אלימות במעוןאנונימי (פותח)

אני אובדת עצות!!

בני בן שנתיים הולך מתחילת השנה למעון . בהתחלת השנה הוא ננשך מספר פעמים , כאשר פנינו לצוות הם אמרו שזה בטיפול ואכן זה עבר.

לאחר מכן הוא התחיל לחזור הביתה עם שריטות עמוקות  על הפנים, וליד העיניים. בהתחלה זה היה פעם  בשבוע לאחרונה זה כבר כמעט כל יום. נאמר לנו שזה קרה לו ע"י ילדים שונים ולא כתגובה להתגרות מצדו.

אני יודעת שמקרים כאלו קורים במעונות אך התדירות של זה נראה לי מוגזם ( כבר מעל ל- 15 פעמים ).

מנהלת המעון אומרת שזה בטיפול אך הוא ממשיך להגיע עם שריטות . 

מנגד זה נראה שהוא מאד אוהב ללכת למעון , והוא הולך לשם לרוב עם חיוך. ( הוא עוד לא מדבר אז זה קצת קשה לברר איתו מה באמת קורה)

האם  לפי דעתכם כדאי להחליף לו מסגרת ( עם כל הקשיים הכרוכים בכך) או אולי זה מפריע רק לנו כהורים ויכול להיות שזה לא מפריע לו כ"כ.

מוזראנונימי (פותח)
אני לא הייתי מחליפה אם הילד לא סובלפועה
אם הילד לא מתנגד ללכת למעון סימן שהוא לא סובל. כנראה שיש במעון הרבה דברים אחרים שהוא מאד נהנה מהם.
אלימות במעוןאנונימי (פותח)
אני בתור מטפלת של הגילאים האלה רוצה לומר לך שבתור אמא זה באמת לא נעים אבל צריך לברר דבר ראשון האם הילד שלך לא מדבר אז זה חלק מהתקשורת שלו עם הסביבה או להפך אם הילד השני לא מדבר אז כך הוא מתקשר וחשוב להגיד למנהלת את שם הילד שמרביץ מכיוון שיש אימהות שאיתן אפשר לדבר והם ידברו עם ילדיהם בהצלחה ברוריה
אלימות אכן?אנונימי (פותח)אחרונה
גיל שנתיים הוא גיל מעט בעייתי מאחר והילד רוצה לדבר אך לא תמיד מבינים אותו ולכן נושא הנשיכות סובב סביב גיל זה. איני רואה זאת כענין של אלימות אך יש צורך להמשיך ולדבר עם הצוות כמו שעשית כדי שישגיחו מעט יותר על בנך מפני שכמו שאני מבינה מדברייך הוא בפוקוס של נשכן הגן ואולי הצוות צריך לתת את הדעת לכך.
אין אפשרות למנוע לגמרי אך יש אפשרות להקל מעט ולהשתדל להשגיח יותר ולהעסיק את הנשכן
בהצלחה,
ענת
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך