לא.. אני לא אכתוב כאן כמה זמן אנו מבזבזים בישיבה התיכונית(והרבה) ואני לא אכתוב איך זה להיות בחתונה של מישהו מתורת החיים ולא לאכול כלום(חשש לגזל)
אני דווקא אכתוב על מקרה מחונן שקרה לי ביום השני לשבו"ש, וכך היה מעשה: 'בין שיעור שינה לדף היומי ירדתי לפינת הקפה שמתחת לבית המדרש, וליד המדרגות יש לוח שעם ועל הלוח שעם היתה תלויה מודעה, שחציה היה מוסתר ע"י מודעה אחרת, קיצר על המודעה החצי מוסתר היה כתוב בזו הלשון: "תנועת ארי\(פה היה מוסתר) תנועה תורנית לאומ\" כשראיתי זאת ישר הסרתי את המודעה המסתירה וקראתי את המודעה בשלמותה: "דרושים תנועת אריאל, תנועת נוער תורנית לאומית מחפשת כותבים לחוברות הדרכה" לאחר שכל חושי החדגומאטיות שלי נרגעו הרהרתי וחשבתי דווקא על המיקום של המודעה, לא הכוונה לא ליד פינת הקפה אלא הישוב ישוב יד בנימין לאחר הגירוש פעל שם סניף אריאל(נוו"ד) שהפך לעזרא
לאחר ששאלתי כמה מחברי תנועתינו למה לא שמרו על סניף ד-בנימין כסניף של אריאל הפתעתי לגלות שהיו אריאלניקים שתמכו ל"ע בצעד המר והנמהר הזה
שאלתי היא: ממתי נעשינו התנועה הכי גדולה, שיש לנו את הזכו לוותר על סניפים?! שמישהו יסביר לי!! במיוחד לאור העובדה שכמה פעמים נגשו אלי חניכים מעזרא יד-בנימין ושאלו אותי מאיפה אני(כמובן שהיתי עם חולצת סניף) ושהשבתי מסניף ראשל"צ תגובתם היתה כמו של כל מי שלא שמע על סניף ראשל"צ: "אין אריאל בראשל"צ" באותו רגע עמדו לי דמעות בעיניים ונשמתי זעקה בתוכי "בראשל"צ אין אריאל?!!? ביד-בנימין אין אריאל!!!" (בלי להזכיר את העובדה שראיתי ילדים מעזרא יד-בנימין הולכים עם חולצות סניף של אריאל