תמונות מפוליןהאריאלניקהנאמן
פוליןיוכי
עבר עריכה על ידי יוכי בתאריך ו' ניסן תשס"ז 13:59
דבר ראשון ברוך השב לארץ הקודש. שבעז"ה לא תצטרך עוד לצאת מvtrץ לשום דבר...

דבר שני. משהו פה מפריע לי. אני באמת לא מבינה מה העניין של דגל של התנועה בפולין. באמת מעניין אותי, למה הבאת אותו אתך?
יו, אכזבה.שמעון
אני לא מבין בכלל למה לנסוע לפולין, אך אם כבר נוסעים לשם יש עניין לעשות "דווקא"- אתם ניסיתם לכבות את עם ישראל, לעצור את גאולת העולם, את בניין אריאל- והנה אנחנו, ממשיכים בגאון...
או ממשיכים בעז. מה שבא לכם...שמעון
סבבהיוכי
אני מסכימה שבאים בתור "דווקא" אבל למה לבוא בתור תנועת אריאל ולא סתם בתור עם ישראל?...
שני דבריםהאריאלניקהנאמן
א) קודם כל חבל שהתנועה בתור תנועה לא מוציאה מסעות לפולין

ב) בנוגע למה הלכתי עם דגלים של התנועה (יש תמונות גם עם הדגל הכחול) אני אמור לכתוב על זה משהו בט"ש
???הדרדק
מצטער אני לא חושב שהתנועה בתור תנועה צריכה להוציא מסעות לפולין. בנוסף אני מסכים עם שמעון שאני לא חושב שכלל צריכים לצאת לפולין (סתם הערה: אני לא חושב שהכרתי מישהו שהלך לכל הדברים ביד ושם- יש שם כל כך הרבה דברים שלא עוברים עליהם...)

דגל התנועה? מצטער על קיום החוצה יסגי שלי אבל למה צריכים ללכת עם דגל של התנועה? אה, שכחתי המדינה שלנו היא מדינת כפירה והדבר היחידי החיובי בה זה התנועה...
קודם כל אני וקידר יכולים להסביר למה צריךהאריאלניקהנאמן
לצאת

ובנוגע לדבר השני אכן זו התשובה שנתתי לישיבה שיצאה איתנו (קרנ"ש) שהמדינה זו מדינת כפירה וכו'
אם המדינה היא מדינת כפירההדרדק
היית יכול להישאר בפולין. אני מעדיף את א"י.

אתה יכול לנסות להסביר, אבל אני לא חושב שיש לי את הכח לדרוך על בית הקברות הנוראי הזה, האדמה החרוכה והמקוללת הזו שאבותי נשבעו לא לדרוך עליה שוב לעולם.
תשים לב המדינה היא מדינת כפירההאריאלניקהנאמן
לא הארץ!! הארץ היא קדושה, תלמדו להבדיל בין המדינה לארץ, הארץ לא נבראה בה' באייר תש"ח

אני יכול לנסות להסביר אבל אני לא אסביר כי אני לא יודע להסביר
אתה רוצה התפלספות?הדרדק
יש שלושה מושגים
ארץ. מדינה. ממשלה.
הארץ קיימת מבריאת העולם. המדינה מ-ה' אייר תש"ח הממשלה עוד לפני כן. (צריכים שנדע באילו מושגים אנחנו מדברים כדי שלא נתווכח על מושגים שונים כשאנחנו בעצם אומרים אותו דבר)
ארץ כולם מסכימים שהיא קדושה.
ממשלה כולם מסכימים שאינה בהכרח קדושה.
מדינה- השליטה במדינה ואשר נתנה לנו יציאה מעבדות העמים. להתיישבות במדינת ישראל אתה קורא כפירה? לשיטתך לגור ברשל"ץ זו עברה- הינך עובר על ברית שלוש השבועות. אני לא מצליח להבין את הראש. ומה קרא אחרי הגירוש מגוש קטיף ששינה הכל והגירוש מימית שלא שינה כלום? מצטער אני לא מצליח להבין את הראש הזה ואיך אפשר שלא לומר הלל ביום העצמאות.
אני מסכימה..הדר200
יפה מאודהאריאלניקהנאמן
המדינה דיברה בעבר בשם העם היהודי, מכייוון שהגוף(המדינה) הולך אחר הראש(הממשלה) המדינה הפסיקה(יכול להיות שאפילו בעל כרחה) לדבר בשם העם היהודי והחלה לדבר בשם העם ה'ישראלי'
????????הדרדק
אני די המום ממה שאתה אומר. לשיטתך בזמן שמלכי בית דוד היו רשעים אז המדינה זה דבר כפירתי?
מה זה משנה אם "היו צריה לראש" זה אומר שעצם קיום מדינה יהודית זה דבר רע?
אני מציע שתקרא ב"לנתיבות ישראל" להרצי"ה המאמר על א"י (אם אני לא טועה מאמר 12 הספר שלי בישיבה...)
מצטער על המשפט שאני אומר עכשיו אבל זה די דורש; לא האמנתי שיהיה אדם שילך לפולין יראה את כל מה שקרה שם ויאמר שהמדינה זה דבר רע, זה סיטרא אחרא. סורי.
וזה אחד החסרונות של ההתכתבות דרך האינטערחטאהאריאלניקהנאמן
שאי אפשר להסביר כלום בצורה הכי מובנת והכי טובה ובכ"ז אנסה והנה: האם אמרתי שהמדינה ביסודה זה דבר רע? האם אמרתי שהרעיון של מדינה יהודית מתוקנת זה דבר רע?! ח"ו! לא תשמע דבר כזה מפי
האם אמרתי שאני ח"ו מאמין ששלושת השבועות עדיין תופסות? ח"ו (איני מנסה להתגונן, אני מנסה להסביר את שיטתי שלא הוסברה כראוי)

המדינה היא כלי, כלי לטוב או לרע, אם יש לי כוס, אני יכול למלאות את הכוס הזאת ביין, ואני יכול למלאת את הכוס בבוץ(לא קפה) ברגע שהממשלה ממלאת את המדינה בבוץ עצם הקיום של המדינה מרחיק את הגאולה (כדברי הרבי הריי"צ) וברגע שהממשלה ממלאת את המדינה ביין אז המדינה מקרבת את הגאולה(כדברי הרבי שליט"א)
וכאן אפשר לשאול שאלה מה אם חצי מהכוס הוא יין וחצי בוץ? מה אז? על זה אני עונה שצריך לבדוק את המכלול הכללי של מעשי המדינה, ומכיוון שההסתכלות היא אינווידואלית ומשתנה בין אדם לאדם כך שהמסקנה תשתנה בין אדם לאדם, אך שוב אני אגיד את מה שאמרתי אך עדיין לא כתבתי פה: ההסתכלות שאני הולך לפיה היא ההסתכלות ההלכתית, מה שאומר מרן הרב עובדיה יוסף לעשות זה מה שאני עושה(חוץ משלושה דברים) אם אני אדע שמרן אומר הלל ביום העצמאות אני גם אגיד (זו הסיבה שאני אומר הלל ביום ירושלים)
אבליוכי
לפחות כשאתה יוצא לפולין הדגל ממש לא מייצג את המדינה אלא את העם היהודי, את התקומה שלנו ואת מה שהצלחנו לבנות פה היום, שלא היה פה בתקופה ההיא. אני חושבת שזו גאווה ללכת שם עם הדגל של מדינת ישראל ולהודות להקב"ה על מה שיש לנו פה היום, שאנחנו לא צריכים לסבול שואות כאלו.
אם את רוצה אתהאריאלניקהנאמן
יכולה לעיין באחד הט"שים שלפני שנה (אני חושב או של אב או של תמוז) שם כתב בוגר של סניף ראשל"צ קידר גאון למה ואיך זה כן קשור
יו, למה אתה כל כך בטוח?אנונימי (פותח)
עד שאתה לא עובר קורס כתיבה יוצרתף פיסוק, עברית תקינה ודעות נכונות, אני לא מבטיח לך פרסום בט"ש...
את שלושת הראשונים עדיין לא עברתי....האריאלניקהנאמן
ובמילא מי שמחליט זה עוזיה
פעור קטון ומסכון...אנונימי (פותח)
מי שמחליט מה נכנס ומה לא, זה אני. ולא עוזיה שמאז עלון תשרי התרפפ"ו לא קיבלתי ממנו דעות בכלל (וחוץ מדבר תורה, גימלים, דבר מערכת וחדר הדרכה הוא לא כותב כלום...) ולכן, כיוון שכך, עד שלא תכתוב כאן בפורום:"אני פנאט חסר בינה" או לפחות:"מדינת ישראל היא יסוד כסא ה' בעולם" ו"יחי אדוננו מורנו ורבנו תיאודור הרצל לעולם ועד" אין הרבה סיכוי ששמך יתנוסס מעל דפי העלון... (אפילו לא בחב"ב בפעולה, פשוט תשלח את חגי, זה היה הרבה יותר טוב כשהיית עסוק בלהניף דגלי תנועה ושלחת אותו במקומך...)
אתה מצחיק אתההאריאלניקהנאמן
אגב 'טל שמים' אני צריך עזרההאריאלניקהנאמן
בלכתוב על פולין לט"ש (פשוט יש כ"כ הרבה דברים שאני יכול לכתוב שאני לא מצליח לעשות סדר בבאלגן)
אגב...אנונימי (פותח)אחרונה
אני וחגי הסתכסכנו מעט, אז דבר איתי אתה. אתה מוכן כבר לקחת לו את הגרופ? (אם זה רומז לך על סיבת ההסתכסכות, זה לא היה אני...)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך