--------מנהלים, אשמח אם תוכלו לעגן, חשוב לי שזה ישאר כמה שיותר זמן פה---------
בעזרת ה'
"...לעד חיה בלבבנו, האמונה הנאמנה,
לשוב אל ארץ קודשנו, עיר בה דוד חנה...
תורת חיים חמדתנו, מפי עליון ניתנה,
נצח היא נחלתנו, ממדבר מתנה..."
לכל אחד מאיתנו, איפה שהוא לא נמצא, יש צביטה קטנה בלב כששומעים את המנגינה הזאת.. כי יש דברים שנשארים תמיד בפנים.
כששואלים בוגר ממוצע של התנועה, הוא תמיד היה רוצה לעזור, אבל הוא לא יודע מה צריך, ולא תמיד יכול, או שלל אמירות מוכרות אחרות.
אומנם כבר איננו חניכים בתנועה, אבל להיות בוגר של תנועת אריאל זה ללכת עם ה 'אני מאמין'ף זה לדעת תמיד שאני יכול לשנות.
"תורת חיים בעוז" זה לא סתם סיסמא, זה דרך חיים גם כשפושטים את החולצתנועה.
אמר לנו בוגר אחד: "לפעמים אני שומע כל מיני דיבורים על "חבריא ג´" או על "תנועת בוגרים", ואני לא כל כך מבין למה זה נחוץ ואיפה זה אמור להיכנס בתוך החיים שלי.."
אנחנו לא חושבים שכבוגרי התנועה אנחנו אמורים להרגיש כמו חניכים, וגם לא להתגייס לחודשים ארוכים של פעילות, אבל לכל אחד מאיתנו יש משהו שהוא היה שמח לתרום בו, לכל אחד יש יום יומיים שבדיוק מסתדרים לו, הבעיה היא שאנחנו לא תמיד מעודכנים במה שקורה יום יום בתנועה, וחבל, אם הייתי יודע, דווקא הייתי שמח לבוא',
אחד הדברים המאפיינים את התנועה שלנו היא בוגרים מצוינים, פעילים מאוד, יוזמים ומארגנים.. אבל לרוב- במסגרות אחרות..
בכל מסגרת התנדבותית שקמה בשנים האחרונות- מטה הנוער, מועצת יש"ע, נוער לפיד, נוער למען ארץ ישראל, יהודי לא מגרש יהודי ואפילו 'גרעיני נחשון' אחוז בוגרי התנועה הוא גדול מאוד ומשמעותי..
אבל רק במקום אחד לא מרבים לראותם, בתנועה שלנו..
זה אומנם אחד מהדברים האבסורדיים, אך בוגרי התנועה מגיעים לכל מקום, פרט לתנועה עצמה. קולמוסים נשברו במחשבה אודות המניע לכך, ומעבר לכך המון כבר חשבו מה ניתן לעשות עם זה, ומכאן הגיע הרעיון שלנו.
אז חשבנו הרבה, והחלטנו לפתוח רשימת תפוצה- של בוגרי תנועת אריאל.
מה זה אומר?
כל אחד מעביר לנו את המספר פלאפון שלו, וגם את האיימל(אם קיים), לפני כל מפעל בתנועה, לפני כל פעילות נשלח הודעת עדכון של הצרכים, ומי שיוכל פונה אלינו ומטה כתף לעזרה..
ובכלל, תזכרו תמיד שהדלת פתוחה, שהתנועה היא דבר ראשון של כולנו, שלכל אחד מאיתנו יש זכות לשנות ולעשות, וצריך עזרה- תמיד יש דברים שיכולים להעשות ואין מי שיעשה, אפילו שעתיים, אפילו ערב אחד, אם כל אחד מאיתנו יתגייס אפילו לצעד קטן התנועה, אי"ה, תרוץ קדימה.
אז שנזכה לראות במהרה בבנין אריאל ושנצליח לתקן עולם, כל אחד מאיתנו, בכל מקום שהוא נמצא.
נשמח אם תעזרו לנו ותפיצו את המכתב הזה לכמה שיותר חברים שלכם, ובעז"ה נזכה לחבר חזרה את בוגרי התנועה לפעילות התנועה ולהתקדם יחדיו קדימה.
בציפיה לבנין אריאל במהרה,
בעז"ה ובהשתדלותנו.
ליצירת קשר או לכל שאלה
פלאפון- 0524295123
איימל- btariel@gmail.com
טעמה הנקין
קומנרית נווה-דקלים תובב"א.