אריאל- זה כן לצעוק הפרדה!!-אנחנו דוסים!!אנונימי (פותח)

כעיכרון עזרא מעורב

בני עקעבע כנ"ל

אריאל-------- נ-פ-ר-ד!!!
כן אני מסכימה שלא צריך להיות מרובעים....אבל כן אנחנו דוסים(לא כולם) והתנועה הזו באה להגיד אנחנו דוסים גאים!! דוס זה לא אומר כלום נכון יש המון "צדיקים" באריאל וז סתם חיצוני אריאל נפרד....

אבל כן אנחנו תנועה שבאה להפריד את הבעיה הקשה הזו.

אז אני לא אומרת מרובעים אבל אריאליקיות זה כן לצעוק: אנחנו באים להפריד- משהתנועות האחרות נכשלות בזה,אנחנו צועקים גאים להיות דוסים כיזו לא בושה!!!!

כמה דברים:פלפלתי
א. נראה לי שהתגובה שלך קצת ברחה והיתה צריכה להשתרשר לשירשור ההוא שפתחת..

ב. לא נכון. מטרת התנועה היא לא לצעוק על הפרדה. כי לא הקימו אותה כדי לייצר הפרדה. הקימו אותה כדי לממש את תורת חיים בעוז. ותורת חיים בעוז זה לא רק הפרדה. זו טעות גדולה שנופלים בה הרבה אריאלניקים. זה פשוט לא נכון!
חלק מזה זה הפרדה. לא הכל. זה משהו נספח, יחסית טפל שהפכו אותו לציר עיקרי. טפשות לדעתי.
נכון... אבלאנונימי (פותח)
לאריאל יש הרבה אידיאלים והקטע של תורת חיים בעז בא רק בכמה שנים האחרונות... אבל איך היא התחילה היא פרשה מבני עקיבא רק בגלל המעורבות ולכן אנו צריכים לעמוד על המעורבות....נכון שיש עוד אידיאלים אבל תחלס גם האידיאלים של בני עקיבא הם צודקים....
זה נכון, אבל זה אחד מיני רבים.פלפלתי
ולא אחד בשביל כולם.

ההבדל הקטן.
תקשיבו....ארטיק
זה לא שכל האידיילים של התנועה זה רק להפריד כל החיים... נכון זה אידיאל .. אבל זה ממש לא הכל!!!! ניראה לי שקצת ניסחפנו... עכשו כשאומרים "אריאל" מה ישר עולה לכם בראש? הפרדה.. נכון? וזה ממש לא כל העניין של אריאל והדבר היחיד שחשוב לנו! ושלא תבינו אותי לא נכון.. אני לא אומרת שזה לא חשוב להיות ניפרדים! זה פשוט שזה לא והאדיל היחיד של התנועה...אני לא יודעת על אחרים אבל אני אישית אריאלניקית גאה ... ואם לא הייתי גאה בזה לא הייתי אריאלניקית!!!!!!!!!!!!!!!
משחק חדש...אנונימי (פותח)
יש לי רעיון למשחק חדש... במקום "כן לא שחור לבן" תשחקו עם המילים "בני עקיבא, אריאל, אידיאלים והפרדה...
אין פעם אחת שנכנסתי לפה והנושא הפלצני הזה לא עלה... די כבר!!! תפסיקו!!! אין לכם מה לכתוב??? אז תסתמו!!! אמר כבר החכם מכל אדם "והמשכיל ידום בעת ההיא" וכן נא' "גם אויל מחריש לחכם יחשב", ובדברי המשנה נא' בנושא הזה "סייג לחכמה שתיקה" וכן "ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה"... וכן על זה הדרך...
באמת... כל מה שהחבר'ה פה מסוגלים לכתוב זה על הנושא הזה... ואח"כ לקשקש שזה לא תנועת אריאל...
אז יש לי חידוש בשבילכם... לא התנועה קובעת לשם מה היא הוקמה אלא התוצאות בשטח... (וגם הנושאים הבוערים והמעניינים את חברי התנועה...) ואם הנושא היחיד שלא יורד מסדר יומושל הפורום הרשמי של תנועת אריאל עושה 24 שעות ביממה 317 (פחות שבתות וחגים...) ימים בשנה זה רק ההפרדה בתנועות הנוער אז כנראה שזאת הסחורה האחת והיחידה שלשמה קיימת תנועת אריאל...
אז טלו קורה מבין עיניכם ותפסיקו להתקשקש!!!!
והמשכיל בעת ההיא ידום.פלפלתי
יחי גדר ההפרדה!!

בשביל מה היא נוצרה אם לא בשביל אריאל?
לכל דבר יש תועלת בעולם..
עמישראלחיאנונימי (פותח)
נכון ולא ונכוןהאריאלניקהנאמן
וכמו שאמר הבריסקער ''צוועי דינים'' שני דינים

נכון שתנועת אריאל היא תנועה נפרדת (שזה דבר חשוב עיקרי ויסוד מיסודי התנועה) אך ההפרדה נובעת מהאידיאל הגדול של "תורת חיים בעוז!" מכיוון שאנחנו הנושאים את דגל התורה והקדושה ללא משוא פנים לאדם ולמצוות אלא הכל מבחינתינו כמקשה אחת שירדה מן השמים, זה גורם להפרדה (אצלנו גם לא ימצא העדפה של מצווה אחת על פני אחרת או ח"ו חיפוף ע"י התנועה ח"ו במצוות התורה כי כל התורה ירדה מן השמים ולא אנו נחליט מתי אפשר לוותר על קוצו של יוד ח"ו באחת ממצוות התורה)

תקשיבו .... אתם ברצינותארטיק
חושבים שלדון על אם זה ביזבוז זמן זה פחות ביזבוז זמן ...
מיצטערת ההודעה הקודמת שלי לא קשורה לכאן. אופס....ארטיקאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך