גרעין חב"בנים קם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
בע"ה ↑↓ ובהשתדלותנו גרעין חב"בנים התחיל לרוץ!!!

היה אחלה!!!

התכנסנו ב- 12:30 (תיאורטית, כרגיל. מעשית- עד 13:20) בהנא"ר קודשנו כדי לדון בפעילות של חב"בנים באריאל (או בחוסר הפעילות...) וכדי להחליט איך משנים את זה.

בהתחלה דיבר אריה דייויס מ'נוער למען א"י' על החשיבות האדירה של התיישבות בצירוף חיבור לשאר חלקי העם. היה אחלה, אבל היה מאוד כבד.(-;

בהמשך היתה שיחה נוספת של נריה אופן שדיבר על חשיבות עם ישראל והעניין לחזק עבודה עברית (אז אם יש איזה מישהו/י שרוצה לעזור ו/או להזמין אותו לשיחה יכול להיתקשר לטל'  1599-588-588 ולהשאיר הודעה)

אח"כ הוחלט ע"י נציגי הגרעין שלפני המליאה הקרובה (איסרו חג פסח) כל גרעין חב"בנים יגיע בשעה 12:00 לדיון (לא שעון אריאל).

כולם מצטרפים- לגרעין חב"בנים!

בישיבה הבאה נדון על איך יראה הגרעין ומה מטרתנו בתור גרעין חב"ב בנים בתנועת אריאל, ונתחיל בקבלת החלטות מעשיות. כולם מוזמנים.

תנאי קבלה:

1) אריאלניקיות בנשמה.

2) בנים בלבד!!!

3) מרץ, איכפתיות ולא יזיק קצת חוש הומור.

שכוייחיוכי
לכם על הפעילות והיזמה.

רק משהו אחד. יש במליאה עצמה זמן לדיונים של הגרעינים. אין סיבה לבוא לפני המליאה בשביל לעשות אתזה.
דיברנו על זהאנונימי (פותח)
והחלטנו שאנחנו לא משתתפים בדיונים של המליאה אנחנו ממשיכים את הישיבה שהופרעה ע"י הפאנל על התקשורת אנחנו מגיעים למליאה אך לא דנים בדיונים שלא קשורים אלינו לגרעין

אז הרשו לי לחדש...יוכי
הדיונים היחידים שיהיו במליאה זה הדיונים על הגרעינים...
הרשי לי לחדשאנונימי (פותח)
שלא אנחנו לא קשורים לשאר הגרעינים של הבנים (שבעצם לא קיימים וגם אם כן לא יוצא מהם כלום)
אנחנו דנים בדברים שקבענו לעצנו לדון עליהם ללא שום קשר לשאר הגרעינים וללא קשר למליאה אנחנו מכבדים את המליאה אנחנו אוהבים את המליאה אנחנו נקשיב לפאנל הזה, אך מיד לאחר מכן אנחנו נדון בדברים שבאמת חשובים לגרעין חב"בנים מי שרוצה להצטרף, תפאדל מי שלא יכול לדון לבד ובעצמו (במילא רוב מי שיגיעו יהיו בעצם הגרעיניסטים)
יותר גרוע ממניהדרדק
אני מרדתי במליאות אבל לא בזמן המליאות... עוד יתגעגעו אלי ;)
כל הכבוד! המון ב"הצלחה!מיכל פ
אין ספק, שיחקתם אותה. המשיכו כך!שמעון
בלי לפגוע, היה לכם מנין למנחה?...ה' מלך
"בזכותך" לאהאריאלניקהנאמן
סתאאם בהתחלה היה מניין אבל שניים נאלצו ללכתהאריאלניקהנאמן
באמצע
להזכירך דניאל, בסוף היה מניין והתפללנו.שמעון
אהה ואאללההאריאלניקהנאמן
זה מה שקורה שלא שמים לב לסובב אותך (או שפשוט נעשיתי סנילי במקצת)
אני מבין שהתפללת אתמולן בכונה רבה...ה' מלך
הכל בצחוק!אשריך!
כל מי שלא בא- הפסיד.ישי ויזנר
היה פג"זי ברמה (2 פג"זניקים(כבוד!!!)).

כל מי שרוצה מוזמן להצטרף אלינו. לא צריך להירשם- רק להגיע (פרטים בהודעה למעלה).

מיועד רק לאנשים שאיכפת להם מהמצב של חב"בנים בתנועה, ושמוכנים להשקיע כדי לשפר אותו. אנחנו רוצים להרים את חב"בנים ולהקים גרעין מגובש שפועל ואיכפת לו.
יישר כח לכל העוסקים במלאכה.עוזיה
כל הכבוד לאלו שטרחו להגיע, לאלו שאכפת להם, ושרוצים לפעול לקידום עם ישראל בעולם.
ולוואי וכל תוכניותיכם תצאנה לפועל.

רק רציתי להזכיר משהו קטן;
אני יודע שאני משבית שמחות ידוע, ואני חייב לעשות זאת שוב.
לפעמים חוזרים מישיבה כזאת מלאי מרץ ורוח, ואז ביומיום הכל מתמוסס.
אז חבר'ה, לא להעלם, לא לשקוע בשגרה - לזכור תמיד את המטרה ולהשאר עם הרוח שהיתה באותו רגע.
ולפעמים, עולים לנו חלומות גדולים, אך במציאות אנו נתקלים בקשיים רבים והחלום מתפוגג. אך על זה כותב הרב זצ"ל באורות התחיה;

"אם חלקים מהסתעפות חזיונותינו יתקטנו בהפגשם עם המציאות, בראשית דרכנו, אין בכך כל רע. המציאות אין לה כנפיים מהירים כמו לחיזיון."

אני מקווה שציטטתי נכון.. עלו והצליחו!

בברכת חזק ונתחזק,
עוזיה.
מודעה רבא למזכירוּת המליאהאנונימי (פותח)
ישיבת החב"ב תתקיים כסדרה שעתיים וחצי לפני ולאחר הפאנעל על התקשורת אין מטרתינו ח"ו וחלילה וחס לפגוע או לפגום ח"ו בקדושתה האדירה של המליאה ישיבת החב"ב אינה קשורה למליאה וזכותם המלאה של חברי הגרעין יצ"ו ויה"ו לקבוע תאריכים לישיבות החב"ב מתי שנוח לחברי הגרעין יצ"ו ויה"ו.
שוב, אין מטרתינו לפגוע במליאה פשוט אנו בגרעין חב"ב רואים צורך לתכנן דברים שלא קשורים דווקא למליאה ו\או להנא"ר הדבר היחיד שמנחה אותנו בפעילויותינו הוא האידיאל הק' של התנועה
"תורת חיים בעוז!!"

(ישיבת החב"ב לא תבוא ח"ו ע"ח המליאה או ח"ו במקומה אלא במקביל
ואם תשאלו "הלא יש בזה לא תתגודדו?"אנונימי (פותח)
תשובתי תהיה שבמילא רק חברי הגרעין ומי שאכפת לו מהתנועה יגיע(ובודאי יצטרף לגרעינינו), אי לכך אין בזה משום "לא תתגודדו" (מה גם שהאיסור עצמו נתון במחלוקת הפוסקים האם זה אסמכתא בעלמא או איסור שבכללות)
"לא תתגודדו".123
כולם מסכימים שיש איסור ברור של "לא תגודדו" (בלי להיכנס למחלוקת המאוד רצינית מהו גדרו של האיסור), וגם לסוברים שזה אסמכתא בעלמא פירושו שזה איסור דרבנן.

"איסור שבכללות" - אולי אתה קצת מתערבב עם דברי ה'כסף משנה' שעסק באיסור גדידה על מת?
(מי אמר שכל מי שאומר שזה דאורריתא, יסכים שזה לאו שבכללות?)

---

היום התפללתי שחרית בביכנ"ס ספרדי, ולא עמדתי בקדיש (כמו שאחינו יהודי אשכנז נוהגים), בגלל החשש לאיסור "לא תתגודדו" [נכון שיש אומרים שאין בעיה בכל מה שקשור ל'ספרדים - אשכנזים', כי זה נחשב לשני בתי דינים בשני עיירות, אך יש אומרים שזה בעיה של איסור דאורייתא, אז למה לא להחמיר?...].

בצ"ל אריאל!
לכל הבינישים שביננו.שמעון
(אני מת על ההודעות האלה של ביה"ז)
אם למישהו יש את הריטב"א עמ"ס יבמות (שלי בישיבה), אשמח אם תצטט פה את דבריו על סיבת איסור לא תתגודדו שמופיעים על דף יד:. הוא כותב שם דברים ממש נפלאים, על כך שאנו עם אחד, ויש לנו אב אחד, ולכן אם נתגודד אגודות אגודות יראה כאילו יש שני אלוהות ויהיה חילול ה'...ממש קטע לצ'ופר על אהבת ישראל...
חח תהיתי כמה זמן יקח שמישהו יעיר שבישיבותהדרדק
של תלמידי הרצי"ה למדו השנה יבמות ויש את הסוגיה של לא תגודדו שם.
מחר בלנ"ד אולי יהיה לי זמן, אבל מסברא נראה לי שהתכוונת יג:/יד. כי יד: זה מחלוקת האם עשו או לא עשו ולא בגדרי לא תגודדו שמופיעים כדלעיל.
מי לא לוקח את הריטב"א הביתה בשביל החזרות??? הוא גם מדבר על "לא תגודדו" בתחילת מגילה, פרזיים ומוקפות חומה.
ושוב הודעה על חב"ב הופכת להיות שיעור בעיוןהאריאלניקהנאמן
של בוגרי התנועה
באמת קטע טוב לפעולה...עוזיה
אחרי הפעולת חב"ב שהערתי השבת והיתה די רגישה ולא מספיק ברורה.

הנה:
...וזה היא אהבה ורעות שביניהם; שלא היו שותקין מהם וכ"ש להניחם לעשות מה שהוא אסור להם לפי דעתם של בית הלל, ואף על פי שהוא היתר גמור לדעת דידם ואין לך אהבה ורעות גדולה מזו...

צריך ללמוד קצת מסביב כדי להבין בדיוק מה ההקשר, אבל באופן כללי, אני יכול לערוך השוואה לימינו:
ספרדי שרואה אשכנזי אוכל טונה עם גבינה, צריך למחות ולהפריע לו...

ועכשיו ברצינות: עצם העובדה שהיה בבית הלל את הכוח כדי לצעוק על בית שמאי - זו האהבה הגדולה ששרה ביניהם. ואני בהחלט ממליץ לפתוח את הגמרא בפנים.

אח, גמרא...

עוזיה.
זה לא הקטע שדיברתי עליו...שמעון
KT NMT,H T, VEYG VVUT/עוזיה
NV KGAU,' HA KH RHYC,T NNVSURV ATZKV NI VAUE GUS CYRO BUKS,///
ברור!פלפלתי
רק תלחץ שוב על ה caps lock
גולם ארור...עוזיה
התכוונתי לומר, שאולי זה כתוב בהערות למטה. לי אין כאלה, כי המהדורה שיש לי על יבמות יצאה מהמלאי עוד בטרם נולדת...
הקטע:הדרדק
"בנים אתם לה' אלוקיכם לא תגודדו ולא תשימו קרחה בין עיניכם כי עם קדוש אתה לה' אלוקיך"
(ריטב"א יבמות יג"בנים אתם לה' אלוקיכם, וכיוון שאתם בני אב אחד ואל אחד ראוי הוא לכם שלא תעשו אגודות אגודות, וכאלו יש כאן שתי תורות ושתי אלוהות, וראוי הוא ג"כ שלא תשימו קרחה בין עיניכם למת כיוון שאתם עם קדוש לה' אלוקיכם"(התלמיד תיקן את הרב- פעם הבאה שנלמד יהיה לי נקודת יתרון...)
זה לא אמור היה לצאת סמיילי...הדרדק
תודה על הציטוט.שמעון
ואם לא תשכח מהיציאה ש'ך אנימפסיק ללמוד איתך. קוראים לזה "חברותא" מלשון חבר, ולא שום דבר אחר.
יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניקהדרדק
אתה לא תוותר על ההזדמנות להכניס בי ממלכתיות...
חח
ומודה על האמת...האריאלניקהנאמןאחרונה
יש שינוי בנוגע לזמן של ישיבת החב"ב המתוכננת... הודעה תבוא בהמשך
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך