מליאה?!אנונימי (פותח)

הרבה זמן אני מסתובבת עם הרגשה שלמה לבוא למליאה?! זה בזבוז זמן מוחלט!!!!!

כן כן אני יודעת שאני מרגיזה רבים ממכם ואני לא אנקוב בשמות של כל האנשים ששרופים על התנועה והתנועה בעינהם כמשהו קדוש. והמליאה בכלל...

אני היתי גם כזאתי ....

בזמן האחרון שאלו אותי את באה למליאה ? אמרתי שלא.

תסלחו לי אני יודעת שאני נורא מרגיזה אבל זה בזבוז זמן!!!!!

4 שעות טוחנים דיבורים , הצעות שבכלל לא מיישמים! אפילו במעט.

אין ערך לכל ה"עשייה" שכ"כ מתגאים בה אין אין פשוט אין!!!!

חבל על כל הביטול תורה של הבנים וחבל על כל הזמן היקר של הבנות. ותאמינו לי שאין כ"כ זמן, בגריות, מבחנים ( ואל תזלזלו בזה.) ועוד הרבה דברים שיכולתי לעשות בכל הזמן שמתבזבז....

לדעתי אנשים רצינים צריכים לשבת ובאמת לחשוב מה לעשות ולא סתם לשבת בשולחן המזכירות ולנסות להעביר החלטות ממילא לא עושים איתן כלום . תראו את בנ"ע להם יש עשייה! תרצו או לא תרצו מסע מושבות, סניפי פיתוח, מועדניות ולא חסרות  דוגמאות .... אני יודעת שזה פוגע באגו של התנועה אבל זאת האמת...

תראו לי עשייה אחת שהתנועה באמת הולכת איתה קבוע...

אני כותבת את הדברים האלה וזה מה שאני מרגישה, אתם יכולים לחלוק עלי.  אני אשמח לשמוע תגובות.

מה נעשה את צודקתהאריאלניקהנאמן
ובכל זאת אם כל אחד יגיד את מה שאת אומרת אז אין סיבה לקיום התנועה, המליאה צריכה שיפור, שיפור גדול(ההצעה של שמעון... אהמ אהמ עוזיה!) ואף על פי כן המליאה לפחות אצל הבנים תהיה שונה (הפעם הראשונה שגרעין די מבוסס משתתף באופן פעיל במליאה הק') אצל הבנות אני מניח שיהיה שינוי אני לא יודע
אני חושבת שמליאה זה דבר מיותראנונימי (פותח)
אני חושבת שאנשים עם ראש גדול ורצינים אני חוזרת רצינים צריכים לשבת בהנהלה ובאמת להפעיל את החב"ב. עוד מליאה לא תיתן כלום. חבל להטריח כ"כ הרבה אנשים סתם!!!!
וזה מה שנעשה במליאה הקרובההאריאלניקהנאמן
הנני מוחה!123
משמע מדבריך שהאנשים היושבים בהנהלה, הינם אנשים חסרי רצינות וראש גדול - על זה הנני מוחה!!

אם אין פעילות בתנועה, אין צורך לחפש אשמים ולומר שאף אחד לא רציני; את פשוט צריכה להסתכל על עצמך ולשאול את עצמך, "מדוע התנועה לא זזה?".
לפעמים אנשים אוהבים להתלונן על כל העולם שאין מישהו שמזיז את עצמו, וכך אותו מתלונן פוטר את עצמו מעשיה;
הוא כבר צעק וצרח על זה, אז מה רוצים עוד ממנו?? <צ>
לפעמים ההתלוננות מכסה על העצלנות - במקום להתלונן תפסי פיקוד ותתחילי להזיז עניינים.
אם אין עשייה בתנועה, זה אומר שגם את אשמה בזה!!

[הדברים לאו דווקא מופנים כלפייך אישית].

בצ"ל אריאל!
העשייה שבמליאה.123
התועלת של המליאה לא נמדדת רק אם בשטח נעשים פעילויות שמקורם ישירות מן המליאה.

נראה לי שיש תועלת מאוד מרובה מעצם זה שחברי התנועה נפגשים בתוך המסגרת התנועתית, אפילו אם הם רק פוגשים אחד את השני ואומרים שלום וקצת משוחחים ביניהם.
עצם הקשר הזה לתנועה, הוא רב ערך. זה גורם לאדם להישאר מחובר למשהו גדול, וזה מזכיר לו תמיד את החשיבות לפעול למען עמ"י.
נכון שכאשר חבר התנועה מגיע למליאה, לא כל הפעולות שהוא שמע בחייו קופצות מול עיניו ואז הוא נזכר בערך הגדול של גמילות חסדים למען כלל האומה, אך כאשר הוא בא לפעילות תנועתית (שכאן זה מתלבש בשם 'מליאה'), זה כן מפעיל אצלו טוב טוב את התת-מודע (SUPERAGO?), וזה מזכיר לו שהוא שייך למערכת מאוד רצינית של עשייה והפצת אור, וזה בוודאי מועיל רבות לעמ"י.

בצ"ל אריאל!
ל123אנונימי (פותח)
אתה בדיוק מדבר עם האדם שניסה לעשות ולא נתנו...
זה פשוט בדיחה, את החב"ב של הסניף שלי אני מזיזה !!!! הייתי אמורה לפעול במסגרת ההנהלה הארצית ובסופו של דבר שום דבר לא יצא לפועל!
אין לי אמון באף אחד מההנהלה! ובאף אחד מהמארגנים! לדעתי זה סתם קשקוש אחד גדול המליאה. וגם מי שאמור להזיז דברים בהנהלה
אני יודעת שאני אומרת דברים קשים יש אנשים שבאמת עושים כמו דניאל ואתה ואלעזר פולק (שהיה בהנהלה) ועוזיה שמרים ט"ש כל חודש יש אנשים שעושים אני לא אומרת שלא
ובאותה מידה יש הרבה אנשים שלא עושים וגם לא נותנים לעשות...
נקודה למחשבה...
עשיה דרך ההנא"ר.123
משום מה את לא היחידה שמרגישה שההנהלה חוסמת ממנה את העשייה, אך אפשר להזיז את התנועה גם בלי ההנא"ר (ע"ע שמעון הירש - עדיין חל האיסור להזכיר את שמו בדפי הפורום?).

---

ידעתי שהגיוני מאוד שאת כן עושה רבות בתנועה, לכן הוספתי את אותם סוגריים בסוף אותה הודעה שלי.

---

בהווה אינני עושה כלום במסגרת התנועתית (אפילו לסניף אני כבר לא כ"כ קשור...), רק מנסה לשתף פעולה במה שהזמן מאפשר...

---

תנסי לעשות הבדלה ברורה בין המליאה לבין העשייה התנועתית.
אם המליאה בהווה הינה צולעת ביותר, זה לא סותר את האפשרות לעשייה תנועתית. אין בהווה קשר ברור בין המליאה לעשייה.

בצ"ל אריאל!
לא ידעתי שיש איסור להזכיר את השם שלי בפורום.שמעון
מגניב.
שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש שמעון הירש
אתה תיקנת את תקנת האיסור הזההאריאלניקהנאמן
"תפסיקו להזכיר את שמי בפורום"(ציטוט בערך)
זה היה אחרת...עוזיה

"עוזיה, מעכשיו - כל פעם שאתה רוצה להזכיר אותי בפורום אתה מתקשר לקבל אישור"

יעל -
בא לך להסביר את הקשר בין המליאה להנא"ר?
המליאה כשמה כן היא: "מליאת חב"ב". להנהלה אין שם סמכות רשמית למעט נציג ההנא"ר במזכירות.

לפעול - אפשר יופי בלי ההנהלה. כמובן, תמיד טוב להעזר בניסיון של אחרים, אך אם את מרגישה שלא נוח לך - אז לא! באמת שאפשר לעבוד לבד.
המליאה היא עוד אחת מההזדמנויות שלך לפגוש יחד את כל אלה שעובדות "לבד" - ואז תראי שאת בכלל לא לבד, אלא בודדת בחבורה...

עוזיה.
עדכנו אותי:אנונימי (פותח)
המליאה נקראת "מליאת חב"ב"?

פשוט בזמני היא לא נקראה כך. וזה לא היה מזמן...

סתם שאדע.
היא לא מליאה כלל תנועתית?
פשוט מפגש חב"ב ותכנון מבצעי של פרוייקטים חב"בים בלבד?

אין לי שום בעיה עם זה. באמת.
אבל מן הראוי לעדכן את כל התנועה על השינוי. אפילו חובה. ויפה שעה אחת קודם.

חו"מ, אישית, אני מברך על השינוי.
לא על מהותו (לו, דוקא אינני מסכים), אלא על עצם השינוי. אני חושב שזה הזמן בדיוק לבצע 'רפורמה'. אז אברהם גרשוני וחברי מזכירות המליאה האחרים - יישר כח גדול!

רק באמת, עדכנו את חברי התנועה על השינוי המתבצע.
תודה מראש.
זה שאף אחד לא קרא לה ככה, זה לא אומר כלום.עוזיה
זה השם שמופיע ב"מסמכים הרשמיים", לפחות מזה שנה וחצי. כלומר, מאז המליאה הראשונה שהייתי שותף פעיל בה.
מרתקמוריונת
אז איך זה שיש קולות לחב"ג?????
אני לא כ"כ מבינה את השתלשלות הענינים!מטרת המליאה היא ממש לא רק להפגש םע החברה....או שרק אני הבנתי אותה אחרת..כשאולי היה צריך לסחוב בכיתה י' (כן...גם זה קרה..)אמרו לי שזה מרכז העשיה התנועתית וזה אחד מהדברים שהתנועה מעלה על נס כמשו מיוחד שהנוער קובע איך ולאן יתקדם הנוער...אני מבטיחה לכם שבשבי ל לדבר עם בנות אחרו ת שעושות בתונעה אני מצליחה להגש במקומות אחרים...(ראה להלן סיבו"ש לדוג'...)
תסלחו לי אבל אןם מטרת המליאה היא אך ורק להפגש עם כולם אז תקפלו את הכיסא שלי!

יומצוין!פסח שמייח וכשר!
בי טראות!
חיים ארוכים!
בצלב"א
לא כולן מצליחותשרי.
ההתכנסות והמפגש עצמו עם בנות ששואפות וחותרות לאותן ערכים שאליהן את מנסה להוביל את הסניף שלך ובדרך גם את כל עם ישראל(ולא משנה כרגע אם את חניכה, מדריכה או קומונרית), מחזק באופן יוצא מן הכלל.
להפגש בסיבובי שערים והפגנות זה לא מספיק. כל הרעיון הוא ההתאגדות למען מטרה מסויימת, גם אם בסופו של דבר לא יוצא מזה שום דבר ממשי, זה בהחלט לא בזבוז זמן.

לקח לי קצת זמן להבין את זה ואני מודה שגם כשהייתי קומונרית לא הייתי טורחת להגיע לכל המליאות. אל תהיי המומה, אבל גם קומונריות טועות לפעמים.

בשורות טובות, נתראה בעז"ה במליאה.
שריאנונימי (פותח)
אז אני ממש לא מסכימה איתך . זה נכון למי שיש לו זמן לדעתי אין קטע לבוא ולדבר ולדבר ובתכלס לא עושים כלום.
אין שום עניין בדיבורשרי.
הדיבור הופך למשמעותי ברגע שיש מטרה.
דיבור הוא בעצם בירור הת'כלס..

אין שום עניין לעשות ולעשות ובת'כלס לא יודעים מה עושים.

בציפייה לבניין אריאל.
מוריה, זה לא חכמה..רחלי ברק
כשגררתי אותנו למליאה בכיתה י' גם אני עוד היית תמימה.. (כן,מסתבר שהיה שלב כזה..) גם כשהיית בכיתה י' עוד היית חב"ב והיום את חבריא גריאטרית זקנה. כל הבעאסה!

חוצמזה, לא היה משהו מאכזב בלהגיע למליאה ולראות אותה כמו שהיא נראית/היתה נראית בעבר?
שמעון, אני קורא אותך לסדר!!123
אני, כמנהל שנמצא כאן יומם ולילה ע"מ לשמור על סדר בפורום, דורש ממך להתנהג כראוי לפורום מכובד זה. <ב>

בצ"ל אריאל!
ילדונת...יוכי
"יש דברים שאתם לא יודעים"...
לא כל מי שפועל כולם יודעים שהוא עושה את זה. יש המון אנשים טובים שעושים כל כך הרבה למען התנועה. המון חברי הנהלה שמוציאים את הנשמה שלהם בשביל התנועה, לדעתי זה ממש עוול להגיד שלא עושים שום דבר. תחשבי פעמיים לפני מה שאת אומרת, רק כדי לא להוריד מערכם של אנשים נפלאים שעושים המון.

(רציתי לעשות פה רשימת שמות, רק כדי להמחיש לך עד כמה אני צודקת. אבל הרשימה יצאה לי ארוכה מדי. וגם אני מפחדת לשכוח...)

בצפיה לבנין אריאל.
אני חייבת להיות ציניתאנונימי (פותח)
אבל גם ראינו כמה עשייה היתה.... אולי רק אתן רכזות חב"ב מוציאות את הנשמה . אבל אין עשייה!!!. אתן טובות בלארגן שבתות להרים דברים וכד'. אבל עשייה של חב"ב אין תראי לי פרויקט התנדבות שהצלחתן להרים לכל חב"ב. יש מלא אנשים שישמחו לעזור ולהשתתף אם רק תדעי לפנות אליהם.
זה לא ממש נתון לוויכוחיוכי
העובדה שאנשים מוצאים את הנשמה (ולא, אני באמת לא מדברת על עצמי. יש אנשים גדולים וטובים ממני שעושים הרבה יותר) לתנועה לא תשתנה אם תגידי שאין עשיה. העשיה זה לא משהו שהמארגנים עושים, העשיה צריכה לבוא מלמטה, מחב"ב. אי אפשר להכניס הכל לכולם עם כפית לפה...
ובפעם הבאה שתהיה פעילות התנדבותית כלשהי אני רוצה לראות אותך, ואת כל מי שמתלונן שאין עשיה, מגיע... (ואם יהיו יותר מ20 בנות, אני אהיה מופתעת...).

שבוע-טוב.
ביקשת פרויקט הנה פרויקטהאריאלניקהנאמן
ההתנדבות של סניף נתניה בנות בשיתוף עם קרן הצדיק

התנדבות של סניף ראשל"צ בנים בגמ"ח של רב הסניף ארזנו ליותר מ200 משפחות
יש עשייה! אין הרבה עשייה נכון אבל הכמות תלויה בכמות הרצינות של החב"ב
עודהאריאלניקהנאמן
סניף נתניה בנים פעל בדוכן מעייניי הישועה
סליחה...אנונימי (פותח)
אפשר להתעצבן קצת? יופי...
עוזיה מרים ט"ש כל חודש?!
על זה נאמר: "צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים" או לפחות אחרים חושבים שמלאכתם נעשית בידי אחרים...
דניאל ואילן כנסו לכאןאנונימי (פותח)
דניאל, באמת כל הכבוד לכם על מה שעשיתם וב"ה שאתם עושים. אבל זה רק סניף ראשל"צ לא שאני באה ח"ו להחליש אותכם . אני באמת שמחה שיש עשייה רק פשוט אני רוצה שתבין את הפרופורציות.
העשייה שהתכוותי אליה היא החלטות של המליאה .
ואילן כנ"ל .
החלטות מליאההאריאלניקהנאמן
גם אם זה לא נראה ככה הפעילות שלנו נובעת מהחלטות המליאה, ועכשיו כאשר המזכירות עלו למליאה 'מֶיְיק עׁובֵר'(שינוי פנים) כללי והדיונים על פעילויות החב"ב נכנסו הרבה יותר לתוך גופה של המליאה אז יש יותר ממקום לבוא למליאה ולהצטרף לגרעינאי קדישאי
א"א להגיד שאין בזה כלום..רחלי ברק
גם לי יצא להרהר עכשיו עד כמה כדאי לי לפנות מזמני ולהגיע אל המליאה.

יש משהו מתסכל בלהגיע בידיעה שלא יהיה שם אף אחד (או יותר נכון אף אחת) משבט אלעד חוץ מכמה קומונריות ..- זו תשובה ל123.. אין את מי לפגוש.. הזקנים כבר לא באים..

אולי סתם ככה זה לא משנה, אבל במליאה הספציפית הזו, שאין החלטות פרקטיות במיוחד (...) באמת לא שווה לבוא.

שבט אלעד.123
אם שבט אלעד לא מגיע, זו הזדמנות טובה ליצור קשרים עם שאר החב"גניקיות... <ב>

בצ"ל אריאל!
שבט אלעד בניםהאריאלניקהנאמן
לפחות אחד מראשון יגיע
יש בראשון שבט אלעד? לא ידעתי.הדרדק
אחד יחיד ומיוחדהאריאלניקהנאמן
וכיאה לסניף הפנאטים של ראשון הוא לומד בתורת החיים
את בדיוק לא אומרת מה שהיא אמרה...עוזיה

היא טוענת שמקשקשים החלטות וכלום לא יוצא.

צודקת!

מה הפתרון? לא לקבל החלטות חסרות טעם.
להפוך את המליאה ליום מפגש תנועתי עם פנאל,ויום מפגש לגרעינים השונים.
זה קצת יותר חשוב מצבע החולצה או מעובי השרוך, או מכל החלטה על "שבוע אריאל" שאף אחד לא קם ומבצע.

לעומתהּ, את טוענת שהולך להיות משעמם כי לא תהיינה החלטות פרקטיות.

אני סבור, שיש ערך למליאה מצד עצמה, ולא משנה מה מחליטים או מדברים בה. עצם המפגש התנועתי פעמיים בשנה נותן תחושה ש"יש כאן תנועה ולא אוסף של סניפים".
המפגש הזה גם יוצר חיבור עם ההנא"ר ובוגרי התנועה - דבר שדי חשוב שיהיה לחב"בניקים.

ואין לי מושג מה הולך אצל הבנות - אצל הבנים יש נוכחות חב"ג נחמדה, וכשרואים אנשים כמו בנץ פעם ביובל - זה מזכיר שפעם אנחנו היינו הצעירים.
(אני יודע שהשם בנץ לא אומר לכם כלום.. זה רק מראה עד כמה אני צודק.)

לפני שנה וחצי, שלחנו הודעות לכל מיני בוגרים שיבואו. אפשר לעשות את זה גם עכשיו. חצי שעה על האייסי, ועוד ארבעים בוגרים/ות יודעים על המליאה. פעם שעברה זה הניב תוצאות מרשימות.

יש רשימה של דוא"לים של בוגרים אצל טעמה.שמעון
צריך לבקש ממנה להודיע לכולם!
אבל מה יעזרו לכם בוגרים?פלפלתי
לא מובן לי..
כנראה בוגרת אני לא..
עייני בשרשור "חב"ג במליאה".נראה לי ששם זה כתובשמעון
בצורה ברורה...
בנץ? ברור שאומר לי משהוהאריאלניקהנאמן
הוא היה המדריך שלי בסמנריון והרכ"ש שלי במחנה הראשון שהייתי
אולי פשוט צריכים לשנות ראש?הדרדק
נכון שיש תועלות ממליאות חוץ מפעילות חב"ב אבל זה לא זה. לפעמים אני מרגיש שיש כאן הליכה עם ראש בקיר כל כך חזק. בא נתערב שבקיץ לא יהיה על מה לעשות מליאה ולא יעשו אחת- אין צורך בשלושה מליאות ותמיד המליאה שכן עושים זה המליאה שבפסח בתקופת הבגריויות, באמת שאפשר לוותר. עדיף לעשות מליאה בחופש הגדול שם יש מחנה וחניכים רואים. גם זה עוד סיבה לבוגרים לבוא לשבת של המחנה אם יש גם מליאה- אין לי בעיה להשקיע זמן למען התנועה ולפעול (וכשאני אומר שנמאס לי מהתנועה זה בד"כ כדי לראות את התגובה של שמעון/דניאל) אבל שיהיה מסודר, שיהיה אפקטיבי, שיהיה יעיל (ניצול זמן)
אני קופץ מאוחר מדי אבל שנה הבאה צריך שיהיה כך- שלא יהיה מליאה בפסח ויהיה אחד בקיץ.

לגבי בנ"ע מהמליאות לא יוצא הרבה- צועקים על זה שם כל הזמן. המליאה היחידה שזוכרים ויועדים מה הצביעו בה היא המליאה של השם החדש. לדוג' הנהגת הנוער ככל הידוע לי לא התחיל כדבר רשמי וכו' (וגם אצלנו גרעין מרכז זה די היה נגד ההנהלה עד שעכשיו יש אפילו, ל"ע, גרופ לאחראי...)צריכים ליזום וכשרואים שזה טוב כולם מקבלים את זה...
תיקון קלשרי.
ההחלטה על הקמת הנהגת הנוער הראשונה של בני עקיבא התקבלה בועידה היט' של בני עקיבא והיתה רשמית לכל דבר(רק כדי שתהיו מעודכנים בתאריכים, שנה הבאה זו הועידה הכב', ויש ועידה כל ארבע שנים, כלומר לפני 11 שנה!).

הנהגת הנוער עליה את המדבר עכשיו בראשות הדס רגב, היא הגירסה השלישית להנהגת הנוער והיחידה ששינתה משהו בבנ"ע וזה התחיל רק לפני 3 וחצי שנים.

מטרות נבנות לאט והתמדה.
לא מספיק ליזום, צריך להאמין.

בשורות טובות.
בציפייה לבניין אריאל.
הדס רגבמשה
לא מפתיע.
וואו, איזה חבל!!מיכל160
קראתי מה שכתבת.. ודוגרי, ממש כואב לי שנראה לך שאנו מארגנות רק שבתות אנו מנסות כ,"כ הרבה אבל לא משתפים פעולה!!...אני לא כועסת עלזה שאת אומרת את זה כי יש צדק בדברייך, אך לא מספיק רק לדבר.. אמן שתעזרי לנו... זה עלולך להיות מועיל ועוזר ולאו דווקא קישקושי פורום חסרי תועלת...
תגידו מה עוד אתן רוצות שנארגן ובלי נדר נארגן (אם את רוצה את מוזמנת להתקשר- (0526070296\0524295105)).
לדעתי הבעיה מתחילה בזהאנונימי (פותח)
שכל הזמן מנסים לארגן דברים ענקיים ועצומים, (שרק זה נחשב שפעילות), ובסוף נכשלים וכל המוראל יורד ואז זה נראה כאילו אין פעילות, הסיבה היחידה שסניף ראשל"צ בנים הצליח עם פעילויות החב"ב שלו זה בגלל שהתחלנו בקטן, ידענו שאנחנו לא מסוגלים ליותר ובאמת לא עשינו דברים שהם מעל הראש עשינו את מה שאנחנו יכולים ומזה ב"ה התפתחנו.

עוד בעיה- שרואים את הפעילויות היחידות שנחשבות כפעילויות של התנדבות ועזרה לזולת, וזה לא נכון!! פעילות חב"ב סניפית היא כל דבר שהסניף מארגן או מצטרף אליו בתור סניף של אריאל- בהתאם לאידיאלים של תורת חיים בעוז- זה יכול להיות פא"פ או מעייני הישועה(ע"ע סניף נתניה בנים הענקיים!!!) או אפילו עלייה לחומש שנעשית בדרך הסניף או דרך התנועה גם זה נחשב פעילות חב"ב, פעילות חב"ב מעליא!!
את צודקתשרי.
אין שום סיבה לחלוק עלייך, מלבד שהבעיה טמונה בך ולא בתנועה.

אני אגלה לך סוד קטן, גם את מסע המושבות, סניפי הפיתוח והמועדוניות של בנ"ע לא היה קל להקים ולפני כן ישבו ודיברו על זה.

והאמת היא שבנ"ע החליטו בועידות שלהם לעשות דברים מעט יותר מועילים (לענ"ד) ממה שהזכרת, כמו להקים ישיבות תיכוניות, ואח"כ ישיבות הסדר וכו' וכו'.

אבל כל הדברים האלו הצליחו ויצאו לפועל בזכות חבר'ה שלא היה אכפת להם מבגרויות ומהזמן היקר שלהם! אלו חבר'ה שמוסרים את הנפש שלהם יום יום בשביל עם ישראל!

זכיתי להיות בקשר עם חבר'ה שעשו את הדברים האלו בשנים באחרונות בבנ"ע, זה בהחלט לא קל והאחוז של החבר'ה שמרים את הפרוייקטים האלו הוא הרבה יותר קטן ממה שאת מתארת לעצמך.

הנהגת הנוער האחרונה של בנ"ע, זו שפועלת בשלוש שנים האחרונות, התחילה בזכות כמה חבר'ה שהכירו בינהם בועידה הכ"א ורצו להוביל שינוי בעם ישראל ובמקרה (או אולי לא במקרה) היה להם רקע של הכרות מוקדמת בפורום בנ"ע בכיפה. היית מאמינה?

אולי את היא זו שתרים קומה חדשה באומה?

בשורות טובות.
בציפייה לבניין אריאל.
וואו. אני איתך.שמעון
לכן אני לוחץעל גרעין בנים לא להתחיל מייד בפעילות אלא קודם כל יעבוד על הגיבוש שלו. מפגשי לימוד, מלווה מלכה, דיונים מה עמ"י צריך כיום וכו'. אי אפשר להנפיץ מהאוויר קבוצה מגובשת שפועלת יחד, בלי שמבררים קודם מה המגמה!

"אנשים אומרים:'אנחנו נגיע לשלטון וננהל את המדינה וכך יפתרו כל הבעיות'.
אני אומר להם: האם אתם יודעים כמה ספרים נכתבו, כמה כינוסים היו, כמה קונגרסים, כמה חוגי בית, כמה תנועות נוער, כמה פעילות הייתה במשך עשרות שנים בחוץ לארץ, עד שהיהודי הראשון שגמר הכשרה עלה לארץ להקים קיבוץ בארץ ישראל?"
(וכמו שאומר הרמב"ם, "וקבל את האמת ממי שאמרה")
ולכל הזקנים (בגיל או ברוח) שהתעייפו ממליאות-שמעון
הגאולה באה קמעה קמעה. הבוונה היא לא לאט לאט- היא יכולה לבוא דווקא ממש מהר...רבי אלעזר אזכרי (מחבר הפיוט ידיד נפש ובעל ספר חרדים, חי בתקופת האר"י בצפת, יענו, מקובל) בפירושו למסכת ברכות בירושלמי מסביר שקמעה קמעה זה מעט מעט, ולא לאט לאט. זה יכול להיות מהיר מאד (כמו הדוגמא המובאת שם בירושלמי- מגילת אסתר...ישועה ב-3 ימים)אך בשלבים, כשנראה שכל שלב קטן לא עושה כלום- זה בעצם מצטרף לדבר עצום. תחשבו על מרדכי- אז מה אם שמו אותו על הסוס- הגזרה על עמ"י עדיין קיימת, שלא לדבר על התלייה שלו שתוכננה למחרת. אך בגלל הרכיבה על הסוס המן איחר למשתה. וגם זה לא הספיק- המן צריך לפול על המיטה שאסתר עליה. וגם זה לא היה מספיק אם חרבונא לא היה פותח את הפה...
ותחשבו על זה.
שמתי לב שאף אחד לא שאל מאיפה הציטוט שציטטתי בהודעהשמעון
למעלה. כולם יודעים או שזה פשוט לא מעניין?
מאד מענייןשרי.
מאיפה הציטוט?

(בכל זאת.. רוצים להביא גאולה לעולם..)
ציניות...שמעון
מהחוברת "בחכמה יבנה בית", שו"ת עם הרב צבי טאו שליט"א לאחר החרבת הבתים בעמונה...
אי-ציניות.123
רק עכשיו שמתי לב שזה מסןמן בגרשיים; בתחילה חשבתי שזה ניסוח שלך...

---

כ"כ השתוקקת לספר לכולם מהיכן הציטוט, ולפי התשובה מובן למה;)

---

היא לא נראית לי מקבוצת הציניקנים...

בצ"ל אריאל!
בהחלט לא.שרי.אחרונה
באו נגיד ככה..מיכל160
אני שואנת מליאות מהסיבה שכתבת למעלה.
הסיבה היחיעדה שאני מגיעה למליאות היא שאם לא אבוא לא יהיה לי זכות דיבור אח"כ..כי כשבנאדם בא ומתחיל להעיר אז לא מקשיבים אבל כשהוא קצת יותר בפנים יותר קל להקשיב להערות שלו, אפילו אם הם עלולות לעצבן ולפגוע...
באסה לי שבאנו לתנועה כדי לתרום, להשפיע לקדם, ליעל,(ותשאלי אנשים למה ואיך הגעתי תנועה ותראי שזה ממש לא בשביל לארגן שבתות ומסיבות...) ואם אנו בסוף משמשות בשבילך כ"אתן טובות בלארגן שבתות להרים דברים וכד'. אבל עשייה של חב"ב אין תראי לי פרויקט התנדבות שהצלחתן להרים לכל חב"ב."- אז נכשלנו בגדול!! צר לי, אבל יש דברים, לא נמספיק בכלל, אפילו שואף לאפס אבל יש דרך לשנוטת, לקדם, לשכלל ולייעל...
כולם חושבים שאיון עשייה!!האריאלניקהנאמן
וכולם טועים! אנחנו מצפים לעשייה ענקית משהו מינימום בגול של בנ"ע ואנו חושבים שאם זה לא ככה אז זה לא עשייה וזה לא שווה, זו טעות!!!!!!! יש עשייה נכון יש עשייה קטנה אבל יש!! אנחנו צריכים לשמוח שכואב לנו על זה שאין מספיק עשייה אבל אל לנו להעיב על האמת ולומר שח"ו אין עשייה יש עשייה!
אם הייתן אומרות לפני 28 שנה למקימי התנועה שיהיה סניף בנים של אריאל בראשון לציון והסניף הזה יעשה פעילות חב"ב היו חושבים או שאתן משוגעות או שאתן נאיביות
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך