשה שכל מה שאנחנו עושים שם לא שווה כלום.לדעתי אם לא תגיעי ההפסד כולו שלך.
ודרך אגב- אני גם לא חושבת שצריך ממוגן ירי- אנחנו מראים לערבים שאנחנו מפחדים וזה מעודד אותם לפגוע בנו.
בתקווה שתשני את דעתך, תמר
את כותבת ברצינות??!!!הלל92
תצילו אותי ותגידו לי שזה ציני.... בקשה...

אני אדבר עם שכן שלך שישכנע אותך לבוא. חחח

בגלל זה בדיוק זה ממוגן יריהדר200
אבל סתכלי איך הרבה אנשים נוסעים שם כל יום וב"ה הם בסדר, ולך עוד יש אוטובוס ממוגן..
סאפיר כפרהמיכל הפג"זית
כוכב יעקב זה שתי דקות מירושלים...
אם אני לא טועה לא עוברים בכלל ליד כפרים ערביים.. (רק רואים את חיזמה אבל זה בערך חלק מירושלים...)
כך שאידאלים או לא- זה לא מסוכן... (נוסעים באוטובוסים ממוגנים בכל פעם שעוברים את הקו הירוק גם אפ זה לא ב--א-מ-ת מסוכן...)
הבונקרים הממונעים ("אוטובוס ממוגן")משה
הם הוראה של הצבא, הרבה פעמים בלי צורך אמיתי.
אני יוצאת...רק בגלל שבת ים גם באות איתי...סאפיר
אבל רציני צריך להביא שמיכות.?? איך אני יסחב עם זה?
קר שם? איזה קו יש מיושלים לכוכב יעקוב ? אגד?..
יויויאנונימי (פותח)אחרונה
תביאי שמיכה בכל מקום קר בלילה תאמיני לי שגם בבת ים אנשים אינם משתמשים בשמיכה לשם חימום בחורף!
ש"קש יותר קל לסחוב והוא מחמם!
קר כן קריר זה תלוי במזג אויר שמום שהוא משתנה כל יום נגיד אתמול ירד גשם כבד והיה קפוא לעומת זה היום היה יום חמים ונעיםוהשמועה אומרת שמחר ממש קיץ. הבנתוס??
וזה אגד!
תהני תלמדי תחכימי וכו
שבת שלום
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך