העברנו אותו למעון אחראנונימי (פותח)

בחודש האחרון הוא כבר הפסיק לחייך וכל הזמן היה מנסה לברוח מהגן במשך היום.

כמו כן לא דובר על ילד אחד שתקף אותו , אלא על מספר ילדים.

העברנו אותו למעון אחר , וראו איזה פלא , כבר שבוע שהוא חזר לי ללא שריטה כלשהי.

אהובה יקרהאנונימי (פותח)
אני שמחה שמצאת את הפיתרון הטוב ביותר לבנך אך להמשך חייו אני מקווה שלא תראי את עצמך כפותרת פיתרונות לבנך הקטן אלא נותנת לו כלים להתמודדות עם החיים למרות גילו הצעיר את צריכה להאמין בו ולתת לו גם את האפשרות להאמין ביכולות של עצמו ולא לפתור לו כל בעיה בכך שפשוט עוברים לגן אחר,בית-ספר אחר וכו'.
נכון שכאמא זה כואב מאד אך החיים האמיתיים כואבים יותר וילד צריך לדעת וללמוד לפתור בעיות לבד . מעניין איך הגיב הצוות.
הילד אמנם ללא סריטות ונשיכות,אך מצב רוחו?
צריך לחשוב עם ילדים ולא רק לפעול מכיוון הרגש.
אני מקווה שתהיה לו שנה נפלאה וגם לך
ענת.
"חישול ילדים"אנונימי (פותח)
אני לא מסכימה עם הגישה שלך. לשלוח ילד שהוא בן פחות משנתיים לסביבה שכזו זה פשוט סכנה. זה נכון שבגיל הזה זה טבעי שדברים כאלו יקרו , אך הכל תלוי במינונים , אם פעם בתקופה הוא היה חוזר כך הביתה זה לא היה כ"כ מפריע לי. הבעיה שלא היה שבוע שהוא חזר ללא סימנים על גופו - במשך מספר חודשים. לעיתים אפילו מספר פעמים בשבוע והיה אפילו שבוע אחד שבכל יום . אין לי תרעומת על המטפלות - כי הם מאד השתדלו שזה לא יקרה. לפי דעתי האשמה היא בתקנים המגוחכים וב"חסכון" הכספי שהמעונות כפופים אליהם.בקבוצה שלו היו 23 ילדים שהתחילו את השנה בגילאי 1.5-2 ועליהם היו 2 מטפלות. ברגע שאחת הלכה להחליף למישהו חיתול , נשארה מטפלת אחת על 22 ילדים.אז לא פלא שראינו מראות קשים במעון - לדוגמא - ילד אחד פשוט יושב על ילדה ששוכבת על הרצפה ומכה אותה , בעוד שכמובן אף אחד מהמטפלות לא שמה לב, ילד אחד גורר ילד אחר בשערות על הרצפה , ויש עוד ועוד דוגמאות. אם יש לך ילד בסביבות גיל שנתיים בבית, את בטח יודעת איך צריך 7 עיניים בכל רגע , בכדי שלא יאונה לו רע. הילד שלי בעקבות מה שהיה לו במעון באמת "למד" איך להתמודד עם זה , והוא היה מגיע הביתה ומרביץ לאחים שלו .
הילד שעבראנונימי (פותח)אחרונה
חבל שזה מה שהבנת מדברי. כוונתי היתה בענין של פתירת דילמות במקומו,ברור שאם זה משהו חריג כמו שאת מציינת בתור אם את חייבת לקחת החלטה מה שטוב ביותר לבנך . בנוגע לתקנים במעונות את מאד צודקת שהם לא מספיקים איני יודעת באיזה מעון למד בנך אך התקן שציינת לקוי בגילאים האלה על כל עשרה ילדים מטפלת שגם זה דרוש טיפול. אך קול ההורים צריך להישמע לכיוון משרד התמ"ת שהרי הם קובעים את התקנים. אני מאמינה שבמהלך השנים יחולו שינויים בתקנים רק שזה לוקח זמן.
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך