לכל החבריא ב' היקרים !
יש עליה לחומש ביום שני הבא ז' בניסן.
וכווווווווולם מגיעים . כן ,כן אני יודעת שאתם מנקים ואתם נמצאים עכשיו בין הסמרטוט למגב.
אבל יש עליה לחומש וזה ממש ממש חשוב ואני אסביר למה...
כרגע אנחנו נמצאים במצב שאנחנו לא יוכלים לתקן את חורבן גוש קטיף. אי אפשר לפרוץ לשם! השטחים נמצאים ברשות החמאס (ימ"ש) ואפילו לאזרחים ערבים הם לא נותנים להתקרב. וצה"ל בקושי מתקרב לגדר.
חומש בניגוד לגוש קטיף נמצאת בשליטת צה"ל! ואפשר להגיע לשם בכל דרך (ע"ע עליה לחומש בחנוכה.)
אם אנחנו רוצים להשיג משהו ונתעקש עליו נוכל לקבל אותו!!! לממשלת ישראל יש כמה אופציות: או ללכת איתנו ראש בראש או שהיא תנסה גישה פשרנית. אני מאמינה שבהתחלה היא תתנגד. אבל אחרי פעם ועוד פעם כבר ימאס לה לשלוח את הצבא ולצבא ימאס להתעמת איתנו . קחו למשל את הדוגמה של כביש 6 החרדים הפגינו בהתחלה הם חטפו קצת מכות אבל בסופו של דבר נאלצו מתכנני הכביש לשנות את טוואי הכביש. עוד נקודה הממשלה כרגע נמצאת בלחץ!!! הבושות שאחרי המלחמה, פרשיות השחיתות שמתגלות כל יום, החוסר אמון של העם בממשלה והרשימה עוד ארוכה... בקיצור לממשלה יש הרבה צרות! . זאת הזדמנות של ממש לעלות לחומש!!!
ביכולתנו כרגע להקים את חומש מחדש !!!! כמו שלסבסטיה עלו 7 פעמים ובסוף אלון מורה הוקמה ככה יהיה עם חומש!!!! נעלה עד שנוכל להתיישב!!!!
אחרי כמה פעמים ינתן לנו האישור ונקים את חומש בעז"ה!!!!!!!!!
בקיצור חבר'ה זה בידינו וכמובן בעזרת ה'.
אנחנו נעלה לחומש כמה פעמים עד שממשלת ישראל תכנע ותתן לנו את חומש בחזרה.
http://yeshanews.com/?id=54160 יש בקישור הזה קריאה של הרבנים לחזור לחומש וחתומים על זה רבנים כמו הרב דב ליאור שליט"א והרב אליקים לבנון שליט"א.
אני אשמח אם משהו יוכל לשלוח לי קישור עם כל הפרטים וההסעות לחומש מירושלים , רחובות וכד'.
בצפיה לביין אריאל (חומש וגוש קטיף)