בסיעתא דשמיא
מכתב שקבלתי באימל וחשבתי שיעניין אותכם-בת שאומרת את דעתה. (אסור?)
אחים יקרים שלי!
אני לא עברתי צבא ,אני לא הייתי לא בפינוי של הגוש ולא של עמונה ,אני אף פעם לא חסמתי כביש,אני אפילו לא התחלתי את החיים האמיתיים עדיין(או כמו שאתם אומרים "עדיין נוזל לי חלב מהפה")
אולי תגידו שאני תמימה ושאין לי ניסיון חיים ושכדי שאני יקשיב למבוגרים.
אבל אחרי שנה וקצת של הפינוי בגוש המצב רע ואני מקבלת את זה באהבה גדולה למרות הקושי שבדבר כי זה היה בחירתו של הקב"ה
אולי אתם עכשיו קוראים את זה ואומרים נוווו.. עוד ילדה דתייה שרוצה "שנפתח את העניים" אבל זה לא כוונת המכתב ,המכתב הזה רק בא להגיד לאחים, אחים שלי בלב בנשמה בדם .
שבלי נדר לא הפקיר אתכם בחיים, שלא אשנא אתכם ,ולא אקלל. אני לא יגיד הם אשמים כי אנחנו גוף אחד וברגע שאחד עשה טעות כולנו עשינו טעות ואולי, כן, עכשיו הדתיים יגידו "שכן אנחנו כן נלחמנו, כל הארץ הייתה כתומה", אבל לא שווה שכל הארץ תהיה כתומה ברגע שאנחנו אומרים לשון הרע!!!!
אני מבינה את הכעס,גם אני כועסת נורא,וזה תכונה שאי אפשר לשלוט עליה, מידת הכעס. אך הכעס שלי ואני מאמינה של עוד כמה אנשים הוא שונה, הכעס שלי הוא כעס רגעי של כמה דקות ,10-20 דקות, וזהו הלך הכעס, והאהבה שוב נכנסה בי .האהבה למדינה הזאת לעם הזה על כל פלגיו ואמונתו האהבה לתורה האהבה לחיילים הגיבורים שלי שבזכותם אני חיה כאן, נושמת כאן, משחקת כאן, ולומדת כאן.
המכתב הזה מדבר לכולם!!!לחילונים, דתיים יותר ופחות, חרידליניקים (חרדיים לאומים)ליטאים, חסידים, נחמנים, חבדניקים, ואפילו גם לנטואי קרטע.
רק תסתכלו על הרשימה הארוכה שכתובה 2 שורות למעלה ותבינו למה כל העצבות הזאת, למה המכתב הזה בכלל נכתב
למה במקום להגיד עם ישראל ,אני צריכה להתחיל לפרט 9 פלגים במדינה ואפילו יותר...למה אני לא יכולה להגיד מילה אחת, כמו פעם שרצו, להגיד את השם של העם שלנו בתורה אמרו בני ישראל. ולא כל השמות האלו. כולם היו שם אחד, גוף אחד, נשמה אחת.
למרות כל הקושי שרדנו 2000 שנות גלות שרדנו מצריים, כנענים, יוונים, רומאים, פרסים, נוצרים, גרמנים, ואז חזרנו לארץ והתחלנו לבנות אותה, ולא היה לנו כוח ממשי ולא כוח פיזי .לא היה טילים, לא היה מחשבים ,לא היה תקשורת, לא היה את כל זה. היה רק אמונה חזקה שזה הארץ שלי. זה הלאום שלי. זה החיים שלי. אין לי מקום אחר!!! יש רק אותי אותך ואת הקב"ה ורק ככה ניצחנו את הבריטים הטורקים ואת הערבים .....והנה שוב אנו בבעיה אך הבעיה הזאת יותר חמורה מכל הבעיות שיש ואתם יודעים למה?!כי עכשיו אין לנו כבר כל כך אחדות בעם וגם הארץ היא לא הכי שלמה.
כן אחים יקרים שלי יש לנו טילים יש מחשב יש תקשורת יש עיתונים או כמו שאפשר להגיד יש אם מי לדבר
אבל לא יודעת מה איתכם אני מרגישה שאין לי אם מי לדבר אני כותבת את זה ואני מאמינה שזה יגיע רק לחברים שלי ולמשפחה שלי אבל זה בחיים לא יגיע לאולמרט ולשם אני רוצה שזה יגיע לממשלה אני לא רוצה להגיד להם שהם לא בסדר..כן אולי אנחנו עשינו טעות...וכן, זה אני אומרת בכוונה "אנחנו" כי כהה זה היה בתורה ,וככה זה צריך להיות!!! וזה מבחינתי ימשיך תמיד להיות אנחנו .אני רק רוצה להגיד שזה אני. ילדה בת 14 בלי ניסיון חיים שרק רוצה לחיות בשקט שלא תיראה כל היום חדשות רעות ,אלה טובות שתוכל ללכת לסניף שלה בבנ"ע בלי שההורים לא יסכימו כי יש גנבים יש אנסים יש מחבלים שהפלאפון שלי לא יהיה רק (מבחינת ההורים שלי) "למצב חירום" ,"אם יקרה משהו" אלה פשוטו כמשמעו שידברו בוא דברים טובים אני לא רוצה שההודעות שלי יהיו להתפלל על פלוני בן פלוני חייל בצה"ל שנהרג אני לא רוצה לשמוע ביום בהיר אחד שחייל שבלבנון נרצח ושאני מכירה אותו ולהתחיל לבכות !!!!!!!!!!דיייי נמאס לי כבר. כן זהו דרכו של עולם אני יודעת, אני לא כל כך תמימה אני יודעת שאנשים מתים אבל השאלה למה ?!האם הם מתים מזקנה?! הם מתים משעמום?!הם מתים ממחלה?!או שהם נהרגים בתאונות דרכים?!נהרגים בפיגועים?!נהרגים בצבא?!נהרגים בני 20 שלא הקימו עדיין משפחה וילדים?!
אולי המכתב נראה כמו מכתב של תסכול של ייאוש אבל אני חזקה "יש בי אהבה והיא תנצח" אהבה לכולנו כל עם ישראל לארץ לתורה ולקב"ה.
ואני יודעת שזה לא יגיע לדרג מדיני גבוה אבל מספיק לי שזה יגיע למשפחה שכולה ולא משנה מאיזה סיבה שיגיע לחייל שלנו חייל כל כך אמיץ וצדיק.
אני לא אומרת במכתב אם חלקכם הבנתם את זה ככה, שבוא נעזוב את המדינה, ונחיה חיים שקטים. לא אני ימות על המדינה הזאת!!!
אני ימסור את נפשי בעדה...."אין לי ארץ אחרת" זה כבר לא שיר מבחינתי זה כבר דרך חיים...אני מוכנה להלחם עלייה עד טיפת הדם האחרונה! עד גרגיר החול האחרו!ן כי "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עומקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי..."יכולנו להמשיך להיות בחו"ל אך אבות אבותינו ידעו שבכל מקום שנהיה לא ירצו אותנו ותאמינו לי שהיינו בכל מקום בעולם כבר ובכל מקום בעולם התנכלו אלינו עד שהגענו לארץ הקדושה המובטחת לא"י ורק פה חיינו בשקט יחסי למרות הפיגועים המוות הדם. יש לנו צבא חזק, ממשלה חזקה, עם אחד בלב אחד!וזה מה שחשוב....
אוקיי ברגע זה נגמר מה שיש לי להגיד אמרתי את הכל !!!
אחים יקרים שלי אני שלכם תמיד!!!!!
אוהבת הכי שבעולם...אחותכם בדם בגוף ובנשמה